2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bacım tarhana yapmak cok zor iş bee...senin koca da aynı benmkinden...adamın yüzünden sevdgm hiçbişey yapamıyorum...agzımn tadı kactı resmen...:47:

kızlar tarhanada ne var süzme yogur normal yogur yemeklik sogan dere otu nane kırımzı biber nane yogurt tarhana otu un tuz az cıvk yogurucak kuruyması yruyor en son yaptıgımda elelrimin içi adıda biz parayla satıyorz okadar sattım 10 tlye kaynanam demediki kızım yarısınıda sen al amam nerde :30::30:allah var gzüel yapılıyor kuru nane konuyor dah akalımda yok şimdilik bu kadar kızılcıktanda çorba yapıyourm karın agrısına biberbir tavsiye ederim ben bri tane meyve alıyım geliyim sıpaya:10::10:

dr. içim rahat etmio dedi perinatolojiye git dedi orayada risklileri alıolar sadece
ağustosta 4lü test istedi hayırlısı

canım senin doktorunda pimpirikliymiş seni de öyle yapıyor,

3ün altında çıkmış, sakın moralini bozma,

3lüyü atladı mı yani direk 4lü mü yapılsın diyor,

belki 3lüde daha iyi bir sonuç çıkar, bebeğin büyüktü öyle birşey olamaz mı

sen moralini bozmadan yavruna iyi bak, üzme yiğenimizi de

piknik işi biraz zor olabilir ayrı ayır sehirlerde olanımız var..kızlarrr üzmeyin kendinizi ve sıpalarınızı
in

ayy ne güzel ya

maşallah ikiz annesi olmak da ne kadar farklı bir duygudur,

biz gidiyoruz bir bebek, siz gidiyorsunuz iki bebek, oyyy yerim ya,

Allah tamamına erdirsin, hepimizin bebişleri sağlıklı, mutlu, huzurlu bebişler olsun,

Merhabalar bende 2014 Ocak annesi olacağım inşallah 2014ikiz anneleri bölümüne ilk olarak yazdım. Evet ikizlerin için buradayım daha cinsiyetlerini öğrenmedik....

anaaaam bir ikiz anası daha. çok mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin. ben de ikiz anasıyım Allahın izni ile

Kızlar hamilelik takvimini yapayım dedim ama Dr.sezaryan olacağı için verdiği tarihi girdim ama 14 haftalık çıktı benim bebişler şuan 10 hafta 6 günlükler bunu nasıl düzeltebilirim

Kızlar hamilelik takvimini yapayım dedim ama Dr.sezaryan olacağı için verdiği tarihi girdim ama 14 haftalık çıktı benim bebişler şuan 10 hafta 6 günlükler bunu nasıl düzeltebilirim

otomatik doğum tarihi hesaplayıcısından son adet tarihi gir. çıkan tarihe göre takvim düzenle

normalde olması gereken doğum tarihini girersen daha sağlıklı olur canım
doğcagı zamanı değilde aslında olması gereken zamanı
o zaman paralel gidersin çizelgenle

canım senin doktorunda pimpirikliymiş seni de öyle yapıyor,

3ün altında çıkmış, sakın moralini bozma,

3lüyü atladı mı yani direk 4lü mü yapılsın diyor,

belki 3lüde daha iyi bir sonuç çıkar, bebeğin büyüktü öyle birşey olamaz mı

sen moralini bozmadan yavruna iyi bak, üzme yiğenimizi de

4lüde 1 fazla var direk onu yapalım dedi ama bende kararsızım
çünkü allah korusun birşey olsa bile çaresi yok
ALLAH verdi bize bu bebeği ben aldıramam
sağ salim doğar inşallah die dua ediorum
içim rahat nedense pek düşünmüorum

senin koca dayak istiyor benim eşim bri kabak dolması yemaz okadar önüne para döksen bakmaz:9::9:

canım okadar alıştıkki eşimle şimdi sabah kahvaltısı olurdu bri somun ekmegi koy süyünde duruyorlar allah ne erdiyse paşa babasının çatalına konuyor yiyor mamalrı allahım çok terbiyeli oglum namza kılınca omzuma konuyor tepihle oynuyor çekerken am açok ben a bakıyourmbabası uyuz baba gelmeye yakın konuşuyor babacım diyor geçen alt kattaı komsum geldi bu başladı babacım cici kuşum demeye deidm babsı gelicek nasıl oolur bala dedi 20 fakika yoktu geldi eşim babayla bir yıkanması var sorma suyu çok seviyorlar birde bebelri olsa tüp bebekmi yaptırsam acaba:9::9::9:inan bebekelrim çok gzüel paşam yeşil beya zkızım kömpügüm açık manı beyaz kar gibi alahım nazarlardan saklasın işşallah :nazar::nazar:terbiyeli uşaklar öyle eve biri gelse hemen anlıyor çayı çok seviyor sıpam :9::9:

hakikaten maşallah ne tatlılar öyle :nazar: . çok severim kızım bayılır kuşlara..2.yaş doğum gününde canlı hayvan istedi.. herşeyi istedi ama timsaha varana kadar... sonunda sinek olsun bari diyede ağladı.. babası 2 kuş aldı biri hastaymış 1kaç hafta içinde öldü..hastalandı dedik yenisini aldık. baya dayandılar..nasıl birbirlerine aşıktılar anlatamam.. sonra biri hastalandı öldü diğeri iyi olmasına rağmen 1kaç saat içinde üzüntüden öldü birbirlerine sadık hayvanlarmış.. kızıma hastaneye gittiler dedik zamanla unuttu..

Kızlar çok teşekkürler ben ikiz olduklarını 8 hafta öğrendim ve ailemizde hiç ikiz yok hem baba tarafında hem benim tarafımda anlayacağınız biz 3 . Çocuğu planlarken 3 ve 4 üncü çocuklarımızı bekliyoruz.... Sanki ilk defa hamile kalmış gibiyim çünkü çörek farkı bir hamilelik geçiriyorum zor ve tatlı diyelim

kızlar herkese kucak dolusu sevgiler. Kafanızı şişirmek istemem de ben dün gece çok ağladım eşimle tartıştık hala ağlıyorum.Ve sanırım nedeni benim hormonlarım ya da hamileliğim değil nerden başlasam bilmiyorum bir yıl oldu evleneli 6 ay da görüştük o zamanlarda ben çok rahattım erkek kardeşimle annemlerin evinde gül gibi geçinirdik çalışıyorum öğretmenim yaşım 34, ev işi sevmezdim arabam vardı gezer dururdum aşık oldu o halime ev işi acil evlenmek istedi ben yumurta bile kıramam derdim ona o da tabi canım ben hizmetçi istemiyorum mutluluk istiyorum derdi çamaşır bulaşık ütü olsa ne yazar mutlu olmadıktan sonra derdi.bütün işleri birlikte yapıcaz sen merak etme derdi. Amma gel gör ki evlendiğim günden beridir burnumdan geliyor sürekli müdahale dolap niye kirli gömleklerin ütüsü olamamış çamaşırımı niye böyle yıkadın ne biçim kadınsın diye tartışıyoruz bunun annesi temizlik hastası çocukları da böyle annesini beğenmiyordu güya ama benden de aynısı olmamı bekliyor.evde erkeklik yapıyor sözsüz paylaşım oldu kadın evi çevirir erkek yer içer sen de kadınsın yapıcaksın diye... Gece de buzdolabını açtı saat 2 bu dolap niye böyle temizle düzenle ne biçim kadınsın evin çöp ev halbuki o gün kadın geldi ban canım çıktı yorgunluktan hiçbirini görmedi sen hep böylesin şöylesin diye başladı. Ben de beğenmiyorsan çek git artık beni kandırdın evlenmemden önce dedim o da zaten bu böyle sürmez dedi gidicem en kısa zamanda ben senle yapamam dedi ve ayrı odada yattı sabah 6 ya kadar dolabı temizlemiş mutfağı yeniden silmiş psikopat obsesif.Ben de artık bununla bir yerde kopacağına eminim ve ölüyorum sanki üzüntü ve mutsuzluktan...Ne yapacağımı bilemez haldeyim gitsem olmaz kalsam olmuyor.

Kızlar normal tarihimi girersem Şubat annesini oluyorum ama ben Allah nasip ederse Ocak annesi olacağım neyse en iyisi ben kaldırıyım

kızlar herkese kucak dolusu sevgiler. Kafanızı şişirmek istemem de ben dün gece çok ağladım eşimle tartıştık hala ağlıyorum.Ve sanırım nedeni benim hormonlarım ya da hamileliğim değil nerden başlasam bilmiyorum bir yıl oldu evleneli 6 ay da görüştük o zamanlarda ben çok rahattım erkek kardeşimle annemlerin evinde gül gibi geçinirdik çalışıyorum öğretmenim yaşım 34, ev işi sevmezdim arabam vardı gezer dururdum aşık oldu o halime ev işi acil evlenmek istedi ben yumurta bile kıramam derdim ona o da tabi canım ben hizmetçi istemiyorum mutluluk istiyorum derdi çamaşır bulaşık ütü olsa ne yazar mutlu olmadıktan sonra derdi.bütün işleri birlikte yapıcaz sen merak etme derdi. Amma gel gör ki evlendiğim günden beridir burnumdan geliyor sürekli müdahale dolap niye kirli gömleklerin ütüsü olamamış çamaşırımı niye böyle yıkadın ne biçim kadınsın diye tartışıyoruz bunun annesi temizlik hastası çocukları da böyle annesini beğenmiyordu güya ama benden de aynısı olmamı bekliyor.evde erkeklik yapıyor sözsüz paylaşım oldu kadın evi çevirir erkek yer içer sen de kadınsın yapıcaksın diye... Gece de buzdolabını açtı saat 2 bu dolap niye böyle temizle düzenle ne biçim kadınsın evin çöp ev halbuki o gün kadın geldi ban canım çıktı yorgunluktan hiçbirini görmedi sen hep böylesin şöylesin diye başladı. Ben de beğenmiyorsan çek git artık beni kandırdın evlenmemden önce dedim o da zaten bu böyle sürmez dedi gidicem en kısa zamanda ben senle yapamam dedi ve ayrı odada yattı sabah 6 ya kadar dolabı temizlemiş mutfağı yeniden silmiş psikopat obsesif.Ben de artık bununla bir yerde kopacağına eminim ve ölüyorum sanki üzüntü ve mutsuzluktan...Ne yapacağımı bilemez haldeyim gitsem olmaz kalsam olmuyor.

bende bekarken yatağımı bile toplamazdım yemek bilmezdim eşimde biliyordu geldi gördü. o çok toplu düzenli çok bakımlı

bense dağınık ilk zamanlar tartışmalar oldu ama bende bile bile evlendin dedim artık alıştık

görmek istediği şekilde kendisi topluyor ben yemek yapıorum çok nadir olmasada temizliğe yardım da eder üstelik çalışmıyorum hala atanmadım zamanla alışır belki oda kabullenir seni

kızlar herkese kucak dolusu sevgiler. Kafanızı şişirmek istemem de ben dün gece çok ağladım eşimle tartıştık hala ağlıyorum.ve sanırım nedeni benim hormonlarım ya da hamileliğim değil nerden başlasam bilmiyorum bir yıl oldu evleneli 6 ay da görüştük o zamanlarda ben çok rahattım erkek kardeşimle annemlerin evinde gül gibi geçinirdik çalışıyorum öğretmenim yaşım 34, ev işi sevmezdim arabam vardı gezer dururdum aşık oldu o halime ev işi acil evlenmek istedi ben yumurta bile kıramam derdim ona o da tabi canım ben hizmetçi istemiyorum mutluluk istiyorum derdi çamaşır bulaşık ütü olsa ne yazar mutlu olmadıktan sonra derdi.bütün işleri birlikte yapıcaz sen merak etme derdi. Amma gel gör ki evlendiğim günden beridir burnumdan geliyor sürekli müdahale dolap niye kirli gömleklerin ütüsü olamamış çamaşırımı niye böyle yıkadın ne biçim kadınsın diye tartışıyoruz bunun annesi temizlik hastası çocukları da böyle annesini beğenmiyordu güya ama benden de aynısı olmamı bekliyor.evde erkeklik yapıyor sözsüz paylaşım oldu kadın evi çevirir erkek yer içer sen de kadınsın yapıcaksın diye... Gece de buzdolabını açtı saat 2 bu dolap niye böyle temizle düzenle ne biçim kadınsın evin çöp ev halbuki o gün kadın geldi ban canım çıktı yorgunluktan hiçbirini görmedi sen hep böylesin şöylesin diye başladı. Ben de beğenmiyorsan çek git artık beni kandırdın evlenmemden önce dedim o da zaten bu böyle sürmez dedi gidicem en kısa zamanda ben senle yapamam dedi ve ayrı odada yattı sabah 6 ya kadar dolabı temizlemiş mutfağı yeniden silmiş psikopat obsesif.ben de artık bununla bir yerde kopacağına eminim ve ölüyorum sanki üzüntü ve mutsuzluktan...ne yapacağımı bilemez haldeyim gitsem olmaz kalsam olmuyor.

canım çok üzüldüm gerçekten ama senin kendini fazla üzmemen gerekiyor vurdumduymaz olacaksın birazcık gitmek istiyorsada bırak gitsin sen üzülme yeter ama en kısa zamanda düzelir inşallah aranız

Kızlar çok teşekkürler ben ikiz olduklarını 8 hafta öğrendim ve ailemizde hiç ikiz yok hem baba tarafında hem benim tarafımda anlayacağınız biz 3 . Çocuğu planlarken 3 ve 4 üncü çocuklarımızı bekliyoruz.... Sanki ilk defa hamile kalmış gibiyim çünkü çörek farkı bir hamilelik geçiriyorum zor ve tatlı diyelim

inanmıyorum tam bir sürpriz oldu desenize
peki diğerlerin cinsiyeti ve isimleri neler :)

:)))
bir de benim çene kemiğim mi çıktı nedir, ağzımı açınca çaat diye bir ses geliyor,

eşimde akşam işten gelince, normalde koşa koşa sarılmaya giderdim, atlardım filan üstüne, 2 gündür geliyor şimdi kapıda bekliyor nerde bu kadın diye, ben ona doğru topallaya topallaya, çarklarım dağılmış, ayy ooff yapa yapa bi gidişim var,

sonra da yemek yiyelim derken, ağzımı bi açıyorum çaaaaat bi ses çenemden

noluyo yaaaa iyice perte çıktın diyo :52:

Kız varya koptum şuan işyerinde bana bakıyo çalışma arkadaşlarım öyle bir kahkaha patlattımki.:52::52::52:ayyy sen beni güldürdün Rabbimde seni güldürsün.Tipini bi hayal ettimde hala sırıtarak yazıyorum bide soruyolar neye güldün bu kadar diye.Sen merak etme annesi kan sonucunda harika çıkacak moralini hep böyle yüksek tut bakimm.Çene kemiği muhabbeti bende de var da herkes güler diye yazmamıştım,benimki kıtlamıyo ama ağzımı çok açınca acıdan geberiyorum...:52::52::52::52::52:

psikolojik bir yardım alamayı düşündünüz mü?
çünkü burda aşk sevgi değil alışkanlıklar var
ve sizin ne olursa olsun kendinizi üzmemeniz gerek bebeğiniz için

Back
X