slm kızlar
bugün kontrole gittim
doktoru değiştirdim ve memnunum daha çok ilgilendi
hem benimle hem bebekle baya baktı ama cinsiyet için çok küçük dedi
bir sonraki kontrolde söyliycem dedi
bebeğimin başı bir hafta ilerde gidiyormuş gövdesi tam olması gerektiği gibi
doktor bunun eşiminde benimde kafa yapımızın büyük olmasından kaynaklandığını söyledi
başka yerlerde söylerlerse takmayın dedi erkek doktorlar daha rahat oluyr sanırım
eski doktorun pimpiriklerinden daha iyi geldi bana hakkımızda hayırlısı
Çok çok sevindimmm endişelerinize gerek kalmadı bak gördün mü

Aman ne tatildeyiz ya hiç sormayın müfettişler geliyor olağan denetime çoook yoğunuzzzz ama sizi her ne kadar gitip yazamıyorsam da sık sık okuyarak ve beğenilerle takip ediyorum
Ne iş yapıyorsun ki kız sen denetim falan

sevgili arkadaşlarımmmmm ,ortak zamanlarım
ben uzun bir süre gelemeyeceğim.. belki arada kaçamak yaparım bilemiyorum...![]()
![]()
![]()
![]()
kendinize çooooooooooooooooook iyi bakın...
inşallah herkes çoooooooooooooooooooooooooooooooooook mutlu,güzel haberler alır... görüşmek üzere![]()
![]()
![]()
![]()
beni unutmayın haaaa Eki Görüntüle 757851 Eki Görüntüle 757852
İnsan neden gittiğini söylerdi ya

yok be canım kaynanam geldi garip iftara gelmiş alışveriş vapmış yemek yaparız yeriz kızımd edi kayınpederde gelicekmiş allahım ya eşimi sordu bende oruç tutmuyor dedim hay demez olaydım çok pişman oldum yalanda söyleyemedim kadına ya kalktı gittio ogluma söyle dedi ne arasın ne sorsun beni artık dedi saydı durdu ah keşke tutuyor deseydim ya vallahi gitid iye kötü oldum
ne yapayım kardeşim eşim tutmuyorsa senlık birşeyim yok kızım kızgınlıgım ona dedi off ya neymiş oruç tutmayanın evinde oruç açmam dedi
şarkı için teşekkür ederim bebem
kız ne oldu gidiyon sensiz keyfimi çıkar buranın beçabuk buraya gel gebertirim
![]()
Paşacım sen de ağlama, oh çok iyi olmuş, kocan seni dinlemedi oruç tutmadı seni üzdü, bak anası nasıl dize getirecek.. Ne üzülüyosun sen şimdi.. aaaa sevinmen gerek