2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

sattan gerideyim aslında biraz, doğum ocakta olacakmış.. şu an 16+5'teyim. geçen hafta 15+2'de akşam tv izlerken hissettim ilk, arkama yaslanmış mayışmıştım iyice.. sonra iki üç gün sonra yine olmuştu, ama bu hafta hergün hissediyorum. günde iki yada üç kez pıt pıt pıt diye vuruyor gibi. elimi koyunca belli olmuyor ama henüz. gaz gibi değil onuda çok yaşadığım için bunu ayırt edebiliyorum. evet ilk gebeliğim bu arada.

bende sattan öndeyim 4 gün kadar.. 2-3 gündür pıt pıtları bende hissettim... bi kadın doğumcu ile konuştum o da bazıları erken hisseder sende onlardansın dedi..aslında genelde ilk gebeliklerde daha geç anlaşılırmış ama biz şanslıyızz. çok tuhaf bişey =) iyice hareketlenince kim bilir nasıl olacak:nazar::nazar:

Son düzenleme:
banada gösterdi güya bacak arası bak diye.Hiçbişi anlamadım:-))Umarım doktorum doğru görümüştür.Bide çıkınca hemşireler doktorun söylediğinin tersi çıkar pek cinsiyet tahmin edemez dedi,buyur burdan yak dedim.Adam prof 5 yıldırda doktorum artık oda tahmin edemezse...Eşimde diyor ya erkekse halen kesin bişi söylemediler.Ama olsun ben çirkinliğimden kız olduguna inandırdım kendimi,bide sağlığı iyi olsun gerisi boş,hertürlü kabulüm.

çirkinliğinden miiiii :))) hiç gülesim yoktu :))))

valla o kadar alışveriş merkezi filan dolaşıyorum haftasonları, nerede hamile var hepsine bi bakıyorum çirkin mi bu diye, hiç biri de gözüme çirkin görünmüyor, nedense :))):49:

günaydın hanımlar ve göbüşler. herkese merhaba. benim göğsümden suya benzer süt gelmeye başladı. dün çok tuhaf oldum. erken diilmiki acep?

normal canım benim ilk hamileliğimdede geliyordu bu süt değil sadece süt kanalların açılıyor normaldir...doktorda aynısını söylicek sana herkeste gelecek hatta herkes bira uğraşıp sıksa göğsünü doğuma kadar sütü gelir ...zaten doğumdan önce o antrenmanları yapmanız gerekiyor süt hemen gelsin diye...

merhaba kızlar, vücut şekillerinden bahsetmişsiniz, benim belim kalınlaşmadı fazla, önden bakınca bel oyuntum var hala. ama yandan kocaman duruyor. erkek olduğu içinmiymiş demekki, bunu bilmiyordum.

bikinimin içinede hala girebiliyorum üstü sıkıyor sadece oda arkadan ipli olmadığı için ayarı yok açamıyorum.

ben artık pıt pıtlarını hissediyorum, geçen haftadan beri arada bir yokluyor, çok güzel bir duygu.

üçlü test zamanımız geldi ama yaptırmayacam, haftaya normal kontrole gidecem, randevumu aldım şimdiden.

benim üstten imkansız olmuyor yani inanılmaz büyüdüler
ben normalde 55 le hamile kaldım 57 kiloyum ama dün denedim olmadılar
%80 kız dmeişlerdi belki kız olduğu içindir bu kadar değişim

heee hee ben kilo almadım yani sanırım 500 gr filan aldım ama göbeğim çıktı hem bayağı benim bikinilerde sıkıyor dün gidip baktım 1-2 beden büyük bişeyler almaya karar verdim :1: bayramda tatil niyetimiz var çünkü........

2 beden büyük almam gerek benim sanırım :)
bayramda da yazlıkta olacağım mecbur alıcam bir şeyler

hello kızlar,

valla daha sonuçlar çıkmadı :(

2 saate kadar kesin çıkacak diyorlar, sabırsızlıkla bekliyoruz, neyse geç olsunda iyi bir sonuç çıksın

hadi artık çıksın sonuçlar güzel haberler gelsin

günaydın hanımlar ve göbüşler. herkese merhaba. benim göğsümden suya benzer süt gelmeye başladı. dün çok tuhaf oldum. erken diilmiki acep?

süt kanalların açılıyor canım hayırlı olsun bol bol süt olsun :)

kısmet olursa girmek istiyorum
önce denize girmek için bir şeyler bulursam :)

biz de yarın tatile gitmek istiyoruz, sonuçlarım iyi çıksında

bu hafta bikinimi bi giydim aynı banu alkan gibi olmuş memişler fırlıyo,

dedim ben bunu giyemem gidip yüzücü mayosu aldık, çok rahat sen de öyle birşey bak, heryerden tutuyor, zaten güneşlenme sakın dedi doktor, o yüzden iz miz çıkmaz, bi denize girmek için, giyip, sonra da hemen çıkar ıslak kalma dedi,

sen de dikkat et

yolda da sürekli mola verip, yürüyüş yap dedi

eşinle aran nasıl oldu?

konuştuk canım. bağrış çağrış ikimizde ağlaya ağlaya derdimiz tasamız ne varsa konuştuk. onu çok seviyorum çok sevildiğimide biliyorum ama anlaşamayınca kötü oluyor herşey. çok şükür allah bozmasın şimdilik herşey süt liman. oda toparladı biraz bende daha anlayışlı olmya gayret ediyorum. sağol sorduğun için.

normal canım benim ilk hamileliğimdede geliyordu bu süt değil sadece süt kanalların açılıyor normaldir...doktorda aynısını söylicek sana herkeste gelecek hatta herkes bira uğraşıp sıksa göğsünü doğuma kadar sütü gelir ...zaten doğumdan önce o antrenmanları yapmanız gerekiyor süt hemen gelsin diye...

ay allah razı olsun. rahatladım. sağolasın tatlım... :)

konuştuk canım. bağrış çağrış ikimizde ağlaya ağlaya derdimiz tasamız ne varsa konuştuk. onu çok seviyorum çok sevildiğimide biliyorum ama anlaşamayınca kötü oluyor herşey. çok şükür allah bozmasın şimdilik herşey süt liman. oda toparladı biraz bende daha anlayışlı olmya gayret ediyorum. sağol sorduğun için.

aa çok sevindim, zaten böyle olmalıydı :)
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

merhaba kızlar, vücut şekillerinden bahsetmişsiniz, benim belim kalınlaşmadı fazla, önden bakınca bel oyuntum var hala. ama yandan kocaman duruyor. erkek olduğu içinmiymiş demekki, bunu bilmiyordum.

bikinimin içinede hala girebiliyorum üstü sıkıyor sadece oda arkadan ipli olmadığı için ayarı yok açamıyorum.

ben artık pıt pıtlarını hissediyorum, geçen haftadan beri arada bir yokluyor, çok güzel bir duygu.

üçlü test zamanımız geldi ama yaptırmayacam, haftaya normal kontrole gidecem, randevumu aldım şimdiden.

ben de hissetmeye basladım ben deee:52:iki gecedir bi sagda bi solda hissediyorum bebişimi rabbime şükürler olsun..çok küçük dokunuslar ama öyle heyecan vericiki...Rabbm hepinize nasip etsn arkadaslr...

biz de yarın tatile gitmek istiyoruz, sonuçlarım iyi çıksında

bu hafta bikinimi bi giydim aynı banu alkan gibi olmuş memişler fırlıyo,

dedim ben bunu giyemem gidip yüzücü mayosu aldık, çok rahat sen de öyle birşey bak, heryerden tutuyor, zaten güneşlenme sakın dedi doktor, o yüzden iz miz çıkmaz, bi denize girmek için, giyip, sonra da hemen çıkar ıslak kalma dedi,

sen de dikkat et

yolda da sürekli mola verip, yürüyüş yap dedi

inş. güzel haberlerden sonra rahatlıycaksın canım

aynen bende rahat bir şey istiyorum
o tabloyu dün ben de yaşadım aynanın karşısında şok etkisi gösterdi :)
bana da bol bol yüz dedi doktor güneş için zaten korumasız çıkma demişti
ben güneşlenmeyi pek sevmem zaten fenalık gelir :)
hafif rengim döner o da bana yeter :)

ben de hissetmeye basladım ben deee:52:iki gecedir bi sagda bi solda hissediyorum bebişimi rabbime şükürler olsun..çok küçük dokunuslar ama öyle heyecan vericiki...Rabbm hepinize nasip etsn arkadaslr...

bende 2 gündür bişeyler hissediyorum ama dinliyorum diye bana öyle geliyor sanıyorum henüz emin değilim hissedip hissetmediğimden

şimdi sevinin siz doğuma doğru uyuyamıyom gece sürekli tekmeliyo uyutmuyor diceksiniz...benim ilk hamileliğimde resmen tekme atar eşim uyanırdı noluyo diye artık beni geçti babaya tekme atıyo resmen ...eşim yuh artık napıyo bu içerde ya diyordu....:D:1::52:

Back
X