veee karsınızda benim minigimEki Görüntüle 763388 Eki Görüntüle 763389
BAYANLAR slm bugun 1.5 ta randevum var bakalım cınsıyetı m solıcekmı 14. haftam heyecanlıyım ama kız gıbı hıssedıyom:)) bide ben dun meyan kokü içtim inş bi sıkıntı cıkmaz nette içilmmesı gerekır yazıyor 2 bardak ıctım daha ıcecekımde sonradan gebe olduugm aklıma geldı:))) yoksa daha ıcecektım ne guzel bırsey ya :))
canım ben de aynı sorun var denemediğim kalmadı
dün artık
kurutulmuş erik çekirdeksiz yedim üzerine ılık su içtim sonrada armut yedim su içtim ve çıkabildim
ne illet bir derttir bu doktor kontrolünde bir daha sorucam artık bir şey versin dayanamıyorum
örnek benim kardeşim kilolarca hurma yedi,turşu yedi ne tansiyonu çıktı,ne kasılması oldu bebek nerdeyse 40.haftayı bile geçti.Rabbim ne yazdıysa o olcak yırtınsakta yapacak bişi yok çok acı ama malesef buna alışmak zorundayız.Hyırlı yazılar yazmış olsun inşallah.
canım 12 hafta ultrason foton varsa yolla bakayım ben cinsiyetine
bişi hissedemedim şuan yavrucum aman falcı gibi oldum haaa)Sağlıklı oldugunu öğren hayırlı haberlerle gel inşallah
harika bir haber bu zaten sen en baştan beri bir kız bir erkek diyordun :)
gözün aydın canım isim arayışlarına başlarsın artık
canım hayırlı olsun prensesin :)
ne güzel hissetmişsin hareketleri :)
darısı başımıza
benim isimler hazır birazda cinsiyetini göstereydi eyiydide neyse
vallahi canım canımıza ot tıkadı doktor her sefer dedi yola devam yılmak yok o dedikçe eşim güldü alt bahçeye indik otoparkati görevli eşime sordu hayırldır girip girip çıkıyorsunzu dedi eşimde ne yapalım beyfendi çocuk gezdiriyoruz dedi koptu bende gülme çocukmu dedim canım adama ne deidn öle dedim ne yani yalanmı dedigördünüz mü sonra nedir son durum merak ettim :)
gözün aydın canım senin jelibon hiç annesi gibi değil:)
rahatına düşkün asıl paşa o bence ve benim de içime erkek gibi geldi baksana keyif
sen kendini çok yoruyordun ama biraz dinlenceksin artık
boşver ev kalsın yemek olmasın sen ve bebek iyi olsun da
canını sıkma sakın güzel şeyler düşün
onun haftası var mı canım?
bir de bir sürü farklı isimleri var
benden doktor 3 lü 4 lü istemedi gerek yok dedi
bilmem ne yapcam dedi ve ben onu anlamadım
acaba bunu mu kast etti :)
yaa o ben de de oluyor
geçen yolda amcanın biri döndü baktı
artık nasıl bir ses çıktıysa utandım ama yapacak bir şeyim yok ki
engel olamıyorum ki
sen gönlünü ferah tut moralini yüksek tut paşam
bu işler kader kaderimizdekini yaşıyoruz
maşallahhhhh kocaman olmuş kuzu :)
canım o kadardan bir şey olmaz o kadar detaylı düşünme
büyük gün desene hadi gel güzel haberlerle göstersin kendini :)evet 3 kere çocuk gezdirdik allahım bu sıpa şimdiden keyfine düşkün
dün başıma ne geldi biliyormusun dün doktordan geldim abdeslendim akşamı kıldım arkasına ilkindinin kazasını kılıyordum karşı dairede yengem 3 tane sütlaç vermiş eşime eşimde sagol dedi namazı bozamadım hemen gitti ah ayakta olaydım namazda olmayandım dicektim onu ogün o saate vericektin dicektim eşime deidm güzüm görmesin dedim yermisin çöpemi atarsın bilemeidm dedim töbe töbe işi bitmiş artık getrimiş gibisıkılma üzülme evet belki demesi kolay ama bunu yapman lazım şu an karnındaki yavru için herşeyi kenara iticeksin
hatta bırak sana sütlaç vermeyi insanlar sana su vermeseler canını sıkmayacaksın paşam.seni senden çok düşünen bi allah var herşeye iyi taraftan bak bebeğin seninle çok şükür de iyi kendisinin keyfi yerinde de tamam işte herşey yolundaa
canım senin bebeğin yüzde 90 erkek
hem de çok belli
çıkıntı varya totosunun orda nub çıkıntısı yukarı doğru olursa erkek oluyo
ahaahaha içli köfte azapta
ben maydonoz sevmem zaten allah korusun yaa millet tabak tabak hurma yiyo bişey olmuyo
o da doğumu başlatıyo kastırıyo ama bebek doğacaksa hiçbişey engel olmuyo
kısmet işte
vallahi dogru söyledim elimden hiç brişey gelmiyor malesef kahvaltımı yaptım bebelr ilaçlarımıda içtim sizlerleryim ne var ne yok bakalım
İki gün önce yatmadan zeytinyağı limon karıştırıp içtim yattım. Dün sabah z.yağı miktarını çoğaltım iki yemek kaşığı ;( limonlar içtim tam evet bağırsaklar harekete geçti derken iş yerinde tuvalete girme problemim var psikolojik olarak çalışan bağırsakları tembelleştirdim. Şimdi 2 y. Kaşığı z. Yağı ve limonu karıştırıp içtim peşine de activa yoğurta 1 y kaşığı z.yağı koyarak yedim yerken de 6-7 tane kayısı ile yedim ki midem daha fazla bulanmasın diye ;( bakalım bi kahvaltı edeyim de durumu yazarım faydalı gelirse yaparsınız
gönder bi değerlendirelim bişey çıkarsa biz sizi ararız
ehehehehbir an kendimi türk kahvesi içmiş gibi hissettim kapat fincanını da bakıyım der gibi oldu :)
canım arada bi giriyorum ama belki yakalayamam sen bana mesaj at şu sayfaya ekledim diye ben girip bakarımyarın burda olurmusun bende yollim banada bak
afiyet bal şeker olsun yarasınvallahi dogru söyledim elimden hiç brişey gelmiyor malesef kahvaltımı yaptım bebelr ilaçlarımıda içtim sizlerleryim ne var ne yok bakalım
bişi hissedemedim şuan yavrucum aman falcı gibi oldum haaa)Sağlıklı oldugunu öğren hayırlı haberlerle gel inşallah
İki gün önce yatmadan zeytinyağı limon karıştırıp içtim yattım. Dün sabah z.yağı miktarını çoğaltım iki yemek kaşığı ;( limonlar içtim tam evet bağırsaklar harekete geçti derken iş yerinde tuvalete girme problemim var psikolojik olarak çalışan bağırsakları tembelleştirdim. Şimdi 2 y. Kaşığı z. Yağı ve limonu karıştırıp içtim peşine de activa yoğurta 1 y kaşığı z.yağı koyarak yedim yerken de 6-7 tane kayısı ile yedim ki midem daha fazla bulanmasın diye ;( bakalım bi kahvaltı edeyim de durumu yazarım faydalı gelirse yaparsınız
o ne kızzzzzz içim dışıma çıktı kahvaltı etme artık miden bulancak bee.Arkadaş milleti kabız yapan elevit beni ishal yaptı iyimi 2 haftadır içemiyom ilacı,bu hafta değiştircek doktor decavitle.Üstelik hayatımda ishal oldugumu bilmem taş gibi gezerim hep.Yalnız ishal olmak hiç güzel bişi değilmiş,kabızken ne güzel bişi ses yok içinde sadece taş gibi geziyon.İshalde bir gurultu,mide bulantısı zamansız tuvalete gitme durumu hiç güzel gelmedi bana nedense.Yıllardır alıştığım düzenim bozuldu yaw
içme kız ne olur ne olmaz,bütün bitki çayları sakıncalı ama bir-iki bardaktan bişi olmaz rahat ol.Hayırlı haberlerle gel inşallah,gelir gelmezde yaz haaa
ehehehehdimi ama
bu teori gerçekmiş kızz öyle deme doktorlar bile ordan tahmin ediyolar
canım arada bi giriyorum ama belki yakalayamam sen bana mesaj at şu sayfaya ekledim diye ben girip bakarım
ama toto tarafının görünmesi lazım bi de yan yatarken çekilmesi lazım
afiyet bal şeker olsun yarasın
ben işe başladım bu hafta izinden döndüm bi yandan size yazıyom ihihihi
saldım kendimi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?