2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım 12 hafta ultrason foton varsa yolla bakayım ben cinsiyetine

İki gün önce yatmadan zeytinyağı limon karıştırıp içtim yattım. Dün sabah z.yağı miktarını çoğaltım iki yemek kaşığı ;( limonlar içtim tam evet bağırsaklar harekete geçti derken iş yerinde tuvalete girme problemim var psikolojik olarak çalışan bağırsakları tembelleştirdim. Şimdi 2 y. Kaşığı z. Yağı ve limonu karıştırıp içtim peşine de activa yoğurta 1 y kaşığı z.yağı koyarak yedim yerken de 6-7 tane kayısı ile yedim ki midem daha fazla bulanmasın diye ;( bakalım bi kahvaltı edeyim de durumu yazarım faydalı gelirse yaparsınız

kesinlikle olcağı varsa olur abartmamakla birlikte bence yenebilir ki
ben canım istediğinde yiyiorum yani yiyen ve doğuran bir sürü arkadaşım var

canım 12 hafta ultrason foton varsa yolla bakayım ben cinsiyetine

bir an kendimi türk kahvesi içmiş gibi hissettim kapat fincanını da bakıyım der gibi oldu :)

o ne kızzzzzz içim dışıma çıktı kahvaltı etme artık miden bulancak bee.Arkadaş milleti kabız yapan elevit beni ishal yaptı iyimi 2 haftadır içemiyom ilacı,bu hafta değiştircek doktor decavitle.Üstelik hayatımda ishal oldugumu bilmem taş gibi gezerim hep.Yalnız ishal olmak hiç güzel bişi değilmiş,kabızken ne güzel bişi ses yok içinde sadece taş gibi geziyon.İshalde bir gurultu,mide bulantısı zamansız tuvalete gitme durumu hiç güzel gelmedi bana nedense.Yıllardır alıştığım düzenim bozuldu yaw

onun haftası var mı canım?
bir de bir sürü farklı isimleri var
benden doktor 3 lü 4 lü istemedi gerek yok dedi
bilmem ne yapcam dedi ve ben onu anlamadım
acaba bunu mu kast etti :)

3lü 4lü tarama denilen şey
2li test kötü çıkarsa istenilen bir şey.
Onda bebeğin otistik spastik olup olmadığına bakıyorlar.

Bu 20. Haftada istenilen şey renkli geniş ultrason görüntüsü
Bunda da eline yüzüne koluna bacağına bakacaklar sanırım ben de tam bilmiyorum.
20 ile 22 haftalar arasında yapılıyor.

Birde bu geniş ultrasonu 7. ayda yapacaklarmış onda da bebeğin iç organlarına bakılacakmış
Gelişmiş mi gelişmemiş mi bir bozukluk var mı diye.

bir an kendimi türk kahvesi içmiş gibi hissettim kapat fincanını da bakıyım der gibi oldu :)
eheheheh dimi ama
bu teori gerçekmiş kızz öyle deme doktorlar bile ordan tahmin ediyolar
yarın burda olurmusun bende yollim banada bak
canım arada bi giriyorum ama belki yakalayamam sen bana mesaj at şu sayfaya ekledim diye ben girip bakarım
ama toto tarafının görünmesi lazım bi de yan yatarken çekilmesi lazım
vallahi dogru söyledim elimden hiç brişey gelmiyor malesef kahvaltımı yaptım bebelr ilaçlarımıda içtim sizlerleryim ne var ne yok bakalım
afiyet bal şeker olsun yarasın
ben işe başladım bu hafta izinden döndüm bi yandan size yazıyom ihihihi
saldım kendimi valla

bişi hissedemedim şuan yavrucum aman falcı gibi oldum haaa)Sağlıklı oldugunu öğren hayırlı haberlerle gel inşallah
vallahi kordonu görmediysem pipiydi o eger erkekse dicem oglum pipini ilk ben görüdm türk tıp dünyasına adayım

canım benim rahmetli babam kuru kayısıyı 3 tane suya koyardı sıcak suya gece onu içerdi denemek laızm aslında dur benbu akşam dedniyim soguguncada bardakla içerdi işe yararsa yaz buraya

Hhahahahhahah kusmaya az kaldı zaten bütün bunları yaparken vücudumun her yeri tir tir titriyordu valla öğğğğğ iğrenççççç

içme kız ne olur ne olmaz,bütün bitki çayları sakıncalı ama bir-iki bardaktan bişi olmaz rahat ol.Hayırlı haberlerle gel inşallah,gelir gelmezde yaz haaa

valla işten izin aldım drdan sonra eve dönerim evdede net yok ama yarın sabah ilk işim yazmak olur bıde sız fotolardan nasıl anlıyonuz ben hıcbısey anlamıyom kolunu bıle zor ayırıyom:)) yukarı dogru ne bakacakacakkı anlyosunuz??

adresini ver çalıştıgın adresi ver patronunun telini ver seni diyiyim aslında çok iyiyimdir vallahi birşey demicem patroncum minik keleben bizle yazışıyor kızma olarmı dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…