2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ben onu yerimmmmm çirkinnnn ne tatlı yaaaa maşallah annesi.İyimisin canım nasıl oldu ağrıların bak miniğin çok güzel görünüyor maşallah artık iyi olda katıl aramıza yahuuu

agrılarım hala devam ediyor canım ya dün bebegimi gördüm testlerime baktırdım hersey normal allaha binlerce kez sükrolsun.bitek uyku ve agrı problemim var.ellerim cok agrıyor.bide sanki ellerimin içine buhar vermissin gibi yanıyor ve acıyor.minigim bwni sevindirdi.bu arada cinsiyet tahmının varmı.hem bnm minigim cirkin değil baksana kibarlıga kızım.övünmek gibi olmasın evladım diye demiyorum pek şirin kızzz.

rabbim cümle isteyenlere nasip etsin insallah.allahım bizlerede sag salim kucagımıza almayı nasip etsin.aminnnn

aynı saatlerde birlite muayenedeymişsiz senle şansa bak ben 3 kere muayene oldum artık son oldugumda doktor odamı degiştirid orda baktı ne gündü ama
canım inanmıyorsan bekle sana ispatlıcam ben her gittigimde kilomada bakıldı tansiyonumada 2 kere ölçüldü hemde tansiyonum senin doktora süle altla üst çok fark ediyor adam gibi sonuç istersen altan baktırıcam bu segfer baktır boyu kaç 2.5 altına inerse yandık benimki şimdiden 2. 9
sen kanaviçe falan mı işlesen ne bilim paşam kafanı dağıtman lazım senin
canım tespih çekiyorum kitap okuyorum strese grimesem çok iyide o nasıl olucak bri üzülüyüm canım sıkıldın tavan tansiyon evde birşeyim yok

.artık ocak annesi oldugumuza göre böyle tesadufler olucak sekerim.benim zıpzıpım biraz erken erken görünüyor doktoruna allahtan doktorumuz anlayıslı bi doktor ve beni erken görünce yine dayanamadın dimi diyor ve gülüp alıyor beni içeri.:):)

rek otu hamile kalma ihtimalini oldukça yükseltir. Hamilelikten önce 6 - 8 ay süreyle çörek otu kullanılır. Çörek otu rahim kaslarının kasılmasını uyardığı için düşük yapmamak için hamile kalındığı öğrenildiğinde çörek otu kullanımına ara verilir, doğuma 1-2 gün kala tekrar başlanır, emzirme süresi boyunca kullanılır ve emzirme süresi mümkün olduğunca uzatılmalıdır. Böylece anne ve çocuk sağlığı korunmuş olur.

Hamilelik ve emzirme döneminde ilaç kullanımı modern tıpta bir kural olarak istenmez. Çünkü çocuk gelişimi çok özel bir durumdur, her müdahale az veya çok zarar verir. Bu zarardan korunmak için hamileliğe hazırlık çok özel bir zorunluluktur, bu şekilde hamilelik ve emzirme dönemi çok daha rahat geçer.

Çörek otu doğum ve doğum sancısı, doğum sonrası anne sütünün artırılması ve bebek beslenmesi ve gelişimi için yaratılan en mükemmel şeydir. Çörek otu özellikle kadınlarda ovülasyon, menustrasyon ve hamilelikte üreme sistemlerinde fonksiyonel olup, rahim kaslarının kasılmasını teşvik eder. Bu sayede doğumu kolaylaştırır.
Macun yapılıp tüketildiğinde anne sütünü artırır. Hamilelik süresince çörekotu kullanılmamalıdır, düşüğe sebep olabilir. Bkz: Çörek Otu Macunu Nasıl Yapılır.

harika bir haber bu zaten sen en baştan beri bir kız bir erkek diyordun :)
gözün aydın canım isim arayışlarına başlarsın artık

canım hayırlı olsun prensesin :)
ne güzel hissetmişsin hareketleri :)
darısı başımıza

yerim ben onuu sevgi gösterisi yaptım canım hemde nazar değmesin diye çirkin dedim çok tatlı tabi maşallah Allah annesine babasına bağışlasın(Amin)canımcım senden pipili bekliyorum paşadan da kız bekliyorum bitek ikinize tahmin yaptım bakalım tutcakmı?Ultrasondan bişey anlayamıyorum ben ya çok özürlüyüm o konuda ordan bişi görmedim yani pipi filan sadece his bu.Bu arada ellerinin içine buz al arada dolaşımını rahatlatır acılarınıda azaltır birazcık.Uykusuzluk yanında bana bide baş ağrısı musallat oldu,kızlarda yazmış demin tansiyona hiç baktırmadım daha belkide inip çıkıyo bişiler oluyo ondan ağrıyo başım

alemsin nil ben de doktora maydonoz yasak mı diye sordum
kızdı bana tabak tabak maydonoz mu yiyon dedi
ben de tavuk çorbasının içinden bile maydonozları ayırıyodum

aynen ben klasik pimpirikli hamiş işte.Bende bir tane içli köfte yemiştim ilk haftasında hamileliğimin içinde maydonozu görünce bir fırlattım elimden lokantada,kocamın bile aklı çıktı.Halbuki bayağı bikaç bağ yersen sorun oluyomuş bitane ikitaneden bişicik olmuyomuş Rabbim korusun meleklerimizi

canım tespih çekiyorum kitap okuyorum strese grimesem çok iyide o nasıl olucak bri üzülüyüm canım sıkıldın tavan tansiyon evde birşeyim yok
sıkılma üzülme evet belki demesi kolay ama bunu yapman lazım şu an karnındaki yavru için herşeyi kenara iticeksin
hatta bırak sana sütlaç vermeyi insanlar sana su vermeseler canını sıkmayacaksın paşam.seni senden çok düşünen bi allah var herşeye iyi taraftan bak bebeğin seninle çok şükür de iyi kendisinin keyfi yerinde de tamam işte herşey yolundaa

canım senin bebeğin yüzde 90 erkek
hem de çok belli
çıkıntı varya totosunun orda nub çıkıntısı yukarı doğru olursa erkek oluyo

İnşallah bakalım şu an şu kabızlığı gidermem lazım ;( birazdan zeytin yağı içicem öğğğ dün içtim bügünde yapım da kurtulayım şu kabızlıktan öyle gideyim Dr a

canım ben de aynı sorun var denemediğim kalmadı
dün artık
kurutulmuş erik çekirdeksiz yedim üzerine ılık su içtim sonrada armut yedim su içtim ve çıkabildim
ne illet bir derttir bu doktor kontrolünde bir daha sorucam artık bir şey versin dayanamıyorum

ahaahaha içli köfte azapta
ben maydonoz sevmem zaten allah korusun yaa millet tabak tabak hurma yiyo bişey olmuyo
o da doğumu başlatıyo kastırıyo ama bebek doğacaksa hiçbişey engel olmuyo
kısmet işte

BAYANLAR slm bugun 1.5 ta randevum var bakalım cınsıyetı m solıcekmı 14. haftam heyecanlıyım ama kız gıbı hıssedıyom:)) bide ben dun meyan kokü içtim inş bi sıkıntı cıkmaz nette içilmmesı gerekır yazıyor 2 bardak ıctım daha ıcecekımde sonradan gebe olduugm aklıma geldı:))) yoksa daha ıcecektım ne guzel bırsey ya :))

Bana tahminin varmı canım

ahaahaha içli köfte azapta
ben maydonoz sevmem zaten allah korusun yaa millet tabak tabak hurma yiyo bişey olmuyo
o da doğumu başlatıyo kastırıyo ama bebek doğacaksa hiçbişey engel olmuyo
kısmet işte

örnek benim kardeşim kilolarca hurma yedi,turşu yedi ne tansiyonu çıktı,ne kasılması oldu bebek nerdeyse 40.haftayı bile geçti.Rabbim ne yazdıysa o olcak yırtınsakta yapacak bişi yok çok acı ama malesef buna alışmak zorundayız.Hyırlı yazılar yazmış olsun inşallah.

içme kız ne olur ne olmaz,bütün bitki çayları sakıncalı ama bir-iki bardaktan bişi olmaz rahat ol.Hayırlı haberlerle gel inşallah,gelir gelmezde yaz haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…