ben onu yerimmmmm çirkinnnn ne tatlı yaaaa maşallah annesi.İyimisin canım nasıl oldu ağrıların bak miniğin çok güzel görünüyor maşallah artık iyi olda katıl aramıza yahuuu
canım kesinlikle tansiyonunu ölçtürmen lazım
ben her gittiğimde ölçüp not alınıyor.tasiyon gebelikte çok önemli
e doktora sormicaz da kime sorucaz tamam gerekeni yaparsın ama ben merak ediyorum yani
bazı doktorlar çok şımarık işine karışmıyoruz sadece merak ediyoruz yani
maşallah kuzummm
veee karsınızda benim minigimEki Görüntüle 763388 Eki Görüntüle 763389
canım inanmıyorsan bekle sana ispatlıcamiyi diyon hoş diyon yavrukuşta o rahim uzunluğuna normal karından ultrasonla mı baktırcam yoksa vajinal ultrasonla mı?Bide benim doktorum kızıyo bana sorma böyle şeyler diye,gerekeni yapıyomuş kendisi ama ben hiç emin olamıyorum hep aklımda soru işaretleri kalıyo.İlgisi mükemmel,ter içinde kalmasına rağmen dediğin gibi saatlerce bebeğin keyfini bekledi ense kalınlığı için ama sanki bişiler eksik kalıyo gibi.Mesela 16.haftamdayım daha hiç tansiyonum ölçülmedi bu normal mi?Ölçülmesi gerekmiyomuydu bikere bile olsa?
canım tespih çekiyorum kitap okuyorum strese grimesem çok iyide o nasıl olucak bri üzülüyüm canım sıkıldın tavan tansiyon evde birşeyim yoksen kanaviçe falan mı işlesen ne bilim paşam kafanı dağıtman lazım senin
inşallah sağlıklı haberlerini alırsın ve cinsiyetinide öğrenir gelirsin heyecanla burdayız
tıbben öyle olabilir ama ben onada inanmıyorum bendeki yağlardan tekrar bir insan çıkar,ultrasonda bile göbekten bebek görünmüyo yavrumm sen hissedemezsen o kiloyla benim vay halime.Üstelik benden daha şişko bir arkadaşım ikizlere hamileydi geçen yıl,gayet güzel hissediyodu 4.ayda hatta bizde elimizi karnına koyduğumuzda bebklerin tekmiklerini hissetik.Rahat ol zamanı gelince o bize hissettirecek annesi
inş. canım yaaa
kız saçmalama o kadar çörekotu midene bile inmiyodur yemek borunda takılıyodur zaten
aynı saatlerde birlite muayenedeymişsiz senle şansa bak ben 3 kere muayene oldum artık son oldugumda doktor odamı degiştirid orda baktı ne gündü ama
canım inanmıyorsan bekle sana ispatlıcamben her gittigimde kilomada bakıldı tansiyonumada 2 kere ölçüldü hemde tansiyonum senin doktora süle altla üst çok fark ediyor adam gibi sonuç istersen altan baktırıcam bu segfer baktır boyu kaç 2.5 altına inerse yandık benimki şimdiden 2. 9
canım tespih çekiyorum kitap okuyorum strese grimesem çok iyide o nasıl olucak bri üzülüyüm canım sıkıldın tavan tansiyon evde birşeyim yok
İnşallah bakalımşu an şu kabızlığı gidermem lazım ;( birazdan zeytin yağı içicem öğğğ dün içtim bügünde yapım da kurtulayım şu kabızlıktan öyle gideyim Dr a
kızlaar ben de bugün muayene oldum. dr bebişlerden birine kesin erkek dedi. diğerinde kesinlikle pipi görmüyorum, büyük ihtimal kız ama yine de emin olmak için 4 hafta sonra bakalım dedi. bence o da kız. ben hep öyleee hissediyorum
Kızlar merhaba,
Öncelikle forumdan ayrılan arkadaşlar için ve özellikle paşam için çok üzüldüm. Ben de gün içinde iş yerindeyim, ancak akşamları bakabiliyorum. Bir de ipad den forumu takip ediyorum, forumdan kaynaklı bir sorun yaşıyorum, ne zaman sayfa içinde dolaşsam çat diye browser kapanıyor. Tekrar login olmak gerekiyor falan çok bıktım bu durumdan, site yönetiminde mesaj attım ama ilgilenen olmadı. Neyse bu sebepten dolayı da aktif olarak kullanamıyorum forumu, pek katılım sağlayamadım yazılanlara ama sizlerle ilgili her akşam mutlaka haber almak için açıp okuyordum. İyi olduğunuz bilmek beni sevindiriyordu. Umarım giden arkadaşlar dönerler
Ben 17. Haftama girdim. Geçen hafta bir kızımız geldiğini öğrendik. Forumda birileri demiş ki hep erkek haberi var hiç kız yok mu? Benim kızım var Allah' ın izni ile. Boyu 15 cm, kilosu 160 gr mışbiz de eşimle erkek çocuk delisiydik ama bu işler nasip tabi, kızımız da başımızın üstüne. 4 lü testimizi yaptırdık, inşallah cumaya sonucu alıcaz.
Gelelim asıl soruma. Kızlar ben geçen hafta ufak ufak bir kaç kez bir kıpırtılar hissetmiştim. Doktorum randevumuzda 20. Haftadan önce hissedemezsin dedi ama ben özellikle pazar gününden beri sıklıkta pıtır pıtır birşeyler hissediyorum. Ve eminim gaz tarzı birşey değil eşim bile bir kere bir tanesini hissetti. Nasıl söylesem sanki bir damarım atıyormuş gibi, göbek deliğimin altında genelde sağ taraflarda ama farklı noktalarda pıtırtılar oluyor.
Sizde var mı hisseden? Kimse bahsetmemiş bende mi gariplik var acaba diyorum ama hissettiğim şeyin de farklı olduğunu biliyorum, bağırsak hareketi değil bu daha çok derimin altında anlık bir pıtırtı. Kızlar yanıtlarınızı bekliyorum. Sevgiler
uygun bir pozisyonda durursa miniğin öğrenebilirsin canım :)
hadi güzel haberlerle gel :)[/Q
ya ne kısmetsizim doktorum sezeryana girmiş iftardan sonra gel dediler iftardan sonra tekrar gidicem
gördünüz mü sonra nedir son durum merak ettim :)
kızlar kusura bakmayın 9 eve geldim banyo ettim namaz kıldım anca eşim başından kalktı neyse mevzuyu uzatmayayımda anlatayım arda beye gittim saat 3 gibi paşam gelinir muayene edicez deidler hemşire beni hazırladı karnıma jeli sürdü doktoru çagırdı bizim jeliibon uyuyordu deidm arda bey ne oldu eşref saati galiba uyuyor dedi allahım okadar ultroson aletyle vurdu karnıma oynasın diye tık yok allahım adam çıldırdı baktı olmuyor dedi paşam kalkın merdiven inin çıkın çukulata meyve suyu verin yesin dedi neyse femikal 3 kattaya allahım 3 kat aşagıya indim geri çıktımeşim kızdı nefse nefese kalmışsın yavaş çıksaydıyya dedi canım deidm yavaş çıktım ama yoruldum dedim baktım bri meyve suyu 4 adet çukulata duruyor tabakta onları yedim sonra su içtim hemşire paşacvım gel arda bey muayeneye çagırıyor dedi neyse gittik üstne baktı allahım gene tık yok uyuyor ne yaptıysa oynatamadı benim jelibonu dedi altan bakıcaz paşam yedikmi aleti altan baktı aleti bri oyana bri bu yana oynattı karnıma vurdu allahım bebek zıplıyor el kol oynamıyor uyuyor deidmki arda ben bu sıpa neden böyle gülemey başladı dua edin dedi bri hastam vardı sabahın köründe geldi bizle gitti dedi bebek uyumuş kendini göstermemiş neyse dedi ördekle bakıcam rahim agzına dedi altan aleti soktu allahım ışıgı tuttu o ittirdikçe ben canım açıyor deneye başladım az kaldı muayene ediyorum dedi allahım ne acıydı neyse sonra eliyle muayene etti karnıma ittirdi allahım bu sıpada tık yok gene baktı rahim boyum 4 üstündeydiya malesef 2.9 düşmüş dedi yılmak yok yola devam hayde dedim ne olucak hemşireye deid aşagıya inin 10 dakika yürüyün gelin dedi allahım ne güldük eşimle rahmetli ömürüm ne ugraştırmıştı beni 3 kat aşagıya indik allahım gezdim telefonlar durmuyor biri bırakıyor biri arıyor neyse çıktık yukarı başka odaya aldılar beni baktı arda bey karından herşey normal dedi burun kemigi gzüel ense kalınlıgı 1.6 çıktı deidm cinsiyeti bellimi yok dedi yüz üstü yatıtro zor dedi oyansa bakıcamda olmuyor dedi adam 3 benle ugraşıuyor ugraşmak istemedi yoksa derdi kızmı erkekmi ama birşey diyim bacaklarını görrüken sanki pipisni gördüm yada ban öyle geldi ablam kordondur o dedese ben pipi dedim acaba erkekmı benim sıpa maşşallah sübhanllah deid boyu uzun yapılı dedi iyi beslenmiş dedi kilo almıcaksın dedi haftaya perşembe saat 10 da muayenem var 1 agustosta detaylı yapmadı ultrosondan baktı ikili tapama testi yaptı allah razı olsun paracı degil biraz indirim yaptı cüzi bir miktar okadar ppluton depont ignesine başladık bugün hergün akşam creminon jel kullanıcam altan muhteömelen gene rahim dikiilicek aklıma gelen bunlar aklımdan tek çıkamdıgım sat 3 giridm 8 .20 vardı otobüse bindim okadar diyim bebek bizi çok ugraştırdı keyfini beklidik jelinin :)şöyle afilli bir resmi yok sizlere gösteriyim resimler eh işte çıkmış aklıam gelen bunlar kızlar yatıcam devmalı kısıtlandım hep yemek yapmam bile yasak temizlik vs yasak haftada 1 ignem var hakkımda hayırlısı artık
sizlerin hepinizi çok seviyorum inanın bana inanın siizn gibi arkadaşları buldugum için çok şanslıyıminanın ban doktro dediki üzülmek strese grimek yok yataga çakılı kaldım malesef kızlar hiç brişey yapmam yasak malesef kapımı kimsede açmıyor eşim hem ev işelrine hem yem k temizlik vs işlerine nasıl dayanıcak yapıcak allah yardımcım oldun arkadaşlar dedilerya ev hanımlarına imreniyorum bende ayakta hamilelik geçirenlere imreniyorum paşanın yatak fazlı açılmıştır bugünden itibariyel vatana millet hayırlı ugurlu olsun
gözün aydın canım senin jelibon hiç annesi gibi değil:)
rahatına düşkün asıl paşa o bence ve benim de içime erkek gibi geldi baksana keyif
sen kendini çok yoruyordun ama biraz dinlenceksin artık
boşver ev kalsın yemek olmasın sen ve bebek iyi olsun da
canını sıkma sakın güzel şeyler düşün
Öööööööööööööööffffffffffffffffffffffff
bu form çok hızlı ilerliyor takip edemiyorum
kızlar sizlerden de Geniş tam detaylı ultrasonografi istendi mi?
Devlet yapıyor mu?
Yapıyorsa hangi devlet hastaneleri yapıyor?
Özel Medipol de 260 TL
onun haftası var mı canım?
bir de bir sürü farklı isimleri var
benden doktor 3 lü 4 lü istemedi gerek yok dedi
bilmem ne yapcam dedi ve ben onu anlamadım
acaba bunu mu kast etti :)
günaydın kızlar ...
kalanlar gidenler banlananlar üzücü böylemi olmalıydı ? neyse sağlık olsun herşey düzelir inşallah..
cinsiyetler baya baya belirginleşti artık çok az kişi kaldı sanırm öğrenemeyen..
bense kendimden memnun değilim yine bulantı ağrı fln derken birde yaşlı teyzelerin durup duurp tuhaf hıçkırmaları vardır ya böle değişik ben ondan oldum :S HERKESİN İÇİNDE tuhaf tuhaf sesler çıkıyor gag gug utanıyorum kimseyi ayıplamayın kızlar bzim yaşlı bi komşu teyzemiz vardı ona sinir olurdum aynı öyle oldum ALLAHım bi daha yapmiyciimmm...
yaa o ben de de oluyor
geçen yolda amcanın biri döndü baktı
artık nasıl bir ses çıktıysa utandım ama yapacak bir şeyim yok ki
engel olamıyorum ki
altaki yavrular topragım sesin neden çıkmiyi kızokadar şirinlik yapıyorum bakın size dün rahim boyuma canım sıkılmışta olsa umudumu kaybetmek yok bu bebegimi işşallah bu sefer alıcam kucagıma allahım emanetime brişey olmasın ne olur neden bu akadr kısaldıki ya hemencik daha 3 aylık bebegim 9 ayı düşünemiyorum
sen gönlünü ferah tut moralini yüksek tut paşam
bu işler kader kaderimizdekini yaşıyoruz
maşallahhhhh kocaman olmuş kuzu :)
kızlar çörek otu rahimi uyarıyormuş rahin kasılmaıs yapıyormuş şimdi farkettim ben ramazan griid gireli pide yiyorum allahım üstünde çörek otu var kızlar ben kaç zamandır yiyormuşumya abow
canım o kadardan bir şey olmaz o kadar detaylı düşünme
Bugün randevu günü oleyy cinsiyet merakı sardı sağlıklı ol ama benim ol
büyük gün desene hadi gel güzel haberlerle göstersin kendini :)
agrılarım hala devam ediyor canım ya dün bebegimi gördüm testlerime baktırdım hersey normal allaha binlerce kez sükrolsun.bitek uyku ve agrı problemim var.ellerim cok agrıyor.bide sanki ellerimin içine buhar vermissin gibi yanıyor ve acıyor.minigim bwni sevindirdi.bu arada cinsiyet tahmının varmı.hem bnm minigim cirkin değil baksana kibarlıga kızım.övünmek gibi olmasın evladım diye demiyorum pek şirin kızzz.
alemsin nilben de doktora maydonoz yasak mı diye sordum
kızdı bana tabak tabak maydonoz mu yiyon dedi
ben de tavuk çorbasının içinden bile maydonozları ayırıyodum
sıkılma üzülme evet belki demesi kolay ama bunu yapman lazım şu an karnındaki yavru için herşeyi kenara iticeksincanım tespih çekiyorum kitap okuyorum strese grimesem çok iyide o nasıl olucak bri üzülüyüm canım sıkıldın tavan tansiyon evde birşeyim yok
agrılarım hala devam ediyor canım ya dün bebegimi gördüm testlerime baktırdım hersey normal allaha binlerce kez sükrolsun.bitek uyku ve agrı problemim var.ellerim cok agrıyor.bide sanki ellerimin içine buhar vermissin gibi yanıyor ve acıyor.minigim bwni sevindirdi.bu arada cinsiyet tahmının varmı.hem bnm minigim cirkin değil baksana kibarlıga kızım.övünmek gibi olmasın evladım diye demiyorum pek şirin kızzz.
İnşallah bakalımşu an şu kabızlığı gidermem lazım ;( birazdan zeytin yağı içicem öğğğ dün içtim bügünde yapım da kurtulayım şu kabızlıktan öyle gideyim Dr a
aynen ben klasik pimpirikli hamiş işte.Bende bir tane içli köfte yemiştim ilk haftasında hamileliğimin içinde maydonozu görünce bir fırlattım elimden lokantada,kocamın bile aklı çıktı.Halbuki bayağı bikaç bağ yersen sorun oluyomuş bitane ikitaneden bişicik olmuyomuş Rabbim korusun meleklerimizi
yerim ben onuu sevgi gösterisi yaptım canım hemde nazar değmesin diye çirkin dedim çok tatlı tabi maşallah Allah annesine babasına bağışlasın(Amin)canımcım senden pipili bekliyorum paşadan da kız bekliyorum bitek ikinize tahmin yaptım bakalım tutcakmı?Ultrasondan bişey anlayamıyorum ben ya çok özürlüyüm o konuda ordan bişi görmedim yani pipi filan sadece his bu.Bu arada ellerinin içine buz al arada dolaşımını rahatlatır acılarınıda azaltır birazcık.Uykusuzluk yanında bana bide baş ağrısı musallat oldu,kızlarda yazmış demin tansiyona hiç baktırmadım daha belkide inip çıkıyo bişiler oluyo ondan ağrıyo başım
ahaahaha içli köfte azapta
ben maydonoz sevmem zaten allah korusun yaa millet tabak tabak hurma yiyo bişey olmuyo
o da doğumu başlatıyo kastırıyo ama bebek doğacaksa hiçbişey engel olmuyo
kısmet işte
BAYANLAR slm bugun 1.5 ta randevum var bakalım cınsıyetı m solıcekmı 14. haftam heyecanlıyım ama kız gıbı hıssedıyom:)) bide ben dun meyan kokü içtim inş bi sıkıntı cıkmaz nette içilmmesı gerekır yazıyor 2 bardak ıctım daha ıcecekımde sonradan gebe olduugm aklıma geldı:))) yoksa daha ıcecektım ne guzel bırsey ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?