yerim ben o mısırı yaa seninki seni tepikliyo desene
valla bu yolda herşey mübah koca koca nenelerden bile taktik aldık herşey bebek için
canım senin kilon var mıydı zayıflar daha erken hissediyomuş diyolar
benimkine vermişler bir yastık allahım uyku allah uyku eşime benzettim eşimd eokadar dürtmeye uyanmıyor kardeşim bu kadar ugraştırımı bri bebek 3 randevuya giridm 8 geçiyordu çıktık muayeneden okadar diyim sen sag saglim dog ben sana sorucam dedim perşembe azimliyim işşallah cinsiyetini görücem sanki pipi gördüm kordonda olabilir sahana verdi kadın erken alın dedi daha rahat bakar arda bey dedi öyleden sonra almayın dedi en azından stresli olmaz ban akadar kaç kişiye bakıyor garibim çok yordundu dün
canıms evgiyle beklicem seni gelene kadar kalbimin köşesindesin
canım adetini kesin bilirsen 10 gün geçerse özür sayılır gelen kan oruç tutabilirsin amma vekalin adetini bilmiyorsan olmaz canım ben kızımda 60 gün yani 2 ay ara ara adet oldum kızlarda öle oluyormuş ilk oglumda 32 gün 2 oglumda 2 hafta adet gördüm lohusayken bilmeni istedim
altınları bekleirm kızlar okadar bebek için bekledim 13 sene donra işşallah bebegimi kocagıma alıcam 23 anne olmam gerekiyordu 34 olucam allah saglık versin
sagol bebem bende sizlerle olmaktan zevk alıyorum rabbim aranızdan ayırmasın işşallah tek korkum rahim boyum çok kısalmış ya 4 cm üstümdeydi 2.9 çıktı 12 haftadayın daha rahmetli kızımda 14 haftalıktı 3 üstündeydi dikişim atılınca çok strese griidm korkuyorum gider diye aklım gidiyor
kız ben oryantelle bile kurtaramadım 3 katı in çık allahım bebek düşmesind iye evden dışarı çıkmadım yatttım adam yürü merdiven çıkki oyansın dedi amam azimliyim bir daha giderken çukulata gofret yicek limonata içicek bebek oynuyormuş ozaman kız saat 10 randevum varya gene uyursa yandık vallahi okadar karnıma vurud doktor ayrı hemşire ayrı baktım olmuyor bende karnıma vurudm doktro güldü deidm arda bey sizlere yardım maksat adam gülünce ne utandım
canım bende öleyim inanırmısın bu gebeligim hiç birşeye benzemiyor inan eşim eve gelsin duşa gir diyiyorum adam kokluyor kendini kokmuyorumki diyor bu bebek benim elegimi şaşırttıallahım dün ultrosondan bakıyor doktor allahım böyle mucize olamaz ya allahım deidm içimden sen nelere kadirsin gelsinlerde allahı inkar edenler görsün içimde dedim o suyun içinde be mubarek nasıl yaşıyorsun bogulmadan
ah canım soda çok içme çok geyritir bride hazmın kolay olmazsa ban doktor şurup verdi sabah akşam iç çıkarsınd edi deidm tık yok sonra lagma verdi tüp totona sıkıcaksın rahat çıkarsınd edi ay dedim doktor bey o nasıl olur kabız olmucaksın bebegi aşşagıya itersin dedi zaten rahim boyunda sorun var dedi:18::18:incir kayısı bir erik ye deid mürdüm erigi dedi allahtan eevde var bakıcaz artık kabız olmamaya devam :18::18:
canım korbonatlı suyla temizle ve yarım elma koy kokusu gider:2:
kızlar günaydın sizlere yazıyım deidm benim jeliyi doyurmadım daha onu doyuruym işşallah dönücem aranıza
altaki yavrular topragım sesin neden çıkmiyi kızokadar şirinlik yapıyorum bakın size dün rahim boyuma canım sıkılmışta olsa umudumu kaybetmek yok bu bebegimi işşallah bu sefer alıcam kucagıma allahım emanetime brişey olmasın ne olur neden bu akadr kısaldıki ya hemencik daha 3 aylık bebegim 9 ayı düşünemiyorum
67 kilo ile hamile kaldım sizlere göre biraz kiloluyum sanıyorum
ikisinde bakılan şeyler farklıymış.. Ben de baktırmasaydım diye çok düşündüm.. ama oldu ardık.. şonuç bekliyorum..
canım ben hiç yazmıyım kilomu sen kendine kilolu diyosan bana balina dersin herhalde.
ben şu an 56 yım canım çok fazlan yok senin de.sonuç olarak hepimiz çok kilo alıcaz oyyy67 kilo ile hamile kaldım sizlere göre biraz kiloluyum sanıyorum
Valla kızlar 2li sonucu 1/8600 dü risk oranı ama 4 lü de 1/8 gelince şok olduk.. ileri ugs cektirdim iyi dendi.. genetik profu aile öykülerimizi vs sordu.. bence iyi dedi.. testi tekrarlattım baska lab.da 1/280 cıktı.. 2li 4lü karmasına bakıldı 1/480 geldi amma tatmin olmadım amniyosentez yaptırmak istemedim. onun yerine kan testi yaptırdım. çine gittti tüm anomaliler taranacak..
1 de son yaptırdığım testte preeklemsi risk 1/14 cıktı.. ama bende tansiyon hep düşük bunu daha drla görüşmedim..
canım günde 1 soda içebirlisin doktor dedi kabıza gelince ben kabızın afedersin wc çıkmayınca mecbur ıkınıyourm oda rahimi uyarıyor kasılma yapar diye aklım çıkıyor 3 litre suyumuda zorla içiyourm halen alet yedim afedersinzi altım acıyorsoda kola ve benzeri hiç bir gazlı içecek içmedim gebe kaldığımdan beri bnm hıçkırığımsı sesler bulntılardan oluyor sanırım bakalım bekleyip görecez bitecekmi yoksa ben kızdığım o teyze olarak hayatıma devam MI edecem :S
BU ARADA KABIZ OLMAK BEBEĞİ AŞAĞI NASIL İTER YA ONUN TUTUNDUĞU YER SABİT DEĞİLMİ?
ÇOK ÖĞÜRME KORDON SAARKAR DİYEN BİLE OLDU TUHAF GELİYOR BANA BUNLAR AMA DOKTOR DEDİYSE DOĞRUDUR TABİ ..
canım işşallahama üzülme bu sefer inanıyorum ben sağ salim alacaksı kucağına sen yeterki moralini yüksek tut
canım yeni görüdm demin baktım tam sana yazıcaktım burda yazdıgını gördümcanım günaydın 3 tane özel mesaj attım görmedin sanırım.Meraktan öldüm dün gece görünce mesajını topikte rahatladım.Farkındaysan benimde 12.haftada aynı olmuştu senin gibi yaklaşık 2 saat sürdü bi ense kalınlığını göremedi kadıncağız.Atmış benim kız tek kolu kafasının altına aynı babası gibi uyuyo.Karnıma bastırdılar,şeker yedirdiler,sıkışık girmiştim wc ye gönderdiler koridorda yürüttüler yokkk banamısın demedi.Sonradan mecburen kadın ense kalınlığını ölçmek için zorlayınca kendini bi şekilde ölçtü ama ondada çok emin olamadı.Sağolsun sıpam hiiç istifini bozmadıgı için 2-3 tane değer arasında kaldı.Haftaya bakalım benimki napcak merakla bekliyorum kıpırdasa da bi heryerini görsek hayırlısıyla.Onun dışında çok kötü bir sonuç çıkmamış galiba,sonuçta dikiş olayını bekliyoduk sende hazırlamıştın kendini buna.Yata yata büyütcen jeliyi kız Allah başka dert vermesin bırak şu ev işlerini ceyar PC den uzaklaşcak işte daha ne istiyonnnnn
paşam sen içini ferah tut bu defa kucaklicaksın minişini,herşey takipte korkma yat dinlen keyfini çıkar
en güzel günlerini stresle geçirme iyi şeyler düşün
gittim cnm bugün fıtık dedi doktor acılı muayeneden sonra
fizik tedaviye başlıyorum yarın
hihh est. o nasıl söz karın bölgesinde yag fazlalıgı olması dsebebi ile geç hissediliyormuş[/QUO
tıbben öyle olabilir ama ben onada inanmıyorum bendeki yağlardan tekrar bir insan çıkar,ultrasonda bile göbekten bebek görünmüyo yavrumm sen hissedemezsen o kiloyla benim vay halime.Üstelik benden daha şişko bir arkadaşım ikizlere hamileydi geçen yıl,gayet güzel hissediyodu 4.ayda hatta bizde elimizi karnına koyduğumuzda bebklerin tekmiklerini hissetik.Rahat ol zamanı gelince o bize hissettirecek annesi
canım günde 1 soda içebirlisin doktor dedi kabıza gelince ben kabızın afedersin wc çıkmayınca mecbur ıkınıyourm oda rahimi uyarıyor kasılma yapar diye aklım çıkıyor 3 litre suyumuda zorla içiyourm halen alet yedim afedersinzi altım acıyormillet ne gzüel açıyor karnını bakıyorlar temem ben altanda üstende yiyom aleti kaderime bak kızken kimse dokunmuyordu kukuma kadın olmak ne zormuş
canım işşallahtek tememin o 4 gebeligim emin ellerdeyim eşime dedim ya buda giderse baksana rahim boyum nasıl kısalmış dedim aklına kötü şeyler getirme paşam ozaman igne ilaç kullanıyordun dedi rabbime tevekkül etmekten başka çarem yok inan duanızı eksik etmeyin benden ne olur
canım yeni görüdm demin baktım tam sana yazıcaktım burda yazdıgını gördümdün eve 9 geçiyordu giridk okadar yoruldumki girip yazıyım deidm akşam ezanı okunmuştu öyleni kıldım çıktım deidm akşamıda ilkindiyide kaza etmiyim malum altan baktı arda bey abdeslenmem lazımdı rabbim kabul etsin çok dua ettim dün sende baktır rahim boyuna ihmal etme olurmu kızlar aman diyim sizlered baktırın
senin sıpada evet çok zorlamıştı ama adamın azmine hayranım vallahid ediki bakın paşa hanım yılmıyourm deid ense sini ölçemediki uykucu ne olucek
iyi şeyler düşündüm tansiyonum 16 ya 10 çıktı allahım çok kötü gün geçiridm ya dün allahım hem komikti hemde stresli panik atagıdm aazdı ne olucak ne dicek diye benim perşembe doktora gidince strese grimeme panik atagımı azdırmamam laızım ama nasıl :18::18::18:
iyi şeyler düşündüm tansiyonum 16 ya 10 çıktı allahım çok kötü gün geçiridm ya dün allahım hem komikti hemde stresli panik atagıdm aazdı ne olucak ne dicek diye benim perşembe doktora gidince strese grimeme panik atagımı azdırmamam laızım ama nasıl :18::18::18:
veee karsınızda benim minigimEki Görüntüle 763388 Eki Görüntüle 763389
canım kesinlikle tansiyonunu ölçtürmen lazımiyi diyon hoş diyon yavrukuşta o rahim uzunluğuna normal karından ultrasonla mı baktırcam yoksa vajinal ultrasonla mı?Bide benim doktorum kızıyo bana sorma böyle şeyler diye,gerekeni yapıyomuş kendisi ama ben hiç emin olamıyorum hep aklımda soru işaretleri kalıyo.İlgisi mükemmel,ter içinde kalmasına rağmen dediğin gibi saatlerce bebeğin keyfini bekledi ense kalınlığı için ama sanki bişiler eksik kalıyo gibi.Mesela 16.haftamdayım daha hiç tansiyonum ölçülmedi bu normal mi?Ölçülmesi gerekmiyomuydu bikere bile olsa?
veee karsınızda benim minigimEki Görüntüle 763388 Eki Görüntüle 763389
kızlar çörek otu rahimi uyarıyormuş rahin kasılmaıs yapıyormuş şimdi farkettim ben ramazan griid gireli pide yiyorum allahım üstünde çörek otu var kızlar ben kaç zamandır yiyormuşumya abow
bugün randevu günü oleyy cinsiyet merakı sardı sağlıklı ol ama benim ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?