2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım günaydın 3 tane özel mesaj attım görmedin sanırım.Meraktan öldüm dün gece görünce mesajını topikte rahatladım.Farkındaysan benimde 12.haftada aynı olmuştu senin gibi yaklaşık 2 saat sürdü bi ense kalınlığını göremedi kadıncağız.Atmış benim kız tek kolu kafasının altına aynı babası gibi uyuyo.Karnıma bastırdılar,şeker yedirdiler,sıkışık girmiştim wc ye gönderdiler koridorda yürüttüler yokkk banamısın demedi.Sonradan mecburen kadın ense kalınlığını ölçmek için zorlayınca kendini bi şekilde ölçtü ama ondada çok emin olamadı.Sağolsun sıpam hiiç istifini bozmadıgı için 2-3 tane değer arasında kaldı.Haftaya bakalım benimki napcak merakla bekliyorum kıpırdasa da bi heryerini görsek hayırlısıyla.Onun dışında çok kötü bir sonuç çıkmamış galiba,sonuçta dikiş olayını bekliyoduk sende hazırlamıştın kendini buna.Yata yata büyütcen jeliyi kız Allah başka dert vermesin bırak şu ev işlerini ceyar PC den uzaklaşcak işte daha ne istiyonnnnn

paşam sen içini ferah tut bu defa kucaklicaksın minişini,herşey takipte korkma yat dinlen keyfini çıkar
en güzel günlerini stresle geçirme iyi şeyler düşün

ikisinde bakılan şeyler farklıymış.. Ben de baktırmasaydım diye çok düşündüm.. ama oldu ardık.. şonuç bekliyorum..

anladım canım bende yaptırma niyetindeyim zaten.. ama Rabbim büyük inşallah hiç bi sorun çıkmayacak sağlıkla kavuşacaksın. duamdasın

67 kilo ile hamile kaldım sizlere göre biraz kiloluyum sanıyorum
ben şu an 56 yım canım çok fazlan yok senin de.sonuç olarak hepimiz çok kilo alıcaz oyyy

canım hamilelikte tansiyon yüksekliği kötü
düşük olması iyi bişey tercih edilen oymuş.
risk her durumda var bu testlerin hiçbiri garanti değil zaten,için ferah olsun.güzel haberle gel inşallah
amniyosentez yaptırmaman iyi olmuş

canım günde 1 soda içebirlisin doktor dedi kabıza gelince ben kabızın afedersin wc çıkmayınca mecbur ıkınıyourm oda rahimi uyarıyor kasılma yapar diye aklım çıkıyor 3 litre suyumuda zorla içiyourm halen alet yedim afedersinzi altım acıyormillet ne gzüel açıyor karnını bakıyorlar temem ben altanda üstende yiyom aleti kaderime bak kızken kimse dokunmuyordu kukuma kadın olmak ne zormuş
ama üzülme bu sefer inanıyorum ben sağ salim alacaksı kucağına sen yeterki moralini yüksek tut
canım işşallah tek tememin o 4 gebeligim emin ellerdeyim eşime dedim ya buda giderse baksana rahim boyum nasıl kısalmış dedim aklına kötü şeyler getirme paşam ozaman igne ilaç kullanıyordun dedi rabbime tevekkül etmekten başka çarem yok inan duanızı eksik etmeyin benden ne olur
canım yeni görüdm demin baktım tam sana yazıcaktım burda yazdıgını gördüm dün eve 9 geçiyordu giridk okadar yoruldumki girip yazıyım deidm akşam ezanı okunmuştu öyleni kıldım çıktım deidm akşamıda ilkindiyide kaza etmiyim malum altan baktı arda bey abdeslenmem lazımdı rabbim kabul etsin çok dua ettim dün sende baktır rahim boyuna ihmal etme olurmu kızlar aman diyim sizlered baktırın

senin sıpada evet çok zorlamıştı ama adamın azmine hayranım vallahid ediki bakın paşa hanım yılmıyourm deid ense sini ölçemediki uykucu ne olucek
paşam sen içini ferah tut bu defa kucaklicaksın minişini,herşey takipte korkma yat dinlen keyfini çıkar
en güzel günlerini stresle geçirme iyi şeyler düşün

iyi şeyler düşündüm tansiyonum 16 ya 10 çıktı allahım çok kötü gün geçiridm ya dün allahım hem komikti hemde stresli panik atagıdm aazdı ne olucak ne dicek diye benim perşembe doktora gidince strese grimeme panik atagımı azdırmamam laızım ama nasıl :18::18::18:

iyi diyon hoş diyon yavrukuşta o rahim uzunluğuna normal karından ultrasonla mı baktırcam yoksa vajinal ultrasonla mı?Bide benim doktorum kızıyo bana sorma böyle şeyler diye,gerekeni yapıyomuş kendisi ama ben hiç emin olamıyorum hep aklımda soru işaretleri kalıyo.İlgisi mükemmel,ter içinde kalmasına rağmen dediğin gibi saatlerce bebeğin keyfini bekledi ense kalınlığı için ama sanki bişiler eksik kalıyo gibi.Mesela 16.haftamdayım daha hiç tansiyonum ölçülmedi bu normal mi?Ölçülmesi gerekmiyomuydu bikere bile olsa?

kızlar çörek otu rahimi uyarıyormuş rahin kasılmaıs yapıyormuş şimdi farkettim ben ramazan griid gireli pide yiyorum allahım üstünde çörek otu var kızlar ben kaç zamandır yiyormuşumya abow

sen kanaviçe falan mı işlesen ne bilim paşam kafanı dağıtman lazım senin

canım kesinlikle tansiyonunu ölçtürmen lazım
ben her gittiğimde ölçüp not alınıyor.tasiyon gebelikte çok önemli
e doktora sormicaz da kime sorucaz tamam gerekeni yaparsın ama ben merak ediyorum yani
bazı doktorlar çok şımarık işine karışmıyoruz sadece merak ediyoruz yani

maşallah kuzummm

kızlar çörek otu rahimi uyarıyormuş rahin kasılmaıs yapıyormuş şimdi farkettim ben ramazan griid gireli pide yiyorum allahım üstünde çörek otu var kızlar ben kaç zamandır yiyormuşumya abow

kız saçmalama o kadar çörekotu midene bile inmiyodur yemek borunda takılıyodur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…