allah gülmekten eksik etmesin canım benim.allah cezanı verecek deliii işyerinde bu kadar ekrana bakıp gülünmezki rezil ettiniz beni haaaa.
yüzde 90 kişi ız diyor eşimd eiçinde olmak üzere ben erkek diyorum bakalım kim haklı çıkıcekbenim içime seninki kukulu doğuyo paşam
allah cezanı verecek deliii işyerinde bu kadar ekrana bakıp gülünmezki rezil ettiniz beni haaaa.
canım ulroson kagıtların aynı rahmetli kızıma benzizyordu allahım sonunu benzetmesin işşallah saglıklı olsunda kzı erkek farketmez kardeşim ya
Amin diyorum ya sağlıklı olsun benim olsun
duygular karşılılı kardeşim inan kimsenin bebesine brişey olmasın işşallah
kendimi övmek gibi olmasın kızım olursa bana benzerse allah var çok gzüel bir hatunumkızımda ban çekerse senin oglan akertelim kız olmadı erkekse benim toprakla kerteriz nasıl olur
Bence çok güzel,biz de efe koycaz kısmetse
anaaa benimki de ondan o zaman dün çatlıyodum valla
canım zor şeyler yaşadın biliyorum ama geçmişe sünger çekmek derler ya onu yapman lazım
dua ediyosun yatıyosun dikkat ediyosun artık elinden geleni yaptıysan hayırlısı neyse o olacak
inşallah güzel kalbine göre olacak bu defa
süperim dimi
bak afis benim de oğlum olucak kısmetse dikkat et senin pilavdan da pipiş çıkmasın
olsun bana 10 haftalıkken sorsaydı o zaman da söylerdim ama sormadı
bütün topik elevit magduru olmus
bende çok fenayım kabızlıktan aman derdimiz bu olsun dimi
kilom bile daha fazla cıkıyor kabızlıktan sanki
tamam sekerim olur.şimdi allah için banada benzese oğlusum güzel olur babasınada benzese.tabi boyu pek bana cekmesin ama babasına ceksin.kız olursa zaten dicek hiçbişey bulamıyorum.ama oğlusumu içgüvey vermem haa
canim her sey guzel olacak canini sikmabenimkine vermişler bir yastık allahım uyku allah uyku eşime benzettim eşimd eokadar dürtmeye uyanmıyor kardeşim bu kadar ugraştırımı bri bebek 3 randevuya giridm 8 geçiyordu çıktık muayeneden okadar diyim sen sag saglim dog ben sana sorucam dedim perşembe azimliyim işşallah cinsiyetini görücem sanki pipi gördüm kordonda olabilir sahana verdi kadın erken alın dedi daha rahat bakar arda bey dedi öyleden sonra almayın dedi en azından stresli olmaz ban akadar kaç kişiye bakıyor garibim çok yordundu dün
canıms evgiyle beklicem seni gelene kadar kalbimin köşesindesin
canım adetini kesin bilirsen 10 gün geçerse özür sayılır gelen kan oruç tutabilirsin amma vekalin adetini bilmiyorsan olmaz canım ben kızımda 60 gün yani 2 ay ara ara adet oldum kızlarda öle oluyormuş ilk oglumda 32 gün 2 oglumda 2 hafta adet gördüm lohusayken bilmeni istedim
altınları bekleirm kızlar okadar bebek için bekledim 13 sene donra işşallah bebegimi kocagıma alıcam 23 anne olmam gerekiyordu 34 olucam allah saglık versin
sagol bebem bende sizlerle olmaktan zevk alıyorum rabbim aranızdan ayırmasın işşallah tek korkum rahim boyum çok kısalmış ya 4 cm üstümdeydi 2.9 çıktı 12 haftadayın daha rahmetli kızımda 14 haftalıktı 3 üstündeydi dikişim atılınca çok strese griidm korkuyorum gider diye aklım gidiyor
kız ben oryantelle bile kurtaramadım 3 katı in çık allahım bebek düşmesind iye evden dışarı çıkmadım yatttım adam yürü merdiven çıkki oyansın dedi amam azimliyim bir daha giderken çukulata gofret yicek limonata içicek bebek oynuyormuş ozaman kız saat 10 randevum varya gene uyursa yandık vallahi okadar karnıma vurud doktor ayrı hemşire ayrı baktım olmuyor bende karnıma vurudm doktro güldü deidm arda bey sizlere yardım maksat adam gülünce ne utandım
canım bende öleyim inanırmısın bu gebeligim hiç birşeye benzemiyor inan eşim eve gelsin duşa gir diyiyorum adam kokluyor kendini kokmuyorumki diyor bu bebek benim elegimi şaşırttıallahım dün ultrosondan bakıyor doktor allahım böyle mucize olamaz ya allahım deidm içimden sen nelere kadirsin gelsinlerde allahı inkar edenler görsün içimde dedim o suyun içinde be mubarek nasıl yaşıyorsun bogulmadan
ah canım soda çok içme çok geyritir bride hazmın kolay olmazsa ban doktor şurup verdi sabah akşam iç çıkarsınd edi deidm tık yok sonra lagma verdi tüp totona sıkıcaksın rahat çıkarsınd edi ay dedim doktor bey o nasıl olur kabız olmucaksın bebegi aşşagıya itersin dedi zaten rahim boyunda sorun var dedi:18::18:incir kayısı bir erik ye deid mürdüm erigi dedi allahtan eevde var bakıcaz artık kabız olmamaya devam :18::18:
canım korbonatlı suyla temizle ve yarım elma koy kokusu gider:2:
kızlar günaydın sizlere yazıyım deidm benim jeliyi doyurmadım daha onu doyuruym işşallah dönücem aranıza
bak benim damadım çok şanslı olur çok iyi annelik yaparım ben söylüyümbenim boyum kısa eşimin boyu uzun rahmetli yavrularım uuzndu haftasına göre kilosuda iyiydi ozaman bu sefrede doktor maşşallah boyu garmı iyid eidde sormadım kaç gram ultroson kagııdndada yazmıyor ya kaç gram dur ben gittigimde soruyum :44:sizler söyledilermi gramını kızlar
günaydın kızlar gece sol yanıma yatıyorum ben sabah uyandıgımda ıdrara sıkısmış uyanıyorum wc ye gıdene kadar sol tarafım sancı yapıyor sonra gecıyor bebek baskımı yapıyor oda solda oluyor o an oyuzden mı oluyor böyle bişey yasayan varmı aranızda[/QUO
wc ye bende sıkışık gidiyorum halen ama okadar sıkıntı yapma illa solaa yatıcam diye
heyyyyyy oğlan anaları böburlenmeyinn eninde sonunda kapımıza siz gelceksiniz
güle güle giyinsin fotosunu koydun muuu ciciler topiğinegünaydın kızlar. nasılsınız dünkü olay herkesin biraz canını sıkmış. inşlh misacım biran önce gelir.
biz dün kızımıza biraz alışveriş yaptık.hastane çıkışı aldık 20li. ayy şimdiden içinde görmek için sabırsızlanıyorum bebeğimi.
canım senin haftan ileri belki büyüdüğü için öyle bişey olmuş olabilirgünaydın kızlar gece sol yanıma yatıyorum ben sabah uyandıgımda ıdrara sıkısmış uyanıyorum wc ye gıdene kadar sol tarafım sancı yapıyor sonra gecıyor bebek baskımı yapıyor oda solda oluyor o an oyuzden mı oluyor böyle bişey yasayan varmı aranızda
hayırlısı olsun paşam duamdasın sen böyle gelip üzüntülerini yazınca da her okuduğumda dua ediyorum sanayüzde 90 kişi ız diyor eşimd eiçinde olmak üzere ben erkek diyorum bakalım kim haklı çıkıceksaglıklı olsunda gerisi boş inan allahıma şükürler olsun azad olsa kızımımda oglumunda heyecanını duydum işşallah bu herşeye olumlu olur canım dualarınızı eksik etmeyin olarmı duaya çok ihtiyacım var çünkü
geliriz tabi ne demekheyyyyyy oğlan anaları böburlenmeyinn eninde sonunda kapımıza siz gelceksiniz
güle güle giyinsin fotosunu koydun muuu ciciler topiğine
canım senin haftan ileri belki büyüdüğü için öyle bişey olmuş olabilir
ben de hep soluma yatıyorum ama benim bi süre sonra sol bacağım omzum ağrıyo
ben de tuvalete zor yetişiorum 3 kere kalkıyorum gece
hayırlısı olsun paşam duamdasın sen böyle gelip üzüntülerini yazınca da her okuduğumda dua ediyorum sana
geliriz tabi ne demek
kız almak kolay mı öylehemen verme kız biraz gitsin gelsinler kapıya süründür
oğlan anasıyım diye demiyorum erkeklere müstahaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?