2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
merhaba canım ben hiç yatmıyorum yüzüstü aslında severdim ama ilk zamanlar düşük tehlikem vardı hep sırtüstü yattım tutunsun diye
şimdi de soluma veya sağıma yatıyorum.alışırsın sen de
bebeğin göstermedi mi doktor mu söylemedi cinsiyeti?12 hafta usg fotosu koyanlara nub dan yorum yapıyorum bugün koy bakayım istersen

ay sizi gidi romantikler
evet ben de eşime bikaç kere dedim kız hissediyorum bence kızın olucak ve kızını alıcaklar dedim de yok yeeeaaaaa dedi
kız babaları bu konuda hassas

merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim 16+1 oğluşumun olacağı kesinleşti çok mutlu olduk.Bu arada aranızda üçlü tarama testi yapan var mı ikili temiz çıkınca genede üçlü yapılır mı? Doktorum yap dedi kan verdim ancak doğuda yaşıyorum ve buradaki hastahanelerin imkanları kısıtlı oyüzden içimde çok rahat etmedi.İkili test ii çıkınca üçlüde mi ii çıkıyo yardımcı olursanız sevinirim.

pufffpuf

cinsiyetleri belli olanlar nasıl yazcak ki o listeye benimki kız inş. sen yap bari toplanınca yazsın herkez birkez daha

iki tane ekledim ay nolur yorum bekliyorum. tm 12 olmayabilir hatırlamıyorumda ama ilki öyle galiba. göstermedi ya dünyanın çikolatasını yedim gittim kılını kımıldatmadı...

gözün aydın zeyno
ben ikili yaptırdım doktorum ikili iyiyse diğerlerine gerek yok dedi,zaten en hassas test 2 li imiş.
3 lü testi zaten artık yapmıyorum o 90 lı yıllarda yapılıyodu dedi.4 lü test onun biraz gelişmişiymiş
eğer 2 linin zamanı geçmişse hasta 2 liye gelememişse,4 lü yapıyoruz dedi.

eneeee kız bunlardan bakamam siyah beyazı yokmu bunun
orda kemikleri falan görünüyo ya ordan bakacaz burda bişey belli değil tosdik tosdik oturuyo seninki heryeri kapalı

pufffpuf

cinsiyetleri belli olanlar nasıl yazcak ki o listeye benimki kız inş. sen yap bari toplanınca yazsın herkez birkez daha

yok canım, sizler yazamazsınız zaten.. bana söyliceksiniz ben yazıcam.. tıpkı listeye yeni eklenmek isteyenler gibi

ense kalınlıgı 3 üstündeyse riskli diye biliyorum ben canım neden ayrım aypıyolarki anlamıyorum bu dodkytorlarısen canını skılm aolurmu allah yardımcın olsun ssen buray atakıl biz sana yardım ederiz degilmi kızlar
valla canm bnmde gramını söylemedi hiç sadece boyu yazıyo yavrusum 13 haftalık 7,06 cm.valla bnm eşimde uzun ben kısayım..
boyunun bir ibaresi varmı söylesene bende bakayım
heyyyyyy oğlan anaları böburlenmeyinn eninde sonunda kapımıza siz gelceksiniz
vallahi dogru dedim kız evi naz evi totolarındakiler kadar alalım
canım idrarasını sakın tutma bebek enfeskiyon çapar oda allah koruusn erken dogumu tetikler günde kaç litre su içiyon bakalım
ay ne renk aldım kaç tl aldın ay koysan bakalım nolurrrrrrrr
sagol kardeşim tek tememnim sag sgalim evladımı kucagıma lıyım diyimki kızlar 38 haftaları görüdm çok şükürşimdiden hayal gibi ya

134 senede bulucam bira zzor veririm yavrumu ben üstü
ne titrerim dogsun ahtım var 1 saat pamuklara sarıp uyutucam onu

eneeee kız bunlardan bakamam siyah beyazı yokmu bunun
orda kemikleri falan görünüyo ya ordan bakacaz burda bişey belli değil tosdik tosdik oturuyo seninki heryeri kapalı

sorma çok edepli çıktı. bi doğsun ısırıcam o açmadığı bacaklarını ( siyahta aynı böyle. adamcağız 45 dk uğraştı ya yok anam tık yok.

oooyyyyyy yavrum yaaaa tipe bak hele çok güzel kızzzzz,hele ilk resim harika...

çok güzel ve çok inat. tam sarı damar var. napıcaz ben bilmiyorum darısı en kısa zamand başıa canım benim

ay bu kusmüşmu size yuzunu kaptamış oyy severim seni maşallah kuzum sanaa

küstü valla. ense kalınlığı ölçüldü sonra elini bi kapadı yüzüne. oynatabilene aşkolsun öksürürken ciğerlerim çıkıcaktı döndü kıçını yattı

çok güzel ve çok inat. tam sarı damar var. napıcaz ben bilmiyorum darısı en kısa zamand başıa canım benim

boşver olsun,olsun... inatçılık iyidir bazen, dediğim dedik olur hehehehe sağol canım benim,amin

canım benim oğlan geliyo eklersen sevinirim

hemen ekliyorum canım tebrikler bi kez daha... ayrıca şunuda söylemeden edemicem, sana daha bi başka seviniyorum (sanırım tekrarlayan düşüklerinden dolayı, banada benziyosun ya o bakımdan) Allah sağ salim sonunu getirsin inş canım

canım idarar sıkışıncada oluyor birde bebek geçişletiyor trahimi ondanda oluyor haberin olsun yer açıyor annesi kendine
ahnda bir pipili daha geliyoranam bu kadar çük pilavı yersen kilo alırız

kurban oluyum seni yaradan ben ah arkadaşlar canım sıkıldı sizbiz ne favceye vepap verdi nede özeline yazıdm buraya ne olduda gitti ya bu kaıdn açıklama yapmadan meraktayım

sorma çok edepli çıktı. bi doğsun ısırıcam o açmadığı bacaklarını ( siyahta aynı böyle. adamcağız 45 dk uğraştı ya yok anam tık yok.

siyah varsa onu yolla ama eğer yandan fotosu varsa.
zaten ben pipisine kutusuna bakmicam başka bişeyine bakıcam
doktor göremedi ben görcem inat ettim

crl yazıyo canım ultrason kagıdında benimkine bak bi görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…