merhaba canım ben hiç yatmıyorum yüzüstü aslında severdim ama ilk zamanlar düşük tehlikem vardı hep sırtüstü yattım tutunsun diyeherkese günaydın kızlar. bna doktorum 25. haftaya kadar yüzüstü yatmanda sakınca yok sonra izin vermicem o yüzden şimdiden biraz biraz alıştır kendini dedi. bide sanırım bebeğinin cinsiyetini 17. haftada hala öğrenemeyen bi ben kaldım sanırım((
aynnen canım kolay değil kızımı almak. ben neliklerle buyutcem adam gelcek hoppp göturcek burnundan bi getireyim öyle. dr cinsiyeti söyledi eve dönerken eşime dedim amanın kızını nasıl vercen diye kim diyo verceğimi oğlanı bize alırız olur biter dedi. e sende anasını aldın ama dedim ben anasına köle oldum kızıma köle olsun bende veririrm ozaman dedi. ayyy derdine düştüğümüz şeye bak
merhaba canım ben hiç yatmıyorum yüzüstü aslında severdim ama ilk zamanlar düşük tehlikem vardı hep sırtüstü yattım tutunsun diye
şimdi de soluma veya sağıma yatıyorum.alışırsın sen de
bebeğin göstermedi mi doktor mu söylemedi cinsiyeti?12 hafta usg fotosu koyanlara nub dan yorum yapıyorum bugün koy bakayım istersen
ay sizi gidi romantikler
evet ben de eşime bikaç kere dedim kız hissediyorum bence kızın olucak ve kızını alıcaklar dedim de yok yeeeaaaaa dedi
kız babaları bu konuda hassas
merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim 16+1 oğluşumun olacağı kesinleşti çok mutlu olduk.Bu arada aranızda üçlü tarama testi yapan var mı ikili temiz çıkınca genede üçlü yapılır mı? Doktorum yap dedi kan verdim ancak doğuda yaşıyorum ve buradaki hastahanelerin imkanları kısıtlı oyüzden içimde çok rahat etmedi.İkili test ii çıkınca üçlüde mi ii çıkıyo yardımcı olursanız sevinirim.
Eki Görüntüle 763531 Eki Görüntüle 763532
iki tane ekledim ay nolur yorum bekliyorum. tm 12 olmayabilir hatırlamıyorumda ama ilki öyle galiba. göstermedi ya dünyanın çikolatasını yedim gittim kılını kımıldatmadı...
pufffpuf
cinsiyetleri belli olanlar nasıl yazcak ki o listeye benimki kız inş. sen yap bari toplanınca yazsın herkez birkez daha
iki tane ekledim ay nolur yorum bekliyorum. tm 12 olmayabilir hatırlamıyorumda ama ilki öyle galiba. göstermedi ya dünyanın çikolatasını yedim gittim kılını kımıldatmadı...
ense kalınlıgı 3 üstündeyse riskli diye biliyorum ben canım neden ayrım aypıyolarki anlamıyorum bu dodkytorlarıcanim her sey guzel olacak canini sikmaallah yardimcin olsun.bende burda cok yalnizim esim burda calisiyor onun icin bende 2aydir burdayim. geldiyimde hamile oldugumu oyrendim doktor kabul etmedi 3ay doldurmadan kabul etmem dedi.doktorlar cok kotu azeriyim diye iyi bakmiyorlar.bende allaha sigindim ilk 16da ultrasona girdim bebegimi gore bilirmiyim dediyimde hayir cevabi aldim
14+3haftalik bebegim,insallah her sey yolunda gider.sadece burun olcusunu birde kafasi 24.4 burun 2.9 yazmis iyimi?
boyunun bir ibaresi varmı söylesene bende bakayımvalla canm bnmde gramını söylemedi hiç sadece boyu yazıyo yavrusum 13 haftalık 7,06 cm.valla bnm eşimde uzun ben kısayım..
heyyyyyy oğlan anaları böburlenmeyinn eninde sonunda kapımıza siz gelceksiniz
canım idrarasını sakın tutma bebek enfeskiyon çapar oda allah koruusn erken dogumu tetikler günde kaç litre su içiyon bakalımgünaydın kızlar gece sol yanıma yatıyorum ben sabah uyandıgımda ıdrara sıkısmış uyanıyorum wc ye gıdene kadar sol tarafım sancı yapıyor sonra gecıyor bebek baskımı yapıyor oda solda oluyor o an oyuzden mı oluyor böyle bişey yasayan varmı aranızda
günaydın kızlar. nasılsınız dünkü olay herkesin biraz canını sıkmış. inşlh misacım biran önce gelir.
biz dün kızımıza biraz alışveriş yaptık.hastane çıkışı aldık 20li. ayy şimdiden içinde görmek için sabırsızlanıyorum bebeğimi.
sagol kardeşim tek tememnim sag sgalim evladımı kucagıma lıyım diyimki kızlar 38 haftaları görüdm çok şükürgüle güle giyinsin fotosunu koydun muuu ciciler topiğine
canım senin haftan ileri belki büyüdüğü için öyle bişey olmuş olabilir
ben de hep soluma yatıyorum ama benim bi süre sonra sol bacağım omzum ağrıyo
ben de tuvalete zor yetişiorum 3 kere kalkıyorum gece
hayırlısı olsun paşam duamdasın sen böyle gelip üzüntülerini yazınca da her okuduğumda dua ediyorum sana
geliriz tabi ne demek
kız almak kolay mı öylehemen verme kız biraz gitsin gelsinler kapıya süründür
oğlan anasıyım diye demiyorum erkeklere müstahaktır
aynnen canım kolay değil kızımı almak. ben neliklerle buyutcem adam gelcek hoppp göturcek burnundan bi getireyim öyle. dr cinsiyeti söyledi eve dönerken eşime dedim amanın kızını nasıl vercen diye kim diyo verceğimi oğlanı bize alırız olur biter dedi. e sende anasını aldın ama dedim ben anasına köle oldum kızıma köle olsun bende veririrm ozaman dedi. ayyy derdine düştüğümüz şeye bak
eneeee kız bunlardan bakamam siyah beyazı yokmu bunun
orda kemikleri falan görünüyo ya ordan bakacaz burda bişey belli değil tosdik tosdik oturuyo seninki heryeri kapalı
bence çok erken tahminde bulunmuş değişebilir ben hala bilmiyorum 17 haftalık olacak nerdeyse
oooyyyyyy yavrum yaaaa tipe bak heleçok güzel kızzzzz,hele ilk resim harika...
ay bu kusmüşmu size yuzunu kaptamış oyy severim seni maşallah kuzum sanaa
yok canım, sizler yazamazsınız zaten.. bana söyliceksiniz ben yazıcam.. tıpkı listeye yeni eklenmek isteyenler gibi
çok güzel ve çok inat. tam sarı damar var. napıcaz ben bilmiyorumdarısı en kısa zamand başıa canım benim
canım benim oğlan geliyo eklersen sevinirim
tşk ederim arkadaşım 14 haftalıkken erkek olduğunu öğrendi onada başta kız denmiş şuanda 20 haftalık hamile ve hala erkek deniyo bizimkiler nazlı heralde :)
canım idarar sıkışıncada oluyor birde bebek geçişletiyor trahimi ondanda oluyor haberin olsun yer açıyor annesi kendinegünaydın kızlar gece sol yanıma yatıyorum ben sabah uyandıgımda ıdrara sıkısmış uyanıyorum wc ye gıdene kadar sol tarafım sancı yapıyor sonra gecıyor bebek baskımı yapıyor oda solda oluyor o an oyuzden mı oluyor böyle bişey yasayan varmı aranızda
ahnda bir pipili daha geliyormerhaba arkadaşlar bugün doktora gittim 16+1 oğluşumun olacağı kesinleşti çok mutlu olduk.Bu arada aranızda üçlü tarama testi yapan var mı ikili temiz çıkınca genede üçlü yapılır mı? Doktorum yap dedi kan verdim ancak doğuda yaşıyorum ve buradaki hastahanelerin imkanları kısıtlı oyüzden içimde çok rahat etmedi.İkili test ii çıkınca üçlüde mi ii çıkıyo yardımcı olursanız sevinirim.
sorma çok edepli çıktı. bi doğsun ısırıcam o açmadığı bacaklarını( siyahta aynı böyle. adamcağız 45 dk uğraştı ya yok anam tık yok.
ense kalınlıgı 3 üstündeyse riskli diye biliyorum ben canım neden ayrım aypıyolarki anlamıyorum bu dodkytorlarısen canını skılm aolurmu allah yardımcın olsun ssen buray atakıl biz sana yardım ederiz degilmi kızlar
Boyunun bir ibaresi varmı söylesene bende bakayım
vallahi dogru dedim kız evi naz evi totolarındakiler kadar alalım
Canım idrarasını sakın tutma bebek enfeskiyon çapar oda allah koruusn erken dogumu tetikler günde kaç litre su içiyon bakalım
ay ne renk aldım kaç tl aldın ay koysan bakalım nolurrrrrrrr
Sagol kardeşim tek tememnim sag sgalim evladımı kucagıma lıyım diyimki kızlar 38 haftaları görüdm çok şükürşimdiden hayal gibi ya
134 senede bulucam bira zzor veririm yavrumu ben üstü
ne titrerim dogsun ahtım var 1 saat pamuklara sarıp uyutucam onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?