2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Teşekkür ederim canım saol.burdaki doktorda gerek yok dedi ankaradaki doktorum yaptır dedi 3lü omurilikte sorun olup olmadığını gösteriyomuş ama ben burdaki testlere güvenmiyorum umarım ii çıkarda uğraşmayız.

bu avarı nerden buldun bebem serdar ortaa sarılmış bir bayan vardı aynı senin gibi senmisin yoksa kız

sağol pufum benim başımıza gelenler kısmet işte ama herşey güzel olacak sen de inan.düşük yapanlar topiğinde biçok arkadaş doğum yaptı veya şimdi hamile.çok zor günler yaşadık ama umudumuzu hiç kaybetmedik.
bundan sonrası hepimiz için hayırlısı olsun.inşallah 3. de doğurucam ben de.ilk 2 düşüğümü olmamış gibi davranıyorum kendime
sen de pek yakında yeni müjdelerle geliceksin inşallah

bu avarı nerden buldun bebem serdar ortaa sarılmış bir bayan vardı aynı senin gibi senmisin yoksa kız

aaaayyyy paşaaammm alemsin kızzz,güldürdün beni vallaaa... benim tabiki o ,gerçek bi resim eeee bu kadar seviyorken amacıma ulaşmamak olmazdı di mi ama

Kızlar merhaba,

Bu saate kadar hem geçmişi okumaya çalışmaktan, hem de beni benden alan diş ağrımdan dolayı girip birşey yazamadım.. Geçmişle ilgili konuşup tekrar tekrar olayları hatırlamak istemiyorum... Tek üzüldüğüm misaa.. Umarım geri gelir...

Bense bu arada dişçiye gittim, diş çekilecek ve bir anestezi ilacı var onu kullanabileceğini ilacına güvendiğini ama yine de doktorun izin imzasını istediğini söyledi..

Doktorumsa bu ilacı kullanmamda ve dişimi çektirmemde bir sakınca olmadığını ama imzalı kağıt falan veremeyeceğini söyledi..

Çok sinirlerim bozuldu..

mecbur öyle yapcaz..unutmaya çalışıp yeni umutlarla devam,başka çare yok zaten...sağol kelebeğim,amin inş yaaa bide bişey sorcam,önceden sordum mu inan hatırlamıyorum?sende düşük olma sebebi var mı belli mi?araştırıldı mı?

aaaayyyy paşaaammm alemsin kızzz,güldürdün beni vallaaa... benim tabiki o ,gerçek bi resim eeee bu kadar seviyorken amacıma ulaşmamak olmazdı di mi ama

o bayan dedigim yani facede serdar ortaç adına face açmış bebemeger sensen o merak ettim gerçekten yavuklusu bebek bekliyormu aslında adam çok zenginmişte kumar bitrimiş adamı ben bira zgidyim uzaanayım inanın pokemon oldum az uyuyum sonra namaız kılarım k.i.b

aaay sedoşşş geçmiş olsun.. Allah inş hiç bi zaman bana yaşatmaz,hiç diş ağrısı çekmedim ama herkes söyler,en zor şeylerin başındadır diye..zaten azcık tahmin etmek zorda değil.. eee napıcaksın şimdi?

yok canım ben face'de serdar adına falan hesap açmadım,o ben değilim.. burda kk'da kullandığım avatardaki benim onu kastettim hatlar karıştı... ama face'de o dediğin link ne kız merak ettim özelden yazsana bana okuyunca yorumumu... nişanlısı hamile mi o kadarını ne bileyim,deli ama bian önce baba olmalı,yaş geçti geçiyor malum.. hadi git yat dinlen sen,öptüm seni

Son düzenleme:
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa banane ben onu neliklerle doğuruyom

bizide analarımız ne cilelerle dogurdu ama elin oğlu alırr ve gider.daha anamın evinden ayrılalı 7 ay oldu.yıllar gecmıs gibi hiç yasamamısım orda gibi.üzülüyorum.baba evinin kokusunu özlüyorum.

Umarım hayatın boyunca da çekmezsin pufpufum ya, inan berbat... Tüm ömrüm diş ağrısı çekmekle geçti desem yalan olmaz.. yarın çekilecek dişimden sonra sol alt çenemde kalan tek dişim 20 lik dişim olacak.. Başka kök dişim yok zaten yarın çekilecek olan da azı dişim

puuufffff okurken bile içim bi tuhaf oldu yaaaa,Allah yardımcın olsun valla umarım ağrılarında geçer,bidahada hiç olmaz..baksana nerdeyse ömür boyu yaşadım diyosun..

kızlaaarr..merhabalar herkese...amma yazıyorsunuz ha..gecmişi okuyamadm tam olarak ama gene tatsız bişiler olmus...neyse...kızlar 10 güne tasınıyorum...bu cuma da işi bırakıyorum...hamile halimle nasıl onca işin altından kalkıcam orası da ayrı yaçok işim var cookk...

paylaşcam kızlar ciciler topiğinde aziz bebenin aldım 20li set 160tl

ayy seda tez zamanda kurtul şu dişten ne çektin gerçekten
ama anlamadığım bir sakınca yok diyo neden imzalamıyor ne yapcaksın peki ?

doktorumun cihazı 3 boyutluda bakıyor canım. genelde her gittiğimizde böyle bakıyoruz.

ay ne kadar güzelmiş öyle biz siyah beyazlara hasret :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…