sizbiz ne favceye vepap verdi nede özeline yazıdm buraya ne olduda gitti ya bu kaıdn açıklama yapmadan meraktayım
gözün aydın zeyno
ben ikili yaptırdım doktorum ikili iyiyse diğerlerine gerek yok dedi,zaten en hassas test 2 li imiş.
3 lü testi zaten artık yapmıyorum o 90 lı yıllarda yapılıyodu dedi.4 lü test onun biraz gelişmişiymiş
eğer 2 linin zamanı geçmişse hasta 2 liye gelememişse,4 lü yapıyoruz dedi.
siyah varsa onu yolla ama eğer yandan fotosu varsa.
zaten ben pipisine kutusuna bakmicam başka bişeyine bakıcam
doktor göremedi ben görcem inat ettim
hemen ekliyorum canımtebrikler bi kez daha... ayrıca şunuda söylemeden edemicem, sana daha bi başka seviniyorum (sanırım tekrarlayan düşüklerinden dolayı, banada benziyosun ya o bakımdan) Allah sağ salim sonunu getirsin inş canım
hemen ekliyorum canımtebrikler bi kez daha... ayrıca şunuda söylemeden edemicem, sana daha bi başka seviniyorum (sanırım tekrarlayan düşüklerinden dolayı, banada benziyosun ya o bakımdan) Allah sağ salim sonunu getirsin inş canım
kız heralde ben öyle tahmin ediyorumm
bu avarı nerden buldun bebem serdar ortaa sarılmış bir bayan vardı aynı senin gibi senmisin yoksa kız
sağol pufum benimbaşımıza gelenler kısmet işte ama herşey güzel olacak sen de inan.düşük yapanlar topiğinde biçok arkadaş doğum yaptı veya şimdi hamile.çok zor günler yaşadık ama umudumuzu hiç kaybetmedik.
bundan sonrası hepimiz için hayırlısı olsun.inşallah 3. de doğurucam ben de.ilk 2 düşüğümü olmamış gibi davranıyorum kendime
sen de pek yakında yeni müjdelerle geliceksin inşallah
aaaayyyy paşaaammm alemsin kızzz,güldürdün beni vallaaa... benim tabiki o ,gerçek bi resimeeee bu kadar seviyorken amacıma ulaşmamak olmazdı di mi ama
Kızlar merhaba,
Bu saate kadar hem geçmişi okumaya çalışmaktan, hem de beni benden alan diş ağrımdan dolayı girip birşey yazamadım.. Geçmişle ilgili konuşup tekrar tekrar olayları hatırlamak istemiyorum... Tek üzüldüğüm misaa.. Umarım geri gelir...
Bense bu arada dişçiye gittim, diş çekilecek ve bir anestezi ilacı var onu kullanabileceğini ilacına güvendiğini ama yine de doktorun izin imzasını istediğini söyledi..
Doktorumsa bu ilacı kullanmamda ve dişimi çektirmemde bir sakınca olmadığını ama imzalı kağıt falan veremeyeceğini söyledi..
Çok sinirlerim bozuldu..
o bayan dedigim yani facede serdar ortaç adına face açmış bebemeger sensen o merak ettim gerçekten yavuklusu bebek bekliyormu aslında adam çok zenginmişte kumar bitrimiş adamı ben bira zgidyim uzaanayım inanın pokemon oldum az uyuyum sonra namaız kılarım k.i.b
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa banane ben onu neliklerle doğuruyom
aaay sedoşşş geçmiş olsun.. Allah inş hiç bi zaman bana yaşatmaz,hiç diş ağrısı çekmedim ama herkes söyler,en zor şeylerin başındadır diye..zaten azcık tahmin etmek zorda değil.. eee napıcaksın şimdi?
Eki Görüntüle 763531 Eki Görüntüle 763532
iki tane ekledim ay nolur yorum bekliyorum. tm 12 olmayabilir hatırlamıyorumda ama ilki öyle galiba. göstermedi ya dünyanın çikolatasını yedim gittim kılını kımıldatmadı...
Umarım hayatın boyunca da çekmezsin pufpufum ya, inan berbat... Tüm ömrüm diş ağrısı çekmekle geçti desem yalan olmaz..yarın çekilecek dişimden sonra sol alt çenemde kalan tek dişim 20 lik dişim olacak.. Başka kök dişim yok zaten yarın çekilecek olan da azı dişim
canım maşallah ne de güzel yatıyor orda keyfi yerinde
bir şeyi merak ettim bu özel bir ultrason mu benimkiler hep siyah beyaz bu 3 boyutlu sanırım ?
güle güle giyinsin fotosunu koydun muuu ciciler topiğine
canım senin haftan ileri belki büyüdüğü için öyle bişey olmuş olabilir
ben de hep soluma yatıyorum ama benim bi süre sonra sol bacağım omzum ağrıyo
ben de tuvalete zor yetişiorum 3 kere kalkıyorum gece
hayırlısı olsun paşam duamdasın sen böyle gelip üzüntülerini yazınca da her okuduğumda dua ediyorum sana
geliriz tabi ne demek
kız almak kolay mı öylehemen verme kız biraz gitsin gelsinler kapıya süründür
oğlan anasıyım diye demiyorum erkeklere müstahaktır
paylaşcam kızlar ciciler topiğinde aziz bebenin aldım 20li set 160tlense kalınlıgı 3 üstündeyse riskli diye biliyorum ben canım neden ayrım aypıyolarki anlamıyorum bu dodkytorlarısen canını skılm aolurmu allah yardımcın olsun ssen buray atakıl biz sana yardım ederiz degilmi kızlar
boyunun bir ibaresi varmı söylesene bende bakayım
vallahi dogru dedim kız evi naz evi totolarındakiler kadar alalım
canım idrarasını sakın tutma bebek enfeskiyon çapar oda allah koruusn erken dogumu tetikler günde kaç litre su içiyon bakalım
ay ne renk aldım kaç tl aldın ay koysan bakalım nolurrrrrrrr
sagol kardeşim tek tememnim sag sgalim evladımı kucagıma lıyım diyimki kızlar 38 haftaları görüdm çok şükürşimdiden hayal gibi ya
134 senede bulucam bira zzor veririm yavrumu ben üstü
ne titrerim dogsun ahtım var 1 saat pamuklara sarıp uyutucam onu
Kızlar merhaba,
Bu saate kadar hem geçmişi okumaya çalışmaktan, hem de beni benden alan diş ağrımdan dolayı girip birşey yazamadım.. Geçmişle ilgili konuşup tekrar tekrar olayları hatırlamak istemiyorum... Tek üzüldüğüm misaa.. Umarım geri gelir...
Bense bu arada dişçiye gittim, diş çekilecek ve bir anestezi ilacı var onu kullanabileceğini ilacına güvendiğini ama yine de doktorun izin imzasını istediğini söyledi..
Doktorumsa bu ilacı kullanmamda ve dişimi çektirmemde bir sakınca olmadığını ama imzalı kağıt falan veremeyeceğini söyledi..
Çok sinirlerim bozuldu..
doktorumun cihazı 3 boyutluda bakıyor canım. genelde her gittiğimizde böyle bakıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?