Evt Allah nasip ederse ilk bebegim olacak
Masalla cnm sakaryada oturuyorsun degilmi?
Hangi dr a gidiyorsun
Burada sakaryadaki gebe ve dogum yapmis annelerimize ait bi topigimiz var orayada bekleriz[/QUOTE
Yozgatta yasiyorum canim sakaryada gulten hanima gitmistim beyhekim hastanesinde cinsiyet icin sen kime gidiyorsun
selammmmmmmmmmm annişler nasılsınız göbüşler nasıll.......
Masalla cnm sakaryada oturuyorsun degilmi?
Hangi dr a gidiyorsun
Burada sakaryadaki gebe ve dogum yapmis annelerimize ait bi topigimiz var orayada bekleriz[/QUOTE
Yozgatta yasiyorum canim sakaryada gulten hanima gitmistim beyhekim hastanesinde cinsiyet icin sen kime gidiyorsun
Demek gurbettesin
Ben iki gebeligimde rutin kontrollerimdede adatip sevgi damara gittim cnm.
Cok tatli bi bayan kendisi
Kızlar bende acayip derecede kalça ağrısı var normak yürürken sağ kalçama bi ağrı giriyo resmen topallamaya başlıyorum sizdede varmı böyle bi durum
Evet canim sakaryaliyim sen
Heyyyy facebokk kaçakları evinize geri dönünnn bak dönmezseniz müge anlıya filan çıkarımmm :))
bebegin ne kadar bebem şekerli su yap soluna yat oynar haftası küçük olursa oynamaz korkma uyuyordur sen benim salı günüki eziyetimi göreadın okadar ugralşmamıza uyanmadıGünaydın kızlaar
Bouquet 17. Haftada hamiş pantolonu aldım yazmış. Ben 12. Haftada başladım giymeyeenteresan bi karnım var, füze gibi şimdiden ileride daha da komik olucam ben yaaa:18:
Çok özenirdim şöyle 7 aylık olupta karnı minnacık olanlara.
Şuan 13. Haftamdayım ve 2-3 gündür bebişimin hareketlerini hissedemiyorumdaha geçen hafta gitmiştim kontrole, bu haftada kendimi tutamayıp gidesim var.
müge anlıd egilde ben yeterin onlara hey gelin buraya yoksa falaka hazırHeyyyy facebokk kaçakları evinize geri dönünnn bak dönmezseniz müge anlıya filan çıkarımmm :))
topragım merakta bırakma beni nerdesin gözünü seviyim aglarım bak he
canım toprağımmm hemşommm özledim sizi yaw dün ceyar aldı pc yi gitti,masaüstü yok evde güya tabletten giriliyo dedi onuda yapamadım amma teknoloji özürlüyümcuma akşamdan beri iftar iftar geziyorum bu akşamda iftara davetliyim 3 gündür möutfagı kapattım anlayacağın oruç tutmayarak iftar daveti almakta ayrı bir komiklik doğrusu sen neördün?kızların hepsi faceteymiş geçmişi okudumda,eski face adresimi hatırlaymıyom yaaa yenisini alıp üyelik isteği yaptım yakında ordayımm bekleyin beniii
şimdi gelsen olmazmı nolurseni örmek istiyorum
stek gonderdim zaten resim yukliycemde minnosumla kendimi bi doyuayim kahvalti hazirliyom 3te geldik gece oyuzden yeni kaktim bekle bebem geliyom az sonraaaa
bebegin ne kadar bebem şekerli su yap soluna yat oynar haftası küçük olursa oynamaz korkma uyuyordur sen benim salı günüki eziyetimi göreadın okadar ugralşmamıza uyanmadıcinsdiyetini bile göstermedi perşembe büyük gün bakalım saglıklı olsunda işşallah rahim boyun gene kısalmamıştır
müge anlıd egilde ben yeterin onlara hey gelin buraya yoksa falaka hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?