2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Son düzenleme:

Kızlar bende acayip derecede kalça ağrısı var normak yürürken sağ kalçama bi ağrı giriyo resmen topallamaya başlıyorum sizdede varmı böyle bi durum

Buarada bende uzun zamandır yazamadm malum evde bi çoçuk ve zor bi hamilelik olunca vakit bulup giremdm. Kuzumun cinsiyeti erkek listeye eklersenz sevinirim. Kızı tutturamadım ben ilk bebeğimde erkek:)

Kızlar bende acayip derecede kalça ağrısı var normak yürürken sağ kalçama bi ağrı giriyo resmen topallamaya başlıyorum sizdede varmı böyle bi durum

Canim hamilerde oluyormus ilerde daha artabilir oturup kalkmana dikkat et bend3 bel fitigi war uzandigimda tutuluyorum bazen aglatlyarak ayagi kalkiyorum bazende iki buklum oluyorym bi sure amannn boswer bebislerimi saglikli olsunda baska bise onemli degil

Evet canim sakaryaliyim sen

Canimmmm oglyn hayirli olsun benim cücük de erkek nekadarliksin

Günaydın kızlaar
Bouquet 17. Haftada hamiş pantolonu aldım yazmış. Ben 12. Haftada başladım giymeye enteresan bi karnım var, füze gibi şimdiden ileride daha da komik olucam ben yaaa:18:
Çok özenirdim şöyle 7 aylık olupta karnı minnacık olanlara.
Şuan 13. Haftamdayım ve 2-3 gündür bebişimin hareketlerini hissedemiyorum daha geçen hafta gitmiştim kontrole, bu haftada kendimi tutamayıp gidesim var.

Heyy facebokk kaçakları evinize geri dönünn bak dönmezseniz müge anlıya filan çıkar oralardan çağrı yaparım size " 2014 ocak anneleri aranıyorrr" :))

bebegin ne kadar bebem şekerli su yap soluna yat oynar haftası küçük olursa oynamaz korkma uyuyordur sen benim salı günüki eziyetimi göreadın okadar ugralşmamıza uyanmadıcinsdiyetini bile göstermediperşembe büyük gün bakalım saglıklı olsunda işşallah rahim boyun gene kısalmamıştır
Heyyyy facebokk kaçakları evinize geri dönünnn bak dönmezseniz müge anlıya filan çıkarımmm :))
müge anlıd egilde ben yeterin onlara hey gelin buraya yoksa falaka hazır

topragım merakta bırakma beni nerdesin gözünü seviyim aglarım bak he

canım toprağımmm hemşommm özledim sizi yaw dün ceyar aldı pc yi gitti,masaüstü yok evde güya tabletten giriliyo dedi onuda yapamadım amma teknoloji özürlüyümcuma akşamdan beri iftar iftar geziyorum bu akşamda iftara davetliyim 3 gündür möutfagı kapattım anlayacağınoruç tutmayarak iftar daveti almakta ayrı bir komiklik doğrususen neördün?kızların hepsi faceteymiş geçmişi okudumda,eski face adresimi hatırlaymıyom yaaa yenisini alıp üyelik isteği yaptım yakında ordayımm bekleyin beniii

şimdi gelsen olmazmı nolurseni örmek istiyorum

Daha 13. Haftadayım aslında :)
Benimki gösterdi güya ama daha çok erken. Bi çıkıntı gördü dr. O çıkıntı değişir sonra sonra :)
Göstermiyosa kız olabilirmi? Kızlar utangaç olur :) aynen canım sağlıklı olsunlar da cinsiyeti hiiçç önemşi değil
Ya bende rahim boynu filan bakılmadı

16. haftadayım ve hala bebeğim bacaklarını açmıyo. edeplidir öyle herkese göstermez :):) doktorum kendi oğlunu bile 26. haftada görmüş. napcaz belicez :) her türlü annesi yer onu yer. minişim benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…