Ilahiiii sedaaaa,bariz benim evlat icerdeki haaa :))))
sabah sabah guldurdun beni vallaha
ben de hissediyor muyum hissetmiyorum karar verebilmis degilim daha..ama cok merak ediyorum..
demek sen de ogrenemedin daha cinsiyetini..ben de bilmiyorum nasipse bir hafta sonra ogrenecegim!
Sen de benden önce öğreneceksin bövvvvvvvvvvvvvvvvv
Yaa kızıda ilk isteyene vermişin sen, benimkinin ssksı vardı ama:)) dört seneye bende düşünüom yine aynı zamana gelir hayırlısı bakalım:)
aramizda fazla bir fark yok kiiiii...Allah kalbimi biliyor deli gibi kiz istiyorum ama sonradan da amannn saglikli olsun diyorum..
seninkini de cok merak ediyorum bakalim ne cikacak:)
bu arada alakasiy olacak ama ben mesajlarimda niye gulen yuz,aglayan yuz vs... ikonlarini kullanamiyorum?????ayarlari nerden ki?
Sorma ya, evde kalmasın dedik, verdik gitti. Gençler anlaşsın da
Bu arada sabah doktora gittim geldim kızlar. Dörtlü test sonucunda risk çıkmadı çok şükür. 17+3 olmuşuz. Bebek 15 cm, 235 gr çıktı. Geçen hafta yanlış tartmış herhalde. Kız olduğunu yeniden söyledi. Bebeği bazen hissettiğimi söyledim, daha erken hissedemezsin dedi Kızçem tepeüstü duruyordu, ayakları kıpırdıyordu Ama ultrason fotoğrafından yine bir şey anlaşılmıyor. Bundan sonra bu fotoğraflardan göremezsiniz, ancak renklide görünür dedi. İdrar yolu enfeksiyonu için de problem yok, su içmeye devam et dedi. Arefeden bir gün öncesinde yine görüşeceğiz kızımla. Bizden haberler bu kadar.
Bakalım göreceğiz canım.. İkonlar içinde şu konuya bir göz at
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html
sedaaaaa ilk smileyim sana:
tesekkur ediyorum canim oohhh bee
aaa nolduki kızzz cinsiyeti belli mi oldu
mrb. arkadaşlar tam tanışmıyoruz ama sevincimi paylaşmak istedim. kızımız olacakmış inşallah. rabbim hepimize sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin:)
mrb. arkadaşlar tam tanışmıyoruz ama sevincimi paylaşmak istedim. kızımız olacakmış inşallah. rabbim hepimize sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin:)
Aayyyyy ne guzel saglikla gelsin insallah annesi
Gözün aydıııııııınnn :)
Kizlaaar bu uclu test en son kacinci hafta yapiliyor? Bilen var mi? Ben ancak 18. Hafta Turkiyede olabilecegim gecmis olur mu acaba?
15-22 haftalar arasında yapılıyormuş. ama en iyi sonuç 16- 18. haftalar arası diye okudum. bilmiyorum ne kadar doğru?
Bugün kimsecikler yok buralarda hayırdır inşallah.:44:
Kizlaaar bu uclu test en son kacinci hafta yapiliyor? Bilen var mi? Ben ancak 18. Hafta Turkiyede olabilecegim gecmis olur mu acaba?
Facebook'taki grupta herkes, ondan yoklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?