2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Sen de benden önce öğreneceksin bövvvvvvvvvvvvvvvvv

Sen de benden önce öğreneceksin bövvvvvvvvvvvvvvvvv

aramizda fazla bir fark yok kiiiii...Allah kalbimi biliyor deli gibi kiz istiyorum ama sonradan da amannn saglikli olsun diyorum..
seninkini de cok merak ediyorum bakalim ne cikacak:)
bu arada alakasiy olacak ama ben mesajlarimda niye gulen yuz,aglayan yuz vs... ikonlarini kullanamiyorum?????ayarlari nerden ki?

Yaa kızıda ilk isteyene vermişin sen, benimkinin ssksı vardı ama:)) dört seneye bende düşünüom yine aynı zamana gelir hayırlısı bakalım:)

Sorma ya, evde kalmasın dedik, verdik gitti. Gençler anlaşsın da

Bu arada sabah doktora gittim geldim kızlar. Dörtlü test sonucunda risk çıkmadı çok şükür. 17+3 olmuşuz. Bebek 15 cm, 235 gr çıktı. Geçen hafta yanlış tartmış herhalde. Kız olduğunu yeniden söyledi. Bebeği bazen hissettiğimi söyledim, daha erken hissedemezsin dedi Kızçem tepeüstü duruyordu, ayakları kıpırdıyordu Ama ultrason fotoğrafından yine bir şey anlaşılmıyor. Bundan sonra bu fotoğraflardan göremezsiniz, ancak renklide görünür dedi. İdrar yolu enfeksiyonu için de problem yok, su içmeye devam et dedi. Arefeden bir gün öncesinde yine görüşeceğiz kızımla. Bizden haberler bu kadar.

Bakalım göreceğiz canım.. İkonlar içinde şu konuya bir göz at

http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html

MaşAllah sana daa kızına da canımm

herkese slm güzel anne adayları sağlıklı sıhhatli şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inş. Ben de 2014 ocak annesi olucam inş 18aylık bir kızımvar bu kazayla katıldı aramıza. henüz varlığına alışabilmiş değilim o yüzden kızımdan fırsat buldukça aranıza katılırım artık yeniden bu heyacanı sizlerle yaşarım belki.herkese güzel ve kolay hamilelikler...

mrb. arkadaşlar tam tanışmıyoruz ama sevincimi paylaşmak istedim. kızımız olacakmış inşallah. rabbim hepimize sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin:)

Kizlaaar bu uclu test en son kacinci hafta yapiliyor? Bilen var mi? Ben ancak 18. Hafta Turkiyede olabilecegim gecmis olur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…