Canim hamilerde oluyormus ilerde daha artabilir oturup kalkmana dikkat et bend3 bel fitigi war uzandigimda tutuluyorum bazen aglatlyarak ayagi kalkiyorum bazende iki buklum oluyorym bi sure amannn boswer bebislerimi saglikli olsunda baska bise onemli degil
Canimmmm oglyn hayirli olsun benim cücük de erkek nekadarliksin
bende yeni doyurudm ebegi kendimi hehe git bekliyom kapalı olursamda burdayım bebem dizi seyrediyom
İvetttminnak prenses geliyor
gözün aydın canım prensesimiz hayırlı olsun
bi kendiminkini bilemedim
Kizlar bugun kahvalti icin yumurta hasladim peynir zeytin yanina da balli sut yaptim ama ne kadar zorlasam da yiyemedim yumurta sukt kasar benim midemi bulandiriyor hemen cikariyorum ilk 3 ay hic bulantim olmadi simdi bu bulanti tiksinme neyin nesi sizler nasilsiniz
Kizlar bugun kahvalti icin yumurta hasladim peynir zeytin yanina da balli sut yaptim ama ne kadar zorlasam da yiyemedim yumurta sukt kasar benim midemi bulandiriyor hemen cikariyorum ilk 3 ay hic bulantim olmadi simdi bu bulanti tiksinme neyin nesi sizler nasilsiniz
selam canım afisle paşama yaptığımız tahminler tutcak mı ben en çok onları merak ediyorum
gobusler cikti bileee...hatta bazen karnim daha inmisse acaba bisey mi var diyorum,o kadar kabullendim artik
hatta bugun ilk hamile pantolonu aldim kendime,dogurmus gibi mutlu oldum
canikkom a.s. afis tuttu erkek demiştik ya
ben paşama kız dedim ama ultrasondan bakamadım içimden gelmişti
öğrenmeyen varsa göndersin fotosunu hemen senle bi iddiaya tutuşalım kızz
heheheh olur vallahi nesine iddaya giriyoz?Paşama bende kız dedim ben zaten ultrasondan hiç bi halt anlamıyom yaptıgım tahminlerin tümü hissi kablen vuku şekerim(6.his yani)
Facete grup kapalı o yüzden kendimiz okuyoz sadece.He ama herkesin arkadaş listesindekiler okuyomu bilmiyom okuyomu kız hakkatten daha adresi yeni oluşturdum gerçi ona göre arkadaşlarımı ekliyim çogu daha hamiş oldugumu bilmiyoda
Kizlar selam iyi pazarlar
Pufpufcum ozelden yazdim ama gormedin sanirim benim bilgilerimde bebegim ilk olucakti ikinci yazmissin sanirim karistirdin olsun insallah mesajlarimi gorurde duzeltebilirsin
Kizlar sizinde gobusler cik is galiba benim ki 5 aylik gibi duruyor soranlafa soylemeye utaniyorum
Neuse kocisim beni gezmeye goturuyor hepinizin hobuslerini optum
Bu arada bizim erkekler bastirdi hadi kizlar gelinde gecin bizim oglanlari
ahahahahaahnill deşifre olma kız dikkat et
ben o yüzden gelmiyom faceye şimdi kayınpeder okumasın kendisi facede arkadaşım da sürekli de aktif:124:
şimdi hissi kablen vukuya göre ikimizde paşama kız dedik iddiaya girmemize gerek kalmadı
öğrenmeyen kızlar yollasın fotosunu hey hişt pişşşt
Kizlar selam iyi pazarlar
Pufpufcum ozelden yazdim ama gormedin sanirim benim bilgilerimde bebegim ilk olucakti ikinci yazmissin sanirim karistirdin olsun insallah mesajlarimi gorurde duzeltebilirsin
Kizlar sizinde gobusler cik is galiba benim ki 5 aylik gibi duruyor soranlafa soylemeye utaniyorum
Neuse kocisim beni gezmeye goturuyor hepinizin hobuslerini optum
Bu arada bizim erkekler bastirdi hadi kizlar gelinde gecin bizim oglanlari
ben de ondan korkuyom işteaaaa kimsecikler kalmamış burdaaKızlar facede üye olmak isterim ama açıkcası ben hamileliğimi daha herkese duyurmadım facede yazdıklarmız ana sayfada yan tarafta kendi arkadaş lstemiz tarafından görülürse kötü olur ya ..Mesela o yan tarafta hande ocak 2014 anneleri sayfasına yazdı diye bir yazı çıkınca üzerine tıklayan okuyabiliyorsa kötü bence.Bura daha güvenliklimiydi ne
adresim yeni ya daha kimseyi eklemedim zaten o yüzden sorun yok yani ama söylediğin iyi oldu eklemiyim bendebana tahmin yaptıracaksdanız fotoya gerek yok tahmin yaparken kendimce yöntemler kullanıyorum ona göre kızlarrrrr
ben de ondan korkuyom işte
hee iyi boşver ekleme rahat rahat takılırsın
senin yöntemin ne kız sudan mı bakıyon yüzükten mi doğa üstü güçler mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?