kızların hiçbiri yok allah allah herkes facebooka taşındı herhalde kk topiğini kapatsak mı ne?
aaaa kimsecikler kalmamış burdaaKızlar facede üye olmak isterim ama açıkcası ben hamileliğimi daha herkese duyurmadım facede yazdıklarmız ana sayfada yan tarafta kendi arkadaş lstemiz tarafından görülürse kötü olur ya ..Mesela o yan tarafta hande ocak 2014 anneleri sayfasına yazdı diye bir yazı çıkınca üzerine tıklayan okuyabiliyorsa kötü bence.Bura daha güvenliklimiydi ne
selam kızlar....napıosunuz bakem
biz bugün eşimle hızlı bir giriş yaptık.dolaşmaya diye çıktık. bebişimize yatak aldık.çilek te kampanya vardı.son gün 31 temmuzdu. bizde fırsatı kaçırmak istemedik. opsiyonlu aldık zaten.istedigimiz zaman teslim edilecek.renk konusunda da aynı şeklide ilerde degişiklik yapabilecek.gerci doktor kız dedi değişmez ama yine de öle bi teklifte bulunduk.
Çilek > Baby Flower Buyuyen Bebek Karyolası
bebek yatağı+büyüyünce kullanılacak ikinci yatak+uyku seti (beşik koruması vs dahil) hepsi 999 TL
aklınızda bulunsun. üstüne de ikea dan 32 tl ye çok sık bi cibinlik aldık.çilekteki cibinlik 152 tl idi. bir tane de beyaz dolap almayı düşünüyoruz.üstüne beşikte bulunan çıkartmalardan da vericekler. takım tamamlanacak.ayrıca çamaşırlık almayı düşünmüyorum.çünkü beşigin yanında çekmeceli komodin var..ay bu alışverişler bile çok heyecan vericiymiş.Rabbim inşallah sağsalim kucagımıza almamızı nasip eder.
canım güle güle kullansın bebişinselam kızlar....napıosunuz bakem
biz bugün eşimle hızlı bir giriş yaptık.dolaşmaya diye çıktık. bebişimize yatak aldık.çilek te kampanya vardı.son gün 31 temmuzdu. bizde fırsatı kaçırmak istemedik. opsiyonlu aldık zaten.istedigimiz zaman teslim edilecek.renk konusunda da aynı şeklide ilerde degişiklik yapabilecek.gerci doktor kız dedi değişmez ama yine de öle bi teklifte bulunduk.
bebek yatağı+büyüyünce kullanılacak ikinci yatak+uyku seti (beşik koruması vs dahil) hepsi 999 TL
aklınızda bulunsun. üstüne de ikea dan 32 tl ye çok sık bi cibinlik aldık.çilekteki cibinlik 152 tl idi. bir tane de beyaz dolap almayı düşünüyoruz.üstüne beşikte bulunan çıkartmalardan da vericekler. takım tamamlanacak.ayrıca çamaşırlık almayı düşünmüyorum.çünkü beşigin yanında çekmeceli komodin var..ay bu alışverişler bile çok heyecan vericiymiş.Rabbim inşallah sağsalim kucagımıza almamızı nasip eder.
ayyyh ilk defa yorum alıyorum heyecan yaptım vallahi :)) Yok cnm tek yumurta değil çift ama büyüyünce tek gibi görünüyorlar kalın bir zarla ayrılar aslında birbirlerinden.diğerini doğru görmüşsün sağdaki yüzü bariz belli olan.. diğeri ise tam altta yatar pozisyonda... sağdakinin ayak ucunda öbür topiciğimin kafası duruyor
Günaydın kızlarrüya gördüm bi acaip oldum
sözde yola bırakılmış bi erkek bebek buluyorum yeni doğmuş,k.validem "senden şimdi süt gelir,sen emzir" diyodu emziriyodum
maşallah tosun gibiydi.cak cuk çekiyodu.
sonra çocuk büyüyo koca adam oluyo iyi mevkilere geliyo,bana bi mektup yazıyo herkesin yanında okuyo
sen benim annem gibiydin falan yazmış teşekkür ediyo
ben gururlanıp ağlıyorum.hayırlara çıksın inşallah
canım güle güle kullansın bebişin
ben biraz daha uyguna yaptırmayı düşünüyorum,dışarda hep bu fiyat.ikeada beyaz dolap vardı 300 tl civarında 3 kapılı
üzerini süsledikmi bebek odası olur valla.biraz araştırıp kasımda almayı düşünüyoruz bizde
hayırlısı olsun canım bi tanesi iyi poz vermiş.diğeri utanmış
inşallah biri kız biri erkektir de ikisinin de duygusunu yaşamış olursun
herkese slm güzel anne adayları sağlıklı sıhhatli şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inş. Ben de 2014 ocak annesi olucam inş 18aylık bir kızımvar bu kazayla katıldı aramıza. henüz varlığına alışabilmiş değilim o yüzden kızımdan fırsat buldukça aranıza katılırım artık yeniden bu heyacanı sizlerle yaşarım belki.herkese güzel ve kolay hamilelikler...
mrb. arkadaşlar tam tanışmıyoruz ama sevincimi paylaşmak istedim. kızımız olacakmış inşallah. rabbim hepimize sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin:)
Banada oyle geliyo suna bak herkez gitti ben uzuldum sap gibi kaldim
heheheh olur vallahi nesine iddaya giriyoz?Paşama bende kız dedim ben zaten ultrasondan hiç bi halt anlamıyom yaptıgım tahminlerin tümü hissi kablen vuku şekerim(6.his yani)
Facete grup kapalı o yüzden kendimiz okuyoz sadece.He ama herkesin arkadaş listesindekiler okuyomu bilmiyom okuyomu kız hakkatten daha adresi yeni oluşturdum gerçi ona göre arkadaşlarımı ekliyim çogu daha hamiş oldugumu bilmiyoda
slm kızlar nasılsınız bende kıloma takmış durumdayım 17 haftalık hamıleyım 63 kıloyla hamıle kaldım tam 5 kılo aldım mıllet hıç kılo almamış şaşırıyorum ya sızler kaç kılo aldınız Allahtan doktorum hıç tartmıyor zaten doğumda bellı sezeryan daha önce amalıyat olduğum ıçın
selam kızlar....napıosunuz bakem
herkese günaydın kızlarrr =)) hamileyken tatile gidecek olan var mı aranızda ?? dr. ile konuştum gidebilirsin hiç bi sakıncası yok dedi...bayramda tatile gidiyoruz....... aranızda tatile gidecek var mı merak ettim,,dr. unuz tavsiye ettiği ya da yasakladığı şeyler oldu mu?
canım ben perşembe günü gidiyorum 11 gün yokum:)
geçen haftada gittim
hiç bir şey söylemedi valla sadece
güneş kremini sür güneşlenme dedi o kadar zaten o şuan içinde geçerli lekelenme olmasın diye
iyi tatiller bol bol yüz dedi yüzmek iyi geliyormuş:)
ben denizden çıkınca hemen değiştiriyorum bikinimi ıslak kalması enfeksiyon yapabilir diye
başka da bir şeye dikkat etmedim:)
herkese günaydın kızlarrr =)) hamileyken tatile gidecek olan var mı aranızda ?? dr. ile konuştum gidebilirsin hiç bi sakıncası yok dedi...bayramda tatile gidiyoruz....... aranızda tatile gidecek var mı merak ettim,,dr. unuz tavsiye ettiği ya da yasakladığı şeyler oldu mu?
ben de park yatak almayı düşünüyorum. etrafımdaki tüm tecrübeli annelerin tavsiyesi bu yönde. park yataklar bayağı süre götürüyomuş. çok kullanışlı oluyorlarmışş.3 gün yoktum özlemişim vallaha. hafta sonu şehır dışından gorumcemle eşi geldı cooook gezdık gezılmedık bır karış kalmadı asırı yedık ıctık vee çok eglendık. allahım bıtkısel hayattan cıktım onlara degılde bana tatıl oldu sankı terapi gibi geldi vallaha:))) bende akşap yatak almakla almamak arası kararsıızm esimn gorevı nedıyle sık sık tayıncız bız 3 yıl kalıyoruz gıttımız yerde genelde o nedenle park yatak dedık sonrada ahşaplara daha cok içime sindi. ama cocuk odası yapmıcam ben sımdılık tabıkı. bu arada 15. haftamda olmama ragmen cınsıyetı gecen hafta belllı degıl demıstı bende bugun baska bı dra gıdım ogrenım dıyom ama asırı ultrasyoona coukda gırmek ıstemıyorum cocgua zararlı dıye bakalım kararsızım suan.
Ben gittim canım, havuz yasak deniz serbestti ve ıslak mayo ile kalmak yasaktı, bunun dışında bir yasak yoktu.. Sen zaten kendi iç güdülerinle koruyorsun kendini
Sedacım günaydınlar.. Umarım bu hafta bebeğinin cinsiyetini öğrenirsin. Ben de çarşamba gününe doktora gitmeyi düşünüyorum. Cinsiyetini umarım kesinleştirebiliriz. Her ne kdr çok %90 kız dese de ben hala erkek gibi hissediyorum evladımı. Hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?