2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

yokkkk kızzz grup dışarı kapalı.. sadece arama yapınca adı çıkıyo, ekli olmayanlar içeriği yazılan paylaşılanları göremiyor.. Zaten kimse görünsün istemez

linke baktım cnm çooooook güzel çok tatlı Allah içinde sağlıklı uyuduğu günleride göstersin inş... (Tabi banada) kendimede pay çıkardım

Allah'ım kısmet ederse eğer, ben oda konusunda dalmaçyalı takım düşünüyorum.. Kıza da,erkeğe de benim çok hoşuma gidiyo nedense.. Zamanı gelince detaylı araştırırken başka severmiyim bilmem ama şu an beğendiğim takım ve parçaları aşağıda

Günaydın kızlar rüya gördüm bi acaip oldum
sözde yola bırakılmış bi erkek bebek buluyorum yeni doğmuş,k.validem "senden şimdi süt gelir,sen emzir" diyodu emziriyodum
maşallah tosun gibiydi.cak cuk çekiyodu.
sonra çocuk büyüyo koca adam oluyo iyi mevkilere geliyo,bana bi mektup yazıyo herkesin yanında okuyo
sen benim annem gibiydin falan yazmış teşekkür ediyo
ben gururlanıp ağlıyorum.hayırlara çıksın inşallah

canım güle güle kullansın bebişin
ben biraz daha uyguna yaptırmayı düşünüyorum,dışarda hep bu fiyat.ikeada beyaz dolap vardı 300 tl civarında 3 kapılı
üzerini süsledikmi bebek odası olur valla.biraz araştırıp kasımda almayı düşünüyoruz bizde

hayırlısı olsun canım bi tanesi iyi poz vermiş.diğeri utanmış
inşallah biri kız biri erkektir de ikisinin de duygusunu yaşamış olursun

ne güzel rüya kız o öyle.Ben saçma rüyalara devam ediyorum tavşan kaçıyo tazı tutuyo filan böyle antinkuntin rüyalar,sinirle uyanıyorum sonra.Allahım sabah niyetine hayra çıkarsın inşallah.

Günaydın annişleerrrr,

haftasonu sizi çok özledim neler yapıyorsunuz bakalım

Hayırlısı olsun bebeğin canım, Allahım ikisine de sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin, sana da eşine de yardım etsin.. İki küçük çocukla başetmek kolay değil çünkü haklısın

mrb. arkadaşlar tam tanışmıyoruz ama sevincimi paylaşmak istedim. kızımız olacakmış inşallah. rabbim hepimize sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin:)

Hoşgeldinn kızın hayırlı olsun bakalım seninde, şuan erkekler mi önde kızlar mı sahi ya

Banada oyle geliyo suna bak herkez gitti ben uzuldum sap gibi kaldim

Sangocuummm ben burdayım canım, haftasonu nete giremedim, kocanın interneti dolmuş o yüzden yoksa sizi yalnız bırakır mıyım yaaa buranın tadı farklı, ilk göz ağrısı burası

Kimse okuyamıyor canım, grup kapalı sadece grup üyeleri görebiliyor.

Muhtecim ben de kilo alıyorum canım 13. haftada doktora gitmiştim hamile kalmamdan o yana 2,800 almıştım. Bakalım şimdi haftaya gidicem 1 ay geçti üzerinden kaç kilo almışım görücez

herkese günaydın kızlarrr =)) hamileyken tatile gidecek olan var mı aranızda ?? dr. ile konuştum gidebilirsin hiç bi sakıncası yok dedi...bayramda tatile gidiyoruz....... aranızda tatile gidecek var mı merak ettim,,dr. unuz tavsiye ettiği ya da yasakladığı şeyler oldu mu?

fiyatı iyiymiş ama sanırım dolap dahil değil... ben şimdilik park yatak alıp ilerleyen zamanlarda mı odasını yapsam diyorum bazen de hemen yapmak istiyorum karasızımm

günaydın kızlar, herkes iyidir mutludur inş

dün mothercare e gittim, bi kaç arkadaş beyaz badiler almıştı o hevesle, ama o kadar çok güzel şey vardı sade bembeyaz bişi almak istemedim ; o yüzden cinsiyetini beklemeye karar verdim, bu cumartesi öğrencez inş , sabırsızlıkla bekliyorum.

bu arada mothercare de bir alana 2. ürün %50 sürekli devam eden bir indirimmiş bilginiz olsun, öpücükler

canım ben perşembe günü gidiyorum 11 gün yokum:)
geçen haftada gittim
hiç bir şey söylemedi valla sadece
güneş kremini sür güneşlenme dedi o kadar zaten o şuan içinde geçerli lekelenme olmasın diye
iyi tatiller bol bol yüz dedi yüzmek iyi geliyormuş:)
ben denizden çıkınca hemen değiştiriyorum bikinimi ıslak kalması enfeksiyon yapabilir diye
başka da bir şeye dikkat etmedim:)

Bana da aynı şeyleri söyledi güneşte kalma,güneşlenme yüzmek iyidir bi sakıncası yok yolda giderken dinlenerek gidin dedi o kadar =) iyi bari insan ister istemez telaş yapıyo herşeye sorayım dedim,,sağol tatlımm

Son düzenleme:
3 gün yoktum özlemişim vallaha. hafta sonu şehır dışından gorumcemle eşi geldı cooook gezdık gezılmedık bır karış kalmadı asırı yedık ıctık vee çok eglendık. allahım bıtkısel hayattan cıktım onlara degılde bana tatıl oldu sankı terapi gibi geldi vallaha:))) bende akşap yatak almakla almamak arası kararsıızm esimn gorevı nedıyle sık sık tayıncız bız 3 yıl kalıyoruz gıttımız yerde genelde o nedenle park yatak dedık sonrada ahşaplara daha cok içime sindi. ama cocuk odası yapmıcam ben sımdılık tabıkı. bu arada 15. haftamda olmama ragmen cınsıyetı gecen hafta belllı degıl demıstı bende bugun baska bı dra gıdım ogrenım dıyom ama asırı ultrasyoona coukda gırmek ıstemıyorum cocgua zararlı dıye bakalım kararsızım suan.

Ben gittim canım, havuz yasak deniz serbestti ve ıslak mayo ile kalmak yasaktı, bunun dışında bir yasak yoktu.. Sen zaten kendi iç güdülerinle koruyorsun kendini

ben de park yatak almayı düşünüyorum. etrafımdaki tüm tecrübeli annelerin tavsiyesi bu yönde. park yataklar bayağı süre götürüyomuş. çok kullanışlı oluyorlarmışş.

Ben gittim canım, havuz yasak deniz serbestti ve ıslak mayo ile kalmak yasaktı, bunun dışında bir yasak yoktu.. Sen zaten kendi iç güdülerinle koruyorsun kendini

Sağol canım benim dr. temizliğinden emin olduğun havuza da girebilirsin dedi ama ben havuza girmeyeceğim...

Sedacım günaydınlar.. Umarım bu hafta bebeğinin cinsiyetini öğrenirsin. Ben de çarşamba gününe doktora gitmeyi düşünüyorum. Cinsiyetini umarım kesinleştirebiliriz. Her ne kdr çok %90 kız dese de ben hala erkek gibi hissediyorum evladımı. Hayırlısı bakalım

sende mi öğrenemeyenlerdensin..... kaç kişi kaldık öğrenmeyen sanırım çok azız =) bende perşembe gitmeye karar verdim,bi kız bi erkek dedi bizimki iyice kafa karıştırdı... dr. un söylediği %90 bayağı yüksek bi ihtimal canım kız için sanki hissiyat konusunda bişey diyemeyeceğim ben sağlıklı olsun yeter... senin erkek bebek isteğin mi var canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…