Eki Görüntüle 776249
Canım bak yukarıdaki resimde tam ortadaki kare resmi tıklıyosun. Bu resim mesaj yazma panelinde daha küçük çıkıyo. Bana mesaj yazarken yukarıda gülenyüz simgesinin hemen altında bu resim.
Sonra "dosya seç" diyip bilgisayar veya tlf dan resim seçip "eklentiyi yükle" ye tıklıyosun. Bu kadar..
günaydın hamişler nasılsınız
günaydın hamişler nasılsınız
Cok iyim canım sende iiisindir inş artık resimde koyabiliyorum arkadas sayesinde
bende senin sayende koydum dün akşam
Eki Görüntüle 776257 bunlarda bizimcicileer
şimdiden cicilerini seviyorum içine oğluşumda gelinceartık oyyyyerim ben onu
yeleğe bayıldımm. çok güzell ve kokoşşEki Görüntüle 776254 arkadasım cok sagol yaa bende resim koyamıyodum sayende baska bi sekilde koycam inşEki Görüntüle 776254 aH]
sağol bende yok dediğin seçenekler ben yaptım zaten dün koydum resimleri
yeleğe bayıldımm. çok güzell ve kokoşş
yeni üyelerin, ayarlardan düzeltmesi gerekiyo bu seçeneklerin çıkması için. ama tam olarak bilmiyorum nasıl olduğunu.
sonradan gördüm bende oğluşunun cicilerini.
çok orjinaldi yazıları.. sağlıkla kullansın İnş.
Eki Görüntüle 776258 ATTACH] devEki Görüntüle 776259 ACH]
:) özel aldım babasının okuması için
güle güle sağlıkla kullansın yavrun, çok güzeller..
bu arada "http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/631525-2014-ocak-annelerinin-kiymetli-bebislerine-aldigi-ciciler.html"
aldığımız cicileri buradan da paylaşıyoruz hanımlar. isterseniz bu başlığa da atın aynı mesajları
babalar daha şimdiden kıskanıyolar bebişleri.. bu yazıları okuyunca iyice artar bak ona göree :)
benimkine hep "bebiş" diye hitap ederdim. koca adamda alıştı artık adına. şimdi doğacak bebeğime bebiş diyince hemen tepki gösteriyo koca adam "bebiş benim" diyebebek doğunca diycem artım ona "bebişlikten babişliğe terfi ettin" diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?