kimseler yok pazar diye bugün
ben yine varım cnm
hoşgeldin iyiki varsın :)
hoşgeldin iyiki varsın :)
TEŞKURLER TATLIM SIZDE IYIKI VARSINIZ:)) benım ısyerımdekıler dunde bugunde calıstırdılar normalde calısmamam lazım ama bazıları yatsın dıye calısyoz karar verdım kurbanda rapor alacam ypoksa byaramda yıne cqlaıstırırlar benı kendılerıde memeleketlerıne gıderler
TEŞKURLER TATLIM SIZDE IYIKI VARSINIZ:)) benım ısyerımdekıler dunde bugunde calıstırdılar normalde calısmamam lazım ama bazıları yatsın dıye calısyoz karar verdım kurbanda rapor alacam ypoksa byaramda yıne cqlaıstırırlar benı kendılerıde memeleketlerıne gıderler
Kolay gelsin canım benim hic halim yok ya evde bile zor dolaniyorum çalışan bir bayan olsaydım napardim bilmiyorum
bende evde oturuyorum sıkılıyorum çalışmıyorum
Canım benim de canım sıkılıyor ama hamileyken calisamazdim heralde çok halsizim yemekle aramda hic iyi değil benim bulantilarim da halen gecmedi hayırlısıyla bitseydi su dokuz ay
bende evde oturuyorum sıkılıyorum çalışmıyorum
bende işteyken sıkılıyorum evdeylkn ohhh rahatım. calısmayı sevmıyorum(
bende rahatım ama hamile olduğumdan beri tembel bide pasaklı oldum hiç iş yapasım gelmiyo evde
Senmi pasaklı sın yoksa benmi benim oglan 2 yasında bi çikolata yiyo elleriyle sonra o cikolatalı ellerini duvarlara şapp die yapıstırıyo yani duvar silcem yarın bugünde giysi dolabını gelmemeleri filan duzeltiorum ama hiçç canım cekmiyo
sedacım gecmıs olsun dıkkAT ET KENDINE SENDE DERTTEN KURTULAMADIN GITTI HASTALIKLARDAN NAZARMI VAR NE VAR USTUNDE YA
hep miskin miskin yatmak istiyorum ya hiç işler umrumda değil :) ne yapcaz böyle
Makmacim bilmiyorumbki okutsam mi ne yapsam.. Aksam cok zor gecti nefes almakta gucluk cektimme ara bu kadar usuttum bilmiyorum.. Tek bildigim bagisiklik sistemimin hamilelikle birlikte coktugu annemde anneannemlere gitti.bubsanah o da yok.bir hafta... Babam ve kardesim yalniz onlara da yemek yapmam gerek.. Of ki ne of..
Pislik ve pasakliliga gelince ben de aynitim calismak cok zor grliypr.. Evi toz kir gptursede yatasim var ne olursa olsun
hep miskin miskin yatmak istiyorum ya hiç işler umrumda değil :) ne yapcaz böyle
Bende oturup boyna yemek yemek istiyom
Bende oturup boyna yemek yemek istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?