2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
hoşgeldin iyiki varsın :)

TEŞKURLER TATLIM SIZDE IYIKI VARSINIZ:)) benım ısyerımdekıler dunde bugunde calıstırdılar normalde calısmamam lazım ama bazıları yatsın dıye calısyoz karar verdım kurbanda rapor alacam ypoksa byaramda yıne cqlaıstırırlar benı kendılerıde memeleketlerıne gıderler

iyi düşünmüşsün yoksa hiç düşünmezler patronların

Kolay gelsin canım benim hic halim yok ya evde bile zor dolaniyorum çalışan bir bayan olsaydım napardim bilmiyorum

bende rahatım ama hamile olduğumdan beri tembel bide pasaklı oldum hiç iş yapasım gelmiyo evde

Senmi pasaklı sın yoksa benmi benim oglan 2 yasında bi çikolata yiyo elleriyle sonra o cikolatalı ellerini duvarlara şapp die yapıstırıyo yani duvar silcem yarın bugünde giysi dolabını cekmeceleri filan duzeltiorum ama hiçç canım cekmiyo

Son düzenleyen: Moderatör:

hep miskin miskin yatmak istiyorum ya hiç işler umrumda değil :) ne yapcaz böyle

sedacım gecmıs olsun dıkkAT ET KENDINE SENDE DERTTEN KURTULAMADIN GITTI HASTALIKLARDAN NAZARMI VAR NE VAR USTUNDE YA

Makmacim bilmiyorumbki okutsam mi ne yapsam.. Aksam cok zor gecti nefes almakta gucluk cektim me ara bu kadar usuttum bilmiyorum.. Tek bildigim bagisiklik sistemimin hamilelikle birlikte coktugu annemde anneannemlere gitti.bubsanah o da yok.bir hafta... Babam ve kardesim yalniz onlara da yemek yapmam gerek.. Of ki ne of..

Pislik ve pasakliliga gelince ben de aynitim calismak cok zor grliypr.. Evi toz kir gptursede yatasim var ne olursa olsun

geçmiş olsun tatlım ya dıkkat et kendıne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…