2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ben ikisini koydum hırkaları var başka cilerde var daha neler gelir bilmiyom ilk torun :) annanesi doldurur

Canım ben tutamıyorum kendimi erken aslında ilkinde bukadar cok almamıştım insan ikinciye daha cık ozeniyo heralde ilkinde o duygunun yabancısı oluyosun biraz ama ikincide daha bi farklı oluyo daha cok heyecanlanıyorsun yani ikinciyide tavsiye ede:empouir_bebek:rim

Son düzenleyen: Moderatör:

doğrudur ilki acemilik diye eksik olur benim ilk bakalım

Selam hatuncanlar :) gecmisi okuyordum ancak bitirdim.. Benim bayram iyiydi bi de evlendikten sonraki ilk bayramimizdi o yuzden degisikti diyebilirim :)) ama hastalanmayaydim iyiydi. Bademciklerim iltihap yapmis.cigerlerim yaniyor.. Bu aksam yakin arkadadimin nisani vardi ama yok gidemedim mumkun degil kafam kalkmiyor acile gittim antibiyotik.baslafilar aman diyim kizlar kendinize dikkat edin...

Misacimmm hayatimmm kaynanan bencil senin ama kkocanin gormesi.guzel olmus daha da zamanla anlat... Okuyuna oh canima degsin dedim hep.misasayi mi uzecekler oh olsun :)))

Aysee ne kadar guelll hep.bayilmisimdir kalabalik bayramlara... Brnim ne annemlerin ev ne de kaginvalideler kalabalik. İki garafta da tek evli cift biziz. Anneannemlere gittim o.lar kalabaliklar ne guzel.. Tadini cikar genis ailenin...

günaydınnnnnnnnnnnnnnn artık sesiz form ya bebişler dogunca kımse gırmez sanırım vakıt bulamaz unutmayalım bırbırlerımızı lutfen burası benım dert ortagım kafamı sırdasım eglencem.....

Makmacim hayatim neden.birakalim. Ben genelde is yerinden girigorum telden zor.oluyor.diye.. Cocukta olsa terketmeyiz buragi ya hep.beraber yasiyoruz tum heyecanlarimizi :))

Evet canım cok guzel en kucuk olmak dahada guzel annem beni 38 yasında dogurmus 4 abim 3 ablam var toplam 39 kişicikk oluyoruz 40. Kişide oglusum olcak inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:

yok öle bişi koyamıyorum

Canım bak yukarıdaki resimde tam ortadaki kare resmi tıklıyosun. Bu resim mesaj yazma panelinde daha küçük çıkıyo. Bana mesaj yazarken yukarıda gülenyüz simgesinin hemen altında bu resim.
Sonra "dosya seç" diyip bilgisayar veya tlf dan resim seçip "eklentiyi yükle" ye tıklıyosun. Bu kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…