Yok canım Ankara dayız biz istanbula gtmedim hic yaylamız var bizim oraya gderiz piknige baska yer aramayız
hım resim koymak için karıştırmaktan birazdan fırlatcam leptopu sabahdan beri çıldırdım
Canım sen konuya cevap ver e tıklayıp eklenti ekle seçeneğinden yuklemeyi denedinmi?
açıyorum ama koyamıyorum işte
Tam olarak naapıyosun anlat bi...:26:
Olmus canım olaya bide sçben ekleyebilsem simdiden 3 tane takım 3 corap 3 pijama 3 tane cıtcıtlı badisi oldu abisindende kaldı biraz 9 ayın sonunda ne kadar olur bilmem
ben ikisini koydum hırkaları var başka cilerde var daha neler gelir bilmiyom ilk torun :) annanesi doldurur
Canım ben tutamıyorum kendimi erken aslında ilkinde bukadar cok almamıştım insan ikinciye daha cık ozeniyo heralde ilkinde o duygunun yabancısı oluyosun biraz ama ikincide daha bi farklı oluyo daha cok heyecanlanıyorsun yani ikinciyide tavsiye ede:empouir_bebek:rim
doğrudur ilki acemilik diye eksik olur benim ilk bakalım
dün ütü yaptım toz aldım banyoyu temizledim yemeğe yardım ettim kayınbabamda biyandan yemeği pişirdi masayı hazırladı ona rağmen kaynanam evde terör estirirdi bizim karı koca arkı eşim yemeğe çağırdı diye yok derdime neymiş bu benim oğlanın yaptığı işmiymiş ölüom çalışmaktan... Diye bağırıp durdu arklarımz geldi halen bi triplerde yok ben ona kaynana diyince gıcık oluomuş kayınvalide demeliymişim beceriksizmişim hamileyken efhamlı korkakmışım doğuramicam die korkuomuşum ( bi kere paylaştığım bişeyi arkımın yanında ifşa etti) daa neler neler kadına bi haller oldu arkımda dioki Allah sana sabır versin abartıon sanıodum az bileymiş bu kadının önünde kesinlikle konuşma kavga çıkartr dedi neyse akşam gittiler yorgunluktan belim kopmuş mahvoldum ağrıdan ağladım eşimde ne oldu dedi temizliği anlattım yuh dedi oda sinirlendi ( ilk defa) annen bana arkımın yanında beceriksiz dedi deim şaka yapmıştır dedi valla hiç şakaya benzemiodu dedim rezil etti beni dedim seslenmedi eşim bugün kayanamla yaklaşık 15 yer gezecektik geçen bayramda yorgunluktan hastanelik olmuştum eşimle gece film seyrettik bende ağrıdan uyuyamadım zaten sabh eşim biz gelmicez bayram gezmesine kardeşlerimi alır yakın akrabalara giderz yeter dedi aman yarabbim bi bağırıoki kaynanam tansiyonum çıktı işte çocuum adammıda benim bilmemne aa nasıl delirdi oh dedim valla içimin yağları eridi allem ettiler kallem ettiler eşim gitmedi kayınbabamda gelmiş bana dioki sendemi istemiosun dio bayram gezmesine igtmeyi dio ağzımdan laf alacaklar sonra noldu gelin istemedi olacak yoo dedim ben gelmek istiom eşim uykusuz bana azıcık uyku yeter bile dedim sesini kesti sonra hışımla gitti ikisi ya geçen sene gecenin 12 sinde hala bayram gezmesine gidioduk arabayıda satmışlardı ozaman düşün gece yarılarında kaynanam ben eşim süründük yani eşimde dedi sırf senin için gitmedim dedi kıyamam adam oluo azıcık:) dün rüyasında o hamile gezemez die
sayıklıodu:)) bende biliom gece sayıklamalarından anladım dedim bu yazki kavgamız ii oldu varya eşim kaynanamın gerçek yüzünü gördü eskiden diyince bana inanmazdı
canım öglenden sonra köyüme gitcem yeni geldim gerci ordan ama annemle babamı bayramlasmaya gitcez biz 8 kardesiz orda sıkılmam 7 miz orda olcaz insallah abim konyaya gitti bayrama baldızına yani anlıycan cok kalabalıgız en kucuk benim anneminde21 tane torunu var 22. benimki yolda inşallah
günaydınnnnnnnnnnnnnnn artık sesiz form ya bebişler dogunca kımse gırmez sanırım vakıt bulamaz unutmayalım bırbırlerımızı lutfen burası benım dert ortagım kafamı sırdasım eglencem.....
:) uf biraz moralim bozuldu, sabahtan beri yerleri, halıları silmekten,
sabah bulaşık makinesini dizeyim dedim, kirlileri dizerken birden bi midem bulandı, kusmayım diye kaçıp banyoya koşarken löp diye evin orta yerine çıkardım,
sinirlerim bozuldu, ağlaya ağlaya yer sildim, böyle bi gıcık durum oldu
Melababebekcim sana da gecmis.olsun canim. Sinirlerimiz.bozuluho.herseye.agliyoruz.ben de.aksam esim bana dokftora sormadan pastil.icme dedi die.agladi
M agladimmmm... Hormonlarimiz kotu :))
Oy[SUB][/SUB]
Eksik olmuyo genelde fazla ble oluyo gereksiz seyleri bile alabiliyorsun bazen merak etme :)
Selam hatuncanlar :) gecmisi okuyordum ancak bitirdim.. Benim bayram iyiydi bi de evlendikten sonraki ilk bayramimizdi o yuzden degisikti diyebilirim :)) ama hastalanmayaydim iyiydi. Bademciklerim iltihap yapmis.cigerlerim yaniyor.. Bu aksam yakin arkadadimin nisani vardi ama yok gidemedim mumkun degil kafam kalkmiyoracile gittim antibiyotik.baslafilar aman diyim kizlar kendinize dikkat edin...
Misacimmm hayatimmm kaynanan bencil senin ama kkocanin gormesi.guzel olmus daha da zamanla anlat... Okuyuna oh canima degsin dedim hep.misasayi mi uzecekler oh olsun :)))
Aysee ne kadar guelll hep.bayilmisimdir kalabalik bayramlara... Brnim ne annemlerin ev ne de kaginvalideler kalabalik. İki garafta da tek evli cift biziz. Anneannemlere gittim o.lar kalabaliklar ne guzel.. Tadini cikar genis ailenin...
Makmacim hayatim neden.birakalim. Ben genelde is yerinden girigorum telden zor.oluyor.diye.. Cocukta olsa terketmeyiz buragi ya hep.beraber yasiyoruz tum heyecanlarimizi :))
:) uf biraz moralim bozuldu, sabahtan beri yerleri, halıları silmekten,
sabah bulaşık makinesini dizeyim dedim, kirlileri dizerken birden bi midem bulandı, kusmayım diye kaçıp banyoya koşarken löp diye evin orta yerine çıkardım,
sinirlerim bozuldu, ağlaya ağlaya yer sildim, böyle bi gıcık durum oldu
Melababebekcana da gecmis.olsun canim. Sinirlerimiz.bozuluho.herseye.agliyoruz.ben de.aksam esim bana dokftora sormadan pastil.icme dedi die.agladi
M agladimmmm... Hormonlarimiz kotu :))
sedacım gecmıs olsun dıkkAT ET KENDINE SENDE DERTTEN KURTULAMADIN GITTI HASTALIKLARDAN NAZARMI VAR NE VAR USTUNDE YA
ben yatim saat 4.30 uyancam eşimi işe yollıycam bu sabahta o saatde uyandım uyumadım daha yarın devam ederiz hamişler bebişlere iyi bakın
yok öle bişi koyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?