2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar çok şükür eve anca geldim 7 randevum vardıya epey bekledik eşimle neyse trafikte anamızı aglattı doktora gittik muayene etti altan akıntımı söyleidm normal dedi gebelikte olur dedi peserime baktı hafif kaymış dedi eliyle düzeltti gene acıların kadını oldum amanın benimki 13 cm ve 147 gram olmuş sıpam maşşallah dedi rahim boyumda geçen gittigimde 3.2 di bu gittigimde 3.1 olmuş kalsiyum ilacı yazdı kabızlıgada iyi geliyormuş onu işşallah yarın anasaglıgına gidicem idrar kan tahlili vericek rutin şeyler ignemi yaptırıcam temem bu il ilaçlara devam dedi maşşallah çok hareketli bebegin annesi dedi deidm arda bey çukulatayı sevmiyor kavunun hastası dedimm dikkat ette dedi kavun kelek çıkmasın diye gülüştük allah aşükrü altıma ördek sokmadı eli yetti zaten aleti ittire ittire anamı gene aaaglattı 24 agustosat randevu var saat 16.30canlar kusura bakmayım banyo yapmam lazımdı akşam namaız kıldım daha yemek yemeidm eşim anca hazırladı şimi yemegimi yicem ne yaptıysan öle devam yola dedi arda beye bri sürü şey surucaktımda unuttum arkadaşı ölmüş amerikaya ucuyor bugün çok üüzlmüştü odasına eşimle griidk resimlere baktık allahım bri resimin altında aynen şu yazıyordu arda amcacım allah senden razı olsun beni anneme annemi bana bagışladım sne olmasdım bzi olmazdık yazmışlar bebegin ismide kaan ay ne agladım okuyunca doktor dediki neden suratın düştü dedim arda bey yazı çok acıklı deyince oda dediki paşam o bayan ne badireler atlattı dedi allahım kimseye evlat acısı vermesin işallah ne diyim işşallah hep bööyle gdier sadakamı verdim bir çocuk sevidniridm kızlar sonra gene yazarım trafikten anca geldim kuusra bakmayın ne olur

Günaydın kızlar bu sabah biraz midem bulanıyo acaba hamile miyim

canım haberler güzelmiş çok şükür
dinlenmeye devam o zaman.senin bıcırık doktor amcayı seviyo sanırım
iyice dinlen yorgunluğunu at,bidahaki randevun da çok geç değilmiş gidersin için rahatlar
öptük seni

paşam herşey gayet güzel şükürler olsun.............çok sevindim canım.. bu arada cinsiyeti öğrenmedin mii yineeeeeee

günaydınn canlarımm bol tekmeleri günler olsun
günaydın melekim gece tekme tokat girişiyolar çok ayıp çok
bırak da bi uyuyak
aman Allah'ım olamazzzzzzzzz yoksa bende mi benimde bulantım var canım 3 gündür.. tatil ne iyi gelmişti işe dönüş hiç yaramadı bana

anaaa sende mi
bu sabah nolduysa bilmiyorum yumurta yedim öğğk ondan heralde
gerçi her sabah yiyorum da
tatil iyiydi hakkaten bi de çok uykum var ilk günlerimiz geri dönüyo sanırım

anaaa sende mi
bu sabah nolduysa bilmiyorum yumurta yedim öğğk ondan heralde
gerçi her sabah yiyorum da
tatil iyiydi hakkaten bi de çok uykum var ilk günlerimiz geri dönüyo sanırım

olabilir ben evdeyken yiyorum yumurta,,işe gelirken cesaret edemiyorum hiç yaa.... bulantı yapar diye korkuyorum haftada 2 gün yiyorum artık..

Cok sewindim kuzum rabbim bebelerimize kawustursun bende yarin gidecem bebekle ilgili bazi olcumler yapacam dedi bakalim rabbimden hayirlisi

kızlar netten az önce mustelanın catlay onleyıcı kırmını nemledırıcısını bıde gogus ucu kıremını aldım set halındefaytıda eczanedekılere gore daha ekonomık

kızlar alınacak listesi yapıp paylaşan olmuş muydu burada ?? ben liste hazırlıyorum ne çok şey var kafam yoruldduuuuuuuu

kızlar netten az önce mustelanın catlay onleyıcı kırmını nemledırıcısını bıde gogus ucu kıremını aldım set halındefaytıda eczanedekılere gore daha ekonomık

hangi siteden aldın canım ben de dün ecz. mustela aldım

kızlar alınacak listesi yapıp paylaşan olmuş muydu burada ?? ben liste hazırlıyorum ne çok şey var kafam yoruldduuuuuuuu

neler var canım listende yazsana fikir olsun :)

hangi siteden aldın canım ben de dün ecz. mustela aldım

neler var canım listende yazsana fikir olsun :)

turucu kasa dıye bır sıteydı sanırım nemlendırı catlak önleyıcı kıremı gogus uuc kıremı set halınde anne cantası hedıyesı var 109.00 tl kargo ucretsız 113 te ye 3 taksıt yaptım sen nekadra aldın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…