- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
pipililerimiz hayırlı olsun o zaman :118:
kızlar 64 oğluşlar 82 olmuş...
ayrıca ikizlrden biri kız,biri oğlu olacak bir annemiz var.. orkide2m sen misin yoksa, kesinleşti mi Allahın izniyle
Benim telefonun sözcükleri tahmin etme gibi kötü bi özelliği var malesef oglan yazıyorum ilk sıradaki tahmini oylama oluyor düzeltmeyi unutursam yalan yanlış mesajlar yazdırıyor yukarda oldugu gibi
Amin canım ekledigin eklentiyi göremiyorum bidaha eklesen sana zahmet merak ettim
Evet canım orkidenin bebişleri onlar
biz seni teyzesi
ögrenmedik bebem benim için rahim boyu önemli onunla ugraştı canım detaylıya kadar ögrenmek istemiyorum yada doktorum kendi desin cinsiyetini habira soruyordum nankörlük yapmıyımd egilmi kızımd ayok oglumda
hayırlı haberlerle gel işşallah bebem haber ver merak ederim
ya kzı ya oglan bilmiyim süprüz yumurta
Kız paşam sen doktoruna mavişim diyon ama kocişin duymasın bozulur adamcagız
çoooook şükür temizledim,btirdim,sağolsun eşimde işlerin ucundan tuttu....arefe gece yarısı bittti..bayram sabahı ufak tefek ayrıntıları halledip bayramlaşmaya çıktık..ilk 2 gün tüm büyükleri gezdik 2.günü akşamı bize gelenler oldu..3.günü günübirlik denize gidelim dedik,burnumdan geldi...güneşe alerjim olduğu için koruyucu krem sürmeme,hertarafımı orada geirdiğimiz saatler boyunca ıslak havlularla kapatmama,gölgede oturmama rağmen kısa sürelerle girdiğim 3seferlik denizde cayır cayır yandım.. resmen kapaklanarak yürüyordum,bugün daha iyiyim..dvamlı yanık kremleri,bebe yağları,bitkisl yağlarla yağlanmama rağmen henüz geçmiş değil ama çok şükür hhafifldi ilk 2gün sızısından ağladım..biryandan bacaklarım bir yandan omuzum,yüzüm biryandan kulağım hırpalandım resmenbenim alerjim yüzünden bizimkilerin mahrum kalmasını istmiyorum..yinede çok seviyorum denizi,güneşi,kumu birde ardından rahatsızlanmasam yani anlayacağın paşam sana gelmemi bir müddet unut
Tabi kuzum hayirlisiyla bir gideyim haber weririm inşallah
bak san ne dicem eşim biliyor zaten maviş deidgimi kkda rahim agzındaki topiktede lkabını ben taktım ardacıgada dedim lakabızın var deidm söyle deid yok utanırımd esende lütfen dedim bende deidm size gelriken ben mavişime gidiyorum diyorum kızlar kzılarda öel deidm adamda bri gülme koptu gözleri yaşardı okadar diyim anlıcagın
gelsen ne olurdu
bekliyorum haberleri bebem benim misafirleri iptal ev taşınıyor bebeler biri gelsin yapsın
Mersindeyim memleketimdeyim kızlar insanın kendi evi gibi yok valla tartıldım 3 hafta olmuş 200 gram vermişim başta çook kilo almıştım çok sevindim valla yarına falan bi dra gidim diom bebişimi hala hissedemiom
Mersindeyim memleketimdeyim kızlar insanın kendi evi gibi yok valla tartıldım 3 hafta olmuş 200 gram vermişim başta çook kilo almıştım çok sevindim valla yarına falan bi dra gidim diom bebişimi hala hissedemiom
bak san ne dicem eşim biliyor zaten maviş deidgimi kkda rahim agzındaki topiktede lkabını ben taktım ardacıgada dedim lakabızın var deidm söyle deid yok utanırımd esende lütfen dedim bende deidm size gelriken ben mavişime gidiyorum diyorum kızlar kzılarda öel deidm adamda bri gülme koptu gözleri yaşardı okadar diyim anlıcagın
gelsen ne olurdu
Sen sizbiz le şahsen tanışıyon heralde bacım evler yakınmı bari?
Sen mi taşınıyon?
ayyyyyyy çooooook hastayımmmm Eki Görüntüle 778430
şaka bebemmm şakaaa keşke aynı şhirde olsaydık yinede elimden geldiğince yardıma hazırım tatlımmm.. a pencereni geliiiiiiiiyrummmmm daaaaa
yok kız evi temizlenmem lazım ondan dedim
bir stresli daha benimki de oynamıyor be
bahaneler hazır bak sen hatuna
güzel,mutlu,hayırlı haberlerle gelin inşallah.. arada bir hissettim ama tam olarak bende henüz hissedemiyorum..Öyle valla canım yarın bende gitcem inş
bebeğin sağlığı iyi ise kilonuzun önemi yok keşke bende versem almasam 3 haftada 1 buçuk aldım nerdeyse
yok kız evi temizlenmem lazım ondan dedim
bir stresli daha benimki de oynamıyor be
bahaneler hazır bak sen hatuna
Merhaba güzel anneler, uzun zamandır giremedim bayram memleket derken hem göbüşüm büyüdü hem de minicik yavrumuz bize en sonunda cinsiyetini gösterdi :) Allahımın izniyle bizim de kızımız olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?