2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Benim telefonun sözcükleri tahmin etme gibi kötü bi özelliği var malesef oglan yazıyorum ilk sıradaki tahmini oylama oluyor düzeltmeyi unutursam yalan yanlış mesajlar yazdırıyor yukarda oldugu gibi

olsun canım sorun değil ,anlaşılıyor ne yazmak istediğin.. benimde kızım tuşları söktüğü için tek dişi kalmış canavar gibi klavyem... birçok harfe zor basılıyor özellikle "ç" harfine çok zor basılıyor bazen çıkmıyor bile..

Amin canım ekledigin eklentiyi göremiyorum bidaha eklesen sana zahmet merak ettim

eklenti eklemdim... liste dediğime bakma şaşkınım ayol ben anketi kastetmiştim..ankete ekledim... diğer listeyi sadece pufpuffum yapabiliyor ona da özel msj atacağım...

Evet canım orkidenin bebişleri onlar

oyyy yerim onları ben...en son ikisininde aynıcins olma ihtimali vardı..kesinleşmesine sevindim

Tabi kuzum hayirlisiyla bir gideyim haber weririm inşallah

Kız paşam sen doktoruna mavişim diyon ama kocişin duymasın bozulur adamcagız
bak san ne dicem eşim biliyor zaten maviş deidgimi kkda rahim agzındaki topiktede lkabını ben taktım ardacıgada dedim lakabızın var deidm söyle deid yok utanırımd esende lütfen dedim bende deidm size gelriken ben mavişime gidiyorum diyorum kızlar kzılarda öel deidm adamda bri gülme koptu gözleri yaşardı okadar diyim anlıcagın

gelsen ne olurdu

Sen sizbiz le şahsen tanışıyon heralde bacım evler yakınmı bari?

Mersindeyim memleketimdeyim kızlar insanın kendi evi gibi yok valla tartıldım 3 hafta olmuş 200 gram vermişim başta çook kilo almıştım çok sevindim valla yarına falan bi dra gidim diom bebişimi hala hissedemiom

bebeğin sağlığı iyi ise kilonuzun önemi yok keşke bende versem almasam 3 haftada 1 buçuk aldım nerdeyse

ayyyyyyy çooooook hastayımmmm

şaka bebemmm şakaaa keşke aynı şhirde olsaydık yinede elimden geldiğince yardıma hazırım tatlımmm.. a pencereni geliiiiiiiiyrummmmm daaaaa

Merhaba güzel anneler, uzun zamandır giremedim bayram memleket derken hem göbüşüm büyüdü hem de minicik yavrumuz bize en sonunda cinsiyetini gösterdi :) Allahımın izniyle bizim de kızımız olacak :)

Sen mi taşınıyon?
yok kız evi temizlenmem lazım ondan dedim
bir stresli daha benimki de oynamıyor be
ayyyyyyy çooooook hastayımmmm Eki Görüntüle 778430

şaka bebemmm şakaaa keşke aynı şhirde olsaydık yinede elimden geldiğince yardıma hazırım tatlımmm.. a pencereni geliiiiiiiiyrummmmm daaaaa

bahaneler hazır bak sen hatuna

Öyle valla canım yarın bende gitcem inş
güzel,mutlu,hayırlı haberlerle gelin inşallah.. arada bir hissettim ama tam olarak bende henüz hissedemiyorum..

bebeğin sağlığı iyi ise kilonuzun önemi yok keşke bende versem almasam 3 haftada 1 buçuk aldım nerdeyse

ben o kadar yemememe rağmen çok kilo almaya başladım ...
yok kız evi temizlenmem lazım ondan dedim

bir stresli daha benimki de oynamıyor be

bahaneler hazır bak sen hatuna

aşkkkkkkolsuuuuuuunnnnnnnn bebemmmm bahanelerim değil şaka... amma velakin gerçekten aynı şehirde olsak koşa koşa tereddütsüz gelirdim...

Merhaba güzel anneler, uzun zamandır giremedim bayram memleket derken hem göbüşüm büyüdü hem de minicik yavrumuz bize en sonunda cinsiyetini gösterdi :) Allahımın izniyle bizim de kızımız olacak :)

merhaba hoşgeldin...
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh kızçene... hayırlı uğurlu olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…