ben 70 tl ye aldım canım
canlarım sabah düştük yollara eşimle ben dedim önce gidiyim sen anca gelriisn arkamdan tamam dedi piti piti yürüken bri tanıdık dedi nereye gidiyorsun ana saglıgına deidm gel atla ben snei götürüyüm o tarafa gidiyorum dedi allahımd eidm sen ne büyüksük hehe eşim aradı dediki paşam hemen nere kayboldum zaten kaplumbaga giti yürüyordun dedi bende deidm özel arabayla geldim dedim hehe neyse benim doktor yokmuş erkek doktora gittim buyurum paşam dedi dedim porgeston yaptırıcaktım bri de doktorum bu ilacı verdi dedim adam reçeteyi okudu aynen şu kagıda vurdu bu nasıl bri doktıor tanısı konmamış tarih isim yok dedi adam deli etti beni bride okuyamadı listede yazdıgı ilacı kalyüm verdi ilaç ocereon mıydı neydi şimdi aklımda yok ilaç eşim geldi doktordayken dedi al bunu eczaneye sor ne ilacı bende şok len deidm okadar doktorluk okumuşun daha ilacı bilmiyorsun
eşim gitti doktor arda beyden konuşmay abaşladı sen benim tepem at deidmki doktor bey e reçeteyle satılıyor bu ilaç benim doktor özel muayenesi var bu 1 dedim sacede ilacı ben söyleidm yaz diye deidm buda 2 dedim sen o doktoru beyenmiyorsun amam dedim riskli gebelik doktoru türkiye 2 cisi dedim tam sinirimden adamın tepesine atlıcaktım eşim anladı lafıd egiştriid zorla çıkardı beni dışarı eşim boşver dedi adama bak ya deidm mavişimi kötülüyor yolucam saçını başını dedim sakin pşama boşver dopktor doktoru kötüler boşver dedi len deidm iş el yazısında olsun allahım yarrabbim ya neyse deidm kan idrar verimek istiyorum deid idrar yok bzide hemegorma bakarız dedi 2 tüp kan aldı benden ignemi vurdum çıktık yola paşamın gaga taşıu bitmişti kuşçu köşedeydi baktım kapalı neyse eşimle ordan bankaya gittik arabayla işelrimi hallettim ordan eşimd eid arabaya binelim az yavaş yavaş yürüyelim ne olur dedim devamlı yatıyorum havada güzel dedim kamlumba misali yürüdüm ordan doktorum verdiki kalsıyumu aldım kızlar bu hap gibi suya katılandan degil siiznkide hapmıydı ilacım ismi oceronmu ney nesrin bilir günde 2 adet içilicekmiş en azdından kasılmalarım duru diye sevinmekteyim eşim beni pastaneye götürdü gel deid kahvaltı yapalım evde yapma yaşaşsın dedim çocuklar gibi mutlu oldum neyse sen git otur deid allahım içime çektim havayı nede özlemişim yürümeyi dışarda insanları grömeyi uzaylı gibi olmuşum hehe millet görmeyince baktımki benim jelibona süt ısıtırmış ıspanaklı kol böregi almış bebege nasıl iyi giderse onlardan almış demiyim şimdi gzüel bri kahvaltı yaptık eve gelrikende eşim paşam bu son dışarda yememiz deid eger çok istersen dışarda yemeyi dedi balkonda yemek ısmarlarımd iye takıldı eve geldim 1 gibi gelin gelicek arkadalımın kız kardeşiyle oturmaya evi temizletirim mutfak toplanır ütü var vallahı bornozlarım var yıkattırıyım assın gitmeden allahıma şükrettim bugünler için çok mutluyum eşime her suratına baktıkç.a 147 gram 13 cm diyorum gülüyoruz hehe benden bugün haberler böyle sizler ne yaptınız
kızlar çok şükür eve anca geldim 7 randevum vardıya epey bekledik eşimle neyse trafikte anamızı aglattı doktora gittik muayene etti altan akıntımı söyleidm normal dedi gebelikte olur dedi peserime baktı hafif kaymış dedi eliyle düzeltti gene acıların kadını oldum amanın benimki 13 cm ve 147 gram olmuş sıpam maşşallah dedi rahim boyumda geçen gittigimde 3.2 di bu gittigimde 3.1 olmuş kalsiyum ilacı yazdı kabızlıgada iyi geliyormuş onu işşallah yarın anasaglıgına gidicem idrar kan tahlili vericek rutin şeyler ignemi yaptırıcam temem bu il ilaçlara devam dedi maşşallah çok hareketli bebegin annesi dedi deidm arda bey çukulatayı sevmiyor kavunun hastası dedimm dikkat ette dedi kavun kelek çıkmasın diye gülüştük allah aşükrü altıma ördek sokmadı eli yetti zaten aleti ittire ittire anamı gene aaaglattı 24 agustosat randevu var saat 16.30canlar kusura bakmayım banyo yapmam lazımdı akşam namaız kıldım daha yemek yemeidm eşim anca hazırladı şimi yemegimi yicem ne yaptıysan öle devam yola dedi arda beye bri sürü şey surucaktımda unuttum arkadaşı ölmüş amerikaya ucuyor bugün çok üüzlmüştü odasına eşimle griidk resimlere baktık allahım bri resimin altında aynen şu yazıyordu arda amcacım allah senden razı olsun beni anneme annemi bana bagışladım sne olmasdım bzi olmazdık yazmışlar bebegin ismide kaan ay ne agladım okuyunca doktor dediki neden suratın düştü dedim arda bey yazı çok acıklı deyince oda dediki paşam o bayan ne badireler atlattı dediallahım kimseye evlat acısı vermesin işallah ne diyim işşallah hep bööyle gdier sadakamı verdim bir çocuk sevidniridm kızlar sonra gene yazarım trafikten anca geldim kuusra bakmayın ne olur
Her gün yumurta yiyorum, dokunmayacağını bilsem beş tane yerim günde. Hamile değilken bu kadar meraklı değildim, noldu bana bilmiyorum :)
canlarım sabah düştük yollara eşimle ben dedim önce gidiyim sen anca gelriisn arkamdan tamam dedi piti piti yürüken bri tanıdık dedi nereye gidiyorsun ana saglıgına deidm gel atla ben snei götürüyüm o tarafa gidiyorum dedi allahımd eidm sen ne büyüksük hehe eşim aradı dediki paşam hemen nere kayboldum zaten kaplumbaga giti yürüyordun dedi bende deidm özel arabayla geldim dedim hehe neyse benim doktor yokmuş erkek doktora gittim buyurum paşam dedi dedim porgeston yaptırıcaktım bri de doktorum bu ilacı verdi dedim adam reçeteyi okudu aynen şu kagıda vurdu bu nasıl bri doktıor tanısı konmamış tarih isim yok dedi adam deli etti beni bride okuyamadı listede yazdıgı ilacı kalyüm verdi ilaç ocereon mıydı neydi şimdi aklımda yok ilaç eşim geldi doktordayken dedi al bunu eczaneye sor ne ilacı bende şok len deidm okadar doktorluk okumuşun daha ilacı bilmiyorsun
eşim gitti doktor arda beyden konuşmay abaşladı sen benim tepem at deidmki doktor bey e reçeteyle satılıyor bu ilaç benim doktor özel muayenesi var bu 1 dedim sacede ilacı ben söyleidm yaz diye deidm buda 2 dedim sen o doktoru beyenmiyorsun amam dedim riskli gebelik doktoru türkiye 2 cisi dedim tam sinirimden adamın tepesine atlıcaktım eşim anladı lafıd egiştriid zorla çıkardı beni dışarı eşim boşver dedi adama bak ya deidm mavişimi kötülüyor yolucam saçını başını dedim sakin pşama boşver dopktor doktoru kötüler boşver dedi len deidm iş el yazısında olsun allahım yarrabbim ya neyse deidm kan idrar verimek istiyorum deid idrar yok bzide hemegorma bakarız dedi 2 tüp kan aldı benden ignemi vurdum çıktık yola paşamın gaga taşıu bitmişti kuşçu köşedeydi baktım kapalı neyse eşimle ordan bankaya gittik arabayla işelrimi hallettim ordan eşimd eid arabaya binelim az yavaş yavaş yürüyelim ne olur dedim devamlı yatıyorum havada güzel dedim kamlumba misali yürüdüm ordan doktorum verdiki kalsıyumu aldım kızlar bu hap gibi suya katılandan degil siiznkide hapmıydı ilacım ismi oceronmu ney nesrin bilir günde 2 adet içilicekmiş en azdından kasılmalarım duru diye sevinmekteyim eşim beni pastaneye götürdü gel deid kahvaltı yapalım evde yapma yaşaşsın dedim çocuklar gibi mutlu oldum neyse sen git otur deid allahım içime çektim havayı nede özlemişim yürümeyi dışarda insanları grömeyi uzaylı gibi olmuşum hehe millet görmeyince baktımki benim jelibona süt ısıtırmış ıspanaklı kol böregi almış bebege nasıl iyi giderse onlardan almış demiyim şimdi gzüel bri kahvaltı yaptık eve gelrikende eşim paşam bu son dışarda yememiz deid eger çok istersen dışarda yemeyi dedi balkonda yemek ısmarlarımd iye takıldı eve geldim 1 gibi gelin gelicek arkadalımın kız kardeşiyle oturmaya evi temizletirim mutfak toplanır ütü var vallahı bornozlarım var yıkattırıyım assın gitmeden allahıma şükrettim bugünler için çok mutluyum eşime her suratına baktıkç.a 147 gram 13 cm diyorum gülüyoruz hehe benden bugün haberler böyle sizler ne yaptınız
Günaydın kızlar bu sabah biraz midem bulanıyo acaba hamile miyim
canım haberler güzelmiş çok şükür
dinlenmeye devam o zaman.senin bıcırık doktor amcayı seviyo sanırım
iyice dinlen yorgunluğunu at,bidahaki randevun da çok geç değilmiş gidersin için rahatlar
öptük seni
paşam herşey gayet güzel şükürler olsun.............çok sevindim canım.. bu arada cinsiyeti öğrenmedin mii yineeeeeee
hayırlı haberlerle gel işşallah bebem haber ver merak ederimCok sewindim kuzum rabbim bebelerimize kawustursun bende yarin gidecem bebekle ilgili bazi olcumler yapacam dedi bakalim rabbimden hayirlisi
gözun aydın cnm
cınsıyetı ne?
rabbim herşeyin harılısını versin kuzum adamı dövücektim kims ebnim mavişime birşet diyemezgünaydınnnnn güzel insanlar....herkes iyi mi?
ohhh çoooook şükür paşamm,gözünaydın çooookkk sevindim...İnşallah her muayeneye gidişinde daha da mutlu olur dönersin...
bende yiyebilsem keşke ama elim gidemiyor yumurtaya
kız niye strestleniyorsun yine bazı doktorlar başka doktorları eleştirmeye bayılır... neyse çoooook şükür iyisiniz yaaa gerisi önemli değil...
Kız paşam sen doktoruna mavişim diyon ama kocişin duymasın bozulur adamcagızcanlarım sabah düştük yollara eşimle ben dedim önce gidiyim sen anca gelriisn arkamdan tamam dedi piti piti yürüken bri tanıdık dedi nereye gidiyorsun ana saglıgına deidm gel atla ben snei götürüyüm o tarafa gidiyorum dedi allahımd eidm sen ne büyüksük hehe eşim aradı dediki paşam hemen nere kayboldum zaten kaplumbaga giti yürüyordun dedi bende deidm özel arabayla geldim dedim hehe neyse benim doktor yokmuş erkek doktora gittim buyurum paşam dedi dedim porgeston yaptırıcaktım bri de doktorum bu ilacı verdi dedim adam reçeteyi okudu aynen şu kagıda vurdu bu nasıl bri doktıor tanısı konmamış tarih isim yok dedi adam deli etti beni bride okuyamadı listede yazdıgı ilacı kalyüm verdi ilaç ocereon mıydı neydi şimdi aklımda yok ilaç eşim geldi doktordayken dedi al bunu eczaneye sor ne ilacı bende şok len deidm okadar doktorluk okumuşun daha ilacı bilmiyorsun
günaydınnnnn güzel insanlar....herkes iyi mi?
ohhh çoooook şükür paşamm,gözünaydın çooookkk sevindim...İnşallah her muayeneye gidişinde daha da mutlu olur dönersin...
bende yiyebilsem keşke ama elim gidemiyor yumurtaya
kız niye strestleniyorsun yine bazı doktorlar başka doktorları eleştirmeye bayılır... neyse çoooook şükür iyisiniz yaaa gerisi önemli değil...
rabbim herşeyin harılısını versin kuzum adamı dövücektim kims ebnim mavişime birşet diyemez
senden ne haberler evi dip köşe temzileidnmi bakemişleri bittiysen banada gel
Biz iyiyiz canımda sen nerelerdesin napıyosun?
halime çoook şükür canım yaa... evde pinekliyorum... herkesi iyi ise ben daha da iyi olurumm
Canım sen bebeğinin cinsiyetini ögrenmişmiydin bide kızın vardı sanırım degilmi
arefe günü doktorumuza kontrole gitmiştik.. kızıma sordu ne olsun istersin dedi oda ben biliorum erkek olacak dedi...tabii biz mecburyetten başka doktora gittiğimizi söyleyemedik o an nedense nutkumuz tutuldu...kızım ısrarla erkek olacak diyor doktorda içine doğmuş,evet oğlunuz olacak dedi...hatta pipisini göstrdi tabii yinede kesin değil bazen kızların klitorisi çıkıntılı olur ve bizleri yanıltabilir,gelecek ay kesinleştiririz dedi..şimdi listeye pipilimi yazayım mı yoksa gelecek ayı beklesem mi ki?
sorunu görmeden cevaplamışım
evet canım Allah nazarlardan sakınsın bir kızım var maşallah... bakalım bu da pipili olursa Allahıma binlerce şükür iki duyguyuda yaşamış olacağız.. Tabii hayırlı,vefalı olsunlar yeter...
sorunu görmeden cevaplamışım
evet canım Allah nazarlardan sakınsın bir kızım var maşallah... bakalım bu da pipili olursa Allahıma binlerce şükür iki duyguyuda yaşamış olacağız.. Tabii hayırlı,vefalı olsunlar yeter...
Canım oylama dediyse muhtemelen oglandır kız denip oglan olan cok ama oylama denip kız olan nadir oluyor benimde ikinci pipilim yolda inşallah
Canım oglan dediyse muhtemelen oglandır kız denip oglan olan cok ama oglan denip kız olan nadir oluyor benimde ikinci pipilim yolda inşallah
Canım oylama dediyse muhtemelen oglandır kız denip oglan olan cok ama oylama denip kız olan nadir oluyor benimde ikinci pipilim yolda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?