2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canlarım sabah düştük yollara eşimle ben dedim önce gidiyim sen anca gelriisn arkamdan tamam dedi piti piti yürüken bri tanıdık dedi nereye gidiyorsun ana saglıgına deidm gel atla ben snei götürüyüm o tarafa gidiyorum dedi allahımd eidm sen ne büyüksük hehe eşim aradı dediki paşam hemen nere kayboldum zaten kaplumbaga giti yürüyordun dedi bende deidm özel arabayla geldim dedim hehe neyse benim doktor yokmuş erkek doktora gittim buyurum paşam dedi dedim porgeston yaptırıcaktım bri de doktorum bu ilacı verdi dedim adam reçeteyi okudu aynen şu kagıda vurdu bu nasıl bri doktıor tanısı konmamış tarih isim yok dedi adam deli etti beni bride okuyamadı listede yazdıgı ilacı kalyüm verdi ilaç ocereon mıydı neydi şimdi aklımda yok ilaç eşim geldi doktordayken dedi al bunu eczaneye sor ne ilacı bende şok len deidm okadar doktorluk okumuşun daha ilacı bilmiyorsun
eşim gitti doktor arda beyden konuşmay abaşladı sen benim tepem at deidmki doktor bey e reçeteyle satılıyor bu ilaç benim doktor özel muayenesi var bu 1 dedim sacede ilacı ben söyleidm yaz diye deidm buda 2 dedim sen o doktoru beyenmiyorsun amam dedim riskli gebelik doktoru türkiye 2 cisi dedim tam sinirimden adamın tepesine atlıcaktım eşim anladı lafıd egiştriid zorla çıkardı beni dışarı eşim boşver dedi adama bak ya deidm mavişimi kötülüyor yolucam saçını başını dedim sakin pşama boşver dopktor doktoru kötüler boşver dedi len deidm iş el yazısında olsun allahım yarrabbim ya neyse deidm kan idrar verimek istiyorum deid idrar yok bzide hemegorma bakarız dedi 2 tüp kan aldı benden ignemi vurdum çıktık yola paşamın gaga taşıu bitmişti kuşçu köşedeydi baktım kapalı neyse eşimle ordan bankaya gittik arabayla işelrimi hallettim ordan eşimd eid arabaya binelim az yavaş yavaş yürüyelim ne olur dedim devamlı yatıyorum havada güzel dedim kamlumba misali yürüdüm ordan doktorum verdiki kalsıyumu aldım kızlar bu hap gibi suya katılandan degil siiznkide hapmıydı ilacım ismi oceronmu ney nesrin bilir günde 2 adet içilicekmiş en azdından kasılmalarım duru diye sevinmekteyim eşim beni pastaneye götürdü gel deid kahvaltı yapalım evde yapma yaşaşsın dedim çocuklar gibi mutlu oldum neyse sen git otur deid allahım içime çektim havayı nede özlemişim yürümeyi dışarda insanları grömeyi uzaylı gibi olmuşum hehe millet görmeyince baktımki benim jelibona süt ısıtırmış ıspanaklı kol böregi almış bebege nasıl iyi giderse onlardan almış demiyim şimdi gzüel bri kahvaltı yaptık eve gelrikende eşim paşam bu son dışarda yememiz deid eger çok istersen dışarda yemeyi dedi balkonda yemek ısmarlarımd iye takıldı eve geldim 1 gibi gelin gelicek arkadalımın kız kardeşiyle oturmaya evi temizletirim mutfak toplanır ütü var vallahı bornozlarım var yıkattırıyım assın gitmeden allahıma şükrettim bugünler için çok mutluyum eşime her suratına baktıkç.a 147 gram 13 cm diyorum gülüyoruz hehe benden bugün haberler böyle sizler ne yaptınız

gözun aydın cnm
cınsıyetı ne?

günaydınnnnn güzel insanlar....herkes iyi mi?

ohhh çoooook şükür paşamm,gözünaydın çooookkk sevindim...İnşallah her muayeneye gidişinde daha da mutlu olur dönersin...

Her gün yumurta yiyorum, dokunmayacağını bilsem beş tane yerim günde. Hamile değilken bu kadar meraklı değildim, noldu bana bilmiyorum :)

bende yiyebilsem keşke ama elim gidemiyor yumurtaya

kız niye strestleniyorsun yine bazı doktorlar başka doktorları eleştirmeye bayılır... neyse çoooook şükür iyisiniz yaaa gerisi önemli değil...

biz seni teyzesi
paşam herşey gayet güzel şükürler olsun.............çok sevindim canım.. bu arada cinsiyeti öğrenmedin mii yineeeeeee
ögrenmedik bebem benim için rahim boyu önemli onunla ugraştı canım detaylıya kadar ögrenmek istemiyorum yada doktorum kendi desin cinsiyetini habira soruyordum nankörlük yapmıyımd egilmi kızımd ayok oglumda
Cok sewindim kuzum rabbim bebelerimize kawustursun bende yarin gidecem bebekle ilgili bazi olcumler yapacam dedi bakalim rabbimden hayirlisi
hayırlı haberlerle gel işşallah bebem haber ver merak ederim
gözun aydın cnm
cınsıyetı ne?

ya kzı ya oglan bilmiyim süprüz yumurta

rabbim herşeyin harılısını versin kuzum adamı dövücektim kims ebnim mavişime birşet diyemez
senden ne haberler evi dip köşe temzileidnmi bakem işleri bittiysen banada gel

Kız paşam sen doktoruna mavişim diyon ama kocişin duymasın bozulur adamcagız

Biz iyiyiz canımda sen nerelerdesin napıyosun?

rabbim herşeyin harılısını versin kuzum adamı dövücektim kims ebnim mavişime birşet diyemez
senden ne haberler evi dip köşe temzileidnmi bakem işleri bittiysen banada gel

çoooook şükür temizledim,btirdim,sağolsun eşimde işlerin ucundan tuttu....arefe gece yarısı bittti..bayram sabahı ufak tefek ayrıntıları halledip bayramlaşmaya çıktık..ilk 2 gün tüm büyükleri gezdik 2.günü akşamı bize gelenler oldu..3.günü günübirlik denize gidelim dedik,burnumdan geldi...güneşe alerjim olduğu için koruyucu krem sürmeme,hertarafımı orada geirdiğimiz saatler boyunca ıslak havlularla kapatmama,gölgede oturmama rağmen kısa sürelerle girdiğim 3seferlik denizde cayır cayır yandım.. resmen kapaklanarak yürüyordum,bugün daha iyiyim..dvamlı yanık kremleri,bebe yağları,bitkisl yağlarla yağlanmama rağmen henüz geçmiş değil ama çok şükür hhafifldi ilk 2gün sızısından ağladım..biryandan bacaklarım bir yandan omuzum,yüzüm biryandan kulağım hırpalandım resmen benim alerjim yüzünden bizimkilerin mahrum kalmasını istmiyorum..yinede çok seviyorum denizi,güneşi,kumu birde ardından rahatsızlanmasam yani anlayacağın paşam sana gelmemi bir müddet unut

arefe günü doktorumuza kontrole gitmiştik.. kızıma sordu ne olsun istersin dedi oda ben biliorum erkek olacak dedi...tabii biz mecburyetten başka doktora gittiğimizi söyleyemedik o an nedense nutkumuz tutuldu...kızım ısrarla erkek olacak diyor doktorda içine doğmuş,evet oğlunuz olacak dedi...hatta pipisini göstrdi tabii yinede kesin değil bazen kızların klitorisi çıkıntılı olur ve bizleri yanıltabilir,gelecek ay kesinleştiririz dedi..şimdi listeye pipilimi yazayım mı yoksa gelecek ayı beklesem mi ki?

Canım sen bebeğinin cinsiyetini ögrenmişmiydin bide kızın vardı sanırım degilmi

sorunu görmeden cevaplamışım

evet canım Allah nazarlardan sakınsın bir kızım var maşallah... bakalım bu da pipili olursa Allahıma binlerce şükür iki duyguyuda yaşamış olacağız.. Tabii hayırlı,vefalı olsunlar yeter...

Canım oylama dediyse muhtemelen oglandır kız denip oglan olan cok ama oylama denip kız olan nadir oluyor benimde ikinci pipilim yolda inşallah

Canım oglan dediyse muhtemelen oglandır kız denip oglan olan cok ama oglan denip kız olan nadir oluyor benimde ikinci pipilim yolda inşallah

Canım oylama dediyse muhtemelen oglandır kız denip oglan olan cok ama oylama denip kız olan nadir oluyor benimde ikinci pipilim yolda inşallah

Benim telefonun sözcükleri tahmin etme gibi kötü bi özelliği var malesef oglan yazıyorum ilk sıradaki tahmini oylama oluyor düzeltmeyi unutursam yalan yanlış mesajlar yazdırıyor yukarda oldugu gibi

kızlar 64 oğluşlar 82 olmuş...

ayrıca ikizlrden biri kız,biri oğlu olacak bir annemiz var.. orkide2m sen misin yoksa, kesinleşti mi Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…