- 30 Nisan 2013
- 213
- 46
- 98
Pnr26 canım ben 2 yıl önce yaşadım dış gebelik sol tüpte oluşmuştu ve tüpü yırtıp kanamaya sebep olmuştu felaket bir agrı ile makata dogru vuran bir agrı ile doktora gittim adetim geçmemişti ama gebelik bakalım dediler gebesin deyip ev yolladılar ama 3 gün sonra artık sancı dayanılmaz boyuta geldi tekrar doktora gittim iç kanama olmuş ve yarım litre kan yayılmıştı karın bölgeme bilincimi kaybetme derecesine gelmişti hemen sezeryana aldılar çok acı bir tecrube idi rabbim kimsenin başına vermesin inşallah .. Dış gebeleikte kesinlikle beta hcg değeri artmıyor burdan anlaşılıyor zaten![]()
anladım canım ya çokk çokk geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın... benim şimdilik öyle abartılıcak kadar bi kasık ağrım yok normal yani hafif sızı gibi arada bir gelip geçiyo kan değerlerimi de bilmiyorum bi kere verdim onda da doktor hamile olduğumu söyledi değerim de 3952ydi 10 gün sonrasına kontrol için randevu verdi bir de karnımda ultrasonda noktacık gibi birşey gördü o kadar..peki canım ne kadarlıkken böyle bir durum yaşadın riskli haftalar ne oluyo??