Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar günaydın,dün akşam pembe akıntım geldi ve sancım oldu.
Bu sabah apar topar hastaneye gittim ve kalp atışlarını duydum
Güzel haberlerin devamı da gelsin inşallah![]()
herkese merhaba ben de aranıza katıldım.son adet tarihim 27 marttı dün kan testi yaptırdım 3900 lerde çıktı kesemizi de gördük.inşallah hepimiz güzel sorunsuz hamilelikler geçiririz
darısı başımıza diyelim o zaman![]()
anti rubella ıgg :240 pozitif
anti rubella ıgm :0,01
ıgg (nefelometrik) 1,1 negatif
ıgm(nefelometrik) 81 negatif
bunalr ne demek sonuçlar çıkmış
Canım zamanında kızmıkçık geçirmişsin atlatmışsın bu güzel bişey
ama diğerlerini bilmiyorum
bilmiyorum canım ama ne tahlili bu ne için yapıldı ??
canım bu kızamık çiğ ete bagışıklık vs..için yapıldı tam kan sayımı idrar hesi yapıldı da bu bugün çıktı doktora gidecem dayanamadım yazdım.
sendende ister doktorun istemeli
sevindim canım saol sen kalp atışını 5+5 te mi duymuş oluyorsun?darısı bize
Selamlar Ocak anneleri,
Bende geçen hafta gittiğimde tam kan sayımı, tiroid ve smear testleri yapıldı. Çok şükür hiçbirşey çıkmadı testlerde.
ohh ne güzel :)) ben bi beta hcg için kan vermiştim ayın 3ünde o kadar,,haftaya da doktora gidicem bakalım isterse o zaman yapılacak ben bilmiyorum pek bu konularda ne yapılıyo nasıl oluyo ama doktor da gerekeni biliyordur herhalde yoksa bizim mi istememiz gerekiyor acaba doktordan bu testleri anlamadım :)
ohh ne güzel :)) ben bi beta hcg için kan vermiştim ayın 3ünde o kadar,,haftaya da doktora gidicem bakalım isterse o zaman yapılacak ben bilmiyorum pek bu konularda ne yapılıyo nasıl oluyo ama doktor da gerekeni biliyordur herhalde yoksa bizim mi istememiz gerekiyor acaba doktordan bu testleri anlamadım :)
kızamıkçık geçirmişsin bağışıklığın war ve aşıya ihtiyaç duymayan guruptasın, ve şuan kızamık değilsin canım..