2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
tatlım netteki hesaplamalarda zaten +-3 gün atacağı yazıyo uymaması o yüzden bence çünkü benimde satım 5 nisandı haftasına göre doktora gittiğimde 5+4 çıkması gerekirken 6+1 çıktı doktor bunu keseye göre hesaplıyor sanırım...ben keseyi ve bebeğimi dün yani 6+1 de gördüm tatlım..

Evet değişiyor. Sat, Beta hcg, Kese. Hiçbiri birbirini tutmuyor.

Ya kızlar bana bi yardım edin benim 4 h 6 günlükken gittiğimde hcg 3550 ydi doktor 4 hafta 2 günlük hamilesin ultrasona göre 4.4 mm kese dedi hcg yüksek değilmi ya bilemedim kesem hcg ye göre küçükmü veya haftam bilemiyorum

canım bence değerlerin normal çünkü benim kan değerlerimde seninkine yakın hatta daha fazla 3952ydi bende senin gibi kafama takıyodum doktor kana göre 3,5-4 haftalık olması lazım,ultrasonda çok küçük nokta gibi bir şey görmüştü böyle olması normal demişti..kesenin kana göre nasıl olması gerektiğini bilemicem canım ama haftana göre kan değerlerin normal en azından bana doktorum öyle söyledi..birkaç gün sonra kontrole gittiğinde her şey daha bir netleşir zaten aklını bunlarla karıştırma..

Ben 4+2 günlükken gördüm keseyi. Beta Hcg 1600 civarıydı.

Canım normal ozaman dimi bende 4+2 de gördüm satım 5 Nisandı 4 gün geriden geliyorum kafam karıştı biraz allahım bebişleri bize bağışlasın yarın kontrol var çok heyecanlıyım bebeğimi görürmüyüm bilmiyorum doktora göre yarın 5+3 oluyorum satıma göre 6 askerde gibiyim şafak sayıyorum benim koca hamileliği askerliğe benzetiyor bence daha stresli :)

Canım normal ozaman dimi bende 4+2 de gördüm satım 5 Nisandı 4 gün geriden geliyorum kafam karıştı biraz allahım bebişleri bize bağışlasın yarın kontrol var çok heyecanlıyım bebeğimi görürmüyüm bilmiyorum doktora göre yarın 5+3 oluyorum satıma göre 6 askerde gibiyim şafak sayıyorum benim koca hamileliği askerliğe benzetiyor bence daha stresli :)

Hadi bakalım. Yarın görebilecekmisin bebişini. Haftalarımız ve satlarımız aynı.

canlarımm ben geldimm sabahtan beri hastanedeyim çook yoruldum :( 5 tüp kan birde idrar testi yapıldı biri dış tetkiki. 1 hafta sonra alacağım onu.........öncelikle kesemizi göremedik önce telaş yaptım haliyle ama doktorum karından görememek çok normal bu değerlerde vajinalden görebilirz istersen dedi ben istemedim açıkcası karşıyım.......ama rahim duvarın kalınlaşmış yani rahim içi gebelik çok çok büyük ihtimalle telaş yok zaten adet gününü geçeli daha 3-4 gün oldu görünmemesi normal dedi rahatladım.. değerim artmış cumartesi bat günü 425.5 olan beta hcg bugün 2681 =) artışın çok iyi dedi inşallah öyledir ve hep öyle giderrr......... diğer yapılan bütün testlerim iyi çıktı şükürler olsun.. verdiği progestanı bırakıyoruz çünkü aşırı baş dönmesi yaptı bende coraspin ve folidoce a devam edeceğiz... haftaya keseyi görmeye gideceğim tekrar...anlaşılan her hafta doktordayım artık..sizlere haber vereyim dedimm..

her şey yolunda ama geç döllenme olmuş yani ben 7+1 sanarken bebeğim 6+3 müş bugün...küçüğüz ama sağlıklıyız :)

daha kese içinde bişey görünmüyo canım...kese büyüklüğüne göre 6+3 üz... ben sata göre 7+1 dim ama dediğim gibi ...

canlarımm ben geldimm sabahtan beri hastanedeyim çook yoruldum :( 5 tüp kan birde idrar testi yapıldı biri dış tetkiki. 1 hafta sonra alacağım onu.........öncelikle kesemizi göremedik önce telaş yaptım haliyle ama doktorum karından görememek çok normal bu değerlerde vajinalden görebilirz istersen dedi ben istemedim açıkcası karşıyım.......ama rahim duvarın kalınlaşmış yani rahim içi gebelik çok çok büyük ihtimalle telaş yok zaten adet gününü geçeli daha 3-4 gün oldu görünmemesi normal dedi rahatladım.. değerim artmış cumartesi bat günü 425.5 olan beta hcg bugün 2681 =) artışın çok iyi dedi inşallah öyledir ve hep öyle giderrr......... diğer yapılan bütün testlerim iyi çıktı şükürler olsun.. verdiği progestanı bırakıyoruz çünkü aşırı baş dönmesi yaptı bende coraspin ve folidoce a devam edeceğiz... haftaya keseyi görmeye gideceğim tekrar...anlaşılan her hafta doktordayım artık..sizlere haber vereyim dedimm..

testlerin iyi çıkmış hcg de güzel artmış herşey yoluna maşallah.. darısı haftaya keseyi görmeye inşallah

maşallah zuhal'im maşallah :nazar: merak etme Allah'ın izniyle herşey böyle yolunda ilerleyecek inş.. hepimizin...

testlerin iyi çıkmış hcg de güzel artmış herşey yoluna maşallah.. darısı haftaya keseyi görmeye inşallah

İNŞALLAHH canımm benimm:nazar: inşallah Rabbim hepimizin bebeğini korusun sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallahh

Back
X