kızlar bana kız dedı sankı benzettı gecen haftada baska dr erkek gıbı dedı sızce hangısı dogrudur uffffffffff13 haftlık suan
Kızların genelde daha geç belli olduğu söyleniyor, 13 hafta erken daha, istersen haftaya cinsiyet için tekrar git.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bana kız dedı sankı benzettı gecen haftada baska dr erkek gıbı dedı sızce hangısı dogrudur uffffffffff13 haftlık suan
bence belli olur... ama tabiiki bebeğin gösterirse yada doktorun benimki gibi söylememezlik yapmazsa...hadi inşallah sağlık ve hayırlı haberlerle gel canım...
cinsiyeti ne olursa olsun sağlıklı olsun o benim bebeğim babası benden meraklısen sakın sıkma canını bence hibir problem çıkmayacak..
Garantiye almak istemiş canım ya, endişe etme sen, üstelik biliyorsun ki bu testin yanılma payı çok yüksek, yüreğini ferah tut![]()
Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama, belirleme | Hafta Hafta ve Ay Ay Hamilelik (gebelik)
KIZLAR ŞU LİNKTEN CİNSİYETLERİ Bİ KONTROL EDERMİSİNİZ KAÇIMIZIN DOĞRU ÇIKIYOR KESİNLEŞENLERİN VE KESİNLEŞMEYENLERİN ORTALAMASINI YAPALIM...
Kızlaaaaaaaaaaaaaarrr çok sinirliyimmm
Kardeşimin nişanlısı bu sabah arayıp " senden hevesim kaçtı kusura bakma" demiş. Kız telefonda ağlayıp duruyor. Akşam oraya gideceğim. Şeytan diyor ara çocuğu, tövbe allahım.
Bizimkilerde suç ama, evi bizimkiler veriyordu, babam kız kardeşime bir evin de kirasını verecekti çocuğun durumu iyi değil diye de bir de üstüne kız ver, böyle olur işte. Hep söyledim yapmayın böyle kendini bir halt sanacak bu adam diye ama yoookk.
hiç sevmiyordum zaten çocuğu, sinirlerimi bozdu pislik
Kocalarınızın kıymetini bilin kızlar, valla ben benimkine akşam çok sarılacağım. Canım benim yedi yılımız bitti, gık demedi daha.
kız bri çocugumun cinsiyetini bilemedilermi beSANAH DR GITTIM IKILI TEST İÇİN neyse ultrasyonda normal cııktı gelısımı 1 hafta öndeymış:)) cınaıyet konuusundada kız gıbı aama yuzde ellı yanılabılırım dedı yanı cok yardımcıo oldu gecen haftakı drda erkek demıstı:)))
Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama, belirleme | Hafta Hafta ve Ay Ay Hamilelik (gebelik)
KIZLAR ŞU LİNKTEN CİNSİYETLERİ Bİ KONTROL EDERMİSİNİZ KAÇIMIZIN DOĞRU ÇIKIYOR KESİNLEŞENLERİN VE KESİNLEŞMEYENLERİN ORTALAMASINI YAPALIM...
ya afis 11de doktora gidecekti, daha bi sonuç yazmadı mı ? gelmedin mi daha afisssssssssss
işlerim bitti paşada bittiyoruldum ama deydi evim mis gibi oldu
renklilerim var makinada onlar bitsin beyazlılarımı atıcam yemekelrim yapıldı namazımı kıldım temem dir şimdi ilkindiyi bekliyorum okunsun namazı kılıyım işşallah az dinlenmem lazım belim sırtım çok agıryor kardeşim insan oturudgu yerde yorulurmu ben yoruldum
![]()
ben 14+4 gunlugum çarşambaya kont. var bakalım inş. gelısımı guzeldır çok meraktayım bugünde hafıf ıdrarımda yanma var bol su içiyorum ınş. çabuk atlatırım cınsıyetınız bellımı bızım bellı olmadı hayırlısı bakalım
ilk bebeğin mi? hayırlısı olsun. Sen ne isterdin?
paşam bu linkteki biraz farklı kime yapsam tutuyo bide siz deneyin istedim yaa..hadi cinsiyeti kesin olanlar denesinler....[/QUOTE][QUOTEben çok yaptım canım yanlış hep erkek bekledim kız yazdı
![]()
bunca zamandır çin takviminde benimki erkek diye görünüyodu. ama senin vermiş olduğun linkte Kız çıktı. Dün doktorum da %90 kız dedi. Sanırım doğru :)
bende de çok sık çıakr. uçuğun bebeğe zararlı olduğunu sanmıyorum canım.Selam kızlar. Bu sabah kalktığımda bi baktım dudağımda uçuk çıkmış.Bebeğe bir zararı olur mu acaba uçuğun?Aynı şeyi yaşayan var mı aranızda?
İnternetten biraz araştırdım,uçuk kremleri kullanılmamalı deniyor hamilelikte.Hamileliğimden önce de genelde adet zamanlarımda uçuğum olurdu,zovirax krem kullanıyordum ama şimdi kullanamıyorum hiçbirşey.Sizce ne yapayım?
bana kız çıktıpaşam bu linkteki biraz farklı kime yapsam tutuyo bide siz deneyin istedim yaa..hadi cinsiyeti kesin olanlar denesinler....
kızlar ben hiç iyi değilim.hiç kolumu kaldırmaya mecalim yok.mide bulantımda başladı
var mı benim gibi olan.hani 3 aydan sonra daha rahat geçerdi.ilk hamilelikte 9 ay çok rahattım.ama şimdi.paso yatıyorum.uyuyamıyorum da ama çok halsizlik.bitkinlik ne iyi gelir.arada muz ceviz yiyorum .bal yiyorum.canlanayım diye yok
3. Aydan sonrada mide bulantılarım başladı yaaa
kızlar ben hiç iyi değilim.hiç kolumu kaldırmaya mecalim yok.mide bulantımda başladı
var mı benim gibi olan.hani 3 aydan sonra daha rahat geçerdi.ilk hamilelikte 9 ay çok rahattım.ama şimdi.paso yatıyorum.uyuyamıyorum da ama çok halsizlik.bitkinlik ne iyi gelir.arada muz ceviz yiyorum .bal yiyorum.canlanayım diye yok
3. aydan sonrada mide bulantılarım başladı yaaa