bende çok sivlcelendim çirkinleştim ondanmıdır.bizim cinsiyet bell değil hala
kızlar bende de 3 aydır bi tane sivilce çıkmıyor,
benimki erkek ya cidden bi hormonla filan alakası var mı acaba ilgimi çekti,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çok sivlcelendim çirkinleştim ondanmıdır.bizim cinsiyet bell değil hala
saol canm inşallah iyidir bebişleerimizmaşallah
bence "offfff yine mi sen bugün git yarın gel" der....![]()
yok kız ne diyecek senin gibi kaç anne gidiyordur onlara kimbilir...
hepimizde evham,merak,panik ve aylaklık var... olacak o kadar... bir şey derse sus ben hamileyim de
bana kalsa ben de gideceğim zor tutuyorum kendimi... şimdi gitsem 1 ay sonrası daha ge geliyor bana..2 hafta daha sabredeceğim sonra bebişimi göreceğim inşallah...
selam güzel anneleeerben yarın ikili test için gidicem doktoruma medicana hastanesine gidiyorum doktorumun muayene ücreti + 150 tl ikili test ücreti var bana bazı arkadaslar kan testinii devlette yaptır sonucunu doktora götür dediler bilemedim sizce ne yapsam siz ne kadara yaptırdınız 2 testleri:26:
kızlar bende de 3 aydır bi tane sivilce çıkmıyor,
benimki erkek ya cidden bi hormonla filan alakası var mı acaba ilgimi çekti,
afis aynı bensin kızım yaaa,burcun ne akrepmi?Yaw bende senin gibi ille bi kurcalayacam ille bişi bulacam rahat edemiyom kafaya takacak bişi bulamazsam.Yavrum ense pilisi iyi çıktıysa daha ne korkuyosun?benim bu testten çözdüğüm şuki,yaşı 35 ve üzeri olanlarda sınırda çıkıyo o da hiçbi zaman gerçekleşmiyo.Zaten heryerde diyo testin geçerliliği %100 değil diye.Rahatla artık zıpzıpını düşün.![]()
kızlar geldim doktordan. benim kaygısız öyle yatıyordu. hiç oynamadı valla, insan bi takla atarelini yüzüne koymuş yatıyor, bi ara azcık kolları oynattı. ense kalınlığı 2 çıktı, burun kemiği var, kan alındı haftaya da o çıkar hayırlısıyla. başka da sorun yok çok şükür, rahatladım valla, b, daha 1 ay sonra çağırdı, cinsiyeti sordum daha erken dedi. ama nub a gör erkek gibi dedi, suyum çok iyiymiş. burdaki kadınların sıcaktan az oluyor genelde dedi. dedim ben çok su içiyorum valla, günde 1 bardak süt, haftada 3-4 yumurta, haftada 1 balık şartmış , elevit ve kan hapı verdi. elevit iştah açar 2 günde bir iç dedi. muz, kavun karpuz kilo yapar dedi, tüketirken dikkat et dedi, bu kadar bakalım, ha bi de vücudundaki kan dolaşımına baktı, beyninde de iki noktada vardı. yapılan araştırmaya göre böyle olanların mental zekası iyi olurmuş. ama sadece bir araştırma tabi dedi
arkadaşlar merhaba..ben de bugün itibariyle 15+2 oldum doktor 27 temmuzda çağırmıştı ama dayanamıcam artk ayın 20 sine randevu aldım inşallah gittiğimde hayırdır sen neden geldin demezdemez dimi:18:
kaynanam geldi ben kaçtım![]()
rabbim gönlüne ferahlık versin canım ne diyim bebegime acısında yaradan o odun kocan yola gelsin
sen daha beceriklisin bebem
arkadaş belgesel koymuşya onu seyrettim öncedende seyretmiştim agladım be hayal ettim bebegimi öyle kucagım aalmayı anca bitti belgesel
facedeyim takılıyorum canım bugün birşey istemiyor nedense namaz kılıcam birazdan
Bir şarkı keşfettim ama koyamadım rica etsem koyan olabilrise koysun aynı beni anlatıyor içimi çektim dinlerken şarkıyı gene rafetcim yapmış yapıcagını
Rafet el roman - ayrılık (tam bir yıl oldu bak bugün) 2013 tam 2 yıl oldu bak bu günçok güzel yorumlamış
benden sizlere armagan olsun ben beceremiyorum buraya şarkı koymayı ya bazı laflarını at olmuyordan başla dinle arkana yaslan
olmuyor olmuyor bu ayrılık geçmiyor nasılda zorben cennet kuşumu özleidm karnımdaki kızısa adını koyucam onu ölen kızımın yerine koyamam amam evlatlarım için kokusunu çekicem içime allahım kucagıma almayı nasip et başkalarını çocuklarını görüpte imrendirme beni rabbim ne olur
Kokuna hasretim bebegim o küçücük bedenine bir anne deyişine nelerimi veremzdim yavrum diye bagrıma basmazmıydım seni
demin belgeseli seyrederken salya sümük agladım helede dogum anında allahım elimi karnım agötürüdm ne olur beni terketme diye yalvardım okadar diyim çok fana oluyorum ben ya dogum olsun görüyüm![]()
walla bende de sivilce yoktu. takii 15.-16. haftaya girene kdr. Yeni yeni çoğalmaya başladım. Şimdi yüzüme elma sirkeli buhar yaptım. Umarım iyi gelir. Herkes hamilelikte güzelleşir, hamileliği layıkıyla taşır ama beeenn. Ayyy ben böyle bir insan değildim yaaa. Bugün kendimi çirkin hissediyorum diye işe gitmedim düşünün artık :44: çirkin ördek yavrusu gibiyim resmen yaaaaaaa![]()
Hayırlı haberlerle gel inşallah.Az önce SİZBİZ le seni yazıştık sesi çıkmıyo dedik,bende senin adına cevap verdim biraz yoğunmuş dün bi göründü kayboldu dedim)Canım ben Başkent Hastanesine gidiyorum muayene 54,9 TL(doktorum profesör)ikili test içinde 75 TL aldılar,detaylı ultrasonda 450 TL tutuyomuş.
Neden böyle yapıyorsun sen, yazık değil mi sanaYağlı şeyler mi yiyorsun bi dikkat et yediklerine bakayım şu sıra... Garnierin 3 ü bir arada temizleyicisini kullanıyorum ben bi de peeling yapıyorum yüzüme.. Lütfen böyle kendini yıpratma bakayım
![]()
:) iyi yapmıssın canımm saolasınız valla yoğun da değillim ama baş dönmem var ya tansıyonum giremiyorumözlüyorum ama giremiyorum
oooow cok pahalıymıs canım ya cidden aslında bişey yok sadece kan testi için 150 demişler ikili testte detaylı ultrasona giriliyo mu :) benım doktorumda 52 tl muayene ücreti.
arkadaşlar merhaba..ben de bugün itibariyle 15+2 oldum doktor 27 temmuzda çağırmıştı ama dayanamıcam artk ayın 20 sine randevu aldım inşallah gittiğimde hayırdır sen neden geldin demezdemez dimi:18:
selam güzel anneleeerben yarın ikili test için gidicem doktoruma medicana hastanesine gidiyorum doktorumun muayene ücreti + 150 tl ikili test ücreti var bana bazı arkadaslar kan testinii devlette yaptır sonucunu doktora götür dediler bilemedim sizce ne yapsam siz ne kadara yaptırdınız 2 testleri:26:
ayyy kıızz sedaaa ben byle şeyleri takan bi insan değildim işte. anam takılmicak gibi değilkii. elbise konusuna zaten hiç girmiyorum. göt ayrı gidiyo göbek ayrı gidiyogarnier benim cildime hiç yaramıyo. bi de hiiiç yağlı yemiyorum, abur cubur yemiyorum. gayet doğal besleniyom böyle meyve sebze ağırlıklı. yediğim tek yağlı şey ceviz fındık fıstık. hormonların istilasına uğradım sanırım. Umarım tez zamanda geçer.
kızlar birkaç sorum var, hepimiz eş zamanlı hamileleriz sonuçç olarak.
dr um bana sadece elevit verdi. günde 1 tane akşamları yatmadan. onun dışında demir ve kalsiyum vermedi. dişlerimde çok çürür ama.
sizde durum ne ne zaman verdi bunları size yada verdimi?
birde gebelik öncesi kan testi yaptırmıştım. onun dışında en son ikili teste kan tersti istedi. başka demir vs bakılmadı!! sizde durumlar nasıl.
birde komik kısma geliyoruz. ikili testte erkek gibi dedi. bende koşup hemen maviş cicili mickeyli tulumlar aldım. bugünkü kontrolde kız dedi büyük ihtimal.
birde evde o ara tadilat vardı. bizde odayı maviye boyattık bu arada.
![]()