2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
şu evhamlı hallerimiz ne kötü yaw.Çocugun hayattaki özgüvenini belirleyen en büyük etken anne karnında geçirdiği zamanlarmış.Yani anne çok huysuz,telaşlı,sinirliyse bebek doğdugunda huysuz bir bebek oluyomuş aynı annesi gibi.Bu durumda bizimkilerde evhamlı olacak gibi gözüküyo,ama napim çok merak ediyorum iyimi acaba napıyo diye.Hareketlerini hissetmeyi dört gözle bekliyorum.:emir_bebek:

çok doğru dedin kesinlikle anne karnındayken annenin psikolojisi bebekleri çok etkiliyor
2 tane örnek var hayatımda birin kızı şuan nasıl neşeli problemsiz bir bebek
birininde oğlu aman allahım sorun hastalık huysuz uykusuz
ikisininde hamilelik dönemi birbirin zıttıydı ne yapıp edip huzurlu olmaya çalışmalıyız geleceğimiz için
sakin sakin onlarla konuşarak inş. bizlerde iyi birer anne olacağız

şu evhamlı hallerimiz ne kötü yaw.Çocugun hayattaki özgüvenini belirleyen en büyük etken anne karnında geçirdiği zamanlarmış.Yani anne çok huysuz,telaşlı,sinirliyse bebek doğdugunda huysuz bir bebek oluyomuş aynı annesi gibi.Bu durumda bizimkilerde evhamlı olacak gibi gözüküyo,ama napim çok merak ediyorum iyimi acaba napıyo diye.Hareketlerini hissetmeyi dört gözle bekliyorum.:emir_bebek:

Ama benim annem acayip rahat bir kadındır, ben niye böyle oldum ki :)

Ben yemek yaparken bile her şeyi elli kere ölçüp tartarım. Annemin bir yemek yapışı var, suyu mu azmış, tuzu mu çokmuş, az mı pişmiş, çok mu pişmiş hiiiç umursamaz. Hayranım o hallerine :)

çok doğru dedin kesinlikle anne karnındayken annenin psikolojisi bebekleri çok etkiliyor
2 tane örnek var hayatımda birin kızı şuan nasıl neşeli problemsiz bir bebek
birininde oğlu aman allahım sorun hastalık huysuz uykusuz
ikisininde hamilelik dönemi birbirin zıttıydı ne yapıp edip huzurlu olmaya çalışmalıyız geleceğimiz için
sakin sakin onlarla konuşarak inş. bizlerde iyi birer anne olacağız

inşallah güzel huylu,mutlu olsunlar.Bizim gibi evhamlı olmasınlar çünkü hayatları boyunca bu tedirginlik herşeylerini etkiler.Bende anneme kızıyorum bana hamileyken çok evhamlıymış bak bende aynı senin gibi oldum diye.Hayat şartları ,yaşanan geçmiş tecrübeler şekillendiriyor aslında herşeyi.İnşallah bizimkilerde çıktıkları yeri beğenmemezlik etmezler...:32:

Ama benim annem acayip rahat bir kadındır, ben niye böyle oldum ki :)

Ben yemek yaparken bile her şeyi elli kere ölçüp tartarım. Annemin bir yemek yapışı var, suyu mu azmış, tuzu mu çokmuş, az mı pişmiş, çok mu pişmiş hiiiç umursamaz. Hayranım o hallerine :)

ayyy bayılırım bende öyle tiplere.Hayatımda hiç rahat bir insan olamadım,hep herşeyim planlıdır,ayarlanmıştır o yüzden süprizle karşılaştıgım zaman sevinemem.Ben annemle aynıyım hemen hemen oda çok evhamlı benim gibi,ama şimdi şimdi anlıyorum hep derdi çocugun olunca anlarsın beni diye,yüzde binbeşyüz doğru lafmış...:52:

inşallah güzel huylu,mutlu olsunlar.Bizim gibi evhamlı olmasınlar çünkü hayatları boyunca bu tedirginlik herşeylerini etkiler.Bende anneme kızıyorum bana hamileyken çok evhamlıymış bak bende aynı senin gibi oldum diye.Hayat şartları ,yaşanan geçmiş tecrübeler şekillendiriyor aslında herşeyi.İnşallah bizimkilerde çıktıkları yeri beğenmemezlik etmezler...:32:

olduğumdan fazla rahat olmaya çalışıyorum ama benim yapımda çok rahat değildir
en ufak detayı bile kafama takar üzerine düşünür ağlarım bir de sinirden
ama hamile kaldığımdan beri bir relaxlık geldi :)
sadece doktora gitmeden 3 gün önce strese giriyorum o kadar :)
onu da atlatırsam rahatlıycam
kesinlikle katılıyorum geçmişte yaşananlar kaybetme korkusu annelik içgüdüsü
duygusallık hat safha da :)

bende makyaj çok sık yapmasamda herzman oje sürerdim hele yazın terlik giydiğim için ayak tırnaklarımı hep ojeli gezerdim.Şimdi nerdeeee,ne ruhum istiyo ne göbeğim:52::52::52:

bende makyajı işim nedeniyle yapıyorum çok solgun hastalıklı gibi gözüküyorum ama bazen içimden gelmiyor yapmıyorum
ojeden vazgeçemeyenlerdenim ama :) ona hala devam

abooo muayeneler 54 TL,İkili test+muayene ücreti 125 TL ödedim.Aslında normal gelmişti bana ama detaylı çok pahalı hakkatten.20.haftayla 24.hafta arası detaylı için haber vercekler daha çok varda parasını hatırlattılar hazırlıklı gidelim diye herhalde.İyikide söyledi belki başka yerde yaptırırım pahalı baksana.

hastane ücretleri benim gittiğimde aynı, ama ayrıntılı ultrasonu sormadım aklıma gelmemişti. haftaya randevum var gittiğimde sorarım onuda. inşallah çok pahalı değildir
.

Olur tabii ne biçim ısırırız hem de :)
Birkaç gündür bulantım yoktu, sabah da olmasaydı noldu bu çocuğa diye stres yapardım bugün. Yarın kontrolüm var zaten, uyuyamazdım gece herhalde. Çok kızmadım o yüzden, annesine kendini hatırlattı:16:

BENDEDE bulantı olmadımı mutfaga gırıyorum zaten hemen çıkıyorum bogurerek o zaman bebiş ıyı dıyorum:( bıde ben hayattan hıc keyıf almıyorum iş hep sonrasıda uyku hıc keyıf almıyroum sızde durumlar nasıl?

bende makyajı işim nedeniyle yapıyorum çok solgun hastalıklı gibi gözüküyorum ama bazen içimden gelmiyor yapmıyorum
ojeden vazgeçemeyenlerdenim ama :) ona hala devam

ayyy ne güzel şirin şirin bayılıyorum ojeli bakımlı ellere.İyi yapıyosun içinden geleni yap tabi.Kendimi ne kadar zorlasamda makyaj ıııı olmuyo,ojeyede bir üşeniyorummmm çok istememe rağmen daha süremedim.2gün önce saçımdaki beyazlar için saç maskarası aldım onu sürüyorum hoşuma gitti biraz tipim düzeldi ama oda hiç söylenildiği gibi değil elim boyacı çocugu gibi boyanıyo yaw:1:

bendede bulantı olmadımı mutfaga gırıyorum zaten hemen çıkıyorum bogurerek o zaman bebiş ıyı dıyorum:( bıde ben hayattan hıc keyıf almıyorum iş hep sonrasıda uyku hıc keyıf almıyroum sızde durumlar nasıl?

tatil istiyoooruummm çokk sıkıldımmm bendeeeeeeeeeeeeeeeee

Merhaba göbikli kızlaaaar :16:

Eki Görüntüle 759434

Tebrikler bir pipilimiz daha oldu desene.3 lü test diye internette var ama sanırım onun adı dörtlü test diye değişmiş,ikili testim iyi çıktı ama doktor yapacak yinede dörtlü testi.20.haftada detaylı usg dedi,hayırlısıyla o günleri bi göreydik zaman geçmiyor a dostlar.
sağol canım evet yaw zaman geçmiyo şimdi 4 hafta nası geççek bilmiyorum :27:

çin seddidini yesinler kzı benzetmeye bak çok güldüm beni güldürüüdn allah senide güldürüsn işşallah :9::9::9:allahım kucagına aldıgın günü göstersin işşallah kardeşim :29:

11 başladım 1.5 litre suyumdan 1 bardak kaldı darısı 1.5 litrenin başına:9::9:şu kabızlık olayınıda çözsen eyi olucekte nasıl ne yaptıysam olmayur:30::30:
sağol paşam rabbim cümlemizi güldürsün :9: şu su olayını ben yapamıyorum ne kadar zorlasamda 1 litreyi geçemiyorum
kabızlığın çaresini de kuru erikle buldum üstüne bi de su içiyorum işlem tamam :52:
selam kızlar, hepimize güzel bir gün olsun:16::16::16::16:
maşallah nerdeyse bütün cinsiyetler öğrenildi, bir ben mi kaldım acaba, ben de inşallah cumartesi öğrenicem.
yeni pipili annesini tebrik ederim :9::9::9:
kızlar yazdıklarınızı okuyorum da çok zor, allah sizlere kolaylık versin, süpersiniz valla, ne diyim, sizin emeğiniz bizden dhaa fazla. allahım inşallah kolaylığını ve ödülünü eksik etmez:16::16::16:
benim de geçen yıl bir düşüğüm olmuştu, doktor test yaptı, kanda pıhtılaşma var dedi. ama bana iğne vermedi, gerekli görmüyorum sadece aspirin yeterli dedi. çok şükür benim düzeyim çok yüksek değilmiş ki bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım...
canım öğrenirsin yakında cinsiyetini doktor emin olamamıştır söylerdi yoksa :8:
ben de hergün iğne oluyorum benim sonucumda mtfhr heterozigot çıktı
doktor çok ciddi risk değil dedi ama benim 2 düşüğüm var.bu defa böyle deneyelim dedi.
hem iğne hem coraspin kullanıyorum,allah emeklerimizi boşa çıkarmasın canım hepimiz çok emek veriyoruz bütün gün aklımız fikrimiz orda :9:
arkadaslar tetanoz aşıısı olan varmı kolum cok agrıyor görunurde kızarıklık şişmede yok başımda cok agrıyo iğneyı dun vuruldum halbuki :(

canım onu 20. haftada yapçaz dediler
biraz sıkıntılı oluyomuş diye duydum sonrası,onun etkisi demek ki

ayyy ne güzel şirin şirin bayılıyorum ojeli bakımlı ellere.İyi yapıyosun içinden geleni yap tabi.Kendimi ne kadar zorlasamda makyaj ıııı olmuyo,ojeyede bir üşeniyorummmm çok istememe rağmen daha süremedim.2gün önce saçımdaki beyazlar için saç maskarası aldım onu sürüyorum hoşuma gitti biraz tipim düzeldi ama oda hiç söylenildiği gibi değil elim boyacı çocugu gibi boyanıyo yaw:1:

ben kendimi çıplak gibi hissediyorum ojesiz alışkanlık:)
hamile kalınca ilk doktora onu sormuştum zararlı mı diye :)
Allahtan sıkıntı yok dedi şimdi rengarenk sürüyorum moralim yerine geliyor gördükçe
insan aynaya bakınca kendini güzel görmek istiyorum hamilelik de biraz hormonlarla sapıtıyoruz
evdeki geçen yaz giydiğim bir çok elbise olmuyor ya boyu kısa oluyor ya basenler çıkıyor
kısacası geçen seneki gibi durmuyor :)

tatil istiyoooruummm çokk sıkıldımmm bendeeeeeeeeeeeeeeeee

bende çok istiyorum ama eşimim izin alamadı ınsallah gelecek ay yoksa ben heran alabılırımde. gelecek ay ıns ızın aldıgımızda kyaınvalıdemın yazlıgına denıze gırmek ıstıyorum sonrasıda annemlerın yaylasına:)) siz??

bende çok istiyorum ama eşimim izin alamadı ınsallah gelecek ay yoksa ben heran alabılırımde. gelecek ay ıns ızın aldıgımızda kyaınvalıdemın yazlıgına denıze gırmek ıstıyorum sonrasıda annemlerın yaylasına:)) siz??

ben bu akşam annemlerin yazlığına gidiyorum sonra
01 ağustosda yıllık izne çıkıyorum bayramla birleşicek 12 gün yazlıktayım
sonrada kısmetse eylül de bodrumdayım orda kalıcam :)
benim tatil programı baya yoğun günler geçsin artık
tatile gitmek istiyorum :)

ben kendimi çıplak gibi hissediyorum ojesiz alışkanlık:)
hamile kalınca ilk doktora onu sormuştum zararlı mı diye :)
Allahtan sıkıntı yok dedi şimdi rengarenk sürüyorum moralim yerine geliyor gördükçe
insan aynaya bakınca kendini güzel görmek istiyorum hamilelik de biraz hormonlarla sapıtıyoruz
evdeki geçen yaz giydiğim bir çok elbise olmuyor ya boyu kısa oluyor ya basenler çıkıyor
kısacası geçen seneki gibi durmuyor :)

ben 2 haftadır hamile bluzu ve pantolonu giyiyorum inan yok böyle bi rahatlık.Evdekiler banada iyi kötü oluyodu ama rahat değilmişim demekki şimdi bu kıyafetlere alıştım ya dahada başka bişi giymem dünya varmış o pantolonların beli ne gıcıkmış öyle yaw bunlar bi rahatkiiiiiii:32:

ben bu akşam annemlerin yazlığına gidiyorum sonra
01 ağustosda yıllık izne çıkıyorum bayramla birleşicek 12 gün yazlıktayım
sonrada kısmetse eylül de bodrumdayım orda kalıcam :)
benim tatil programı baya yoğun günler geçsin artık
tatile gitmek istiyorum :)

tatil demeyin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa içim gidiyooooooo iznim yok,korkuyorum haftasonuda ufak tefekte olsa biyerlere gitmeye.2 gün için en yakın deniz bile 6-7 saat o kadar yolu çekemem gibi geliyor.Tatil planlarınızı okumamak için çıkıyorum yoksa ağlıycammmm görüşürükkkk:2::36:

ben 2 haftadır hamile bluzu ve pantolonu giyiyorum inan yok böyle bi rahatlık.Evdekiler banada iyi kötü oluyodu ama rahat değilmişim demekki şimdi bu kıyafetlere alıştım ya dahada başka bişi giymem dünya varmış o pantolonların beli ne gıcıkmış öyle yaw bunlar bi rahatkiiiiiii:32:

valla canım ben o kadar uzun zamandır hamile pantolonu giyiyorum ki
dünyanın en rahat kıyafeti :)
şimdi iç çamaşırı alıcam evdekiler küçük gelmeye başladı bir beden büyükleri gerek

Back
X