2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
tatil demeyin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa içim gidiyooooooo iznim yok,korkuyorum haftasonuda ufak tefekte olsa biyerlere gitmeye.2 gün için en yakın deniz bile 6-7 saat o kadar yolu çekemem gibi geliyor.Tatil planlarınızı okumamak için çıkıyorum yoksa ağlıycammmm görüşürükkkk:2::36:

tamam tamam sustum :(
inş. ayarlarsın sen de canım değişiklik olur

Kızlar merhaba:3:

Alalh neşenizi arttırsın. İyisiniz inşallah hepiniz.

Ben 2 de doktora gidiyorum. Cinsiyeti ögrenebilecez mi bakalım.

Meraktan çat diye çatlayabilirim.

Hemde korkuyorum bir sorun var mı diye. Üff annelik çok zor. Her an onu düşünüyorum.

Rabbim acılarını göstermesin. Hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inşallah.

Birde doktora ikili test sonucumu gösterecem. Bakalım neler olicak.

dua edin kızlar.

Hayırlı Cumalar dilerim hepinize.:16:

Paşammm toprağım nerdesin?Kız 3 gündür aile saadeti yaşamaktan mutluluk sarhoşu mu oldun gelemedin bu sabah?SİZBİZ hakkat gitti herhalde.AFİS nerdesin kız,yoğunluktan mı giremiyosun?Orkide,Ebrumeric ve sürekli forumda olanlar nereye kayboldunuz a dostlar muhabbet çeviriyoz sizde katılın:49:

dün hiç abartmıyorum aralıksız kustum, bir şey yiyip içemedim. bugün daha iyiyim. ama dünden dolayı hiç halim kalmadı. başım zonkluyor. biraz kendimi toplarsam muhabbete dahil olurum inşallah

ben bu akşam annemlerin yazlığına gidiyorum sonra
01 ağustosda yıllık izne çıkıyorum bayramla birleşicek 12 gün yazlıktayım
sonrada kısmetse eylül de bodrumdayım orda kalıcam :)
benim tatil programı baya yoğun günler geçsin artık
tatile gitmek istiyorum :)

ya sözde bizde eşimle karadenız turu yapacaktık sonrada bodruma gıdecektık aslında bodrumu hala dusunuyorumda uzak ya mesafe korkutuyor benı:((

BENDEDE bulantı olmadımı mutfaga gırıyorum zaten hemen çıkıyorum bogurerek o zaman bebiş ıyı dıyorum:( bıde ben hayattan hıc keyıf almıyorum iş hep sonrasıda uyku hıc keyıf almıyroum sızde durumlar nasıl?

bende hayattan keyif almayanlardanım. iş zaten günün yarısını götürüyor, akşamları da canım kıpırdamak bile istemiyor.

Hemde korkuyorum bir sorun var mı diye. Üff annelik çok zor. Her an onu düşünüyorum.

Rabbim acılarını göstermesin. Hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inşallah.

dua edin kızlar.

hadi gitte güzel haberlerle gel bir an önce :)

ya sözde bizde eşimle karadenız turu yapacaktık sonrada bodruma gıdecektık aslında bodrumu hala dusunuyorumda uzak ya mesafe korkutuyor benı:((

ne olcak canım doktorun gitmende bir sakınca yok diyorsa atla uçağa git
sen kendini ne kadar iyi hissedersen bebekte o kadar mutlu olacaktır ve büyüyecektir annesi :)

dün hiç abartmıyorum aralıksız kustum, bir şey yiyip içemedim. bugün daha iyiyim. ama dünden dolayı hiç halim kalmadı. başım zonkluyor. biraz kendimi toplarsam muhabbete dahil olurum inşallah

Kuzucuklar annesine neler yapıyor öyle inş. kısa zaman da toplarsın canım
onlar da iyi olsun da hepsi geçicek

dua edin kızlar.

anam ben 15. haftadayım öğrenemedim diye hayıflanıyorum.. hoş tahminler karıştı bizim.......sen 18. hafta da öğrenemedin mi daha kıyamam......olsun canım....dua ederim inşallah güzel şeyler yaz canımm:16:

Kendi arabanızla gidecekseniz saat başı durur biraz yürürsün 5 dk filan sonra devam.. bende sordum doktora aşırı uzun mesafe değilse sorun yok dedi.. ama aşırı sıcak saatlerde çıkma bulantı yapar dedi..deniz ve temizliğinden emin olduğun havuza girebilirsin dedi... bende sabah ve akşamüstü denize girip öğlen otelde duracağım:9::9:inşallah :nazar::nazar:

Son düzenleme:

dua edin kızlar.

İyi sabırlısın ben 13ün içindeyim çok merak ediyorum. Bebiş inat etmez gösterirse doktor söyler artık herhalde annesi.

Kendi arabanızla gidecekseniz saat başı durur biraz yürürsün 5 dk filan sonra devam.. bende sordum doktora aşırı uzun mesafe değilse sorun yok dedi.. ama aşırı sıcak saatlerde çıkma bulantı yapar dedi..deniz ve temizliğinden emin olduğun havuza girebilirsin dedi... bende sabah ve akşamüstü denize girip öğlen otelde duracağım:9::9:inşallah :nazar::nazar:

Ya ne güzel tatil planlarınız var :5:

Kızlar mrb.. Haftalardır sizi okuyorum ancak üyeliğim yeni aktif olduğu için yazabildim . Beni de eklermisiniz tabloya yada kim ilgileniyo ben ona msj atıyım.

benim kan sonuçlarım çıktı,

çok ta istediğimiz gibi bir sonuç çıkmadı :43::43::50:

2 ağustosta amniyosentez yapılacak, özel bir yerde yapılıyormuş, randevu aldık,

önceden hiç amniyosentez yaptıran var mı aranızda

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

oğlumun durumu hala kritik

ben biraz bilgisayarlardan uzak duracağım, her yazılanı okudukça moralim bozuluyor, zaten yarın tatile gidecektik, amniyosentezimin sonucu çıksın gelirim yine aranıza

bebişlerinize iyi bakın:55:güzeller

Kızlar mrb.. Haftalardır sizi okuyorum ancak üyeliğim yeni aktif olduğu için yazabildim . Beni de eklermisiniz tabloya yada kim ilgileniyo ben ona msj atıyım.

Canım pufpuff ilgileniyor konuyla.. topiğin ilk sayfasına bakarsan en başta onun yazısı var profilinden özel mesaj atarsın hoşgeldin ;)

Ya ne güzel tatil planlarınız var :5:

kıyamam sana ben.. aslında bizimde yoktu tatil planı ama iyice ağırlşınca şişince gidemem belki dedim.. doğum ocak da bütün kış evdeyiz vs.....üstelik çalışıyorum ben hiç bişey olmasa bile iş yorgunluğunu atmam lazımdı baktık en uygun zaman bayram olacak.. bayramdan bi iki gün önce gitmeye karar verdik...

ben biraz bilgisayarlardan uzak duracağım, her yazılanı okudukça moralim bozuluyor, zaten yarın tatile gidecektik, amniyosentezimin sonucu çıksın gelirim yine aranıza

Canım hiç canını sıkma. Benim yengem de yaptırmıştı. Allahın izniyle amniosentez temiz çıkmıştı. Boş boş canını o kadar sıktı, üzüldü. İnşallah sende de birşey yoktur. Kan sonucun nasıl çıktı? Ense kalınlığı ve burun kemiği fln nasıldı?

benim kuzenim de yaptırmıştı ilk hamileliğinde, şimdi kızı sağlıklı, kocaman oldu.stres yapma, olumlu düşün canım

kıyamam sana ben.. aslında bizimde yoktu tatil planı ama iyice ağırlşınca şişince gidemem belki dedim.. doğum ocak da bütün kış evdeyiz vs.....üstelik çalışıyorum ben hiç bişey olmasa bile iş yorgunluğunu atmam lazımdı baktık en uygun zaman bayram olacak.. bayramdan bi iki gün önce gitmeye karar verdik...

Aslında biz de gidebilirdik belki ama eşimin yıllık iznini ramazanda kakalamaya çalışan bir patronu var. :5: Eylülde tekrar çalışma sezonum açılıyor zaten.

Back
X