2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
benim kan sonuçlarım çıktı,

çok ta istediğimiz gibi bir sonuç çıkmadı :43::43::50:

2 ağustosta amniyosentez yapılacak, özel bir yerde yapılıyormuş, randevu aldık,

önceden hiç amniyosentez yaptıran var mı aranızda

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

oğlumun durumu hala kritik

ben biraz bilgisayarlardan uzak duracağım, her yazılanı okudukça moralim bozuluyor, zaten yarın tatile gidecektik, amniyosentezimin sonucu çıksın gelirim yine aranıza

bebişlerinize iyi bakın:55:güzeller

kafanı dinle ve canını sıkma... Rabbim büyük inşallah amniyosentez sonucunda güzel şeyler yazacaksın buraya dualarımız seninle.

Aslında biz de gidebilirdik belki ama eşimin yıllık iznini ramazanda kakalamaya çalışan bir patronu var. :5: Eylülde tekrar çalışma sezonum açılıyor zaten.

bayramda da çalışacak mı benimde eşimin işi yoğun,,bende kamudayım ama eşim özel de......... o yüzden bayramı değerlendireceğiz biz.. bu patronlar insanı çileden çıkarır.

Canım hiç canını sıkma. Benim yengem de yaptırmıştı. Allahın izniyle amniosentez temiz çıkmıştı. Boş boş canını o kadar sıktı, üzüldü. İnşallah sende de birşey yoktur. Kan sonucun nasıl çıktı? Ense kalınlığı ve burun kemiği fln nasıldı?

yo benim ikili testim çok iyi çıkmıştı, ense kalınlığı çok iyi, burun kemiği de oluştu

bizim sorunumuz benim vucuduma rubella virusu girmiş görünüyor, o da bebeği çok hasta ediyormuş, suyuna bakılacak bulaşma var mı diye,

istediğimiz sonuç virusun artmaması ya da azalmamasıydı ki, vücudum bağışıklık yapmış denilecekti, bende virus girmiş çıkmış gibi görünüyor,

o da bebeğe bulaştıysa gebelik sonlandırma yapılıyor :((

yo benim ikili testim çok iyi çıkmıştı, ense kalınlığı çok iyi, burun kemiği de oluştu

bizim sorunumuz benim vucuduma rubella virusu girmiş görünüyor, o da bebeği çok hasta ediyormuş, suyuna bakılacak bulaşma var mı diye,

istediğimiz sonuç virusun artmaması ya da azalmamasıydı ki, vücudum bağışıklık yapmış denilecekti, bende virus girmiş çıkmış gibi görünüyor,

İlk defa duydum böyle bir virüs inşallah bebeğin korunmuştur canım iyi düşün iyi olsun aklına kötüyü getirme.

ben hiç böyle bi virüs ismi duymadım. Ama bebeğine geçtiğini düşünmüyorum açıkçası. Rabbim yardımcın olsun. Hiç canını sıkma yaa lütfen. Bak bu mübarek günde hepimiz birer ayetel kürsi okuruz senin ve yavrun için. Allahın izniyle hiç bişeycik olmaz. Allah sizleri korur canım

rubella yani kızamıkçık virüsü kızlar eminim hemen hepinizin dr. u bu testi yapmıştır size... gebelikte çok önemli...riski olanlar da gebelikten önce normalde kızamıkçık aşısı yapılması gerekiyor ama hep atlanıyor... Rabbim büyük inşallah arkadaşımızın bebeğine bulaşmamıştır..

Son düzenleme:
rubella yani kızamıkçık virüsü kızlar eminim hemen hepinizin dr. u bu testi yapmıştır size... gebelikte çok önemli...riski olanlar da gebelikten önce normalde kızamıkçık aşısı yapılması gerekiyor ama hep atlanıyor... Rabbim büyük inşallah arkadaşımızın bebeğine bulaşmamıştır..

Bana 3-4 yıl önce sağlık ocağından çağırıp kızamıkçık aşısı yapmışlardı zorunlu demişlerdi hamile kalırsan tehlike oluşmasın diye demek ki buymuş.

cnımcım senin moralin çok iyiydi lütfen düşürme moralini.Şimdi de kesin bişey yok ve bebeğin seninle,kötü bişey çıkmaz inşallah sana dua edeceğiz moralin bozuluyorsa girme tabi bazen garip şekilde yazanlar oluyor,kötü niyetli değilde kaş yaparken göz çıkarmak gibi.İyi haberlerini bekliyorum canım Allaha emanet olun:49::nazar::nazar::nazar:

kızlar selam.. ben kendi bebeğim için hastane çıkışı birşeyler ördüm. eğer çevrenizde yapan yoksa memnuyetle size de yapabilirim.. isteyen olursa pixie-13@msn.com dan bana yazabilir :) sevgilerr bebişlerinize öpücüklerrrr :)

Eklentiler

• $190266_596573520358826_1309848067_n.webp
    $190266_596573520358826_1309848067_n.webp
    22 KB · Görüntüleme: 36
merhaba kızlar? melabebek inşallah güzel çıkar sonuçların, Allah korumuştur bebeğini , kızlar bu ayrıntılı ultrason dediğiniz ne ? ben özel muayaneye gidiyorum kendi yapabilir mi bunu?

Kendi arabanızla gidecekseniz saat başı durur biraz yürürsün 5 dk filan sonra devam.. bende sordum doktora aşırı uzun mesafe değilse sorun yok dedi.. ama aşırı sıcak saatlerde çıkma bulantı yapar dedi..deniz ve temizliğinden emin olduğun havuza girebilirsin dedi... bende sabah ve akşamüstü denize girip öğlen otelde duracağım:9::9:inşallah :nazar::nazar:

CANIM KARADENIZ BIZE COK UZUAK EN AZ 17 18 SAAT sürer bide turu düsün. bu sene kaldı yanı. ama ahdım var ölmeden bi gidecem rabbım ızın verırıse. mersındekı yazlıga gıdecez artık bu yıl bızde

cnımcım senin moralin çok iyiydi lütfen düşürme moralini.Şimdi de kesin bişey yok ve bebeğin seninle,kötü bişey çıkmaz inşallah sana dua edeceğiz moralin bozuluyorsa girme tabi bazen garip şekilde yazanlar oluyor,kötü niyetli değilde kaş yaparken göz çıkarmak gibi.İyi haberlerini bekliyorum canım Allaha emanet olun:49::nazar::nazar::nazar:

yo yo ben buradaki arkadaşlarıma hiçbirşey demiyorum,

farklı topicleri araştırırken moral bozucu oluyor,

benim durumumda olanların durumu biraz ciddiymiş,

şimdi bu yavrucak kocaman oldu, gebeliğini sonlandıracağız derlerse ben nasıl yapacağım o işi :(

istemiyorum desem bile doğsa bile yaşamıyormuş çok moralim bozuldu ya uff

nerden geldi ya bu salak enfeksiyon, hiç de hasta filan da olmadım, iyi bakıyordum kendime

şimdi bu yavrucak kocaman oldu, gebeliğini sonlandıracağız derlerse ben nasıl yapacağım o işi :(

nerden geldi ya bu salak enfeksiyon, hiç de hasta filan da olmadım, iyi bakıyordum kendime

CNM GECMIS OLSUN RABBIM SABIR VE ACIL SIFALAR VERSIN INANIYORUMKI BU DURUMUDA ATLATACAKSIN güzlü ol dualarım senınle

benim kan sonuçlarım çıktı,

çok ta istediğimiz gibi bir sonuç çıkmadı :43::43::50:

2 ağustosta amniyosentez yapılacak, özel bir yerde yapılıyormuş, randevu aldık,

önceden hiç amniyosentez yaptıran var mı aranızda

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

oğlumun durumu hala kritik

ben biraz bilgisayarlardan uzak duracağım, her yazılanı okudukça moralim bozuluyor, zaten yarın tatile gidecektik, amniyosentezimin sonucu çıksın gelirim yine aranıza

bebişlerinize iyi bakın:55:güzeller

Canım yaaa, daha güzel günler bekliyor seni Bebişini Mevla korumuştur . bir sey olmamıştır oğluna.

ben de seni merak ettim geldim. sıkma canını inşallah ciddi birşey çıkmayacak. tüm bu hikayelerin başka versiyonlarını da okuyoruz & duyuyoruz. sen iyi düşün, iyi hisset, allah'a sığın ve güven. tüm melekler yanında olsun canım, sıkma canını; koş dondurma ye kendini şımart... hadi :)

yo yo ben buradaki arkadaşlarıma hiçbirşey demiyorum, farklı topicleri araştırırken moral bozucu oluyor, benim durumumda olanların durumu biraz ciddiymiş,
istemiyorum desem bile doğsa bile yaşamıyormuş çok moralim bozuldu ya uff nerden geldi ya bu salak enfeksiyon, hiç de hasta filan da olmadım, iyi bakıyordum kendime
Canım bozma moralini amniyosentez daha kesin sonuç verir ve inşallah iyi neticelenecek. Kalbini ferah tut.
Özeldeki Dr mu baktı devletteki mi? Biliyorsun senin devletteki Dr una çok güveniyorum ben.
Amniyosentezi daha erken yapmıyorlar mıymış?
Her şey inşallah çooooook güzel olacak canım benim:16::16:

CANIM KARADENIZ BIZE COK UZUAK EN AZ 17 18 SAAT sürer bide turu düsün. bu sene kaldı yanı. ama ahdım var ölmeden bi gidecem rabbım ızın verırıse. mersındekı yazlıga gıdecez artık bu yıl bızde

zaten tur çok yorar onu artık sonraya erteleyeceksiniz mecburen canım... en azından mersin var işte ohh stres atarsın:34:

bende hayattan keyif almayanlardanım. iş zaten günün yarısını götürüyor, akşamları da canım kıpırdamak bile istemiyor.

Selam kızlar demek ki sadece ben değilmişim ruhsal çöküntü yaşayan :( izinden döndüm bir gün çalıştım aşırı seviyede mobinge maruz kalmaktayım bu yüzden ertesi gün rapor aldım iyi değilim diye ;(

Selam kızlar demek ki sadece ben değilmişim ruhsal çöküntü yaşayan :( izinden döndüm bir gün çalıştım aşırı seviyede mobinge maruz kalmaktayım bu yüzden ertesi gün rapor aldım iyi değilim diye ;(

iyi yapmışsın vallaha.
benim iznime de 2 hafta kaldı ama dakikaları sayıyorum resmen.öyle rapor alma şansımda pek olmuyor.türlü eziyetlere katlanmak zorunda kalıyorum.ama artık surat yapıp laf söylemeye başladım ben :)

Back
X