2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Önceden söyleseydin bugün için ayarlayabilirdik belki. Önümüzdeki cumartesi burda mısın? Burda kal, herkesi de organize edelim, çok güzel olur.

Hafta içi de olur ama çok konuşamayız, işte çıktığımda akşam olmuş olacak :(

Canım burda olma ihtimalim pztesi akşam belli olcak yazarım tekrardan ayarlayalım valla büyük ihtimal burdayım

Teşekkür ederim canım benim:)

Evet ya çok tombik:) doktor 250 gram deyince gözlerim portledi saskinliktan:)

Tamam:)
Misa açmıyor ki forumu anlasalim.
Ali Beye devam ediyorum canım. Çok memnunum. Anneyi hiç uzmuyor. Bana soylemedi ama bence bugün benim idrar tahlilimden enfeksiyon çıktı. Her zamanki gibi bir şey yok dedi ama haftaya çağırdı. Normal olsa cagirmazdi diye düşünüyorum.
Doğuma da kendi giriyormus. Riskli durumlarda da mutlaka Reşat bahat doğumda oluyormuş. Hatta kapıda bir kadınla konuştum. Ikiz bebekleri vardı. Üç doktor girmiş dogumuna. Kadın cok memnundu.

Tatilde olunca açamıom:) özlüyorumda forumu yarın akşama misafirlerimiz var onlara göre kalıp kalmicamız belli olacak

250 grammı :o maşallah sübhanallah topişe bak sen onun göbüşü çıkmıştır annesi:) bi doğsalarda sevsek pamuklarımızı

İnş bende tutayım kadir gecesinde bir geceden bişey olmaz inş.5 gün o kadar rahat tuttum ki orucumu doktor diyince içme üzüldüm dedim sonradan nasıl tutucam seneyede emziricez Allah nasip ederse o zamn da tutamıcaz etti sana 55 gün tut tut bitmez sonradan neyse Rabbim fırsat verir yeter ki bebişler sağlıkla dünyaya gelsin..
canım eşime diyim tut derse tutucam işşallah 1 günden işşallah birşey olmaz bakıcez:16:
Niye içemiyorsun eşin kafada akıl mı bırakmıyor??:1::1: Valla benim uyku,yeme bütün öğünler karıştığı için geceyide sayarsak 2 lt içiyorum ben,yani 2 lt yi bütün güne yayıyorum,benim bildiğim birden su içmekte faydalı değil,içtiğin lt yi bütün güne yayman lazım.Ben zaten 500cc lik şişeyi dolduruyorum ancak öyle içiyorum,yoksa mutfaga git bardakla iç benim aklıma gelmez,zaten benim günde o kadar su içmem mucize gibi birşey :46::1:
:27::27::27:eşim varken aklıma gelmiyor su içmek akılımıbaşımdan alıyorda:17::17::17: kilo almama lazım aam 1 kilo 300 almışım ben ya:30:
Kızlar bir kerecik kokoreç yesem ne olur???Ağzımın kenarlaerı sulanıyor o derece canım istedi,dayanamadım sipariş verdim,birşey olmaz değil mi?:56::44:
:57::57:bensiz nasıl yersin onu insan benide çagırı bir ısırıkta benim yerime alaydın ne vardı :63::63:
Tamam haber bekliyoruz senden;)
Herkese haber verelim de güzel bir organizasyon yapalım. Hatta bana pazar günü bile uyar. Fark etmez.
:27::27:hayırdır bensiz birşeylermi yapıyonus bakalım :24::24:

günaydın bebeler bugün işelrim çok :24:çamaşır yemek ev temizligi bir bakaıyım deidm ne alemde bizim hatunlar:3::3:sango alta görüyorum seni ne var ne yok bebem :3::3:

Arkadaşlar lütfen akıl verin ne yapmalıyım, 12 haftalık hamileyim ve şu avm lerden içinden çantaların geçtiği x ray cihazlarının içinden geçen çantadaki meyveden yedim, aklım başıma sonradan geldi nae yapmalıyım ne etmeliyim,sonrasında saatlerce kusmaya çalıştım, aç karnına yediğim içinde çıkaramadım da, suratımdaki tüm kılcal damarlar kusmaya çalışmaktan çatladı, ne olur akıl verin bir şey olur mu, bir kaç doktora danıştım sen içinden geçmediğin müddetçe bir şey olmaz dediler, ama ben 2 gündür kendimde değilim, ağlamaktan harap oldum, bana çantadaki meyveleri bilinçsizce yediren kocamada düşman oldum. lütfen bu konuda bilgisi tam olanlar yazsın,

Arkadaşlar lütfen akıl verin ne yapmalıyım, 12 haftalık hamileyim ve şu avm lerden içinden çantaların geçtiği x ray cihazlarının içinden geçen çantadaki meyveden yedim, aklım başıma sonradan geldi nae yapmalıyım ne etmeliyim,sonrasında saatlerce kusmaya çalıştım, aç karnına yediğim içinde çıkaramadım da, suratımdaki tüm kılcal damarlar kusmaya çalışmaktan çatladı, ne olur akıl verin bir şey olur mu, bir kaç doktora danıştım sen içinden geçmediğin müddetçe bir şey olmaz dediler, ama ben 2 gündür kendimde değilim, ağlamaktan harap oldum, bana çantadaki meyveleri bilinçsizce yediren kocamada düşman oldum. lütfen bu konuda bilgisi tam olanlar yazsın,

yahu kimseye bir şey olmaz ordan geçen meyveyi yedi diye. az rahat ol ya. kocana da kızma boş yere. ayrıyeten o kapılarda x-ray yok. metal dedektörü var. sen de geçsen sana da bir şey olmaz. bak şu linki oku. benim tıp fakültesinde öğrencilik yıllarımdan hocam olur ve işinin eri olanlardandır. bu konuda sorulmuş o da cevap vermiş.
Güvenlik kapılarının hamilelere zararları varmı? Gebelerin güvenlik kapısından geçmesi bebek için sakıncalımı?

Son düzenleme:

Canım bu konuda bilgim yok ama çok kusmakla ilgili acı bir tecrübem var... Maalesef kendini çok zorlamak kanamaya bile sebep oluyor... O yüzden bence bir daha böyle yapma...

Meyvelerle ilgili de pek bir şey olmaz gibi geliyor... Sanki çarşıdan aldıklarımızın nerelerden geçtiğini biliyor muyuz... Hem Dr sormuşsunuz... Bir şey olsa derlerdi...

günaydın göbüşdaşım nasılsın..
nasıl gidiyor isim kıyafet oda süsleri v.s araştırmaları :)
bu arada senin cinsiyetler ne oldu cnm ?

yok canım belli olmadı henüz. ama haftaya işe başlıyorum ya kadın doğumcu arkadaşıma bi baktırayım diyorum. benim dr un bu konuda sır vereceği yok gibi:1: isim zaten önceden düşünmüştük. iki kız olursa zeynep ve zehra; iki erkek olursa ahmet ve yusuf; bir kız bir erkek olursa zeynep ve ahmet olacak inşallah.
oda kısmına gelince ben tam doğum zamanı atamam var taşınmam gerekiyor. gideceğim yer belli değil. gittiğim zaman alacağım. çilek mobilyanın baby safarisini düşünüyorum bir kız bir erkek olursa.
kıyafete de biraz ara verdim. internetten verdiğim siparişler geliyor. onları bekliyorum. hepsi tamamlansın öbür topikte paylaşacağım inşallah. sen de durumlar nasıl?

Kızlar bir kerecik kokoreç yesem ne olur???Ağzımın kenarlaerı sulanıyor o derece canım istedi,dayanamadım sipariş verdim,birşey olmaz değil mi?:56::44:

sorma tatlımm benimde çok canım çekiyo ama buralarda içime sinen güzel yapan birini göremedim daha bakalım ankaraya gidince yemeyi düşünüyorum...sana afiyet olsun canımm

bu arada bebeğimin cinsiyetini öğrendik kızlar bir oğluşumuz olucakmış Allahın izniyle :))

:53::53:galiba sende benim gibi panik ataksın ona bakarsan ultroson aletleride öyle:53:kalbini ferah tut bakıyım sen birşeycikler olmaz:16::16:
günaydın göbüşler...
:3::3::3:günaydın
yok canım belli olmadı henüz. ama haftaya işe başlıyorum ya kadın doğumcu arkadaşıma bi baktırayım diyorum. benim dr un bu konuda sır vereceği yok gibi:1: isim zaten önceden düşünmüştük. iki kız olursa zeynep ve zehra; iki erkek olursa ahmet ve yusuf; bir kız bir erkek olursa zeynep ve ahmet olacak inşallah.
oda kısmına gelince ben tam doğum zamanı atamam var taşınmam gerekiyor. gideceğim yer belli değil. gittiğim zaman alacağım. çilek mobilyanın baby safarisini düşünüyorum bir kız bir erkek olursa.
kıyafete de biraz ara verdim. internetten verdiğim siparişler geliyor. onları bekliyorum. hepsi tamamlansın öbür topikte paylaşacağım inşallah. sen de durumlar nasıl?
:9::9:senle ben isim düşünmücez ne güzel düşünenler yandı:9: benim kızımda olursa oglumda olursa ismi hazır salı günü belli olsada isimleriyle konuşsam çok sevapmış bebeginin cinsiyetini bilipte ismiyle konuşmak artık muhammed eminmi derim ömrü senamı bilemedim şimdi :9::9:bugün çok işim var yaw gene maraton başlıcak yemek derdim yok eşim kahvaltı yaparız dedi bakıcez artık:32::32:belkim keyfim gelri yemette yapabilrim :6::6:

Sensiz olur mu paşa?

Bir ayarlayalım, önce sen olacaksın :40:

:9::9::9:sizle salı günümü buluşsak doktorumdan çıkarken :27:sizlere mamalar ısmarlarım ben :55::55: canım benim evden dışarı çıkmam yasak anca çok nadir doktora birde eltime gittik iftara okadar inan kardeşlerime gitmedim 3 aydır bu arada 13 haftalık olmuşuz biz:17::17:

odayı bende 7. aya girince inşallah yapıcam erken den almak istemiyorum yavaş yavaş karar vereceğim oda rengine mobilyaya fln hayırlısı ile kullansın prenseslerim ..
kıyafet konusuna gelince sandık dolu desem yeri var yani gebe kalmadan almıştım bi çok şey buldukça gbe kalınca hiç bişey almadım etraftakiler saolsun sürekli bişeyler getiriyorlar ..
bi gün fırsat bulunca resimlerini ekliycem ama albüm yapıp ekleyeceğim inşallah ..
isimleride çok güzel geçenlerde bi porgramda erkek çocuğu ismini sordu sunucu can Ahmet dedi çok hoşuma gitmişti normalde can ismini sevmem ama ahmetin önüne gelince çok hoşuma gitti sanırım sen tek isim düşünüyorsun ?

sorma tatlımm benimde çok canım çekiyo ama buralarda içime sinen güzel yapan birini göremedim daha bakalım ankaraya gidince yemeyi düşünüyorum...sana afiyet olsun canımm

bu arada bebeğimin cinsiyetini öğrendik kızlar bir oğluşumuz olucakmış Allahın izniyle :))

amaaan yiyin gitsin kızlaar. ben de bulayım ben de yiyecem valla:1:

odayı bende 7. aya girince inşallah yapıcam erken den almak istemiyorum yavaş yavaş karar vereceğim oda rengine mobilyaya fln hayırlısı ile kullansın prenseslerim ..
kıyafet konusuna gelince sandık dolu desem yeri var yani gebe kalmadan almıştım bi çok şey buldukça gbe kalınca hiç bişey almadım etraftakiler saolsun sürekli bişeyler getiriyorlar ..
bi gün fırsat bulunca resimlerini ekliycem ama albüm yapıp ekleyeceğim inşallah ..
isimleride çok güzel geçenlerde bi porgramda erkek çocuğu ismini sordu sunucu can Ahmet dedi çok hoşuma gitmişti normalde can ismini sevmem ama ahmetin önüne gelince çok hoşuma gitti sanırım sen tek isim düşünüyorsun ?

evet canım tek isim düşünüyorum. maşallah bebişlerinin kısmetleri hep böyle bol olsun:16:

:9::9::9:sizle salı günümü buluşsak doktorumdan çıkarken :27:sizlere mamalar ısmarlarım ben :55::55: canım benim evden dışarı çıkmam yasak anca çok nadir doktora birde eltime gittik iftara okadar inan kardeşlerime gitmedim 3 aydır bu arada 13 haftalık olmuşuz biz:17::17:

Hafta içi çalışıyorum işte ben:44:

Misa da gelsin de hele ayarlamaya çalışalım bişiler. Şimdilik böyle olsun, sonra bebişlerimizi alıp birbirimizin evine de gideriz :16:

Back
X