2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Canım tabi herkes kendisi biliyo durumunu ama bence hazır rapor almışken atla uçağa git kendi doktorunun yanına o en azından insana benziyo. Nasıl insanlara denk gelmişsin arkadaşım ya Allah yardımcın olsun inşallah yavrunu sana bağışlasın

Lcw ye baktım da bana işte giymek için daha klasik tarzda şeyler lazım. bi de lcw nin kumaşları hep ütü istiyo, ben istiyorum ki hamile pantolonumu yıkayınca ütüleyeyim sonra bidahaki yıkamaya kadar kırışmasın :(

Yola çıkmamı da yasakladı doktor
Allahtan o insanca davranıyo canım
Allahım yavrumu korusun canım
dualarınızı nolur eksik etmeyin, çok korkuyorum

Canım benim ağrımıyan yerim yok :) o yüzden spesifik şurası burası diyemiyorum.. Yemeklerden sonra uzanma istersen benim bi ara tam göğüs altı mide başlangıcı yeri ağrıyodu çok uzandığım içinmiş

bu aralar benımde yok gerçekten :)haklısın cnm deniycem yemek yedikten sonra hareket etmek daha ii gelir diye düşünüyorum bende.

benimde sadece yemek sonrası değilde özellikle şişkinliğim oldugunda göbeğimin sag üstü agrıyor anlık gerilme tarzı agrı
doktorlar gerilme diyor ama 3 doktora danıstım ama gene de korkutuyor

haklısın cnm doktor bile korkulcak bişey yok dese bile insan ister istemez korkuyor gerçekten ALLAH yardımcımız olsun

doktorun öyle diyosa dinlemekten başka yolu yok. Dua ederiz canım etmez miyiz nolcak ağzımız mı yorulur, yeter ki Allah'ım boş çevirmesin, kabul etsin. Zor bir sınav geçiriyosun, umarım sonu güzel olur da anı olarak anlatırsın yavruna :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
doktorun öyle diyosa dinlemekten başka yolu yok. Dua ederiz canım etmez miyiz nolcak ağzımız mı yorulur, yeter ki Allah'ım boş çevirmesin, kabul etsin. Zor bir sınav geçiriyosun, umarım sonu güzel olur da anı olarak anlatırsın yavruna :16:

doktoru dinliyorum ama gerginlikten patlamak üzereyim
Alalhım dualarımızı kabul etsin
hem de çok zor bi sınavdan geçiyoruz
Rabbim yardım etsin

Umarım biter canım, ağlamaktan içim şişti artık
burda sadece devlet hastanesi var ordaki doktor da ilgisiz maalesef
ailemle aramızda 16 saatlik mesafe var
mecbur rapor aldım evde yatıyorum ve su içiyorum
yapabileceğim tek şey dua etmek
Allahım bebişimizi bağışlasın

canım benım yaa yasadıkların gercekten cok zor burda en azından bızlere anlatarak rahatlıyorsun doktor dınlen demıs ama ne bılım atlayıp gıtsen o da yasak...nasıl doktor olmuslar yaa gıdıpp hastaneyı ayaga kaldırmak lazım cok sınırlendım...Rabbım bebegını sana ve bebeklerımızı bıze bagıslar ınsallah....Dınlen sakın bır sey yapma cok su ıc dedıgı gıbı...guzel habelerını alacagız ınsallah sıkma canını uzulup de hormonlarını etkıleme sakın

canım benım yaa yasadıkların gercekten cok zor burda en azından bızlere anlatarak rahatlıyorsun doktor dınlen demıs ama ne bılım atlayıp gıtsen o da yasak...nasıl doktor olmuslar yaa gıdıpp hastaneyı ayaga kaldırmak lazım cok sınırlendım...Rabbım bebegını sana ve bebeklerımızı bıze bagıslar ınsallah....Dınlen sakın bır sey yapma cok su ıc dedıgı gıbı...guzel habelerını alacagız ınsallah sıkma canını uzulup de hormonlarını etkıleme sakın

valla canım szilerde olmasanız çok zor geçerdi
iyiki varsınız, iyiki bu site var
kafamı dağıtıyorum sayenizde
hastaneyi ayağa kaldırsan da yaksan da umursamazlar
koca devlet hastanesi var bir tane acil doktoru, iki ebe, iki hemşire bi güvenlik düşünün hastanenin halini
acil doktoru uzatmış ayaklarını ne var der gibi bakıyo
şeytan diyo gözünü morart
inşallah güzel haberlerimizi alırız canım
bebeklerimizi kucağımıza almak da nasip olur umarım

doktoru dinliyorum ama gerginlikten patlamak üzereyim
Alalhım dualarımızı kabul etsin
hem de çok zor bi sınavdan geçiyoruz
Rabbim yardım etsin

Tavsiye vermesi kolay ama yaşaması çok zor bir dönemden geçiyosun arkadaşım ama biz de moralini yüksek tut istiyoruz, sabahmeltemi'nin de dediği gibi senin psikolojin tüm vücudunu, hormonlarını ve bebeğini etkiliyo. Çok zordur eminim, ben bi kanama yaşadım ağlamaktan içim çıktı saatlerce. Nasıl bir his olduğunu biliyorum. Kendine bişey olsa bu kadar umrunda olmaz ama 'Allah'ım nolur bebeğime bişey olmasın' diye yalvarmak hayatta yaşanabilecek en yıpratıcı zamanlar. Dayan, güçlü ol, karşılığını alacaksın eminim canım.

Hoşgeldin arkadaşım, kabul etmek ne demek buyur aramıza :16:
Senin o tarif ettiğin şey bende de var :44: sol kaburgamın altı öyle bir ağrıyo ve batıyo ki anlamıyorum ne olduğunu, mide oraya kadar çıkmış olabilir mi diyorum daha bu haftadan? Orada ne varsa kemiğim içine geçiyo sanki :( ilerleyen aylarda rahim mideyi yukarı ittirdikçe mide sıkıntısı yaşicaz ama daha bu haftalar erken değil mi ya :44:

hoşbuldukk cnm :) aynen cnm benımde öyle sol kaburgamın altıı fena ağrıyor bu aralarr midenın oraya çıkması banada erken geliyor ve çevremdekilerde erken diyor doktoruma anlattım genişlediği için ağrıyordur diyor inş öyledir arkadaşım ALLAH yardımcımız olsun :(

hoşbuldukk cnm :) aynen cnm benımde öyle sol kaburgamın altıı fena ağrıyor bu aralarr midenın oraya çıkması banada erken geliyor ve çevremdekilerde erken diyor doktoruma anlattım genişlediği için ağrıyordur diyor inş öyledir arkadaşım ALLAH yardımcımız olsun :(

Benim ablamın da bütün hamileliği boyunca aynı benim gibi kaburgası battı durdu, bizde genetik heralde :9: Şaka bir yana herkesin bir tarafından derdi olurmuş ya hamileliğinde, biz de kaburgadan çekicez belli oldu. 20'sinde doktora gidicem, sormayı düşünüyorum belki acıyı azaltmak için bişey söyler:44:

Tavsiye vermesi kolay ama yaşaması çok zor bir dönemden geçiyosun arkadaşım ama biz de moralini yüksek tut istiyoruz, sabahmeltemi'nin de dediği gibi senin psikolojin tüm vücudunu, hormonlarını ve bebeğini etkiliyo. Çok zordur eminim, ben bi kanama yaşadım ağlamaktan içim çıktı saatlerce. Nasıl bir his olduğunu biliyorum. Kendine bişey olsa bu kadar umrunda olmaz ama 'Allah'ım nolur bebeğime bişey olmasın' diye yalvarmak hayatta yaşanabilecek en yıpratıcı zamanlar. Dayan, güçlü ol, karşılığını alacaksın eminim canım.

Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum
teşekkür ederim moraal ve desteğiniz için
kanama ilk haftalarda ki sıkıntımdı hem kanama hem de kese boş mu kaygısı
sonra dikkatli dikkatli hareket ederek durdu kanamam
eee şimdi de bu
güçlü olmaya çalışıyorum bebeğim için
isim bulacam bebişime kötü şeyleri düşünmek yerine

Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum
teşekkür ederim moraal ve desteğiniz için
kanama ilk haftalarda ki sıkıntımdı hem kanama hem de kese boş mu kaygısı
sonra dikkatli dikkatli hareket ederek durdu kanamam
eee şimdi de bu
güçlü olmaya çalışıyorum bebeğim için
isim bulacam bebişime kötü şeyleri düşünmek yerine

Bence de güzel şeylere odaklan, isim bul, ona günlük yaz. İlerde verirsin okusun da görsün ne kadar değerli olduğunu:16: Ben bugün aldım bi tane küçük defter, yazcam bundan sonra her gün kısmetse:)

Aldım canım bende
yazmaya başlayacam inşallah

İnşallah canım, böyle umut verici şeylerle vakit geçir ki bebişin de sana umutla bağlansın :16:
Ben yavaş yavaş kaçıyorum, çamaşır asıp yatıcam, malum son tatil günüm yarın, pazartesi 6.30 uyanış, 7.30 öğrencilerle tanışma faslı ile yılı açıyoruz, hayırlısı olsun, bir an önce aylar geçsin de doğum iznim gelsin :52:
İyi geceler canım, Allah rahatlık versin sana ve bebişine, diğer annişler güzel dilekler size de gelsin sarılın kuzularınıza uyuyun bol bol, bu günleri özleyeceğiz doğumdan sonra :31:

İnşallah canım, böyle umut verici şeylerle vakit geçir ki bebişin de sana umutla bağlansın :16:
Ben yavaş yavaş kaçıyorum, çamaşır asıp yatıcam, malum son tatil günüm yarın, pazartesi 6.30 uyanış, 7.30 öğrencilerle tanışma faslı ile yılı açıyoruz, hayırlısı olsun, bir an önce aylar geçsin de doğum iznim gelsin :52:
İyi geceler canım, Allah rahatlık versin sana ve bebişine, diğer annişler güzel dilekler size de gelsin sarılın kuzularınıza uyuyun bol bol, bu günleri özleyeceğiz doğumdan sonra :31:

Pazartesi okula gidesim yok ama napalım ekmek parası :3:
ben bugün attım makineye, eşimde yavaş yavaş ütülüyo sağolsun
kolay gelsin canım sana
bebişine sıkı sıkı sarıl, öpüyoruz sizi
iyi uykular

Kaç santim tam olarak park yatağın orası yani 18 cm yatağı koyunca üstte kaç cm boşluk kalıyor

Park yatagin ust kisminda 35 cmlik bir kisim var yani 18 cmlik silte koyarsak 17 cm kaliyor ustte. Fazla degil yani. Ben bu firmaya mail attim, burda urunleri varsa gidip gorecegim. Yoksa da zaten alma imkanim olmayacak canim. Esim istanbula gidiyor ama ucakta kocaman silteyi getiremez sanirim.

:)) Annesi veriyordur tepki de sana kadar gelmiyordur:)) Bebeğin konumu, plesantada nerede olduğu, senin iç karnın, iç karnındaki yağlar hepsi etkili, telaşlanma yani:))
Ben geçen yıl hepsiburadadan park yatak için yarı ortopedik yatak almıştım, arkadaşımın bebeğine..Oraya bir baksana...
Psikodrama eğitimi alıyorum 7 yıldır, mezun olabilmek için tez yazmam gerekiyor:)) Kadınlarla çalışıyorum ben de:))

Cok tesekkur ederim bilgi icin :) urunu buldum, ebebekte stokta yok diyor, hepsiburada'ya da bakayim. Uretici firmaya mail attim, bakalim burda satiliyor mu diye. Benim icin en kolayi burdan gidip almak olur, kargo ile gumruk ve masraf sorun olabiliyor. Bakalim umarim park yatak konusunu tamamlayarak kapatirim :)

Kolay gelsin tez konusunda sana. Oglusun gelmeden bitirmen en iyisi olur evet, oncelikler siralamasinda ilk sirayi onlar alacak :))

Kızlar ben de sizin bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Benim oğlum için hazırlayacağım odanın rengi açık lila, çok aydınlık bir renk. Bebeğe aldığımız takım ise açık gri. Ben yeşil renk bir halı, perde ve abajurla kombine yapmayı planlıyordum. Geçen hafta çok yakın arkadaşım ve ailesi bize gelmişti. 6 yaşında kızı var, odayı görünce dedi ki, "ama bu kız rengi", oğlu da 15 yaşında o da "bu oda benim olsaydı emekleye emekleye buradan kaçardım", sonra yetişkinler de lilanın kız çocuğuna uygun olduğunu söylediler. Biz de dün gittik, dingin bir mavi renk aldık. Ama hala kararsızım. Siz ne dersiniz? Lila kalsın mı yoksa dingin maviye boyalımm mı?

Aslinda lila-gri uyumu cok guzel, lila da yumusak bir renk, pembe veya kirmizi gibi degil. Annesi ve babasi siz begendiyseniz kalsin bence. Ama icin rahat etmeyecekse, acik mavi-gri uyumu da guzel olur. Zaten duvar boyalari cok acik renk oluyor, lila bence erkege de kiza da uyar.

Back
X