Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana şeker yüklemesi yapmıyolar, sorun olur mu kızlar
Zorunlu mu bu yüklemenin yapılması
Ben yoga için yogatime gidiyorum. Sen de gel...Şişli de kovan fırınin çaprazinda. Cumartesi sabah 10nda ders. Ben herman beye degil nilgun hanima gidiyirum. Cok memnunum...güleryüzlü, insancil, bilgili...fiyatlari da uygun:)
uzun bir aradan sonra hepinize çok selam ve öpücükler sevgili anneler.... umarım hepiniz iyisinizdir artık sayılı gün gibi günler, telaş ve heyecan dorukta bende böyle durumlar, sizde nasıl?
valla canım szilerde olmasanız çok zor geçerdi
iyiki varsınız, iyiki bu site var
kafamı dağıtıyorum sayenizde
hastaneyi ayağa kaldırsan da yaksan da umursamazlar
koca devlet hastanesi var bir tane acil doktoru, iki ebe, iki hemşire bi güvenlik düşünün hastanenin halini
acil doktoru uzatmış ayaklarını ne var der gibi bakıyo
şeytan diyo gözünü morart
inşallah güzel haberlerimizi alırız canım
bebeklerimizi kucağımıza almak da nasip olur umarım
her yerdeki english home da var mı bebek kıyafetleri? sanki ben perde çarşaf havuludan başka bişey görmüyorum
evet cnm gordum senınkılerı zaten bır yerden gozum ısırıyor dedım tanıdım englısh home ları.o zaman ben de cıtcıtlı badileri ondan alayım varsa...mınıdamla, lcw ve kanzdan da alırım cok asırı almayacagım... o zaman nevresım takımını da englısh home ve tac dan alırım........ben de yemek yapıyorum yemek yeyıp gelecem........:)ve maalesef yarın okul acılıyor offffff
Canlar english home, kanz falan hepsi guzel markalar. Ama bebislere biraz buyuyene kadar lcw den almayalim derim. Kumaslari bebeklere alerji yapiyor diye duymustum.
Merhaba cnm doktorun ne oneriyoraa bizimlede Paylaş lutfen cunku her doktor farkli bisey öneriyor bizim icinde yararli olabilir :)
Merhaba benim şeker yüklemesini saglık ocagında yaptıracam yapıyorlarmış galiba yapmazlarsa hastanede yaptıracam inş
her yerdeki english home da var mı bebek kıyafetleri? sanki ben perde çarşaf havuludan başka bişey görmüyorum
Canlar english home, kanz falan hepsi guzel markalar. Ama bebislere biraz buyuyene kadar lcw den almayalim derim. Kumaslari bebeklere alerji yapiyor diye duymustum.
Canım bu biraz algıda seçicilik olayıben de daha önce havlu çarşaf dışında bişey görmemiştim orda ama tatilde annemle gezerken görmüştüm, dün de aldım. Gözler tarama cihazı gibi oldu bebekle ilgili ne varsa hemen görüyo gözlerim
Evet canım ben de english home'dan almayı düşünüyorum nevresimi, varsa bi tane de chicco'dan alırım. Dün aldıklarımın çoğunu chicco'dan aldım, ilk girdiğim dükkan oydu sonra girdiğim hiçbir yeri beğenemedim o yüzden :) öyle güzel ki ürünleri, hepsini almak istedimindirim vardı küçük ay kıyafetlerinde, yakınınızda varsa uğrayın derim. Mothercare'e de çok hevesli gitmiştim ama 19.90'a bir uzun kollu çıtçıtlı badi aldım çıktım. Yeni sezon ürünleri çok güzel ama 2 badi 50 küsür lira o yüzden almadım. İndirimli ürünleri öyle çirkindi ki bakamadım bile
desenleri falan çok çirkindi, ama yeni sezon iyi hakkını yemeyeyim. Lcw'yi de 1-2 yaşından sonra kullanırım diyorum. Kanz'a gidicem son olarak, bu kadar kıyafet şimdilik yeter.
Ben de duydum canım onu, o yüzden şimdilik gitmeyi düşünmüyorum.
Tamam canım yazarım tabiki, sırtım da çok ağrıyo bu aralar. Bu muayene ağrılar üzerine olacak gibi duruyo :)
Büyüyene kadar bana da lcw den alma dediler, 1 yaşından sonra içiniz rahat olabilir dediler
Raporu uzatacağım gibi duruyo ama bakalım yol işini ne yapacağım
Allah razı olsun canım
Atlatacağız inşallah, moralimi yükselttim bebişim için
Ona güveniyorum, bana tutunacak aynı ilk 3 ay kanamalarımda yaptığı gibi
Canım en yakın üni hastanesi 6 saat uzaklıkta
mecburi yatış yapıp ambulansla göndereceklermiş, oraya da pek güvenmiyorum
o yüzden su olduğu kesinleşirse gidecem ailemin yanına, onlar bi çözümünü bulurlar
hamile kalınca ülkede ne kadar kasap varmış gördüm valla, gıtlağına yapışıverecektim
Benim uzmanlık alanım değil, benim tecrizatım yok bile dedi yaaa
Ne okuduysa kadın
Canım öncelikle hayırlı olsun yeni cicilerin
prensesineeeeeeeeeeee çoooooooooooooooooooooooooook sevindim
süsler püsler gezdirirsin annesi, ne güzel işte
ben kakao ve badem yağı kullandım ama sonra bıraktım
çünkü kullananlar bi işe yaramıyo dedi
tüylenme yaptı badem yağı göbeğimde, hormonlardan da olabilir ama huylandım bir kere
bende eczaneden 60 liraya bephantol'ün hamileler için özel ürettiği çatlak kremini aldım ( bu kremi doktorum önermişti onun sayesinde buldum )
henüz bi çatlak belirtim yok ama bu aydan sonra karnım daha da büyüyecekmiş , o yüzden ihmal etme dedi doktorum
Magazan magazaya fark ediyor sanirim. Bir de tukenmeden yetismek onemli :) mesela sanirim winebir cok guzel mobilyalar almisti, diger arkadaslar gittiginde kalmamisti. Ben de ankamall'daki mothercare'da hicbirsey bulamadim, kakabalik yer ya coktan guzeller ayiklanmisti. Ama tunali hilmideki magazasindan cogu seyi indirimden aldim, orda cok guzel seyler bulabilmistim. Kakabalik yerlerde tukeniyor. Bundan sonrasi icin de indirimkeri takip ederiz o zaman :) mesela kis sonu bir sonraki yil icin birseyler alabiliriz. Cidden chicconun giysileri cok guzel ve organik. Ben indirimde 0-3 ay hicbirsey bulamadim ankamall'da, birkac parca normal sezondan aldim. Onlar da tukenmisti. Bundan sonra kizim icin de indirimleri takip edecegim, baslangicinda cok avantajli oluyordur. hele bir gelsin de prenses :))
Kızlar bugün e bebek mağazasına gittim ilk defa kıyafet dışında bişeyler aldım. Dalinin sıvı çamaşır deterjanı, toz sabun, yine kullanırmıyım bilmiyorum ama dalin yumuşatıcı, banyo süngeri, dalin kullan at tarzı olan alt değiştirme bezlerinden bide bebeğin mobilyalarını filan silmek için yüzey temizleyicisi aldım. Bi yandan erkenmi dedim yinede aldım. Eşim toz sabun çamaşır deterjanı için bebeğimizi bununlamı yıkıycaz diyo :))
Kızlar bugün e bebek mağazasına gittim ilk defa kıyafet dışında bişeyler aldım. Dalinin sıvı çamaşır deterjanı, toz sabun, yine kullanırmıyım bilmiyorum ama dalin yumuşatıcı, banyo süngeri, dalin kullan at tarzı olan alt değiştirme bezlerinden bide bebeğin mobilyalarını filan silmek için yüzey temizleyicisi aldım. Bi yandan erkenmi dedim yinede aldım. Eşim toz sabun çamaşır deterjanı için bebeğimizi bununlamı yıkıycaz diyo :))
:))) benim esim olsa sanirim onun yikamak icin birsey Oldugunu bile anlamaz :))
Uni nin islak mendilleri cok ovulmus. Ne yazik ki burda marketlerde gormuyorum. Huggies, canbebe ve 2-3 marka daha var. Ben dogurana kadar unİ de getirsinler lutfen. Bu arada marketlerde artik bez, alt degistirme ortusu ve islak mendik kisimlarini dikkatlice inceliyorum :) ilk defa gordum pek cok urunu, hakikaten algida secicilik dedikleri bu olsa gerek :)
hahah cok güldüm ya eşine
evet deseydin bebişimizi önce deterjanla yıkıyıp sonra da yüzey temizleyiciyle silcem deseydin![]()
:))) benim esim olsa sanirim onun yikamak icin birsey Oldugunu bile anlamaz :))
Uni nin islak mendilleri cok ovulmus. Ne yazik ki burda marketlerde gormuyorum. Huggies, canbebe ve 2-3 marka daha var. Ben dogurana kadar unİ de getirsinler lutfen. Bu arada marketlerde artik bez, alt degistirme ortusu ve islak mendik kisimlarini dikkatlice inceliyorum :) ilk defa gordum pek cok urunu, hakikaten algida secicilik dedikleri bu olsa gerek :)
canım benimde açlık şekerim 88 ilk bi saar 163 ikinci saat 123 üçüncü saat 98 çıktı 100 lükte önemli olan düşmesi sanırım 50 lilikte 145 çıkmıştı
Süper:)) Kürkçü han tam olarak neredeymiş, bir de nakit mi alıyorsun herşeyi?