2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Merhaba kızlar :54:
cumartesi doktora gittik kontrol günüydü
şeker yüklemesi yapılacaktı ama ben o sabah 3 tanecik üzüm attım ağzıma diye doktor yapmadı :52:
üzüm şekerli yapamam dedi.bu cumartesi tekrar gidicem :27:
bizim oğlan iyi çok şükür 3 paket margarin kadar olmuş :9:
güzel pozlar verdi doktor iyi bakın zor yakalarsınız bu pozları dedi :1:
bol bol çektik ama kime benzediğini bulamadık bi türlü :1:

maşallah oğlunaa.....benimde 15 gün sonra yapılacak şeker yüklemesi................hee hee valla bizimkiler kısacası herkes fotolarda eşime benzetti kızımı.. azıcık bana benzese diye hayıflandım :9::9: çok güzel pozlar veriyorlar bu haftalardaa:nazar::nazar:

merhaba kızlar, bugün ayrıntılıya girdim. Bebeğimde yarık dudak anomalisi olduğunu söyledi doktor. Yarık dudakla birlikte başka anomaliler de olabilir onun için amniyosentez yaptırmanızda fayda var dedi. Fakat eşim de bende istemedik. Ne şekilde doğarsa doğsun o bizim kabulümüz, Allahım yeter ki onu bize bağışlasın. Rabbim dermansız dert vermesin. Aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı, ya da etrafında bu şekilde ultrasonda söylenip de yarık dudaklı doğan bebekler var mı?

Çok ağladım çok ağladım, minicik yavrumu düşündüm, beslenmesini düşündüm, geçireceği ameliyatları düşündüm.. Ama sonradan dedim ki, bizim dik durmamız lazım ki ona hiç bir şekilde eksiklik hissettirmeyelim..

Böyle işte kızlar, ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah eşimden bin kere razı olsun, ben, rahatlatmak için elinden geleni yapıyor. Bakalım iki hafta sonra kendi doktoruma gideceğim, o ne diyecek..

allah şifa versin arkadaşım ama böle bi sebepten ameliyat olan bi çocuk tvye çıkmıştı yanlış bişilermi ne yapmışlardı tam hatırlamıyorum çok araştırın öle tedavisini yaptırın

merhaba kızlar, bugün ayrıntılıya girdim. Bebeğimde yarık dudak anomalisi olduğunu söyledi doktor. Yarık dudakla birlikte başka anomaliler de olabilir onun için amniyosentez yaptırmanızda fayda var dedi. Fakat eşim de bende istemedik. Ne şekilde doğarsa doğsun o bizim kabulümüz, Allahım yeter ki onu bize bağışlasın. Rabbim dermansız dert vermesin. Aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı, ya da etrafında bu şekilde ultrasonda söylenip de yarık dudaklı doğan bebekler var mı?

Çok ağladım çok ağladım, minicik yavrumu düşündüm, beslenmesini düşündüm, geçireceği ameliyatları düşündüm.. Ama sonradan dedim ki, bizim dik durmamız lazım ki ona hiç bir şekilde eksiklik hissettirmeyelim..

Böyle işte kızlar, ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah eşimden bin kere razı olsun, ben, rahatlatmak için elinden geleni yapıyor. Bakalım iki hafta sonra kendi doktoruma gideceğim, o ne diyecek..

Canım geçmiş olsun öyle bi çocuk tanıyorum oglumla yaşıt o halde bile emmiş annesini ameliyat olmuş şuan sadece biraz ameliyat izi var ama oda gecer muhtemelen başka bişeyi yok takma kafana allah korusun ya tedavisi olmayan bi hastalık cıksaydı üzülme sen

inşallah sonuna kadar da böyle yolunda gider canım. protein kaçağı neden oluyor? duymadım daha önce. çok geçmiş olsun. benim kızım olacak kısmetse, senin?

böbrek sorunum varmıs ben bilmiyordum ilk kzımı kaybetme sebebimde buymus ne yazıkki.
benimde kızım olacak canım.Allahım hayırlısıyla sag salim kucagımıza almayı nasip etsin.
nasıl hareketleri falan?su an kıpır kıpır benim kızım. :16:

iyi allaha şükür kıpır kıpır maşallahı var seninki ne yapıyo

Önceki msjda iyiyim yerine iyiymiş yazmiş benim telefon kelimeleri tahmin ediyo güya,aman neyse boşver bizde iyiyiz şükür benim oglan hiç durmuyo ama ne hikmetse babası elini karnıma koyunca tık susuyor dogru dürüst hissedemedi daha bizimki:1: ama hareketleri bazen rahatsız edici bile olabiliyo

Son düzenleyen: Moderatör:
böbrek sorunum varmıs ben bilmiyordum ilk kzımı kaybetme sebebimde buymus ne yazıkki.
benimde kızım olacak canım.Allahım hayırlısıyla sag salim kucagımıza almayı nasip etsin.

Merhaba aysenaz,ilk kızını dogduktan sonra kaybetmişsin anladığım kadarıyla.Allah yardımcın olsun inşallah bu kızını saglıkla alırsın kucağına...2 gün öncede bi yakınımın 3 aylık bebegi vefat etti allah anasına babasına sabır versin cok zor cocukla imtihan olmak rabbim kimseye yasatmasın

Önceki msjda iyiyim yerine iyiymiş yazmiş benim telefon kelimeleri tahmin ediyo güya,aman neyse boşver bizde iyiyiz şükür benim oglan hiç durmuyo ama ne hikmetse babası elini karnıma koyunca tık susuyor dogru dürüst hissedemedi daha bizimki:1: ama hareketleri bazen rahatsız edici bile olabiliyo

benimki dün babasına poposunumu ne gösterdi kendini topladı göbeğimi şişirdi eşim baktı şaşırdı bu ne yaramaz dedi böle :) dedim böle hep bu hareket sana özeldi dedim ısırırım o poposuysa dedi

Rabbim sifa versin canim. O cok sansli bir yavrucuk, onu boylesine candan seven annesi ve babasi var. Benim kuzenimin kizi da boyle bir rahatsizlikla dogdu, su an 15 yasinda beslenmesi nasil oldu emin degilim, fakat dogumdan sonra bir operasyon gecirmisti. Simdi sadece dudaginin ustunde dikey bir cizgi var, baska birsey belli degil. İnsallah bunun disinda saglikli sihhatlidir canim, seni cok iyi anliyorum fakat cok sukur bi tedavisi olan birsey. Nolur artik aglama :(

bursallı hanımlar hangi doktora hangi hastaneye gidiyodunuz fiyatlalrınıda yazarsanız sebinirim ben bahara gitmiştim ama ekimde fiyatları yükseltiyolarmış şimdi hastane araştırıyorum uygun olursa süper olur bakalım kısmet artık. ayrıntılıya da çekirge doruktan randevu aldım 150 lira dediler baharda 500 dediler

canım yeğenim yarık damak doğdu iç damaktaydı ama beslenmesi biraz zor oluyodu ve kusuyodu kusmaması gerekiyodu annesi yanından hiç ayrılmıyodu ev işlerini kendi annem yapıyodu başkada bi problemleri olmadı çokşükür sadece biraz dikkat etmen gerekiyor oda bi süreliğine zaten belli bi kiloya ulaşınca ameliyat oluyo yeğenim 9 aylıkken oldu 1 ameliyat yeterlioldu çok iyi bi cerrahtı şimdiden araştır sende doğunca ona götürürsün hemen çünkü beslenmesi konusunda eğitim veriyolar ve sana tavsiyem beslenmene çok dikkat etki bebeğin sağlıklı kilolu olsun kilolu doğan bebek kilolu devam ediyo yeğenimde aynı ayda doğan bebek daha geç ameliyat olmuştu çünkü yeterince kiloya ulaşamamıştı zayıf bi bebekti hem kilosu ve beslenmesi iyi olursa hastada olmaz mikop kapmaz ne kadar doğru bilmiyorum ama bu bebekler daha çabuk hastalanırmış maşallah diyim bizimki pek olmamıştı ama dediğim gibi kilolu doğdu ve öyle devam etti Allah yardımcınız olsun canım kafana takmasakın Allah beterinden korusun yarık damak geçer merak etme

Rabbim yardimcin olsun canim. Cok sukur sebep teshis edilmis bu defa. Amin canim insallah yavrularimiza sag salim kavusuruz. Ben henuz fazla birsey hissetmiyorum ne yazik ki. Plasenta ondeymis, bu yuzden dedi dr. Ben de dort gozle bekliyorum bebegimi hissetmeyi :)

neler duyyor nne mucizeler yaşıyoruz dilerim allahtan saglıkla gelir kuzun kucagına rabbim dermansız dert vermesinn yeterki

Seni yaramaz seniii,hemde popo öylemi? Bizimki sırf babayı maskara etmek için tınlamıyo bence cok yaramaz bunlar simdiden napcaz bilmiyorum:52:
benimki dün babasına poposunumu ne gösterdi kendini topladı göbeğimi şişirdi eşim baktı şaşırdı bu ne yaramaz dedi böle :) dedim böle hep bu hareket sana özeldi dedim ısırırım o poposuysa dedi

Son düzenleyen: Moderatör:
tatlım ben de tshi yorumlayayım benim 2.88 çıkmıştı doktorum gebelik için biraz yüksek olduğunu söylemişti.. o zamandan beri levotiron 25 mg kullanıyorum.. sana da muhtemelen bir endokrin uzmanına görünmeni söyleyecektir.. gebelikte 2.80nin altında olmasını istiyorlarmış bu değer.. ama sakın endişelenme ben de başta tedirgin olmuştum ama bu zaten çok olağan birşeymiş ve o ilacın da alınmasının herhangi bi yan etkisi yokmuş.. benim yakın bir tanıdığım endokrin uzmanı onunla irtibattayım içimi çok rahatlattı o

Canımm şimdi başka bir doktora sonuçlarımı gösterdim de. Aynen dediğin gibi oldu endokrinoloji uzmanına yönlendirdi. İlaç kullanman lazım, yoksa erken kayıplara yolaçabiliyor dedi. İçim öyle kötü oldu ki. İlk gebeliğimdeki testlerde bu değer 3.5 çıkmış. O zaman doktorum hiç bişey söylememişti. Acaba diyorum bebeğimi o yüzden mi kaybettim. Testleri yeniden yaptırdıkça ve doktor böyle söyledikçe dahada kötü oluyorum.

Canımm şimdi başka bir doktora sonuçlarımı gösterdim de. Aynen dediğin gibi oldu endokrinoloji uzmanına yönlendirdi. İlaç kullanman lazım, yoksa erken kayıplara yolaçabiliyor dedi. İçim öyle kötü oldu ki. İlk gebeliğimdeki testlerde bu değer 3.5 çıkmış. O zaman doktorum hiç bişey söylememişti. Acaba diyorum bebeğimi o yüzden mi kaybettim. Testleri yeniden yaptırdıkça ve doktor böyle söyledikçe dahada kötü oluyorum.

Canımm yanlış görmüyorum degil mi???sen yine hamişsin cok sevindim yaaa:52:

Canım üzülme anlaşıldı çok şükür benim arkadasımın 2 kaybından sonra anlaşıldı kalp atışını duyamıyordu hiç sorunda buymuş 3. ye Hamile kalınca hemen ilaca başladı bebeği doğdu 7 aylık şimdi :) yarın sabah hemen doktora gidip ilaca başla istersen, şekeride kafaya takma ama dikkat et karnonhidratada dikkat et sadece tatlıya değil. Şeker ihtiyacını meyveden karşılarsın

Back
X