2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar nerdesınız yaaa ıkı muhabbet edecektık:::::::::)))
:1: herkes derbiyi izliyo sanırım şekerim :1:
Canım şahaneymiş bunlar ya bayıldım :16:
Karyolanın her yerini sarması çok güzel. Nerden baktın modeli markası nedir bana da söyler misin?

evet canım kız bebişler için de muhteşem modeller var link atıyorum
aybi baby markası,fiyat çok uygun değil ama çok beğendim taksitle şimdiden almayı düşünüyorum.
sence hangisi güzel onu da söylesen ya kuzum :52:

Aybi Baby Bebek Uyku Seti Fiyatları ilkebebe.com

kızlar ben de mevlüt okutucam ama benim çok kalabalık sülalem of valla okunandan bişey anlamicam milletin gerginliğinden
keşke bizde de 10 kişi falan olsa.muhtemelen 40 çıkınca okunacak
annem şimdiden gelecekleri ve ikramları düşünüyo yok onu almak lazım yok onu giydirmek lazım,amaç dua okunsun değil mi yani şimdiden gerilmeye başladım millet dolucak rahat edemicem :5:
bu arada biz oğlanı doğduktan sonra sünnet ettirmeyi düşünüyoruz,oğlu olanlar siz ne düşünüyosunuz?
çok çabuk iyileşiyolarmış.inşallah sağlık problemimiz olmazsa 2 ay olmadan yapılsın istiyoruz

off ben de kalabalıgı hıc sevmem hele evın ıcınde.. dedım ya bız de 7 kısı olacagız..en yakınlarım....maksat dua..... okaadar kalabalıga hızmet et kafa sıs evı temızle offf ben cok zorlanırım..... sunnet konusunda ben de sunnet torenlerını hıc sevmem hastanede ben de erkenden yaptırmayı dusunuyorum bıraz daha bahara dogru ınsallah........

bu iki uyku takımını beğendim kızlar.
odamızı bebek mavisi boyadık,mobilyalarımız beyaz
hangisini alsam daha güzel?
1. bu
Eki Görüntüle 810574

2. bu
Eki Görüntüle 810573

ben bırıncı takımı cok begendım...hangı marka bu ve fıyatı ne cnm

sağol canım bu model de güzelmiş çok görüyorum bu arabadan da baya kullanan var
ama pahalı diye hatırlıyorum
casual eğimli biraz,içine kalın battaniye koysam sanırım sorun olmayacak
annem görünce çok sevindi oooo ben bunu yatırıp gezdiririm diye :1:

sağol tatlım çok teşekkürler :16:
bu arabaya da bayıldım yaa muhteşemmiş :1:
ben sahibinden com da şu arabayı buldum çok kaliteli duruyo 575 TL falan adamı aradık ama görmeden de alamicamız için almadık
ama linki vereyim düşünen olursa bakar diye :8:
Bebek arabası - Bebek Arabası sahibinden.com'da - 77267718
Eki Görüntüle 810554

Travel sistemler çok güzel.Özellikle tekerin büyük olması harika duruyor.
AmA yakından görme fırsatını bulunca bazı dezavantajlarını gördüm.Tenteleri yarıda kalıyor.Çift taraflı olduğunda güneşe ters koyabiliriz ama rüzgarı engellemek için bu mümkün olmaz gibime geliyor.
Port bebe olanklar,üst resimdeki gibi.Bunu oturma koltuğuna çevirirken alttan sadece 2 kemer tutacak bebeğin sırtını.7-8-9 kiloluk
olduğunda güvenilir olabilir mi :44:
Daha çok az modele bakabildim ama daha önce travel kesin gözüyle bakarken şimdi yarı yarıya indi.
Hala tam vazgeçemedim.çok şık duruyor :1:

kızlar ben de mevlüt okutucam ama benim çok kalabalık sülalem of valla okunandan bişey anlamicam milletin gerginliğinden
keşke bizde de 10 kişi falan olsa.muhtemelen 40 çıkınca okunacak
annem şimdiden gelecekleri ve ikramları düşünüyo yok onu almak lazım yok onu giydirmek lazım,amaç dua okunsun değil mi yani şimdiden gerilmeye başladım millet dolucak rahat edemicem :5:
bu arada biz oğlanı doğduktan sonra sünnet ettirmeyi düşünüyoruz,oğlu olanlar siz ne düşünüyosunuz?
çok çabuk iyileşiyolarmış.inşallah sağlık problemimiz olmazsa 2 ay olmadan yapılsın istiyoruz

Bizimde oğlan kısmetse.Eşimle nasip olursa ilk aylarda yapılsın istiyoruz.Hatta eşim 6 ay dan sonra,ben 2-3 aylıkken düşünüyorum.Burada önceki ayları okurken 3 aylık yaptıranlar var memnunlar.bebek fazla hareketlenmeden dönmeden daha iyi sanırım.

bu iki uyku takımını beğendim kızlar.
odamızı bebek mavisi boyadık,mobilyalarımız beyaz
hangisini alsam daha güzel?
1. bu
Eki Görüntüle 810574

2. bu
Eki Görüntüle 810573

Odanız da maviyse ilk resim daha hoş gibi.ikincisi boğabilir sanki.
Ben herşeyinin çok mavili olmasını istemiyorum şahsen.
2.de güzel ama koyu geldi biraz

Miniiikkelebek; biraz göz attım canım şimdi, çok güzel şeyler var gibi duruyo:16:
Şimdi bi yandan maç yorumlarını dinliyorum bi yandan size yazıyorum arada ziyan olmasın güzelim site, adresi kaydettim sonra ayrıntılı incelicem:)
Biz şimdilik sadece beşik alacaktık ama sanırım vazgeçtik, bebek odası alalım diyo eşim. Büyüyen, yatak olan beşikli takımlardan alalım, 1 yaşından sonra odasını ayırmayı düşünüyoruz ya, o zaman odayı kurarız diyo. Bebişin odası olacak odamız var, şimdilik diyorum sadece karyolayı alırım yatak odasına, diğerleri bebişin odasında durur, odasını ayıracağım zaman halı perde falan alırız ne gerekliyse, düzeriz odasını.
Gönül hepsini almak istiyo ama masraf 1 değil 2 değil, hangisine yetişeceğimizi şaşırdık valla :44:

off ben de kalabalıgı hıc sevmem hele evın ıcınde.. dedım ya bız de 7 kısı olacagız..en yakınlarım....maksat dua..... okaadar kalabalıga hızmet et kafa sıs evı temızle offf ben cok zorlanırım..... sunnet konusunda ben de sunnet torenlerını hıc sevmem hastanede ben de erkenden yaptırmayı dusunuyorum bıraz daha bahara dogru ınsallah........
ben bırıncı takımı cok begendım...hangı marka bu ve fıyatı ne cnm
ay ne güzel valla 7 kişi en azından koşturmacadan uzak olur insan duadan bişey anlar ben sadece stres yapıyorum kalabalık hiç sevmiyorum hiççç.yani sadece aileleri çağırsam ve yakınları annem istemez illa herkesi doldurucak eve :5:
canım uyku seti aybi baby marka 250 civarı takım halinde
Ben kızım olacağı için kuzuluyu beğendim ama oğlum olsa 2.'yi alırdım canım :16:
canım attığım linkte çok güzel pembeler de var bi bak istersen
google amcada aratınca çok güzel pembişler çıkıyo
ben de 2. yi daha çok beğendim gibi ama koyu kaçar mı bebeklere açık renkler iyi geliyomuş ya
sırf beğendim diye almak istemiyorum,keşke oğlana sorma imkanım olsa :52:
Travel sistemler çok güzel.Özellikle tekerin büyük olması harika duruyor.
AmA yakından görme fırsatını bulunca bazı dezavantajlarını gördüm.Tenteleri yarıda kalıyor.Çift taraflı olduğunda güneşe ters koyabiliriz ama rüzgarı engellemek için bu mümkün olmaz gibime geliyor.
Port bebe olanklar,üst resimdeki gibi.Bunu oturma koltuğuna çevirirken alttan sadece 2 kemer tutacak bebeğin sırtını.7-8-9 kiloluk
olduğunda güvenilir olabilir mi :44:
Daha çok az modele bakabildim ama daha önce travel kesin gözüyle bakarken şimdi yarı yarıya indi.
Hala tam vazgeçemedim.çok şık duruyor :1:
Bizimde oğlan kısmetse.Eşimle nasip olursa ilk aylarda yapılsın istiyoruz.Hatta eşim 6 ay dan sonra,ben 2-3 aylıkken düşünüyorum.Burada önceki ayları okurken 3 aylık yaptıranlar var memnunlar.bebek fazla hareketlenmeden dönmeden daha iyi sanırım.
Odanız da maviyse ilk resim daha hoş gibi.ikincisi boğabilir sanki.
Ben herşeyinin çok mavili olmasını istemiyorum şahsen.
2.de güzel ama koyu geldi biraz
evet canım haklısın aslında travel arabaların da dezavantajları var ama inan hiçbiri 4 4lük olmuyo valla insan napçanı şaşırıyo
ben zaten baston da alıcam ilerleyen zamanlarda.onu arabasız çıktığımda alırım,eşimle çıkarken travel idare eder bizi ağırlık sorun olmaz.üstüste konan travellerin üstü nerdeyse tam kapanıyo ama bu defa da ağır oluyo.oturma pozisyonuna alırken dediğin gibi çocuk çılgın bişey olursa dayanırmı bilmem ama boşver çoook detaya takılınca inan eli boş döneriz :52:
doktorlar da erken sünnet tavsiye ediyolar,ben bi çocuk doktoruna danışıcam size de haber veririm.
ben de çok mavili istemiyodum sözde bi baktım maviş olmuş herşeyi :1:
ama değişik açık renklerde kullanıcam odada.nasıl bişey çıkıcak bilmiyorum :9:

Miniiikkelebek; biraz göz attım canım şimdi, çok güzel şeyler var gibi duruyo:16:
Şimdi bi yandan maç yorumlarını dinliyorum bi yandan size yazıyorum arada ziyan olmasın güzelim site, adresi kaydettim sonra ayrıntılı incelicem:)
Biz şimdilik sadece beşik alacaktık ama sanırım vazgeçtik, bebek odası alalım diyo eşim. Büyüyen, yatak olan beşikli takımlardan alalım, 1 yaşından sonra odasını ayırmayı düşünüyoruz ya, o zaman odayı kurarız diyo. Bebişin odası olacak odamız var, şimdilik diyorum sadece karyolayı alırım yatak odasına, diğerleri bebişin odasında durur, odasını ayıracağım zaman halı perde falan alırız ne gerekliyse, düzeriz odasını.
Gönül hepsini almak istiyo ama masraf 1 değil 2 değil, hangisine yetişeceğimizi şaşırdık valla :44:

benim de bi gözüm yorumlarda :1: beşiktaşlıyız biz bu arada evde bi sessizlik var şu an :52:
yani odanın acelesi yok sonuçta dediğin gibi de yapabilirsiniz
hem o zaman masraflar hafifler daha güzelinden alırsınız canım.ama bizim mutlaka dolaba ihtiyacımız vardı o yüzden aldık
başka hiçbiyere koyamazdım eşyalarını hiç boş yerim yok :26:
nası olcak ben de bilmiyorum liste olduğu gibi duruyo :27:
bi yandan sonra alalım diyoruz,bi yandan taksitle alıp peyderpey ödeyelim diyoruz şaşırdık:35:

benim de bi gözüm yorumlarda :1: beşiktaşlıyız biz bu arada evde bi sessizlik var şu an :52:
yani odanın acelesi yok sonuçta dediğin gibi de yapabilirsiniz
hem o zaman masraflar hafifler daha güzelinden alırsınız canım.ama bizim mutlaka dolaba ihtiyacımız vardı o yüzden aldık
başka hiçbiyere koyamazdım eşyalarını hiç boş yerim yok :26:
nası olcak ben de bilmiyorum liste olduğu gibi duruyo :27:
bi yandan sonra alalım diyoruz,bi yandan taksitle alıp peyderpey ödeyelim diyoruz şaşırdık:35:

Biz Galatasaray'lıyız ama inanır mısın bir sporsever olarak üzülerek izledim maç sonunu, keşke olmasa böyle şeyler hiç :25:
Neyse boşverelim şimdi maçı da dediğim gibi takımı alıp, odanın diğer ıvır zıvırını sonradan alırız diye düşünüyorum nasıl olsa 1 belki de 1,5 sene odasını kullanmicak ama dediğin gibi eşyalar için gardrop lazım. Biz kendî eşyalarımızı zor sığdırıyoruz bebişime yer yok malesef :44:

Biz Galatasaray'lıyız ama inanır mısın bir sporsever olarak üzülerek izledim maç sonunu, keşke olmasa böyle şeyler hiç :25:
Neyse boşverelim şimdi maçı da dediğim gibi takımı alıp, odanın diğer ıvır zıvırını sonradan alırız diye düşünüyorum nasıl olsa 1 belki de 1,5 sene odasını kullanmicak ama dediğin gibi eşyalar için gardrop lazım. Biz kendî eşyalarımızı zor sığdırıyoruz bebişime yer yok malesef :44:

taraftar değil onlar canavar zaten,sinirleniyorum eşim tamam sakin sakin diyo :52:
neyse canım sende benim gibi yerin yoksa mecbur alcan,inan dolabımda yer açayım desem çoraplarını koycak yer bulurum ancak :1:
bis yatıyos yarın sabah görüşelim şekerler muckk :54:

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr bir sıtede yemek tarıflerıne bakıyordum ama su an bır de cok acıktım:) aksam yemegını gecıstırmıstım.....su an evde yemek de yok ama o kadar acıktım kı ve oradakı tarıflere baktım offffff dayanamıorummmm

ay ne güzel valla 7 kişi en azından koşturmacadan uzak olur insan duadan bişey anlar ben sadece stres yapıyorum kalabalık hiç sevmiyorum hiççç.yani sadece aileleri çağırsam ve yakınları annem istemez illa herkesi doldurucak eve :5:
canım uyku seti aybi baby marka 250 civarı takım halinde

canım attığım linkte çok güzel pembeler de var bi bak istersen
google amcada aratınca çok güzel pembişler çıkıyo
ben de 2. yi daha çok beğendim gibi ama koyu kaçar mı bebeklere açık renkler iyi geliyomuş ya
sırf beğendim diye almak istemiyorum,keşke oğlana sorma imkanım olsa :52:

evet canım haklısın aslında travel arabaların da dezavantajları var ama inan hiçbiri 4 4lük olmuyo valla insan napçanı şaşırıyo
ben zaten baston da alıcam ilerleyen zamanlarda.onu arabasız çıktığımda alırım,eşimle çıkarken travel idare eder bizi ağırlık sorun olmaz.üstüste konan travellerin üstü nerdeyse tam kapanıyo ama bu defa da ağır oluyo.oturma pozisyonuna alırken dediğin gibi çocuk çılgın bişey olursa dayanırmı bilmem ama boşver çoook detaya takılınca inan eli boş döneriz :52:
doktorlar da erken sünnet tavsiye ediyolar,ben bi çocuk doktoruna danışıcam size de haber veririm.
ben de çok mavili istemiyodum sözde bi baktım maviş olmuş herşeyi :1:
ama değişik açık renklerde kullanıcam odada.nasıl bişey çıkıcak bilmiyorum :9:

Öyle evet ama daha az riski olanları da var elbet.Normal bebek arabaları olur daha olmadı.Onlarında çok güzel özellikleri var.
Unuttum bir de travellerde oturma yeri çok dar :53: görünce inanamadım.
O üstüste olanlardan bir tane gördüm denedim.çok hafifti.onlarda tam kapanıyor süper o açıdan.Bastonlardan korkuyorum ben,bikaç yıl önce bir çocuğun yan devrildiğini görmüştüm,eğilmeye çalışıyordu.o yüzden onlara hiç bakmıyorum.Neyse daha zaman var buluruz artık bi tane inşallah.

Zevklisin güzel bişeyler çıkar mutlaka :nazar::34:

aybi baby markası,fiyat çok uygun değil ama çok beğendim taksitle şimdiden almayı düşünüyorum.

Ben ikisini de beğendim, ben uyku setini, halı ve perde ile birlikte bir konsept yapmayı planlıyorum. Mesela, balıklı olanı alırsan, balıklı halı, balıklı perde de alırsan deniz teması çıkar ortaya..

Canım bir de denokids'e baksana, orada da çok güzel ürünler var. Eğer istanbulda yaşıyorsan mağazasında indirim de yapıyorlarmış. Bizim arkadaşımıza abajuru 20 tl'ye verdi:))

kızlar dişimi yaptırıp geldim malesef cok çürümüş
doktorum yaptırabilrsin dedi
lokal anestezi ile dişime geçici dolgu kondu ama ctesi tekrar bakıcak insallah agrı sızı olmaz
kanal tedavisine baslıcak yüksek ihtimal
:43::43:

Geçmiş olsun canım ...

Gecmis olsun Lex,

Doktorun verdiyse güven ona, bir sey olmayacak bebisine.. Ben basım ağrıdığında ya tülbentle etrafını sarıp sıkıyporum, ya saclarıma masaj yapıyorum ya da uyuyorum.

Canım başım ağrıyınca minoset içiyorum günde 4 taneye kadar izin var. Benim 3. ayımda felaket migrenim tutuyordu içmeye mecbur kalıyordum. Allahtan şimdi çok sık başım ağrımıyor.

Gecmis olsun tekrar

Canım öyle düşünme, bebek için fayda zarar dengesi yapılıyor ve ona göre ilaç veriliyor. Munour mu kullandın, onun hiç bir zararı yokmuş...

Canım monurol şasi miydi öyle bir adı vardı.

Back
X