Aslında doğru söylüyorsun, bana da mantıklı geldi ama nasıl söyleyeceksem, ben eşimin kafasına yerleştiriyrum, gazı ona vereceğim yani:)) O da şimdi söylerken eline yüzüne bulaştırırımış, ayıkla pirincin taşını...
Aslında çok mantıklı yazdıkların ama ben bunları kayınvalidemlere söylesem hatta dahada yumuşatılmış halini anında kırılıp giderler sonra gönüllerini almam gerekir. benim için en iyisi bi müdahale anında tatlı bi dille söylemek yoksa baştan bu konuşmayı yaparsam düşünemiyorum olucakları:)) o gün bi gelsinde miniğimizle uğraşmaktan belkide gözümüz hiç bişey görmiycek
Kizlar tabii ki ailelerinizi en iyi siz tanirsiniz. Ben bastanvsoyledim bilsinler. Bu kv ile bitmiyor ki, kuzeni var teyzesi var komsusu var. Arkadasim emzirirken odaya kp giriyormus, kiz bana alistim ne yapayim diyor. Ben esime kvye anneme soyledim, herkes kendi ziyaretcisini munasip bir dille yonlendirsin :) ben sinirlenince agir tepki de verebilirim, o yuzden bastan soyledim iyi oldu. Ben ameliyat oldugumda kuzenim 3 gun sabahtan aksama hastanedeydi, ayagini da yatagima dayadi, sallaya sallaya sohbet ediyordu. Yani kalkabilsem bogazina sarilacaktim. Hele simdi kis gunu bir de bebek var, ziyaretin kisasi makbuldur fazla kalabalik basimda cekemem :))