2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Günaydın anneler ve minik bebişleri,

Bugün kendimi çok pozitif hissediyorum, öğleden sonra tekrar detaylı ultrasona gideceğim. Daha önce bahsettiğim yarık dudak anomalisi için. İlk radyoloji uzmanından çok memnun kalmadığımız için, Rıza Madazlı diye bir profesörü önerdi doktorum. İçimden bir his her şey güzel olacak diyor. Dua edin olur mu arkadaşlar. Bebeğim sabahtan beri kıpırdayıp duruyor, sanırım annesine güzel görünmek için şimdiden hazırlıklara başladı :)

Allahım tüm bebişlerimizi korusun.

Sağlıcakla kalın..

Bugün kendimi çok pozitif hissediyorum, öğleden sonra tekrar detaylı ultrasona gideceğim. Daha önce bahsettiğim yarık dudak anomalisi için. İlk radyoloji uzmanından çok memnun kalmadığımız için, Rıza Madazlı diye bir profesörü önerdi doktorum. İçimden bir his her şey güzel olacak diyor. Dua edin olur mu arkadaşlar. Bebeğim sabahtan beri kıpırdayıp duruyor, sanırım annesine güzel görünmek için şimdiden hazırlıklara başladı :)

Sağlıcakla kalın..

Amin canımm.. Rıza Madazlı çok iyi bir doktordur eminim kafan rahat bir şekilde döneceksin evine.. Allahım yüzünüzü güldürsün inşallah..

o da var aslında... ay bilemiyorum ya insan özeniyo da kucağımıza almadan da yapmamak lazım belki..

kızlar amerikada düğünden önce bridal shower, bebekten önce baby shower yapıyorlar. hediye listeleri oluyor, hediyeler düğün veya doğumdan önce alınıyor. aslında çok güzel bir düşünce, hem etkinlikler de çok eğlenceli oluyor. ama bizde bebek doğduktan sonra alınır hediyeler burda. bence de çok güzel, yapmayı düşünüyorum ama sadece etkinlik-yeme-içme kısmını yaparım belki. bizde önceden almak alışkanlık omadığı için ben de sizin gibi insanlara ters gelir mi diye düşünüyorum çünkü :)

Sağlıcakla kalın..

inşallah herşeyin yolunda olduğunu öğrenir ve rahatlarsın dendenn :) bizimle de paylaş lütfen sonucu. minik bebişi de doya doya görürsün umarım.

lex nasılsın? bebiş nasıl? :)

Canım bu aralar biraz sıkıntılarım var çok önemli değil aslında.Bir iki haftadır aşırı yoruluyorum çok iş yapmasam da. Doktorum bana demir ilacı vermedi hala. Bu hafta endokrinolojiye gidip tüm tahlillerimi yaptıracağım, sonuca göre demir başlayacağız. Geceleri çok tıkanıyorum ve midem sürekli yanıyor. Çantamda gavisgon taşıyorum,arada dikip içiyorum alkolik amcaların cebinde konyak taşıması gibi :1:
Ha bebeyi soruyorsan ben hala hissetmiyorum kuzumu yaa :( 24. haftaya girdim ben doğunca anlayacağım herhalde :1:
Sen nasılsın şeker???

kızlar amerikada düğünden önce bridal shower, bebekten önce baby shower yapıyorlar. hediye listeleri oluyor, hediyeler düğün veya doğumdan önce alınıyor. aslında çok güzel bir düşünce, hem etkinlikler de çok eğlenceli oluyor. ama bizde bebek doğduktan sonra alınır hediyeler burda. bence de çok güzel, yapmayı düşünüyorum ama sadece etkinlik-yeme-içme kısmını yaparım belki. bizde önceden almak alışkanlık omadığı için ben de sizin gibi insanlara ters gelir mi diye düşünüyorum çünkü :)

Ya aynen... ailede yapan olmadı, eltim ikiz doğurdu valla ne baby showerı mevlüt bile yapmadılar :). Öyle olunca da bana da ayıp geliyor insanlara bir şey alın demek gibi geliyor. Aslında düşünce çok güzel... öncesinde yapıldığında bebeğe yapılacak harcamaların bir kısmını da çevrenizdekiler yapıyor az veya çok.

Canım bu aralar biraz sıkıntılarım var çok önemli değil aslında.Bir iki haftadır aşırı yoruluyorum çok iş yapmasam da. Doktorum bana demir ilacı vermedi hala. Bu hafta endokrinolojiye gidip tüm tahlillerimi yaptıracağım, sonuca göre demir başlayacağız. Geceleri çok tıkanıyorum ve midem sürekli yanıyor. Çantamda gavisgon taşıyorum,arada dikip içiyorum alkolik amcaların cebinde konyak taşıması gibi :1:
Ha bebeyi soruyorsan ben hala hissetmiyorum kuzumu yaa :( 24. haftaya girdim ben doğunca anlayacağım herhalde :1:
Sen nasılsın şeker???

geçmiş olsun :( ben de multivitamin hariç demir ilacı kullanmıyorum, benim de kan tahlillerim henüz yapılmadı. benimkiler 26. haftada yapılacakmış. belki demir düşüklüğü veya magnezyum eksikliğindendir? herşeye bakılması iyi olur tabii. mide yanması, şişkinlik ve uykusuzluk bende de var :( akşam sanırım 1 saat uyudum toplamda. ağır falan da yememiştim oysa ki.

:)) ben 3-4 gündür sırt üstü yatınca pıtır pıtır birşeyler hissediyorum. onlar bebiş olabilir mi acaba? :)) tekme tokat hissetmiyorum ama. bizim yavrular pek yavaş, pek mülayım :))

günaydın kızlar bugün sabah oğlumun öpücüğü kızçemin tekmeleriyle uyandın çok güzel bir duygu rabbim herkese de nasip etsin inş 5 yaşındaki oğlum bile tekmelerini hissetti gülüyor inş doğduktan sonrada kıskançlık yaşamayız

Sağlıcakla kalın..

hadi cnm iş. güzel haberler getiriceksin bize allah yardımcın olsun

geçmiş olsun :( ben de multivitamin hariç demir ilacı kullanmıyorum, benim de kan tahlillerim henüz yapılmadı. benimkiler 26. haftada yapılacakmış. belki demir düşüklüğü veya magnezyum eksikliğindendir? herşeye bakılması iyi olur tabii. mide yanması, şişkinlik ve uykusuzluk bende de var :( akşam sanırım 1 saat uyudum toplamda. ağır falan da yememiştim oysa ki.

:)) ben 3-4 gündür sırt üstü yatınca pıtır pıtır birşeyler hissediyorum. onlar bebiş olabilir mi acaba? :)) tekme tokat hissetmiyorum ama. bizim yavrular pek yavaş, pek mülayım :))

canım o konuda sıkıntı etme kendine ben hissediyorum ama öyle tekme tokat gibi kuvvetli hissetmiyorum sadece kıpırdıyor bazen pıt pıt bişe atıyo ama öyle kuvvetli deil belkim bizimkiler sakin olcak ondandır :1::1:

kızlar o gün bir haberde lohusa cinnetinden bahsediyordu bence yakınlarınıza o haberi dinletin üzerinize fazla gelmezler benim yanıma kv ve annem gelcek o yüzden böyle bir sorunumda olmayacak ilk oğlumdan biliyorum eşimin bile lafları batıyordu 40 ım çıkana kadar bana yaklaşma tamam de geç dedim artık çünkü ben bile neye sinirlendiğimi bilmiyordum bazı kv kadınlar da aman şimdikilerde bi icat çıkartıyorlar bizde doğurduk ne oldu o yüzden bunlara kulak vermeyin en güzel günlerinizi güzel hatırlamanız dileğiyle herşey gönlünüzce olsun öptüm hepinizi

canım o konuda sıkıntı etme kendine ben hissediyorum ama öyle tekme tokat gibi kuvvetli hissetmiyorum sadece kıpırdıyor bazen pıt pıt bişe atıyo ama öyle kuvvetli deil belkim bizimkiler sakin olcak ondandır :1::1:

bencede sıkıntı etme benim arkadaşın oğlu 4,5 kilo doğdu 8 aya kadar hiç hissetmedim dedi şimdi çocuk maşallah koç gibi

[video=youtube;vLosX9gem0E]http://www.youtube.com/watch?v=vLosX9gem0E[/video]
gunaydinnnnnnnn ocak anneleriiiiiiii
bu sarki nisan annelerinden size geliyorrrrrrrrrrr
sesini sonuna kadar acip bagira bagira soyluyoruzzzzz
hadiiiiiiii
harika bir guuunnnnnnn
hadiii atin icinizde ki butun sıkıntıları endiseleriiiiiiii
hersey harika olacakkkkk
az kaldiiiiiiii meleklerimiz bizlerleeee
:16::16:hosgeldinizzzzzzz meeeelleeeekkkkleeeerrrrrrr:16::16:

Ya aynen... ailede yapan olmadı, eltim ikiz doğurdu valla ne baby showerı mevlüt bile yapmadılar :). Öyle olunca da bana da ayıp geliyor insanlara bir şey alın demek gibi geliyor. Aslında düşünce çok güzel... öncesinde yapıldığında bebeğe yapılacak harcamaların bir kısmını da çevrenizdekiler yapıyor az veya çok.

bizde bebek mevlüdü diye bir adet yok, 6 aylık kınası var. ben her ikisini de yapmayacağım.
bebek bekleyen aileye yardım gibi bir etkinlik aslında, güzel birşey. doğumdan önceki son 1 ayda yapılıyor sanırım, daha düşünmek için vaktimiz var :)

doğduktan sonra "anneeee 9 ay yattığın yettiii" diyecekler gibime geliyor :)))

Sağlıcakla kalın..

Canım benim inşallah güzel haberlerle dönersin :) Bizi de haberdar et, merakta bırakma e mi. Dualarımız seninle ve bebişinle :)

[video=youtube;vLosX9gem0E]http://www.youtube.com/watch?v=vLosX9gem0E[/video]
gunaydinnnnnnnn ocak anneleriiiiiiii
bu sarki nisan annelerinden size geliyorrrrrrrrrrr
sesini sonuna kadar acip bagira bagira soyluyoruzzzzz
hadiiiiiiii
harika bir guuunnnnnnn
hadiii atin icinizde ki butun sıkıntıları endiseleriiiiiiii
hersey harika olacakkkkk
az kaldiiiiiiii meleklerimiz bizlerleeee
:16::16:hosgeldinizzzzzzz meeeelleeeekkkkleeeerrrrrrr:16::16:

ayyy çok güzel çok teşekür ederizz!!! :)))

Back
X