2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bizde bebek mevlüdü diye bir adet yok, 6 aylık kınası var. ben her ikisini de yapmayacağım.
bebek bekleyen aileye yardım gibi bir etkinlik aslında, güzel birşey. doğumdan önceki son 1 ayda yapılıyor sanırım, daha düşünmek için vaktimiz var :)

evet bizde de bebek kınası yapılır :)

merhaba kızlaar, çok fazla şey yazılmış geçmişi okuyamadım henüz.. bugün çok bi mutluyum, bütün stresim bitti sayılır..

cumartesi günü akşama kadar bir sürü bebek mağazası gezdik, kararlarımızı verdik. pazar günüde gittik hepsini aldık :) bebek odası takımı, çocuk arabası, halısı, perdeleri, uyku tulumu, fırça tarak seti, emzikleri, karyolasının yatağını, uyku setini.

mobilyaları en sonunda bir imalatçı bulduk ve komple mdf'den hem istediğimiz gibi hemde uygun fiyata siparişini verdik ödemesini yaptık 2 hafta sonra gelecek. kırmızı beyaz denizci desenli aldık :) uyku seti ve perdeside takım onlarda gemi desenli. kıpkırmızı bir halı aldık, antibakteriyel, ondada gemi desenleri var.

bebek arabamız wei-b 1012 trio travel sistem. hem oto koltuğu var, hemde babyport özelliği var.. biz çok gezdiğimiz için, dışarda piknikte falan olduğumuzda çocuk kendi arabasında yatar diye düşündüm, onun için içi dümdüz yatan bebeport özellikli olduğu için bunu seçtim. hem ağırda değil, katlandığında fazla yer kaplamıyor. her parçası ayrı takılıyor. birde hem otokoltuğunu, hem oturma koltuğunu iki yönlüde kullanabiliyorsun. çok hoşumuza gitti intde de çok iyi yorumlar okuduk baya araştırıp inceleyip aldık.

bu hafta içi akşamlarıda odasını boyayacağız.

birde bebek battaniyesi modeli öğrendim iplerini aldım, dün akşam başladım o kadar kolayki bir karışını ördüm bile. bir haftada bitiririm büyük ihtimalle. top top iplerden yapılıyor, çift katlı pofuduk birşey oluyor. bitince eklerim resmini. hatta eve gidince yarım halinide eklerim.

merhaba kızlaar, çok fazla şey yazılmış geçmişi okuyamadım henüz.. bugün çok bi mutluyum, bütün stresim bitti sayılır..

cumartesi günü akşama kadar bir sürü bebek mağazası gezdik, kararlarımızı verdik. pazar günüde gittik hepsini aldık :) bebek odası takımı, çocuk arabası, halısı, perdeleri, uyku tulumu, fırça tarak seti, emzikleri, karyolasının yatağını, uyku setini.

mobilyaları en sonunda bir imalatçı bulduk ve komple mdf'den hem istediğimiz gibi hemde uygun fiyata siparişini verdik ödemesini yaptık 2 hafta sonra gelecek. kırmızı beyaz denizci desenli aldık :) uyku seti ve perdeside takım onlarda gemi desenli. kıpkırmızı bir halı aldık, antibakteriyel, ondada gemi desenleri var.

bebek arabamız wei-b 1012 trio travel sistem. hem oto koltuğu var, hemde babyport özelliği var.. biz çok gezdiğimiz için, dışarda piknikte falan olduğumuzda çocuk kendi arabasında yatar diye düşündüm, onun için içi dümdüz yatan bebeport özellikli olduğu için bunu seçtim. hem ağırda değil, katlandığında fazla yer kaplamıyor. her parçası ayrı takılıyor. birde hem otokoltuğunu, hem oturma koltuğunu iki yönlüde kullanabiliyorsun. çok hoşumuza gitti intde de çok iyi yorumlar okuduk baya araştırıp inceleyip aldık.

birde bebek battaniyesi modeli öğrendim iplerini aldım, dün akşam başladım o kadar kolayki bir karışını ördüm bile. bir haftada bitiririm büyük ihtimalle. top top iplerden yapılıyor, çift katlı pofuduk birşey oluyor. bitince eklerim resmini. hatta eve gidince yarım halinide eklerim.

Ohh ne güzel her şeyi bitirmişsiniz :) Allah güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım.

Ohh ne güzel her şeyi bitirmişsiniz :) Allah güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım.

amin teşekkür ederim, daha güzelleri sizin olsun inşallah..

ya kızlar oğlum olacak, oda takımını bu zamana kadar hep beyaz almayı düşünüyorduk, bebek mağazalarını gezerken kırmızılı olanlar daha çok hoşumuza gitti, biraz canlı dursun istedik. evimizde hiç bir odada yok kırmızı aslında, evlenirken istememiştik.

neyse acaba iyimidir ya kırmızı olması, arayıp komple beyaz olsun desemmiii demesem miii bilemedim.

Aslında korkmuyorum gbi ama iğne fobim var . Peki sen ne için yaptırdın amniyosentezi ? Canın çok yanıyormu peki amniyosentezden sonra yattınmı kanama sıvı sızıntısı vs bişey oldumu işlem ne kadar sürdü işlem bittikten sonra hastanede ne kadar yattın ?

ben de ankaradayım.zekai tahirde yaptırdım.senin doktorun kim?
benim üçlü testim sınıra çok yakın çıkmıştı,ondan yapıldı.senin testin kaç çıktı?
canın çok yanmıyor,iğneyi hissetmiyorsun,doktor da zaten başka tarafa bak diyo,bakmazsan rahat geçer.rahmini delerken gerginlik hissediyorsun o kadar.5 dk sürüyor.sonra enfeksiyona karşı iğne yapıyorlar.bir sorun olmadı çok şükür.hastanede yatmıyorsun hemen kalkıp gidiyorsun.rahat ol yani,korkmana gerek yok.
ne zaman olacaksın? sormak istediğin olursan yine sorabilirsin..

milletin yanında rahat rahat emziren kadınlara hep şaşırmışımdır ve düşünmüşümdür. tuhaflık bende mi diye:) yorumlarınzı okudum sanırım normalim:)) belki de zamanla memesini uluorta çıkarmak normal geliyodur insana bilmeyorum ama ben emzirme önlüğü alayım diyorum. ama netten bakmakla tam karar veremedim bi ara bebek mağazalarında arayıp bakayım diyorum. göünüşe göre bebişinle göz kontağı kurmna engel olmadan milletin görüşünü kapatıyorsun:)

kullanan tanıdığı olan var mı, iyi bir ürün gibi geldi ama?

Emzirme Önlüğü - GittiGidiyor

bu arada benim çok uykum geldi:( 2 gündür sabah 5,30dan sonra uyuyamamıştım. bugün de 7de zor kalkıp işe geldim... yemek yiyene kadar gene iyiydim de şimdi acayip ağırlık çöktü. aksilik birazdan da bi konferansa katılmam lazım... görevliyi karşıla salonla ilgilen vs vs... koştururken iyice yorulurum sonra da dinlerken uyumasam bari:)) eve gitmek ve uyumak istiyorum..... ama yatana kadar 12 oluyor:( ya ne mızmızım dimi:))

aa çok özendim maşallah herseyi halletmissin cnm sormayı ayıp olmassa maliyeti ne oldu cnm ne kadara altını çizdiniz

Merhaba 2014 senesinin en güzel anneleri ocak anneleri :16:
2 numara coook seker kelebekcim, nerde satılıyor bunlar?
canım aybi baby diye bi marka,nerde satılır bilmiyorum ben internette buldum,
ilke bebe internet sitesinde satılıyor,alıcam sanırım :1:
Öyle evet ama daha az riski olanları da var elbet.Normal bebek arabaları olur daha olmadı.Onlarında çok güzel özellikleri var.
Unuttum bir de travellerde oturma yeri çok dar :53: görünce inanamadım.
O üstüste olanlardan bir tane gördüm denedim.çok hafifti.onlarda tam kapanıyor süper o açıdan.Bastonlardan korkuyorum ben,bikaç yıl önce bir çocuğun yan devrildiğini görmüştüm,eğilmeye çalışıyordu.o yüzden onlara hiç bakmıyorum.Neyse daha zaman var buluruz artık bi tane inşallah.
Zevklisin güzel bişeyler çıkar mutlaka :nazar::34:
sağol canım,en güzelini yapmaya çalışıcam bütçem yettiği kadarıyla
bastondada devrilme riski var demek ooo yandık yaaa valla biz en iyisi kucakta taşıyalım yavrularımızı :1:
ben travel aldım şimdilik bunu kullanmak zorundayım,eğer baston almak zorunda kalırsam büyük bastonlardan alayım bari
Ben ikisini de beğendim, ben uyku setini, halı ve perde ile birlikte bir konsept yapmayı planlıyorum. Mesela, balıklı olanı alırsan, balıklı halı, balıklı perde de alırsan deniz teması çıkar ortaya..
Canım bir de denokids'e baksana, orada da çok güzel ürünler var. Eğer istanbulda yaşıyorsan mağazasında indirim de yapıyorlarmış. Bizim arkadaşımıza abajuru 20 tl'ye verdi:))
Minikkelebek, mavili uyku setini alırsan bu halı da güzel gider, ne dersin:))
Eko Kids: Bebek ve Çocuk Halısı: Eko Halı
canım balıklı olan halı güzelmiş,perdeyi düz açık renk bi stor yaptırmayı düşündüm ben.
tül almicam kesinlikle.halı konusunda da yıkanabilen altı kaydırmaz bişey almayı düşünüyorum
denokids i not alayım şekerim sağol istanbuldayım bakarım oraya da,arkadaşın abajuru iyi almış 60 TL den aşağı yok

ben de ankaradayım.zekai tahirde yaptırdım.senin doktorun kim?
benim üçlü testim sınıra çok yakın çıkmıştı,ondan yapıldı.senin testin kaç çıktı?
canın çok yanmıyor,iğneyi hissetmiyorsun,doktor da zaten başka tarafa bak diyo,bakmazsan rahat geçer.rahmini delerken gerginlik hissediyorsun o kadar.5 dk sürüyor.sonra enfeksiyona karşı iğne yapıyorlar.bir sorun olmadı çok şükür.hastanede yatmıyorsun hemen kalkıp gidiyorsun.rahat ol yani,korkmana gerek yok.
ne zaman olacaksın? sormak istediğin olursan yine sorabilirsin..

canım ben 29 mayıs hastanesinde yaptırıcam nesrin fener doktorum . benim ikili testim düzgün çıktı üçlüyü daha yaptırmadım . tooplazma için yapılıcak benim amniyosentez. amniyo sıvısında toxo arıyacaklar . ben çarşamba günü olucam 2 gün sonra azcık stresliyim ama hayırlısıyla inşallah bişey olmaz . peki süreklimi zekayi tahire gidiyorsun ?

Günaydın anneler ve minik bebişleri,

Bugün kendimi çok pozitif hissediyorum, öğleden sonra tekrar detaylı ultrasona gideceğim. Daha önce bahsettiğim yarık dudak anomalisi için. İlk radyoloji uzmanından çok memnun kalmadığımız için, Rıza Madazlı diye bir profesörü önerdi doktorum. İçimden bir his her şey güzel olacak diyor. Dua edin olur mu arkadaşlar. Bebeğim sabahtan beri kıpırdayıp duruyor, sanırım annesine güzel görünmek için şimdiden hazırlıklara başladı :)

Allahım tüm bebişlerimizi korusun.

Sağlıcakla kalın..

Canım hayırlı haberlerle gel inşallah,dualarım seninle :16:
O profun adını çok duydum herkes çok memnun,inşallah sen de memnun kalırsın
öptüm sizi

güle güle, sağlıklı günlerde kullanın canım :)

bu arada benim çok uykum geldi:( 2 gündür sabah 5,30dan sonra uyuyamamıştım. bugün de 7de zor kalkıp işe geldim... yemek yiyene kadar gene iyiydim de şimdi acayip ağırlık çöktü. aksilik birazdan da bi konferansa katılmam lazım... görevliyi karşıla salonla ilgilen vs vs... koştururken iyice yorulurum sonra da dinlerken uyumasam bari:)) eve gitmek ve uyumak istiyorum..... ama yatana kadar 12 oluyor:( ya ne mızmızım dimi:))

ben akşam en fazla bir saat uyudum sanırım. şu anda da yemekten sonra aşırı uykum var. uykuuuu :(((

Günaydın anneler ve minik bebişleri,

Bugün kendimi çok pozitif hissediyorum, öğleden sonra tekrar detaylı ultrasona gideceğim. Daha önce bahsettiğim yarık dudak anomalisi için. İlk radyoloji uzmanından çok memnun kalmadığımız için, Rıza Madazlı diye bir profesörü önerdi doktorum. İçimden bir his her şey güzel olacak diyor. Dua edin olur mu arkadaşlar. Bebeğim sabahtan beri kıpırdayıp duruyor, sanırım annesine güzel görünmek için şimdiden hazırlıklara başladı :)

Allahım tüm bebişlerimizi korusun.

Sağlıcakla kalın..

Dendenn,

Tum dualarım seninle. Hersey cook güzel olacak cnm

Canım güle güle sağlıkla kullanın hepsini wollex i bulamazsam bakacağım bebek arabalarından biri wei-b... genelde çok iyi yorumlar var,,seninde yazdığın iyi oldu..:16:

milletin yanında rahat rahat emziren kadınlara hep şaşırmışımdır ve düşünmüşümdür. tuhaflık bende mi diye:) yorumlarınzı okudum sanırım normalim:)) belki de zamanla memesini uluorta çıkarmak normal geliyodur insana bilmeyorum ama ben emzirme önlüğü alayım diyorum. ama netten bakmakla tam karar veremedim bi ara bebek mağazalarında arayıp bakayım diyorum. göünüşe göre bebişinle göz kontağı kurmna engel olmadan milletin görüşünü kapatıyorsun:)

kullanan tanıdığı olan var mı, iyi bir ürün gibi geldi ama?

Emzirme Önlüğü - GittiGidiyor

An itibariyle 10 dk önce emzirme önlüğü aldım :)) e bebek mağazasından 19,90 fiyatı bakalım kullanıp görücez işe yarıyomu

son zamanların modası bebeğin gelişinin kutlandığı bu ithal partilermiş kızlar. aslında kulağa çok eğlenceli geliyor. süslü püslü, kekli börekli hazırlanıyorsun. eşi dostu akrabayı davet edip bebiş hediyelerini topluyorsun. aslında yabancı ülkelerde bu partiler için bebek ihtiyaç listesi duyurulup anne babaya destek de sağlanıyormuş. herkes ihtiyaca bakıp ona göre hediye seçiyor. zaten organizasyon şirketleri de bu işe el atmış. yapmayı düşünen var mı? ne dersiniz.

bu arada biberon ve emzik seçiminizi yaptınız mı? dr. browns duyan kullanan var mı?

baby shower partisi aklımda var ama sanırım özellikle bi liste hazırlayıp bu ihtiyacımız gibi bişey demeyiz zaten yakınlarım gelir onlarda nasılsa hediye alacak ve eminim sorarlar alırken... amaç zaten akılda kalacak bi anı olsun :34:
dr. brwons a gelince bende bu biberonu alacağım çok iyi yorumlar okudum bi tane cam bi tane de silikon olanından alacağım

Kızlarr herkese selam :16:
işten geldim karnımı doyurdum uyumamak için kendimi zor tutuyorum, geceleri çok uyanıyorum ben, sabah da çok zor kalkıyorum :25: 6.30'da kalkıyorum sabah, erken kalkıcam hemen uyumam lazım diye gerilerek yatıyorum o yüzden heralde, var mı böyle benim gibi sürekli uyanan ya? :44:

bende doğum iznine 1 ocak itibariyle çıkmayı planlıyorum eğer bir mani çıkmazsa :) ve sabırsızlanıyorum

Ben de gün sayıyorum canım nerdeyse, bu haftayı saymazsak 3 ay kaldı :1: çok var daha ya :19:

amin teşekkür ederim, daha güzelleri sizin olsun inşallah..

ya kızlar oğlum olacak, oda takımını bu zamana kadar hep beyaz almayı düşünüyorduk, bebek mağazalarını gezerken kırmızılı olanlar daha çok hoşumuza gitti, biraz canlı dursun istedik. evimizde hiç bir odada yok kırmızı aslında, evlenirken istememiştik.

neyse acaba iyimidir ya kırmızı olması, arayıp komple beyaz olsun desemmiii demesem miii bilemedim.

Canım hayırlı olsun aldıkların, güle güle kullansın oğluşun :16:
Bence renk olayına takılma, hangisini beğendiysen öyle yaptır. Pembe kız rengi mavi erkek rengi diye kim demiş? Ben de bebek arabasını lacivert ve parlament mavisi bir model alıcam mesela ama kızım olcak kısmetse :34:

An itibariyle 10 dk önce emzirme önlüğü aldım :)) e bebek mağazasından 19,90 fiyatı bakalım kullanıp görücez işe yarıyomu

hayırlı olsun o zaman:) gelince tak dene bakalım. kucağında bebişin olsa gözteması kurulacak gibi mi ve tabi kullanışlı mı. yazarsan çok sevinirim. ona göre alalım:)

Back
X