Kızlar sağolun içimi rahatlattınız

sonucu öğrenince internette biraz araştırdım öyle fena şeyler yazıyodu ki (bana denk gelenler en kötü senaryoydu sanırım) çok ağladım. Eşim de şehir dışında, ağladığımı duyunca o da üzüldü ve ayrıca kızdı bana. İyi bir kadın doğumcumuz var tanıdık onu aramış anlatmış durumu, doktor da eşine interneti yasaklıyorum demiş

yalan yanlış birsürü şey yazıyo internette okuyup moralini bozmasın demiş. Sizin de dediğiniz gibi 50'liğe fazla itibar etmesin 100'lüğü yaptırsın sonra bakarız duruma göre demiş. Biraz rahatladım ama çok üzüldüm.
Pazardan beri hastayım biliyosunuz, ballı çaylar, kuru incirler, kuru üzümler tıkınıp duruyorum günlerdir, umarım ondan olmuştur, çok dikkat edicem haftaya kadar yediklerime bakalım bu sefer nasıl çıkıcak.
Ayrıca bu sefer 8-10 saat arası açlıkla gitmiştim ama 100'lükte 12 saat aç olmak gerekiyormuş galiba biyerde okudum doğru mu ki?
Sakın yeme derim, ben dün akşam yedim bugün de kendimi yedim

doktor da dedi bugün 'ertesi gün şeker yüklemesi var anneler tatlı yiyip geliyo e yüksek çıkıyo tabi sonuçlar' falan diye eşimle konuşuyolardı, ben ultrasona geçiyordum o anda fazla dinleyemedim üstünde de durmadım, keşke deseydim ben de yedim tatlı şeyler dün akşam diye, belki birkaç gün sonra çağırırdı:44:
Canım arka arkaya yapmaları iyi olmamış aslında, genelde en az 2 gün ara veriyolar, biz 1 hafta ara verdik ama doktorun daha iyi bilir tabi.
Canım çok geçmiş olsun, aşı yapabiliyor böyle ama aşıyla denk gelen hastalık öncesi belirtileri de olabilir, sen yine doktora gitmekle iyi edersin. Benim de sadece ağrı yapmıştı ilk yaptırdığım gün ama 2 gün sonra boğaz enfeksiyonu oldum, şans işte