2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar çooookkkk kötüyüm yaa bu mide yanması-ekşimesi beni öldücek, süt iç dediler geçmedi, tahin helvası ye dediler geçmedi, haftaya randevum doktoruma dicem ama nasıl dayancam o zamana kadar bilmiyorum :50: :50:

kızlar çooookkkk kötüyüm yaa bu mide yanması-ekşimesi beni öldücek, süt iç dediler geçmedi, tahin helvası ye dediler geçmedi, haftaya randevum doktoruma dicem ama nasıl dayancam o zamana kadar bilmiyorum :50: :50:

beni su içmek rahatlatıyo bide tatlı elma suyu yudum yudum yandıkca içiyorum yatarkende çift yastıkla yüksek tutuyorum kendimi kaçak yapmıyo yukarı midemden yoksa uyandırıyodu beni yanma bide ılık ballı su rahatlatıyo

iyi aksamlar kızlar uzun zamandır kk yazamıyordum ama hep takip ediyordum size sorum olacak perşembeye aç karnına 75lik şeker yüklemem var çok korkuyorum hem o suyu içememekten hem sonucun yüksek çıkmasından korkuyorum lütfen benı aydınlatırmısınız 75lik glıkoz kaç bardakta içilıyo bıde tadı nasıl çokmu zor şimdiden teşekkürler 26+1 günlük hamıleyım

iyi aksamlar kızlar uzun zamandır kk yazamıyordum ama hep takip ediyordum size sorum olacak perşembeye aç karnına 75lik şeker yüklemem var çok korkuyorum hem o suyu içememekten hem sonucun yüksek çıkmasından korkuyorum lütfen benı aydınlatırmısınız 75lik glıkoz kaç bardakta içilıyo bıde tadı nasıl çokmu zor şimdiden teşekkürler 26+1 günlük hamıleyım

50lik içtim küçük su varya onunda yarısı kadar suda içtim hemsire öle dedi kolaydı çoğu arkadaşım beyendi tadını benimki kötüydü ben dikmedim kafaya dolaşarak yavaşca içtim sonucumda güzeldi aç 87 sudan sonra122

Kızlar bebegin hareketlerinde bariz bi şekilde azalma oldu. sürekli elim karnımda ıyıce strese girdim. Doktor bebegin suyunda azalma var bol su iç dedi sürekli içmeye calısıyorum da hareket etmedikce stres oluyorum bebek iyice hareket etmiyor. daha 2 gün önce doktora gitmiştim hareketlerini az hissetmeye yeni baasladım. Doktora kesinlikle gitmeli miyim:5: Ne yapmalıyım:18:

Kızlar bebegin hareketlerinde bariz bi şekilde azalma oldu. sürekli elim karnımda ıyıce strese girdim. Doktor bebegin suyunda azalma var bol su iç dedi sürekli içmeye calısıyorum da hareket etmedikce stres oluyorum bebek iyice hareket etmiyor. daha 2 gün önce doktora gitmiştim hareketlerini az hissetmeye yeni baasladım. Doktora kesinlikle gitmeli miyim:5: Ne yapmalıyım:18:

canım, bence önce doktorunu ara telefon ile durumu anlat, gel derse o zaman gidersin.

Selam canim ben 100 luk yaptim ve likir ictim su cok guzeldi ben cocuklugumda karnim agriyinca icerdim o yuzden zorlanmadim biraz da limon siktim bu arada ictikten sonra dinlen bir yere oturup yoksa miden bulanir

seninle aynı durumdayım. bana soda yarıyor. miden yanınca soda iç ve ardından sakız çiğne. ben faydasını gördüm umarım sen de görürsün. yağlı baharatlı acı şeylerden uzak dur. ve çok tıkabasa yeme. inan su içince bile benimki yanmaya başlıyor. Allah yardımcımız olsun. bu arada süt içmek hiç iyi gelmiyor. onun yerine ayran dene belki daha iyi olur. ama soda ve sakızı şiddetle tavsiye ediyorum

kızlar bazı hıkayeler anlatmıssınız dogumla ılgılı.... gecenlerde ben de bır sey duydum ben ozel hastaneye gıdıyorum. doktorumla ılgılı bır seyler duydum dogruymus dogum sırasında bebek dogmus anne ölmüş.. ama kadının 4. dogumuymus yası falan da varmıs ama bı rahatsızlıgı varmıs onun doktoruma sordum.....once korktum doktorumu degıstıreyım dedım ama sonradan vazgectım?bılmıyorum hala da teırdgınım gercı.... ama baska alternatıfım de yok gıbı.....

Her doktorda hasta kayiplari olabiliyor canim. Belki de bu basina gelmeyen dr yoktur. Dedigin gibi annede rahatsizlik olabilir, bazi komplikasyonlar olabilir. Sen bunu dusunme, doktorundan memnunsan kotuyu getirme aklina. Allah hepimizi ve yavrularimizi korusun.

Geçmiş olsun şekerden ii yırtmışsın :) bende bi iki pantolon aldım ama çok kalitesiz çalışmasam evden çıkmıcam valla o kadar abuk subuk giyiniyom:)

LCW den 20 tlye ince bir pantalon ve 50 TL ye bir kot almıştım. Havaların soğuması ile birlikte giyecek şeyim kalmadı :( acilen alışveriş yapmam lazım.

Kizlaristanbul avrupa yakasinda olup da hastane ve doktor tavsiyesinde bulunacak var mi acaba? Ya da anadolu yakasinda camlica erdem hastanesi ya da centrql hospital e gidip memnun kalan?:49:

Canım benim tanıdığım bir doktor var ama muayenesi çok pahalı olmuştur. Prof. Dr. Bülent Baysal. Çok iyi bir doktor.

Gaviscon içeceksin canım başka çaresi yok ben her hafta bir şişe bitiriyorum.

mrb kızlar şeker yüklemesini ne zaman yaptırdınız . ben haftaya aile hekimine yaptırıcam pazartesi 23+5 oluyorum tam 24 mü olması gerekiyo illa 24 de kontrole gidicem doktora gitmeden yaptırayım dedim

Hayirli cumalar allah bu mubarek gunde dualarimizi kabul etsin bizi ve yavrularimizi kazadan beladan korusun sabah ortaligi toparliyordum sehpanin ustindeki tepsiyi aldim sehpa ayagima takildi ve dustum ahsap sehpa kirildi tepsideki bardaklar kirildi bana birsey olmadi insallah bebegimde iyidir hareketlerini hissediyorum cok sukur

mrb kızlar şeker yüklemesini ne zaman yaptırdınız . ben haftaya aile hekimine yaptırıcam pazartesi 23+5 oluyorum tam 24 mü olması gerekiyo illa 24 de kontrole gidicem doktora gitmeden yaptırayım dedim

Heroprenses selam,

ben senden öndeyim, ben daha yaptırmadım.. 26. haftada yaptırıyorum dedi doktorum, bayram donuşu yaptırıcam ben. Doktor oyle söyledi. sanırım sen biraz erkencisin..

Hayirli cumalar allah bu mubarek gunde dualarimizi kabul etsin bizi ve yavrularimizi kazadan beladan korusun sabah ortaligi toparliyordum sehpanin ustindeki tepsiyi aldim sehpa ayagima takildi ve dustum ahsap sehpa kirildi tepsideki bardaklar kirildi bana birsey olmadi insallah bebegimde iyidir hareketlerini hissediyorum cok sukur

geçmiş olsun cage

Selam Darkwolf,

Sekerli bir seyler ic - meyve suyu olur ve sol tarafına yat.. saga don, sola don.. bak bir bakalım.

2 gundur benimki de az hareket ediyor ama ediyor.. hissediyorum. sanırım bebeğin pozisyonu ile de ilgili, sırtının karnıma doğru olduğunu düşünüyorum.

seninle aynı durumdayım. bana soda yarıyor. miden yanınca soda iç ve ardından sakız çiğne. ben faydasını gördüm umarım sen de görürsün. yağlı baharatlı acı şeylerden uzak dur. ve çok tıkabasa yeme. inan su içince bile benimki yanmaya başlıyor. Allah yardımcımız olsun. bu arada süt içmek hiç iyi gelmiyor. onun yerine ayran dene belki daha iyi olur. ama soda ve sakızı şiddetle tavsiye ediyorum

hmm sağol tamam ben de bi deniyim soda ve sakızı, hakkikaten süt hiiiççç yaramadı, amin Allah yardımcımız olsun

Back
X