2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Günler ne çabuk geçiyor bende normal doğumu çook istiyorum sezeryanin doğum sonrası zor oluyo bide kilolar kalıyormuş sezeryanda bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun kızlar

Normal bence 7ila 10 kilo arası normalmiş bu haftalar nefes daralması bende de oluyo çabuk yorulma felan bunlar çok normal şeyler

canım bende 24+ 3 üm. 10 kilo aldım. ama 4-5 kilo aldım diyenlerede şaşıyorum. olsun doğumdan sonra veririm şu an bunun için üzülmiyeceğim bebişim iyi olsunda. ama sen zorlanıyorsan dikkat et yürüyüşlerine falan :)
Saoun kızlar cvp için ben zaten kilolu oldum için nekadar az kilo alsam o kadar iyi çünkü şimdiden enguen gibi yürümeye başladım
Günler ne çabuk geçiyor bende normal doğumu çook istiyorum sezeryanin doğum sonrası zor oluyo bide kilolar kalıyormuş sezeryanda bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun kızlar
Bende normal istiyrm ama doktorum hem tüp bebeğe hem normal hadtalara akı aşırı kalabalık herkeside sezeryan yapı hiç normal aptırdını duymadım.

Ben girdim canım gözünü kaşını burnunu gördüm aynı bana benziodu dermişim:) ağzını eliyle kapattığı için göstermedi mucize gibi içimde kıpır kıpır şimdi Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu

Amin inş bizimki çok zor oldu onun için çok metak ediyorum.nırmal ultutason gibimi.kaç dk sürüo?

Son düzenleme:
Telden girdiğim için bazı kelimelerim eksik yada yanlış çıkıo k.bakmayın

Kızlar gebelik şekerinden dolayı diyet yapıyorum ama utanarak yazıyorum çok fena kabızlık sorunu var. Yediklerim kısıtlandı ondan herhalde. Doktor "magnesie calcine " diye toz bi ilaç verdi suya karıştırılıp içiliyomuş. Doktorda eczacıda kullanılabilir diyor ama emin olamadım. Aranızda kullanan varmı ?

Kızlar gebelik şekerinden dolayı diyet yapıyorum ama utanarak yazıyorum çok fena kabızlık sorunu var. Yediklerim kısıtlandı ondan herhalde. Doktor "magnesie calcine " diye toz bi ilaç verdi suya karıştırılıp içiliyomuş. Doktorda eczacıda kullanılabilir diyor ama emin olamadım. Aranızda kullanan varmı ?

benim yengem kullanmıştı o tozu, hamilelikte onu tek rahatlatan magnesie calcinedi.

Günaydın herkese

Şeker yüklemesi için açlık ve birinci saat kanımı verdim 40 dk sonra ikincisini vereceğim...

İnşallah sonuç iyi çıkar... Başımda açlıktan kaynaklanan bir ağırlık var... Son40 dk... Şafak sayıyorum...

Günaydın kızlar.Bebeğimi zaten az hishediyorum 3 gündürde hiç oynamadı dün ağaya sızlaya doktora gittim çok şükür iyimiş ama benim beklerken ömrümden ömür gitti.
Doktor renkli ulturason istedi 25 haftamdayım.niçin istemiş olabilir.bide benim karnım çok kaşınıo kaşımamaya çalışıyrm galiba yırtılacak bunun için kullandınız bişi varmı

kakao yağı çok iyi geldi benim kaşıntılarıma, deneyebilirsin sende.

Günaydın arkadaslar nasılsınız ?
bısy sormk ıstıyorum bız esımın mecburı hızmetınden dolayı mardınde yasıyoruz.malum dogalgaz yok mecbur soba kurucaz we hayatımda hıc soba kullanmadım.tereddut edıyrm sobayla nasıl bebek buyutucem.buyuten warmı ? soba sıcaklıgı yetıcekmı bebegıme korkuyorum :(

canım çoğumuz sobalı evlerde büyüdük bi sorun olmaz allahın izniyle. Hiç soba kullanmadıysan bilen birine danış önce. Baca çekişinin falan iyi olduğundan emin olun. Birde gece attığın kömürün iyice tutuştuğundan da emin ol. Bir tane de ufo alabilirsin kolaylık olması açısından.

Selam arkadaşlar;
Tetanoz aşımı bu hafta başında oldum :39: grip aşısına doktorum musade etmedi .aranızda tetanoz aşısı olan var mı ?
ben de bugün tetanoz aşımın ikinci dozunu vuruldum.. kolum ağrıyo :(
Hastane bulamamistim belirsizlik ortadan kalksin diye en sonunda randevu aldım ben de central dan. Başak sel için internetteki yorumlar güzeldi. Sen hangi doktora gidiyorsun canim:44:
canım ben de başak hanıma gidiyorum çok memnunum.. çok ilgili ve sakin bir doktor
ıyı pazarlar hanımlar, bebek odası yapcak arkadalara bı sorum olcak suan 23+6haftalık bebegım 2014 subat annelerı topıgındeyım bende:10: tahmını dogum tarıhım 4subat gozukuyor fakat ılk dogumum sezeryan oldugu ıcın 2hafta onceye cekılıyor nasıpse dogumum subat ortası gıbı bu durumda..gobegım ole abartılı bı buyuklukte degıl ama sırt ve bel agrım benı cok zorluyo o yuzden hareketlerım kısıtlandı (uzun sure utu yapamıyorum yada uzun sure magazaları gezemıyorum elıme vuruyo agrı ) uzatmayımm:1: son aylara hazırlık bırakmamak taraftarayım, agrılarda endıdelndırıyor ya erken gelırse bebısım dıye sızler odalarını ne zaman almayı ve hazırlamayı planlıyorsunuz acaba ?
biz de kasımda odamızı hazırlıcaz inşallah.. evde boya falan yapılcak o yüzden kasım yoksa bu ay sonu bile getirtebilirdik aslında mobilyayı :)
Kızlar dün chikoya baktım bebek tulumları 70den başlıo.kışlıklar.Çok pahalı ya.
Şampuan hangi marka düşünüyorsunuz
şampuan ben mustela aldım canım.. biraz pahalı diğer markalara göre ama kullanan birkaç arkadaşım önerdi çok memnun kalmışlar
Sevgili annişler benim bebiş kafayı karnıma dayadı itiyo beni
acep nedendir
:emir_bebek:

benimki de yapıyo arasıra :) çıkmak istiyolar heralde :D

slm kızlar kasık bölgesınde batık sorunum oldu normalde olsa halledıyordum ama sımdı koca göbegım dolayısıyla elımden bısey gelmıyor kremler varmıs batık ıcın onlarda zararlı olurmu bıze bılmıyorum benımle aynı sorunu yasayan varmı aranızda

slm kızlar kasık bölgesınde batık sorunum oldu normalde olsa halledıyordum ama sımdı koca göbegım dolayısıyla elımden bısey gelmıyor kremler varmıs batık ıcın onlarda zararlı olurmu bıze bılmıyorum benımle aynı sorunu yasayan varmı aranızda

canım neyle yapıyosun temizliğini? onu mu değiştirsen acaba? o kremler kimyasal madde içeriyodur büyük ihtimalle kullanmasan daha iyi sanki

canım neyle yapıyosun temizliğini? onu mu değiştirsen acaba? o kremler kimyasal madde içeriyodur büyük ihtimalle kullanmasan daha iyi sanki

özellıkle bısey kullanmıyorum canım bol su ıle yıkarım sabun zararlı oldugu ıcın kullanmıyorum akıntı dahı olmaz normalde bır sıkıntım olmadı hıc batıkta uzun zamandan berı olmamıstı aksılık ıste hamılelıgıme denk geldı yarın randevum varmıs saglık ocagına sımdı farkettım yarın doktora bır sorayım bısey onerır belkı

özellıkle bısey kullanmıyorum canım bol su ıle yıkarım sabun zararlı oldugu ıcın kullanmıyorum akıntı dahı olmaz normalde bır sıkıntım olmadı hıc batıkta uzun zamandan berı olmamıstı aksılık ıste hamılelıgıme denk geldı yarın randevum varmıs saglık ocagına sımdı farkettım yarın doktora bır sorayım bısey onerır belkı

çok afedersin tüyleri eyle temizledigini sormuş bence arkadaş jilet yada makina bunlar batık yapıyor

Back
X