hepiniz çok iyisiniz kızlarr..allah razı olsun sizden![]()
Canım ben de okudum. Allah tez zamanda hayırlısıyla kabul etsin inşallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepiniz çok iyisiniz kızlarr..allah razı olsun sizden![]()
Mrb kızlar bende bugün kızıma chicconun bebek arabası ve puseti 625 tl krafy parkyatak 240 tl viskoleks yatak 80 tl kraft bebek bakım cantası 75 tl aldım ve ödedim he birdr prima yenidogan aldım 20 tl geriye biberon suluk emzik falan kaldı darısı ve daha iyisi sizler için olsun
Evet canim basliklari degistirip sonra da kullanabiliyormusuz. Benim arkadasim 6. Ayda meyve suyuna basladi, minik biberonla veriyor yine. Zaten 3 biberon boyu var, 125 ml civari olanlar ve 250 ml civari olanlar. Buyuyunce ne icecegine gore her ikisi de kullaniliyormus. Tabii dneyimli arkadaslar daha iyi bilirler, yanlis birsey soylemiyorumdur umarim.
Bana da cam tavsiye eden oldu. Ben aslinda dayanamadim 3 biberon aldim1 tane cam Nuk. Birer tane plastik Dr. Browns ve Chicco. Gerek yok 1 taneden fazlasina. Chicconunku anne gogsune benziyor, hastaneye onu goturecegim.
Dilzarcim sen de haklisin, mutlaka biberondan sonra memeyi yadirgayan bebekler vardir. Benim arjadaslarim sorun yasamadigi icin pek bilgim yok bu konuda. Umarim sorun yasamayiz.
kızlar biberon için ilk kızımda nuk almıştım gaz yapmayanlardan bir de minik 30 ml lik biberonlardan almıştım bebek ilk doğduğunda 30 ml lik yetiyor benim göğüslerim yara oldu 1 ay emziremedim mecburen sağıp verdim Allahtan sonra memeyi de aldı şimdiki bebeğime de chicco step up 1 aldım cam takıntım yok kaliteli olduktan sonra zaten camlar çok ağır ayrıca sadece emzik kısmını değiştirerek uzun süre kullanabilirsiniz biberonları sürekli farklı almaya gerek yok
emzirme atleti ilk kızımda albimini almıştım çok güzeldi kalitesi large almışım baktımda şimdi 2 tane aldım shipsbaby netten daha gelmedi ama yorumları güzeldi bakalım normalde 80 beden göğüslerim 85 ve 90 aldım ilk zamanlar çok büyüyor göğüsler çünkü
Kızlar demin ekim annelerine bi gireyim dedim nası hazırlıklar yapmışlar bi danışam diye Allah biri yazmış neyse yazmıyam şimdi burda :) son günler baya uğraşcaz sanırım Rabbim kolaylıklar versin herbirimize inşallah !
Mrb kızlar bende bugün kızıma chicconun bebek arabası ve puseti 625 tl krafy parkyatak 240 tl viskoleks yatak 80 tl kraft bebek bakım cantası 75 tl aldım ve ödedim he birdr prima yenidogan aldım 20 tl geriye biberon suluk emzik falan kaldı darısı ve daha iyisi sizler için olsun
Canım biberon işi de önemli off off düşünecek ne çok şey var
bende bi cam bir de anne göğsüne benzeyenden alayım olmazsa
Gunaydın kızlar ben de cm biberon almayı düşünüyorum. ağır bile olsa ilk 3 4 ay zaten bebek tutmuyor ki biz tutacaz kullanırsa. çok da pahalı yaa. dr browns cam biberon var acaba 125ml yoksa 240 ml mı almak lazım? bir de pp biberonlar var onlar da sanırım plastik gibi olanlardan mı??? bir tane de ondan mı alsam dedım avent ya da chicco nun? peki ya emzik kaucuk mu sılıkon mu ve hangı marka alınmalı acaba?
Canim bir tane al bulunsun. :)
Benim dogum iznim 40 gun. Sutum gelse bile sagip birakacagim sonra mecburen. Bu yuzden kullanirim biberon mutlaka.
Cam da gercekten agir ve kirilma riski var. yine de cam cam dediler diye aldim bir tane.
Kiz ceyizler gibi ceyizliyoruz bebeklerimizi, gercekten cok sey var :)
Gunaydın kızlar ben de cm biberon almayı düşünüyorum. ağır bile olsa ilk 3 4 ay zaten bebek tutmuyor ki biz tutacaz kullanırsa. çok da pahalı yaa. dr browns cam biberon var acaba 125ml yoksa 240 ml mı almak lazım? bir de pp biberonlar var onlar da sanırım plastik gibi olanlardan mı??? bir tane de ondan mı alsam dedım avent ya da chicco nun? peki ya emzik kaucuk mu sılıkon mu ve hangı marka alınmalı acaba?
Yok yok onu demek istemedim son günler ya dayanamıyolar herhal zor geçiyo yani demekki onu demek istedim:)hayırdır canım ne yazmış ki?
çok mu yapılacak şey varmış
İyi pazarlar sevgili hanımlar.....
Öncelikle ZIRSIZDELİYE gözün aydın diyorum:) Canım merak etmiştim seni bebişinin iyi olmasına sevindim ama sen nasıl kilo almışşın öyle ya?:) İnşallah dikkat edersen 3 ay düzene girer.Allah başka dert vermesin.Hepimize amin:) Ne yaptın alışveriş yapacaktın?
Kızlar bana gelince dün sabah erken den çıkmıştık alışveriş için akşam geldik ve ben o kadar yorgundum ki bunu size anlatamam ağlayacaktım yorgunluktan çooook yürüdük o mağaza bu mağaza genelde mağazalarda aziz bebe idil bebe mini damla chicco ve kanz vardı en son hepsini girdiğim yerden aldım:)Ama çok zevkli bir şey bebek alışverişi yaaa:) aldıklarım şöylee:
3tane chicco 3 tane kanz 3 tane english home body. (uzun kollu/kısa kollu 0-6 ay hepsi.)
2 tane kanz 2 tane idil bebe içli tulum 0-3 / 3-6 ay
2 tane pazen battaniye mini damla.1tane peluş battaniye idil bebe. 1 tane yün battaniye english home.(english homedakine bayıldım)(hastane çıkışında da iki tane penye battaniye var)
idil bebe mini damla ağız bezi 10 tane falan. mycey muslim kumaştan kurulama bezi gibi bir şey
alt açma english home( yalnız bu 55 lira mı ne çook pahalı) 2 nevresim takımı english home....havlu english home
iki tane hastane çıkışı 10lu set idil bebe biri organik(100 lira)
10 tane çorap idil bebe aziz bebe
eldiven zaten kendi içinden çıktı 2 tane hastane çıkışında ve 2 tulumlarda.4 tane eldiven yeter.
1 2 tane sadece yün patikli alt 0-3 ay
kendime bir adet sütyen 8tane kilot 2 tane emzirme atleti dagi ve kom.
ama maalesef sabahlıklı pijema takım beğenemedim beğendiğimin de bedeni yoktu. nena diye bir marka... gecelikte bulamadım.
daha eksikler var onları da bir dahaki çıkışta alacaz en önemli park yatak/ pijema /bakım ürünleri/ banyo malzemeleri/ ateş ölçer/ benimle alakalı göğüs petleri/ biberon alamadım belkı netten alacam onları çünlü tekstil ürünlerine dokunarak aldım içim rahat.
aldıklarımız 1 milyar tuttu sizce eksik var mı tekstilde????