2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Normal doğum yaparsanız gecelik çok rahat oluyor zaten kanamadan pijama altını giyemiyorsun ama geceliği sıyırp hastanede rahatça yatabiliyorsun... Önden düğmeli ve uzun kolluysada kollarının rahatça sıvanabilmesi öenmli. bide şu hasta bezini hastaneye bi sorun ben acıbademde doğum yaptım oradan verdiler aldığım canbebe hamile bezi olduğu gibi kaldı eve çıkınca da orkidin gece pedleri ytiyor. eğer hastaneden vermiyorlarsa canbebenin bebek bakım örtüsünden alın yanınıza bi paket kanama çok olduğu için doğumdan sonra yatak çabuk kirleniyo acıbademde onu da veriyorlar ve sıksık da değiştiriyorlar çarşaf daha az değişiyo böylece ve sen de daha az yoruluyorsun kalkıp otururken...
Canım normal doğummu yaptın ne çok kanaman olmuş öyle ? Dalinin alt değiştirme bezinden alcaktım ben onun gibi bişimi canbebeninki?

yün konusunda ihtiyatlı olmakta fayda var bebeklerde atopik dermatiti tetikliyor bizde oldu yün yelek bile giydiremedim...
Alerjimi yaptı tatlım ? Ne bilim o yorganlarla büyüdük biz ya hiç aklıma gelmedi . Bünyeden bünye ye farkeder tabi . Şimdi çileğin beşiğini alcaz büyük ihtimalle onu alınca uyku setini de almak zorundaymışız ( o niyeyse) bi o olcak bide yün yaptırıyo artık annem olmadı bide pamuk bakayım napayım bide uyku tulumu var teşki kadına yaptırtmasaydım yünü pişman oldum şimdi yaw !

Bende idil bebeden almışım kızlar 70 tl ye benimki kollu ve kapşonlu altıda poşet gibi işte resmini atam dedim bi türlü beceremedim tariften anlıcanız artık:)

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 51
Bende idil bebeden almışım kızlar 70 tl ye benimki kollu ve kapşonlu altıda poşet gibi işte resmini atam dedim bi türlü beceremedim tariften anlıcanız artık:)

çok güzelmiş hayırlı olsun, inşallah bebeğin iyi günlerde giyer. bende chicco dan aldım ama hala elime ulaşmadı.

canım ben hiçbir şey alamadığım için çok gerginim
bebişim geliyorum dese dımdızlak kalacak maalesef
evet tatlım erkek olacak kısmetse

Hiç gerilme tatlım ya annelere gidince toptan alıverirsin biter sağlık olsun! Seninkinin keyfi yerinde hem balık gibi değilmiydi rahattır o rahattır Allah ın izniyle bişi olmaz.

Selam kızlar,
ben de inşallah normal doğum düşünüyorum bu yüzden kısa kolllu onden dugmelı bır gecelık alacagım... ev ıcın ıse uzun kollu sabahlıklı onden dugmelı pıjema alacagım..sanırım bu kadar yeter. evde gıymek ıcın polar esofmanım da var zaten kıs gunu bızbıze oturacagız evde gelen gıden olursa da okulumdan arkadaslar falan hemen gelmez evde elbıse gıyerım kıslık

geceliği bende pek sevmem pijama en rahatı ama sezeryan olacağım için önce gecelik rahat oluyormuş 1-2 tane almam lazım ama çok parada vermek istemiyorum
tavsiye edebileceğiniz markalar var mı

Alerjimi yaptı tatlım ? Ne bilim o yorganlarla büyüdük biz ya hiç aklıma gelmedi . Bünyeden bünye ye farkeder tabi . Şimdi çileğin beşiğini alcaz büyük ihtimalle onu alınca uyku setini de almak zorundaymışız ( o niyeyse) bi o olcak bide yün yaptırıyo artık annem olmadı bide pamuk bakayım napayım bide uyku tulumu var teşki kadına yaptırtmasaydım yünü pişman oldum şimdi yaw !
Ben de cilekten alacagim. Silteler, yorgan, yastik, battaniye, nevresim takimi hepsi icinde. O yorgani ve diger aldigim yun yorgani kullanacagim. Sizle konusunca yorganin ustunde yazanlara baktim da. Yun dogal bir antialerjik malzemeymis, ayni zamanda kisin sicak yazin serin tutuyormus. hepimiz pamuk silte ve yun yorganlarla buyuduk. Bir sorun olacagini sanmiyorum.

Selam kızlar,
ben de inşallah normal doğum düşünüyorum bu yüzden kısa kolllu onden dugmelı bır gecelık alacagım... ev ıcın ıse uzun kollu sabahlıklı onden dugmelı pıjema alacagım..sanırım bu kadar yeter. evde gıymek ıcın polar esofmanım da var zaten kıs gunu bızbıze oturacagız evde gelen gıden olursa da okulumdan arkadaslar falan hemen gelmez evde elbıse gıyerım kıslık
Normal doğum olursa çabuk ayağa kalkarsın sanırım yeter tabi iş yerinden de gelenleri eşofmanlarla karşılarsın olmazmı rahat rahat!

geceliği bende pek sevmem pijama en rahatı ama sezeryan olacağım için önce gecelik rahat oluyormuş 1-2 tane almam lazım ama çok parada vermek istemiyorum
Canim sen hangi sehirdesin? Toptanci turu yerlere bak. Ben 1 gecelik-sabahlik, 1 pijama takim-sabahlik ve 1 geceligi cok uyguna almistim. Normal magazalarda 1 taneye 160 lira falan istiyorlar.

Ben de cilekten alacagim. Silteler, yorgan, yastik, battaniye, nevresim takimi hepsi icinde. O yorgani ve diger aldigim yun yorgani kullanacagim. Sizle konusunca yorganin ustunde yazanlara baktim da. Yun dogal bir antialerjik malzemeymis, ayni zamanda kisin sicak yazin serin tutuyormus. hepimiz pamuk silte ve yun yorganlarla buyuduk. Bir sorun olacagini sanmiyorum.

canım çilek in fiyatları nasıl ne kadara alacaksınız siz

İnşallah canım bünyeye bağlı ama belli eder zaten alerji yapsa diye düşünüyorum

Canim ben kibristayim, turkiyedekinden cok daha pahaliya alacagim mutlaka :( Buyuyen besik ve bahsettigim seylere 1500 tl dediler. Fakat yine kibrista baktigin diger yerlere gore bunun fiyati en uygunu. 8-9 yasina kadar yatabiliyormus.

Flower serisi beşik 1000 tl yatağı uyku seti içinde, 3 lü dolap 1100 tl civarı , soft serisi ise beşikte 1500 ikili dolap ta 1500 tl civarı yine yatak ve uyku seti içinde büyüyen beşik tabi bunlar iki yataklı hala karar veremedik tabi herzaman olduğu gibi ama bu pazartesi sipariş vermemiz lazım dedi kadın 1 buçuk ayda anca gelirmiş...

Kız nası sewmiyon geceliği ben kaç aydır evde sırf gecelikle geziyom göbişimii sıkıyo pijamalar zayıfsın demekki rahatsız etmiyo herkez benmi:)) dagi den git al tatlım hem indirime girmiş hem penye mis gibi yumuşacık ben kısa kollu bi tane aldım aslında gecelik kısa kollu olsun sabahlığı uzun kollu olsun istedim ama varmışta bitmiş şansıma sadece kısa kollubi gecelik aldım 35 tl sanırım

Kız nası sewmiyon geceliği ben kaç aydır evde sırf gecelikle geziyom göbişimii sıkıyo pijamalar zayıfsın demekki rahatsız etmiyo herkez benmi:)) dagi den git al tatlım hem indirime girmiş hem penye mis gibi yumuşacık ben kısa kollu bi tane aldım aslında gecelik kısa kollu olsun sabahlığı uzun kollu olsun istedim ama varmışta bitmiş şansıma sadece kısa kollubi gecelik aldım 35 tl sanırım

:))) alışkanlık diyelim
canım karşında 88 kilo ile hamile kalmış sabah tartı kilosun 85.6 olan biri var yani kıyafetleri zaten xxl rahat rahat sığıyorum herşeye ama dagiye uğramak lazım
bu arada ben bursadayım olmadı yarın kapalı çarşıya uğrayacağım
her fırsatta kızıma birşeyler alıp dönüyorum eve annesine sıra gelemedi daha :)))

:))) alışkanlık diyelim
canım karşında 88 kilo ile hamile kalmış sabah tartı kilosun 85.6 olan biri var yani kıyafetleri zaten xxl rahat rahat sığıyorum herşeye ama dagiye uğramak lazım
bu arada ben bursadayım olmadı yarın kapalı çarşıya uğrayacağım
her fırsatta kızıma birşeyler alıp dönüyorum eve annesine sıra gelemedi daha :)))
Allah canını almasın sen bana sorcana git bana da al bi gecelik :)) Kapalı çarşı olsa burda herhal yapışırdım tükkanlara hergün envayi çeşit vardır orda oh ne güzel:)

Allah canını almasın sen bana sorcana git bana da al bi gecelik :)) Kapalı çarşı olsa burda herhal yapışırdım tükkanlara hergün envayi çeşit vardır orda oh ne güzel:)

haklısın ama o kalabalığa girmek çok zor geliyor geçen hafta gittik baya bunaldım ama en mantıklısı da orası galiba hava güzel olursa yol göründü bize
istediğin gecelik olsun ne demek

Back
X