2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
haklısın ama o kalabalığa girmek çok zor geliyor geçen hafta gittik baya bunaldım ama en mantıklısı da orası galiba hava güzel olursa yol göründü bize
istediğin gecelik olsun ne demek
Çokmu kalabalık hıım hiç sewmem hemen fenalık basar dikkat et o zaman tatlım aman boşver olmadı nettede bulursun .

Flower serisi beşik 1000 tl yatağı uyku seti içinde, 3 lü dolap 1100 tl civarı , soft serisi ise beşikte 1500 ikili dolap ta 1500 tl civarı yine yatak ve uyku seti içinde büyüyen beşik tabi bunlar iki yataklı hala karar veremedik tabi herzaman olduğu gibi ama bu pazartesi sipariş vermemiz lazım dedi kadın 1 buçuk ayda anca gelirmiş...
Findux ben de kizima flower alicam :))))
500 tl kazik yiyorum bu durumda :( off ya :(

Ben normal doğum yaptım, pijama kullandım, çok da rahat oldu canlarım...

Tamamen alışkanlıkla ilgili galiba, ben yatarken geceliğin sıyrılmasından rahatsız oluyorum...

Kanama da bünyeden bünyeye değişiyor galiba ben sadece bir tane hasta bezi kullandım onu da hastane verdi... O kirlenince gazlı beze pamuk sarmışlardı yine hastane vermişti bir sürü onları kullandım, zaten evde pedlere geçtim... Akşam 16:35 de kızım doğdu, sabah sekizde Dr geldi kontrol etti ve çıktım...

Sezeryanı bilmiyorum ama yine de geceliği düşünmüyorum, bir tane lohusa pijamam vardı, bir tane de eşim hediye almış sağolsun... Sadece sabahlık alacağım...

Hasta bezi için de hastaneye soracağım, veriyorlarsa almam, zaten bitirmek imkansız, eğer bu da normal olursa tabi ki. C

Son düzenleme:
bence de en rahatı pijama.gecelik gerçekten sıyrılıyor.hem öyle illa lohusa pijamasına bile gerek yok normal önden düğmeli olanlarda gayet güzel iş görüyor.

Karnım çok sert bugün arada da ağrım oluyor, akıntım da abartmış durumda, hepsi birleşince korkutuyor insanı...

Ya yarın ya pazar eve döneceğiz...

Pijama tercih meselesi tabi birazda alışkanlık . Ben hiç örtmüyom zaten geceleri sıcaktan bi sabaha karşı battaniye alıyom bacamın üstüne lütfedip :)) siz terlemiyonuzmu yaw ben hep sucuk kalkıyom bendemi bi gariplik var acaba??

üşütmüş olabilirsiniz.akıntı genellikle üşüttüğün zaman daha da artar.tabi bide mantar olduğunda :)

Olabilir aslında gece üstümü açmışım, kayınvalidemlerdeyiz sobası öncesıcaktı ilerleyen saatlerde de soğumuş anlaşılan...

:37::37:
üşütmüş olabilirsiniz.akıntı genellikle üşüttüğün zaman daha da artar.tabi bide mantar olduğunda :)

Olabilir aslında gece üstümü açmışım, kayınvalidemlerdeyiz sobası öncesıcaktı ilerleyen saatlerde de soğumuş anlaşılan...:17:

Kızlar benim 1 haftadır vajinamın iç kısmanda ağrı var. Özellikle bacamı hafif açınca ve yürürken ağrıo tam bacak bitimimin yanı

Karnım çok sert bugün arada da ağrım oluyor, akıntım da abartmış durumda, hepsi birleşince korkutuyor insanı...

Ya yarın ya pazar eve döneceğiz...

Arada benimde oluyo endişelenme karnım sertleşiyo karnımın altında bi ağrı oluyo yat dinlen gezinme pek bide bol su iç içiyosundur gerçi. Akıntıyı bilmiyom bak mantar ve üşütme değildir inşallah

:12q:37::37:

Olabilir aslında gece üstümü açmışım, kayınvalidemlerdeyiz sobası öncesıcaktı ilerleyen saatlerde de soğumuş anlaşılan...:17:

Kızımla tablet kavgası yapıyoruz da iki kere göndermiş prenses, neyse teyzeleri, ben şimdilik çıkıyorum... Sıra minik de...

Son düzenleme:
Ay izlerken çok duygulandım m ağladım :)))
Ben bebek falan yıkıyamam hele ağlayıp videodaki gibi kızarırsa elim ayama dolaşır.

bende izledim şimdi yıkayamam ben ya elimden falan kayarsa öyle şampuanlayınca
çok beceriksiz bir anne olacağım ben ya :(((

kızlar merhaba ben birşey soracağım. bebek için şimdiden araştırmalar yapıyorum. biberon araştırıyorum. anne memesine en yakın ve bpa sı 0 olan biberon araştırıyorum. siz neler aldınız yada almayı düşünüyorsunuz acaba?

Canım normal doğummu yaptın ne çok kanaman olmuş öyle ? Dalinin alt değiştirme bezinden alcaktım ben onun gibi bişimi canbebeninki?

Evet dalinin aynısı... çok normal bi doğum yaptım :) epidural yok, ağrı kesici yok, suni sancı yok... acıbadem hastanesinde köy şartlarında bir doğum yaptım :)

Evet dalinin aynısı... çok normal bi doğum yaptım :) epidural yok, ağrı kesici yok, suni sancı yok... acıbadem hastanesinde köy şartlarında bir doğum yaptım :)
canım masallah bu kadar dogalını Allah bıze de nasıp eder ınsallah.Bu arada normal dogum dedıklerı kadar zor mu gercekten?

kanama yoğunluğu ne kadar oluyo ve kaç gün sürüyo acaba

doğumdan sonraki ilk tuvalete gittiğimde klozet kan dolmuştu. ilk gece geçince adet kanamasının en yoğun günü gibi oldu... yaklaşık 10 gün azalarak devam etti. sonrada hafif aralıkı akıntı oldu ama tam normale dönmesi 20 günü buldu. 40 çıktığı gün dee ytekrar adet oldum :)

kızlar merhaba ben birşey soracağım. bebek için şimdiden araştırmalar yapıyorum. biberon araştırıyorum. anne memesine en yakın ve bpa sı 0 olan biberon araştırıyorum. siz neler aldınız yada almayı düşünüyorsunuz acaba?

canım aynı sorun benım de kafamı kurcalıyor. kımısı dr browns cam bıberon dıyor. kımısı avent pes ya da pp bıberon dıyor. ben hangısını alacagımı sasırıdım... gonul ıster kı sutum gelmezse bıberona alısmasın bu sefer anne memesını hıc almaz. bır grup da kasıkla verın anne memesını almazsa dıyor... hem dr browns hem avent de ıkısı pahalı olur dıye dusunyorum bırıne karar vermek lazım. ama sanırım chıcco da anne memesıne en yakın bır tane kucuk boy gordum

Back
X