2014 Ocak annelerinin kıymetli bebişlerine aldığı ciciler

Kızlarr bebişime ilk cicisini alabildim sonunda. Sizinkilerden biraz farklı ama :1:
İndirimdeydi Esse den aldım. İçinde mama ve çorba yaparım, süt ısıtırım diye düşündüm. Boyları o kadar minnakki, boyutlarını anlayabilmeniz için yanına su bardağı koydum. Çok şirinler yaa
eneee bunlar cücüücükk :1: afiyet olsun yedikleri yarasın kuzucuğa :9:

ay çok güzel güle güle kullansın :46:
yeleği çok beğendim delikanlıya çok yakışıcak :49:

Son düzenleme:
Kızlar yaa butikbebeden aldıklarınız kaç günde geliyo?
Benimkiler 2 hafta olcak hala tedarik süreci falan diyo
çocuk doğmadan getirirler mi? :27:

eneee bunlar cücüücükk :1: afiyet olsun yedikleri yarasın kuzucuğa :9:

ay çok güzel güle güle kullansın :46:
yeleği çok beğendim delikanlıya çok yakışıcak :49:

Çookk cücüük teyzesii. Kullanmaya kıyamam ben onları yaa:1: süs diye vitrine koyarmışım:9:
Ona başka ciciler almadım diye küsmüştü bize dün, cinsiyetine baktırmadı yaramaz. Yüzünüde elleriyle kapatmıştı, hiç biyerini göstermedi yaa:19:

Çookk cücüük teyzesii. Kullanmaya kıyamam ben onları yaa:1: süs diye vitrine koyarmışım:9:
Ona başka ciciler almadım diye küsmüştü bize dün, cinsiyetine baktırmadı yaramaz. Yüzünüde elleriyle kapatmıştı, hiç biyerini göstermedi yaa:19:
canım tencerelerin çok güzel.güle güle mamalar yesin minnak:9:bizimde var ama sanırım seninkisi daha kullanışlı bende alıyım böyle set:27:

Son düzenleme:
yeleğiniz cok güzel güle güle kullansın.markası nedir acaba internetten mi aldınız böyle bir sey arıyorumda

canım herhalde bana yazdın :44:gri yarım olan civilden badi ile takım aslında ama ben ayrı giydirmeyi planlıyorum:1:çıtçıtlı badi ile 11 yada 13 tl idi tam hatırlamıyorum.hatta ben alırken onu 6 aylık aldımki yaza giydirebileyim diye:27:ama bide 3aylığını da alsammı diyede düşünmüyor değilim:1:

herkese merhabaaaa biz de 18.haftamızı bitirdik teyzeleriiii aranıza yeni katılıyoruz :16: bebişim orasını pek göstermiyo ama kıza benziyo diyo biz de daha bişey alamadık :49:

hoşgeldiniz canım:3:alırsın inşallah yeterki sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil:16:
herkese merhabaaaa biz de 18.haftamızı bitirdik teyzeleriiii aranıza yeni katılıyoruz :16: bebişim orasını pek göstermiyo ama kıza benziyo diyo biz de daha bişey alamadık :49:

Bugün bende bir çılgınlık yapıp doğmamış bebeğe don biçmekle kalmadım set aldım hemde pembe ama şöyleki indirim sitesinden 125 ten 80 ne düşmüş bunun üstünüde benim + indirim kuponum vardı 50 tl bana 37liraya geldi başka bi üründe alabilirdim aslında ama uzun zamandır takipteydim artık kime kısmetse göbişteki kızsa onun değilse hediye edecek çok hayırlısı olsun

Eki Görüntüle 778533

Bugün bende bir çılgınlık yapıp doğmamış bebeğe don biçmekle kalmadım set aldım hemde pembe ama şöyleki indirim sitesinden 125 ten 80 ne düşmüş bunun üstünüde benim + indirim kuponum vardı 50 tl bana 37liraya geldi başka bi üründe alabilirdim aslında ama uzun zamandır takipteydim artık kime kısmetse göbişteki kızsa onun değilse hediye edecek çok hayırlısı olsun

Eki Görüntüle 778533

hayırlı uğurlu olsun, güle güle sağlıkla giysin inşallah, pek bir tatlıymış.. bu zamana kadar göstermediyse kız olma ihtimali yüksek zaten. benimki erkek çok erken öğrenmiştik.

şuna bak hele sen :9: hala orasını burasını göstermeyen terbiyeli yeğenlerimiz var demek :52:
bizimki ne varsa meydana atmıştı :52:
anası ona ne ciciler alıcak ooohoooo :46:
kız atlanta biz senle geçen sene ağustos topiğinde tanışmışmıydık naz ın topiğinde :26:
hiç yabancı değilsin haaa

teşekkür ederiz teyzesi:54::54:çabucak gelse o günlerde giydirsek hepsini:1:
valla ya :emir_bebek: eşim diyoki çabucak kış gelsin niye diyorum bebecik gelsin diye istiyorum diyo :1:
ben şimdi bakıyorum da o kollar nası gircek o tulumlara nası giydircem incitmeden :1:

ben yanlış topiğe girmişim ben mart annesiyim henüz 2,5 aylık bile olmadı ki:))
ayy alemsin kız :1:
gel gel gitme sende güzel şeyler var paylaş bizimle :52:

şuna bak hele sen :9: hala orasını burasını göstermeyen terbiyeli yeğenlerimiz var demek :52:
bizimki ne varsa meydana atmıştı :52:
anası ona ne ciciler alıcak ooohoooo :46:
kız atlanta biz senle geçen sene ağustos topiğinde tanışmışmıydık naz ın topiğinde :26:
hiç yabancı değilsin haaa

valla ya :emir_bebek: eşim diyoki çabucak kış gelsin niye diyorum bebecik gelsin diye istiyorum diyo :1:
ben şimdi bakıyorum da o kollar nası gircek o tulumlara nası giydircem incitmeden :1:

ayy alemsin kız :1:
gel gel gitme sende güzel şeyler var paylaş bizimle :52:
Evet canım ben de hatırlıyorum nickini ama hangi topikten olduğunu bilememiştim. Birzamanlar hemen her ay hamile kalmak isteyenler topiğine yazardım :)) nasip bu günlereymiş. Naz naptı acaba haberin var mı?

canım tencerelerin çok güzel.güle güle mamalar yesin minnak:9:bizimde var ama sanırım seninkisi daha kullanışlı bende alıyım böyle set:27:
Fiyatıda markasına göre uygundu. 50 tl. Benim minik tencerelerim yoktu zaten bi de hep aklımda bi sosluk almakvardı. Sadece sosluk 30-40 tl civarıydı. Kapaklarıda oluyo sosluğa

Eki Görüntüle 778533

Çok güzelmiş canım. Güle güle kullansın. Fiyatıda çook uyguna gelmiş . İyi yapmışsın almakla

Evet canım ben de hatırlıyorum nickini ama hangi topikten olduğunu bilememiştim. Birzamanlar hemen her ay hamile kalmak isteyenler topiğine yazardım :)) nasip bu günlereymiş. Naz naptı acaba haberin var mı?

kısmet canım ben de o topikten sonra 2 defa bebeğimi kaybettim burda karşılaşmak varmış nasipte
naz en son aşılama yaptıracaktı ama ne zamandır hiç hal hatır sormuyo dövecem onu :27:
unuttu birden çekti gitti valla

orkidecim hayırlı olsun topiğin cok guzel olmus kıyafetlerde cok şirin Allah herkese hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin inş :)

$xx.webp Ayazın cicilerinden :)

kısmet canım ben de o topikten sonra 2 defa bebeğimi kaybettim burda karşılaşmak varmış nasipte
naz en son aşılama yaptıracaktı ama ne zamandır hiç hal hatır sormuyo dövecem onu :27:
unuttu birden çekti gitti valla
Evet canım ilk bebeğini kaybettiğini hatırlıyorum. Hatta o topikte arka arkaya kayıplar olmuştu. :(
Naz da İnşallah tez zamanda kavuşur bebeğine

Canım hepsi çok güzel. Sağlıkla kullansın Ayaz:emir_bebek:
Adını da bulmuşunuz siz bu arada, ben daha cinsiyetini bilmiyorum:1:

Evet canım ilk bebeğini kaybettiğini hatırlıyorum. Hatta o topikte arka arkaya kayıplar olmuştu. :(
Naz da İnşallah tez zamanda kavuşur bebeğine

Canım hepsi çok güzel. Sağlıkla kullansın Ayaz:emir_bebek:
Adını da bulmuşunuz siz bu arada, ben daha cinsiyetini bilmiyorum:1:

Teşekkür ederiz teyzesi. . Daha guzelleri sizin yavrularin olsun.

Back
X