2014 Ocak Bebekleri Ultrason Görüntüleri

bence bebegin kiz. ilk haftalarda yapilab yorumlar genelde tutmuyor benim inancim kalmadi.. cunku benimkinin resmen pipisi vardi ama kizmis :))) kizlarin genital organi odem yapip erkek gibi durabiliyormus.. gonlunden gecen neyse o olsun saglikli olsun insallah :) zayiflar daha cabuk hissediyormus diyorlar hissetmek cok guzel cunku bebegim iyi mi diye dusunmene gerek kalmiyo :) ben haftada bir dr a gidiyodum suan cok rahatim

kızlar şubat annesi görünüyorum ama ocak sonuda olabilir çünkü sezeryan olcak.benimde bebişimin cinsiyeti hakkında yorum yapabilirmisiniz

kızlar kızımız olacakmış inşallah:) Rabbim hepimizinkini bağışlasın. "Bahar" ismini koymak istiyorum. sizce nasıl? bi yorum yapar mısınız lütfen.

kızlar şubat annesi görünüyorum ama ocak sonuda olabilir çünkü sezeryan olcak.benimde bebişimin cinsiyeti hakkında yorum yapabilirmisiniz

Eki Görüntüle 765390
canım hiç bişey net değil. Ben seçemedim

kızlar kızımız olacakmış inşallah:) Rabbim hepimizinkini bağışlasın. "Bahar" ismini koymak istiyorum. sizce nasıl? bi yorum yapar mısınız lütfen.

Hayırlı olsun canım. Güzel bi isim. Anlamını bilmiyorum ama "nevbahar" daha orjinal olabilir

Bu da benim bebeğim geçen haftaki fotoğrafı bu. Daha cinsiyet öğrenemedik çok merak ediyoruz ama bakalım ne zaman belli olacak:)

Eki Görüntüle 766194

Bu da benim bebeğim geçen haftaki fotoğrafı bu. Daha cinsiyet öğrenemedik çok merak ediyoruz ama bakalım ne zaman belli olacak:)
bence bebiş kız
12 haftalık goruntusu bu dr erkek dedı ama kızımda da erkek demıstı guvenemıyrm bu dra :)
canım bence de erkek seninki
kizlarr bebek hareketlerini hisseden var mi? ben 17. haftaya girmek uzereyim 3 gundur minik dokunuslar hissediyorum. yemekten sonra sirtustu yatinca cok hafif bi dokunus:)) erkek bebek erken hissedilir derler ama benim kizim olucakkkk :))

ben de 3 gündür falan daha net bişeyler hissediyorum kısa sürüyo ama
şöyle uzun uzun oynasa tekme tokat dalsa içerden ne güzel olur

bence bebiş kız

ben de 3 gündür falan daha net bişeyler hissediyorum kısa sürüyo ama
şöyle uzun uzun oynasa tekme tokat dalsa içerden ne güzel olur

Teşekkür ederiz yorumun için ilk defa yorum yapıldı resmimize bakalım inşallah tutar benim gönlümden hep kız geçiyor kız istiyorum ama erkek gibi de hissediyorum ortaya karışık duygular içindeyim:) ben de şu tekme tokat günlerini iple çekiyorum çok istiyorum bir an önce hissetmeyi. Arada hissediyorum gibi geliyor ama bu haftalarda hissedilmezmiş herkes öyle diyor :)
Seninkisi kız mı erkek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlarr bebek hareketlerini hisseden var mi? ben 17. haftaya girmek uzereyim 3 gundur minik dokunuslar hissediyorum. yemekten sonra sirtustu yatinca cok hafif bi dokunus:)) erkek bebek erken hissedilir derler ama benim kizim olucakkkk :))

merhaba ben de bugün doktoruma sordum seğirme gibi oluyor acaba hareketlerini mi hissediyorum diye bir ay sonra ancak hissedersin dedi bana...

valla benim seğirmeyle başlamıştı ittirmeye döndü hatta dün göbek deliğimin tam altı tümsek olup indi üstüste.. dr lar karıştırıyo olma ihtimalimize karşın öyle söylüyorlar. 16. haftadan itibaren hissedebilirsin. ama bazılarının uzun sürüyor. zayıf olanlar daha çabuk hissediyormuş..

Evet canim artik hissedebilirsin hareketlerini bebisin. Benim bebisiminde cinsiyeti ile ilgili yorum yapabilirmisin 21.saudada usg goruntumuz.

Evet canim artik hissedebilirsin hareketlerini bebisin. Benim bebisiminde cinsiyeti ile ilgili yorum yapabilirmisin 21.saudada usg goruntumuz.

canım benim yaa görünmüyo ne desem yalan olur.. bana 15+2 de kız demişlerdi. 16+6 da yüzde 90 erkek dediler... ne olucak şimdii neye inanıcam bennnn :)))

Eklentiler

• $20130802_202617.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 124
benim bebeğimde kız olacakmış geçen hafta doktorum söyledi ama nasıl gördü anlamadım hiç birşey belli olmuyordu çünkü..

benim bebeğimde kız olacakmış geçen hafta doktorum söyledi ama nasıl gördü anlamadım hiç birşey belli olmuyordu çünkü..

valla dr lar arada bişey göremeyince kız diyor. kız da yanılma çok oluyor. erkek dediklerinde pipiyi görüp söyledikleri için yanılma payı pek olmuyor. hayırlısı sağlıklı olsunlar da gerisi boş.. benimkinin kalbinde beyaz nokta görüldü. 3 hafta sonra ayrıntılıya giricem bakalım ne diyecekler...

Güzel kızımın 14+3'teki hali kızlar :) Görüntüleri video olarak aldığımızdan en net anların fotoğraflarını kendim çıkarttım aradan.Pek net değil ama yine de çok güzel :) Canım yavrum benim...

Güzel kızının kız olduğunu kaçıncı haftada öğrendin, banada 11+6 da kız dediler prensesimmi acaba yoksa 2. prensmi kafayı yicem 17 ağustosta gidicem tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…