- Konu Sahibi minnakkkedi
-
canım hiç bişey net değil. Ben seçemedimkızlar şubat annesi görünüyorum ama ocak sonuda olabilir çünkü sezeryan olcak.benimde bebişimin cinsiyeti hakkında yorum yapabilirmisiniz
Eki Görüntüle 765390
kızlar kızımız olacakmış inşallah:) Rabbim hepimizinkini bağışlasın. "Bahar" ismini koymak istiyorum. sizce nasıl? bi yorum yapar mısınız lütfen.
bence bebiş kızEki Görüntüle 766194
Bu da benim bebeğim geçen haftaki fotoğrafı bu. Daha cinsiyet öğrenemedik çok merak ediyoruz ama bakalım ne zaman belli olacak:)
canım bence de erkek seninki12 haftalık goruntusu bu dr erkek dedı ama kızımda da erkek demıstı guvenemıyrm bu dra :)
kizlarr bebek hareketlerini hisseden var mi? ben 17. haftaya girmek uzereyim 3 gundur minik dokunuslar hissediyorum. yemekten sonra sirtustu yatinca cok hafif bi dokunus:)) erkek bebek erken hissedilir derler ama benim kizim olucakkkk :))
bence bebiş kız
ben de 3 gündür falan daha net bişeyler hissediyorumkısa sürüyo ama
şöyle uzun uzun oynasa tekme tokat dalsa içerden ne güzel olur
kızlar şubat annesi görünüyorum ama ocak sonuda olabilir çünkü sezeryan olcak.benimde bebişimin cinsiyeti hakkında yorum yapabilirmisiniz
Eki Görüntüle 765390
kizlarr bebek hareketlerini hisseden var mi? ben 17. haftaya girmek uzereyim 3 gundur minik dokunuslar hissediyorum. yemekten sonra sirtustu yatinca cok hafif bi dokunus:)) erkek bebek erken hissedilir derler ama benim kizim olucakkkk :))
valla benim seğirmeyle başlamıştı ittirmeye döndü hatta dün göbek deliğimin tam altı tümsek olup indi üstüste.. dr lar karıştırıyo olma ihtimalimize karşın öyle söylüyorlar. 16. haftadan itibaren hissedebilirsin. ama bazılarının uzun sürüyor. zayıf olanlar daha çabuk hissediyormuş..
Evet canim artik hissedebilirsin hareketlerini bebisin. Benim bebisiminde cinsiyeti ile ilgili yorum yapabilirmisin 21.saudada usg goruntumuz.
benim bebeğimde kız olacakmış geçen hafta doktorum söyledi ama nasıl gördü anlamadım hiç birşey belli olmuyordu çünkü..
Eki Görüntüle 773481 Eki Görüntüle 773482
Güzel kızımın 14+3'teki hali kızlar:) Görüntüleri video olarak aldığımızdan en net anların fotoğraflarını kendim çıkarttım aradan.Pek net değil ama yine de çok güzel :) Canım yavrum benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?