2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Kizlar yeni gelen herkese simdiden hos geldiniz diyeyim. Tedavisi baslayan arkadaslar insallh pozitifi gorur bu heyecani bizle paylasirsiniz.hosgeldiniz sefalar getirdiniz..insallh ugurlu gelir topigimiz sizlerede.

Tesekurler, ins. Rabbim nasip eder her istedigine ozledigini Koklamayi, senin ikiz gebelik canim ikiz endise benden iyi kimse bilemez, her zaman kendinr dikkat et sadece uc ay degil korkular unutmaki dogurana ve dogurduktan sona bile devam ediyor, boze sadece el acip dua etmek kaliyor rabbime, kanamalar siddetli olmadikca hic korkma ve kendini fazla yorma, morelde hep yuksek tut

slm kızlar e2 degerının kaç olması gerekıyor 937 cıktı en buyugu 14 mm 9-10 tane yumurta var. degerın kaç olması gerekıyorr lütfennn yardım

Yasin, kacinci denemen oldu hepsi bu kararda etken olur, ins. Hakkinda hayirli olan sonuca varilir. Iki tane konulsa bile digerini kesin dondur , simdididen rabbim yar ve yardimcin olsun

Canım 3 denemem benim 1 taneyi dondurmaya degermi sonuçda iki embiriyo konulacak cok kararsız kaldım

Kizlar bugun ilk ignemi vurdum Allah nasip ederse tedaviye basladim adet olmayi bekliyorum simdi..hepiniz dualarimdasiniz zaman zaman bunalıyoruz ve karamsarliga kapiliyoruz ama şunu dusunmek lazim Allah benden isteyin demiş..zamanı ona bağlı ne yapsakta bunu değiştiremeyiz..icimizi ferah tutmamizi nasip etsin Allahim..o yüzden rabbim ilk önce hayırlısını versin bizlere saglik versin gerisi olacak insallah hepimiz anne olucaz.2014 bizim yılımız olsun..

hayırlı olsunn..hoşgeldin..inşallahh güzel ve hayırlı bi süreç olur yeni yılda müjdeli haberler alırız senden de...

Merhaba arkadaslar.bende yeniyim 26 yasindayim pko ve sperm sayi azligi sebebi ile ilk deneme yarin nasopse ignelere basliyorum

haydii bakalımmm sende hoşgeldinn ugurlar getirdin inşallah..hayırlısıyla ilk olarak tedavi sürecinden sonrasında da sonucundan müjdeli haberlerle gel buralara hep:))

nelere katlanılmıyorki o sıpalar için bi gelseler de ısırsak popolarından:)))sprey kullanma durumu yok burdaki tedavilerde ama sonucta hepsi aynı işe yaradığı için sıkıntıları oluyor maalesef..sık dişinii getir bebişi inşallahh:)

Sanirmmm benim hamilelik maceram burada bitti .kanamam var doktorumu aradim ve hemen yat ilaclarina drvam et yarin gel bakicam dedi..
5.haftada kanamasi olan oldumi?? Gitti meleklerim degilmi..elim ayagim buz gibi..ne yapacagim ben simdi
emhaacımm napıyoruuzzz pozitifi görmüş bir tüpçü anneninn muazzam mutluluguyla pozitif olmaya devam ediyoruz kiii mesajlarını okudumm harikasın bu konuda:)) allahın izniyle seninle onlar canım hiç merak etme sadece rahat etmek istiyorlar anneleri..yerlerine yerleşmeye çalışıyorlar malum ortam kalabalık eee bide annelerinin totosu pek yer göremeyince mecburen,böyle ufak sinyallerle ''azıcık dinlen artık zaten biz gelince yeterince koşturtacağız seni anne'' diyorlar..seni bırakacaklarına ihtimal dahi vermiyorumm canım..hadi bir an öncee derin bi oh cekelim doktor amcamızda onaylasın gönlümüz gecenleri de..haberdar et bizleride emii..öperim üçünüzü de:)

Bana karamsar olma diyene bak tedaviye baslamis ama umudu yok..perceine.nilnur.berceste.ensuece kizin bakalim nunayada hep benimi paylayacaksiniz)

dur kuzumm acele yok hele bi böyle devam etsin onunda sırası geliyoo sallıycam onada işaret parmagımı:)))hep sizin iyiliğiniz için ama heppp:)))bak sen nasıl yola geldinn annecikk

allah önce evladına uzun saglıklı ve hayırlı bir ömür nasip etsin...tez vakitte de hayırlısıyla evinize neşe kızına da kardeşini bahşetsin inşallahh..hoşgeldin aramıza

kısmetli bebiş gelişinden bellidirrrrr amannnnn teyteyteyteyyyy:)))neymişşşş karaları bağlamıyormusuz nunacım ne demiş hemşire abla emha ya ''rabbim varken bu stres niye''..hala sindiremedim yahu hemşirenin lafınıı ne kadar da doğru söylemiş.hepimizi hizaya getirdi valla bi cümleylee..

sıkma canını amaaa vallaa veririm bak seni emhanınn hemşiresinee zılgıtı yersin:))canımcım üç tane olsun sağlıklı olsun bi tanede transfer etse doktorun sana sımsıkı tutunsun hiç bırakmasın inşallah..doktorunla bi görüş kimi yerde yaş gözetmeksizin iki embriyo transfer ediyor doktorlarr inşşalah gönlünden geçen olur

2014 bizim yılımız olsunn inşallahh:))sende bizee bol bol müjdeli haberler ver.rabbim yar ve yardımcımız olsun..bu yıl her birimize ve nerede varsa dileyen bekleyen herkese önce göbiş sonra bebiş nasip etsin inşallahh..hayırlı olsun tedavin

o vakitt gece kuşuu yatarr..muhabbette orta yerinden yetişemedim ama takipteyim hepinizii..2013 ün son gecesii dilerim bütün olumsuzluklarımız bütünn sıkıntılarımız bi kaç saat doğacak günlee birlikte bu gece bu karanlıkta kalsınn..ve biz yepyeni bir yıla bombaa gibi başlayalımm..bu yıl bize umut olsun inşallah tüpçü anneler..seviyorum sizleri

Canım 3 denemem benim 1 taneyi dondurmaya degermi sonuçda iki embiriyo konulacak cok kararsız kaldım

Kesinlikle deger, ben 4. Denemede tamda umitlerin bitti anda donmuslarla ikiz gebe kalip, ama anca oglumu dunyaya getirebilmis biriyim, oglumunzamanindan dondurulan diger 9 embriyodan 3 tanesi transfer olcak. 6 tanem daha var kesinlikle kalite ne olursa olsun donmus sansin cok yuksek, ben oglumun zamanindaki arkadaslarimdan tek rmbriyo ile ikize hamile kalmid arkadaslar hatirliyorum, dondurma sansin varsa 1 dakika bile teredut kesinlikle etme!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…