2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Kızlar transferim oldu dokdor embiriyoların cok kalitelli dedi bakalım 13 ocakda belli olacak inşşallah hayırlısı olur :)

Kızlar transferim oldu dokdor embiriyoların cok kalitelli dedi bakalım 13 ocakda belli olacak inşşallah hayırlısı olur :)

süperr yaaa...buraya kadar gelmiş olmak da güzelll...Canım Allahım yüzünü güldürsün inşallah...13 ocak hayatın boyunca unutmayacağın anların miladı olsun inş sorunsuzca......bize de dua edin

süperr yaaa...buraya kadar gelmiş olmak da güzelll...Canım Allahım yüzünü güldürsün inşallah...13 ocak hayatın boyunca unutmayacağın anların miladı olsun inş sorunsuzca......bize de dua edin

Teşekkürler canım allah herkesin gönlüne göre versin inşallah burdan herkesin hamiş haberlerini alırız 😁😁😳

[tr]
lar değmesin listemize

Son düzenleme:

canım benim hepimiz dua ediyoruz.gönlünü ferah tut ikizler topicin uğuru olacak bol bol kardeş çağıracak inşallah

maden işçileri yılbaşına madende girmiş.görüntüleri izlerken ağladım.hepsi gayet mutlu son birkaç saniyeyi sayıyordu.kaç normal insan bu sahneye ağlar ki
artık psikoloji diye birşey kalmadı.biri merhaba dese ağlıyorum.nasıl stres yapmayayım nasıl rahat olayım nasıl düşünmeyeyim bilmiyorum..
dediğin gibi söylemesi kolay..

canım muhakkak daha çok bekleyen için daha zordur.ama sizler daha güçlüsünüz.ben de ilk günki kadar çaresiz ve şaşkın değilim mesela.zaman acıtıyor ama alıştırıyor da malesef.Allah hepimize tez zamanda hayırlı,sağlıklı bebişler nasip etsin ama bizler de zaman geçtikçe daha da alışıcaz.ilk duyduğum an bu dünyanın sonu demiştim mesela.o anı anlatamam.şimdi de üzgünüm ama o an çok başkaydı.
Allah daha fazla bekletmesin hiçbirimizi.Dün 2014'e girerken en büyük dileğim buydu :Bu yıl tüp bebek annelerinin yılı olsun.tedavi gören herkes bebeklerine kavuşsun.İnşallah Rabbim duyar sesimizi

canım ya iyi ki varsın, herşeyi çok iyi yorumluyor moral veriyorsun :))

bu duygunun tesellisi de telafisi de yok canım benim.....Dua edeceğiz başka çaremiz yok.Söylemesi kolay mı??asla...bitmek bilmeyen rüyalarım, acımı eşime çaktırmamak için attığım kırk takla, her gün,gece dinmeyen gözyaşım, anlamayanların boş muhabbetleri arasında sıkışan kalbim....daha bir sürü cümle kurabilirim...İnsan o kadar aciz bir varlık ki..hayatta her şeyin bir alternatifi var ama bunun yok.seni çok iyi anlıyorum..dünya imtihan dünyasına canım...işte burda böyle paylaşarak teselli buluyoruz..ağlmanı ilaçlara bağlıyorum ben...kendine uğraş bul.ben puzzle yapacağım bu süreçte...kendine dikkat et...

Arkadaslar ozeller maddi diyoruz devlet ilgisiz inanin ne yapacagimi sasirmis biriyim tavsiyelerinizi bekliyorum

Cnm sorunun ne ? Ozelde bir kez dene allah korusun olmazsa zaten devletin rapor vermek icin istedigi tonla tahlili isteyecekler, o vakit rapor da alirsin, istanbul da en ii zeynep kamil ve zeytinburnu suleymaniye`ymis rpor konusunda, zeynep kamil trasfere de ii, kanuni hast yanindan gecmeyin sadece bebek istediginiz icin dayak yiyebilirsiniz,gec yat evet derdiniz ne,,,allaahımmm..3er 5er gir iceri derdini anlat, denk gelirse 1 yilda 1kere gonca hn mı ne dir doktoru ya gorur ya gormezsin..

bugün erkek bir arkadaşımla tam da bu konuyu konuştuk.ne konuşuyorsun kadınlar klubunde dıyor:)
sosyal ağlar doğru kullanıldığı sürece muhteşem dedim.Listemizden bahsettim.Konuştuklarımızı anlattım.
Esprili bir şekilde beleş psikolojik yardım dedi:))mesela.
Ne faydalı şeyler öğreniyoruz ya da paylaşıyoruz şu sayfalarda.
Başıma değişik birşey geliyor doktora sormadan önce arama motoruna yazıyorum.
hooop kadınlar klubü.benım başıma şu geldi şuymuş:)aa diyorum tamam normal birşey rahatlıyorum.
tecrübelerimizi paylaşıyoruz.bir başkası için seçenek oluyor vs vs.
İyi ki varız ve umarım çoğalırız bize benzeyen minik yüzlerle:))

toplum çok acımasız.vicdan teğet bile geçmemiş çoğu kişiye.neler duyuyoruz neler görüyoruz anlatmakla bitmez.
hele de en yakındakilerinin düşüncesizlikleri yıkıyor insanı.yeri geliyor eşin bile anlamıyor seni
ama herkese,herşeye inat ben anne olacağım biliyorum.zamanını beklemek mahvediyor ama olacağımı biliyorum.
3 tane yumoşum var yarın kontrole gidicem.bakalım bu yolda kaçı benimle devam edecek.
Allah ağzımızı kulaklarımıza kadar çıkarsın:)gülmekten ama:))

Haydiii,,,sevinsek mi uzulsek mi simdi cnm ya,proxeed mi kullaniyor ne yapiyorsa devam etsin bari hic belli olmaz doktorum bir ayda firlayıveriyor sayı,hucrelerin bekledigi bir kee varmıs orada varikosel acılmasi veya infeksiyon gerilemesi olursa bunyede nekdr hucre olustuysa dökülüveriyormus cnmın ici.

Acaip pozitifsin cnm yaa,bayılıyorum sanaa,cılgın ve neseli insan

kızlar merhaba. Ben aslında kasım aralık topigındeydim ama tedavım sarkınca ocaga kaldım. Uzun protokolle basladım. Yumurta gelıstırıcı ıgnelerın 4.gunundeyım. Az kaldı yani :18: Derdim çikolata kıstı. Allah hepimizin yardımcısı olsun igne asmasında olan ver mı benim gibi??

canım benim 5.günüm.yarın kontrole gidicem.ben de endo yum.sorunumuz aynı galiba.hayırlı olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…