Merhaba bende ocak ayında tüp bebek sahibi olmak isteyen arasındayım. Aralık ayında tüp bebek tedavisine başladım ayın 22 de relg oldum ayın 24 de göbekten yapılan iğnelere başladım, 4 gun iğnelere devam ettim son 2 gun 2 tane iğne yapmaya başladım ( diğer iğne yumartanın çatlamasını önlemek içinmiş) yarın sabah yine 10.30 da doktor kontrolum var. 2 yumurtam baya buyumuş diğer 2 yumurtam normal boyutlarda, yarın yumurta ları ne zaman toplanacagına karar verecek çok heyecanlıyım ve bu aşamalarımı sizlerle paylaşmak istiyorum, aslında eger nasip kısmet olursa bu bebek 2. bebegim olacak 15 yaşında kızım var ama son 8 yıldır hiç hamıle kalamadım eşimin sperm sayısı 4400 toplam hareketi %40 ileri hareketi %30 ben 37 yaşındayım aşılamadan ziyade direk tüp bebege yoneldım. bu gun doktorum buyuk olasılık perşembe yumurta toplama işlemini yapacagını belirtti ama kesın kararını yarın sabah soyleyecek
bakalım artık HAYIRLISI :44:[/QUOTE
Hosgeldin ugurayda benimde durumum seninle ayni 1 oglum var ama ikincisi olmadi ben bir asilama oldum ama tutmadi kismetse bu ay bizde tup bebege basliyoruz .sen kizina dogal yolla mi gebe kaldin .
Ayy bide 3 yumin varmış nunam
İnşallah hepsi kaliteli olur canım
Benim hep 1 yumim oluyo gerçi bunada şükür
Kızlarr canım cok sıkkın 13 yumurtadan sadece 3 tanesi döllenmiş bizde daha fazla dölenseydi dondurmayı düşünüyorduk ama olmadı yarın bölünmelerin nasıl gittigini ögrenecegiz dokdordan 3 tanesini transfer etmesini isteyecegiz bakalım kabul edermi
Kizlar bugun ilk ignemi vurdum Allah nasip ederse tedaviye basladim adet olmayi bekliyorum simdi..hepiniz dualarimdasiniz zaman zaman bunalıyoruz ve karamsarliga kapiliyoruz ama şunu dusunmek lazim Allah benden isteyin demiş..zamanı ona bağlı ne yapsakta bunu değiştiremeyiz..icimizi ferah tutmamizi nasip etsin Allahim..o yüzden rabbim ilk önce hayırlısını versin bizlere saglik versin gerisi olacak insallah hepimiz anne olucaz.2014 bizim yılımız olsun..
o vakitt gece kuşuu yatarr..muhabbette orta yerinden yetişemedim ama takipteyim hepinizii..2013 ün son gecesii dilerim bütün olumsuzluklarımız bütünn sıkıntılarımız bi kaç saat doğacak günlee birlikte bu gece bu karanlıkta kalsınn..ve biz yepyeni bir yıla bombaa gibi başlayalımm..bu yıl bize umut olsun inşallah tüpçü anneler..seviyorum sizleri
berceste, nuna bu yumurta faktorunu ne yapacagiz arkadaslar bendede bir ile uc arasina dustu zamanla.. doktor tup icin kotu bir durum sansin azaliyor diyor, yumurta saklatmak yasak olmasa birazini saklatirdik.. esimde olmadi Kibrista saklatiriz diyor tabi orasida ayri bir muamma.. benim bir arkadasimin yumurtasi hic olmuyordu ablasindan yumurta aldi simdi bebisi alti yasinda..
haydii bakalımmm sende hoşgeldinn ugurlar getirdin inşallah..hayırlısıyla ilk olarak tedavi sürecinden sonrasında da sonucundan müjdeli haberlerle gel buralara hep:))
Merhaba bende ocak ayında tüp bebek sahibi olmak isteyen arasındayım. Aralık ayında tüp bebek tedavisine başladım ayın 22 de relg oldum ayın 24 de göbekten yapılan iğnelere başladım, 4 gun iğnelere devam ettim son 2 gun 2 tane iğne yapmaya başladım ( diğer iğne yumartanın çatlamasını önlemek içinmiş) yarın sabah yine 10.30 da doktor kontrolum var. 2 yumurtam baya buyumuş diğer 2 yumurtam normal boyutlarda, yarın yumurta ları ne zaman toplanacagına karar verecek çok heyecanlıyım ve bu aşamalarımı sizlerle paylaşmak istiyorum, aslında eger nasip kısmet olursa bu bebek 2. bebegim olacak 15 yaşında kızım var ama son 8 yıldır hiç hamıle kalamadım eşimin sperm sayısı 4400 toplam hareketi %40 ileri hareketi %30 ben 37 yaşındayım aşılamadan ziyade direk tüp bebege yoneldım. bu gun doktorum buyuk olasılık perşembe yumurta toplama işlemini yapacagını belirtti ama kesın kararını yarın sabah soyleyecek
bakalım artık HAYIRLISI :44:[/QUOTE
Hosgeldin ugurayda benimde durumum seninle ayni 1 oglum var ama ikincisi olmadi ben bir asilama oldum ama tutmadi kismetse bu ay bizde tup bebege basliyoruz .sen kizina dogal yolla mi gebe kaldin .
. Merhaba hoş buldum çok naziksiniz :) ben doğal yollarla hamile kaldım radyolojı çalıştıgım dönemler sonlandırmak zorunda kaldıgım gebelıklerımlerım de oldu . bu gun artık son iğnelerimi aldım yarın son gün iğnelerde cuma gunu yumurtalarım toplanacak :))
nuna cnm haklisin bunlar oyle hassas konularki insan kendi ic dunyasinda enine boyuna tartip karar vermeli.. eslerde tabi ayri bir faktor benim esimde cok hayati belli cizgilerle yasayan biri fazla taviz vermeyi sevmiyor...kendi yumurtamizi saklarsak bunda bir sakinca olacagini sanmam.. birde baskasinin yumurtasi olsa bile sonucta bizim karnimizda buyuyecek bizim kanimizla bizim canimizla gelisecek... neyse insallah kendi yumuslarimizla bebislerimizi kucagimiza aliriz hayatim..
kısmetli bebiş gelişinden bellidirrrrr amannnnn teyteyteyteyyyy:)))neymişşşş karaları bağlamıyormusuz nunacım ne demiş hemşire abla emha ya ''rabbim varken bu stres niye''..hala sindiremedim yahu hemşirenin lafınıı ne kadar da doğru söylemiş.hepimizi hizaya getirdi valla bi cümleylee..
Seninde hayirli haberlerini bekliyoruz. Bende adet olmayi bekliyorum umut bahcecide ulun beyle baslicaz bu hafta sonu insallah hepumiz icin hayirli bir yil olur .. Merhaba hoş buldum çok naziksiniz :) ben doğal yollarla hamile kaldım radyolojı çalıştıgım dönemler sonlandırmak zorunda kaldıgım gebelıklerımlerım de oldu . bu gun artık son iğnelerimi aldım yarın son gün iğnelerde cuma gunu yumurtalarım toplanacak :))
Mutlu yillar arkadaslar semiha sakirde tup bebek denemesi yaptiran varmi
Evet ayni hastane ben ordan aldim rapor ilk denememi orda yaptirdim olmadi simdi ikinci denememi yaptircam kararsiz kaldim cunku hic arastirma yapmadilar neden tutmadi diye ilgi yok gibi yada banami oyle geldi bilmiyorum tavsiye istiyorum orada tedavi olanlardan
güldürdün beni canımıniçi:)))İnşallah hepimiz teyteytey yapıcaz:)))2014 hepimize sağlıklı,hayırlı bol bol evlat verir inşallah:)) hatta nüfus patlaması olsun 2014 te:)
tüp bebeklerin sayısı her yılın 100 katı olur inşallah:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?