2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Ayy bide 3 yumin varmış nunam
İnşallah hepsi kaliteli olur canım
Benim hep 1 yumim oluyo gerçi bunada şükür

berceste, nuna bu yumurta faktorunu ne yapacagiz arkadaslar bendede bir ile uc arasina dustu zamanla.. doktor tup icin kotu bir durum sansin azaliyor diyor, yumurta saklatmak yasak olmasa birazini saklatirdik.. esimde olmadi Kibrista saklatiriz diyor tabi orasida ayri bir muamma.. benim bir arkadasimin yumurtasi hic olmuyordu ablasindan yumurta aldi simdi bebisi alti yasinda..

nekadar sanslisin uc tanesi dollenmis hayatim insallah hepsi guzelce devam eder..

canim guzel dileklerin icin sagoll hangi merkezde tedavi goruyorsun..

cnm yetisemedin ama bak adin geciyor demekki aklimizdasin:)) dileklerinn icinn tesekkurlerr bugunnn harika bir gun olsunn hepimize..

malesef yapacak hiçbir şey yok.sadece kalitesini arttırmaya çalışıcaz
buna da şükür bercestenin dediği gibi:)
yumurta donasyonunu çok araştırdım ama dini kısmı biraz moralimi bozdu.eşim de pek yanaşmadı zaten.ben gelecek için elimde bir umut olsun diye eşimle paylaştım.o da biz zaten çok mutluyuz bebeğimiz olursa güzel olur ama olmazsa da RAbbim böyle uygun görmüş deriz.Bir başkasının parçasını istemiyorum senden olursa olsun olmazsa olmasın,dedi.Beni çok üzdü ama ikna edemedim.
Dini boyutu zaten çok net malesef beni yeterince tatmin etmese de:)
hele de bir bey aradı tvyi hocaya eşimin yumurtası yok nakil yapmak istiyoruzz dedi.hocanın cevabı beni şok etti.sokaklar cocuk dolu onlara sahip çıkın,illa senden olmasını istiyorsan başka bir kadınla evlen ondan olsun :S:S:S:S:S
ben eksik bişeylerin olduğunu düşünüyorum.Haşa eleştirmek haddime değil ama bilmiyorum işte ben tatmin olamıyorum hocaların bu konudakı cevabından

nuna cnm haklisin bunlar oyle hassas konularki insan kendi ic dunyasinda enine boyuna tartip karar vermeli.. eslerde tabi ayri bir faktor benim esimde cok hayati belli cizgilerle yasayan biri fazla taviz vermeyi sevmiyor...kendi yumurtamizi saklarsak bunda bir sakinca olacagini sanmam.. birde baskasinin yumurtasi olsa bile sonucta bizim karnimizda buyuyecek bizim kanimizla bizim canimizla gelisecek... neyse insallah kendi yumuslarimizla bebislerimizi kucagimiza aliriz hayatim..

İnşallah canım.ama dediğin gibi kendi yumurtanın saklanmasında bir sakınca yok.ben onu yapabileceğimi sanmıyorum şu an:) çünkü zaten birkaç yumurta çıkıyor onu da kullanıyorum.belki ilk bebişimden sonra aparım bunu
Allah gönüllerimize göre versin.2014 bizim yılımız olsun inşallah:)))

güldürdün beni canımıniçi:)))İnşallah hepimiz teyteytey yapıcaz:)))2014 hepimize sağlıklı,hayırlı bol bol evlat verir inşallah:)) hatta nüfus patlaması olsun 2014 te:)
tüp bebeklerin sayısı her yılın 100 katı olur inşallah:))))

Evet ayni hastane ben ordan aldim rapor ilk denememi orda yaptirdim olmadi simdi ikinci denememi yaptircam kararsiz kaldim cunku hic arastirma yapmadilar neden tutmadi diye ilgi yok gibi yada banami oyle geldi bilmiyorum tavsiye istiyorum orada tedavi olanlardan

hayatim sizde sorun nedir.. ben sadece raporu alip disarda yaptiracagim bana orasi hic hijyenik gelmedi her muayeneye yanimda bez ve terlik goturuyorum... maddi gucun varsa raporu alip disarda yaptirsan daha iyi olmazmi... oranin tup bebek rapor sistemi oturmus ama onun disinda herkez herseyden bir haber.. cok piss sirada orada tedavi olan bayanlarla tanistim kimse memnun degildi.. kadin dogum 1 deki doktora her gittigimde bunalima giriyorum doktor herseye parmak kullaniyor...ama tabi maddi sartlar neye elverirse onu yapiyoruz hayatim ya..

Sorun esimde sprem sayisi 3milyon civari maddiyat sorun degilde ben raporu cikarttim ilac icinde rapor cikarttilar hemen tedaviye basladilar hic aklimda orda tedavi yoktu ama basladik simdi adet olunca yine gel tekrar nufus kayit ornegi ve kantesti yapicaklarmis heyete tekrar sunulup tedaviye baslicaz dendi calistigim icin cok zamanim yok raporu cikarttim ama oradan alip baska yerde tedavi olabilirmiyim persembe gunu gidince sormayi dusunuyorum sen rapordan sonra nerede tedavi olmayi dusunuyorsun

Kizlar merhaba kanamam sabah durmustu ama kahve akintim var hala...meleklerimj gordum yani keselerim duruyor...daha kucuk olduklarndan kalp.atisi dinleyemedik tabi;((.doktor.10 gun sonra gel knrole dedi kalp atisi i in cagirmistir degilmi.??? Kalp atislarini duyana kadar dua edecegim.insallh meleklerim benimlelerdir.ayrica dun gece destek olan herkesten allah razi olsun

Herkes stres yapmayın diyo ama bi laf vardır bekara karı boşamak kolaydır diye yani bu durumu anca yaşayan bilir ne kadard stres yapmıyoruz desekde hep aklımıZın bir yerinde bu boşlugu hiseddiyoruzz allah herkesin gönlüne göre versin inşallah 2014 bize ugurlu gelecek hanımmlar bol bol dua edelimm 😳😍😣🐣🐣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…