2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

cnm bende calisiyorum is arasinda kosturuyorum zor oluyor ama madem raporu cikartiyorsun icine sinmediyse disarda yaptiracagini soylersin ona gore disarida yapilacak sekilde veriliyor.. benim esiminde iki milyon sperm sorunu var... benim hikayem cok uzun once Amerikan hast. bir defa, sonra Bahceci grubu dort defa simdide Ist.Tup Bebek merkezi Aret Kamar'a gectim.. hakkimizda hayirlisi cnm .

cok sevindim cnm sorun olmamasina ikizlerine siki siki sarillllll... masallahhhh

Allah yeni yilda herkesin hayirli isteklerini gerceklestirsin cnm

canım benim güzel gönlüne göre versin Rabbim.ben de 25 myıstan beri bu yoldayım ameliyat ,4 ay sonra anca ilk deneme şimdi de 2.deneme.Allah sonumuzu hayır etsin

ben 2 buçuk yıldır bu yoldayım canım ama 2 ay da, 4 ayda, yılda aynı galiba bu mücadelede....Rabbim herkesin gönlüne göre versin..çok sağol...bugün durum yine aynı.idrar testi yaptım negatif..bebe time diye bi test almış eşim onunla yaptım.sonra hafif sancım olunca arkası gelir bunun dedim.okula gidecektim günüm rahat geçsin diye ağrı kesici içtim..hata yaptım sanırım.devamı gelmedi çünküüü....öptüm canım

çok sevindim canım yaa...Hadi inşallah kalp atışlarını da hayırlısıyla duyarsın...10 gün bekleme yaa arada başka bir yere git dinle bence:)))özleme bebişleri

Oohh ohh suyundan da oohh ohh buyundan da yeappiii bebislere selammm halaya devamm bebegimm

Bak gordun mu iste bizim sayimiz senin yarin kadar ve ilkinde olmasi muhtemel degil,,ya ne yapsam ertelesem mi..okdr borc harc yapiyoruz evimiz arabamiz yeni odeniyor halen,,bir de bunlar..ya cok uzuluyorum , su spermbuyutmeyle dolleme yapamiyorlar mi yani 2milyondan 1tanecik yok mu yani, yok iste arkadasimin da boyle 3.denene olacak ocak ta onun da Aret Kamar da, orasi da cok maddi dusuncede bir yer biliyor musun, bu aradasimin 2.tutmayinca bazi tahlillere hic bakilmadigi farkedildi, Aret Bey ii biri ama embriyologlari icin birsey diyemiyorum..sisli de bir yer var,yabanci bir ismi var orada duymustum aslinda cok basarili denemeler, hakkimizda hayirlisi cnmin ici..bunlari yaziyorum ki aretle acik acik konus, onq firtinadan siginacak liman degil de gercekten guvenmek istedigini bilsin yani,bazi kontrolleri vakit ayiri bizzat yapiyor cunku arkadasim olay yaratinca,evine kadar aradi

canım bizde pkovardı ama ben hayıt suyu içmiştim daha önce 2 yıldır doktorlr göremiyor kocaelideyiz allah seninde yolunuda açık etsin 39 yaşındayım lütfen acele et sonası çok zor oluyor hatta hiçbekleme imkanın varsa hemen başla

Cnm guzel dileklerin icin tesekkurler nice mutlu saglikli bebisli bir yıl olsun..icimizdeki sıkıntılar su olup aksın gitsin..

Arkadaslar ozeller maddi diyoruz devlet ilgisiz inanin ne yapacagimi sasirmis biriyim tavsiyelerinizi bekliyorum

canim ben be ilgisiz ozeller gordum ilgisizlik bazi doktorlarin baslica sorunu, alti yil once Amerikan hast. ilaclar dahil 12.000 tl harcadim umurlarinda bile degildim doktorun yuzunu bile goremedim, sonuc ne oldu diye ben negatifi gordukten alti ay sonra bir hemsire aradi onun derdide negatifse yine tedaviye gelin demekti:)) ozel devlet farketmiyor onemli olan dogru doktor ama o nerede bilmiyorum henuz... kime gitsek ona guveniyoruz..

haklisin cnm hepsi ayniamsa ne yapalim birilerine guvenmeliyiz yoksa kafayi yicem:)) bu arada rapor icin bugun esimin sperm test sonucunu aldik sansa bak 6 milyon cikti bes yildir kac kez test oldu hep 2 milyondu bi rapor cikartim dedim 6 milyona cikti:)) komikkk

yeni yılda Allahım tüm bebek isteyenlere bebeklerini gönder .Rabbim bu yolda mücadele veren hrkese yardım etsin.arkadaşlar buğün bende ilk tüp bebek iğnemi birazdan yapacağım inşallah güzel sonuçlanır tedaviye başlayan başlayacak olan tüm arkadaşlar herkese bol şans bakalım ne olacak bu tedavi sonucunda iyi şeyler düşünüp iyi şeyler olması dileği ile

herkese mutlu yıllar arkadaslar
Allahım bu yeni yılda önce göbeklerimizi sonra kucaklarımızı doldursun

Umut
umut yaşamdır
umut sevgidir
umut düşünmektir
umut yürektir
umut görmektir
umut dediğin gelecektir
umut var olmaktır
umut dediğin
her zaman bir yol bulmaktır

KısLar herkese mutlu yıLLar dilerimki bu yıl bebeklerimiz biizimle olur seneye bu zamanlar kucaklarımızda yazarız inşallah

Merhaba arkadaşlar...Öncelikle Allah hepimize sağlıklı , hayırlı evlatlar nasip etsin.2 başarısız denemem var. Dün itibariyle tedaviye başladım. İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar görürüz.

Allaha binlerce sukur emha cim senin adina cok sevindim
Kendini yorma iyice dinlen senin ve bebeklerinin buna ihtiyaci var bizim icin de dua etmeyi de unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…