Sorun esimde sprem sayisi 3milyon civari maddiyat sorun degilde ben raporu cikarttim ilac icinde rapor cikarttilar hemen tedaviye basladilar hic aklimda orda tedavi yoktu ama basladik simdi adet olunca yine gel tekrar nufus kayit ornegi ve kantesti yapicaklarmis heyete tekrar sunulup tedaviye baslicaz dendi calistigim icin cok zamanim yok raporu cikarttim ama oradan alip baska yerde tedavi olabilirmiyim persembe gunu gidince sormayi dusunuyorum sen rapordan sonra nerede tedavi olmayi dusunuyorsun
Kizlar merhaba kanamam sabah durmustu ama kahve akintim var hala...meleklerimj gordum yani keselerim duruyor...daha kucuk olduklarndan kalp.atisi dinleyemedik tabi;((.doktor.10 gun sonra gel knrole dedi kalp atisi i in cagirmistir degilmi.??? Kalp atislarini duyana kadar dua edecegim.insallh meleklerim benimlelerdir.ayrica dun gece destek olan herkesten allah razi olsun
cnm bende calisiyorum is arasinda kosturuyorum zor oluyor ama madem raporu cikartiyorsun icine sinmediyse disarda yaptiracagini soylersin ona gore disarida yapilacak sekilde veriliyor.. benim esiminde iki milyon sperm sorunu var... benim hikayem cok uzun once Amerikan hast. bir defa, sonra Bahceci grubu dort defa simdide Ist.Tup Bebek merkezi Aret Kamar'a gectim.. hakkimizda hayirlisi cnm .
canım benim güzel gönlüne göre versin Rabbim.ben de 25 myıstan beri bu yoldayım ameliyat ,4 ay sonra anca ilk deneme şimdi de 2.deneme.Allah sonumuzu hayır etsin
Kizlar merhaba kanamam sabah durmustu ama kahve akintim var hala...meleklerimj gordum yani keselerim duruyor...daha kucuk olduklarndan kalp.atisi dinleyemedik tabi;((.doktor.10 gun sonra gel knrole dedi kalp atisi i in cagirmistir degilmi.??? Kalp atislarini duyana kadar dua edecegim.insallh meleklerim benimlelerdir.ayrica dun gece destek olan herkesten allah razi olsun
cnm bende calisiyorum is arasinda kosturuyorum zor oluyor ama madem raporu cikartiyorsun icine sinmediyse disarda yaptiracagini soylersin ona gore disarida yapilacak sekilde veriliyor.. benim esiminde iki milyon sperm sorunu var... benim hikayem cok uzun once Amerikan hast. bir defa, sonra Bahceci grubu dort defa simdide Ist.Tup Bebek merkezi Aret Kamar'a gectim.. hakkimizda hayirlisi cnm .
inşallah ALLAH gönlündekini verir artık dua zamanı her gün dua et rabbim herkeze nasip eder inşallah CANIM ÖZEL OLMASA SİZİN PROBLEMİNİZ NEDİN BİRDE YAŞINI SORSAM BEN 36 PKOS 4 YILDIR UĞRAŞIYORUM KONYADAYIM SİZ NERDESİNİZ COOOK SAĞOL
o vakitt gece kuşuu yatarr..muhabbette orta yerinden yetişemedim ama takipteyim hepinizii..2013 ün son gecesii dilerim bütün olumsuzluklarımız bütünn sıkıntılarımız bi kaç saat doğacak günlee birlikte bu gece bu karanlıkta kalsınn..ve biz yepyeni bir yıla bombaa gibi başlayalımm..bu yıl bize umut olsun inşallah tüpçü anneler..seviyorum sizleri
Arkadaslar ozeller maddi diyoruz devlet ilgisiz inanin ne yapacagimi sasirmis biriyim tavsiyelerinizi bekliyorum
Bak gordun mu iste bizim sayimiz senin yarin kadar ve ilkinde olmasi muhtemel degil,,ya ne yapsam ertelesem mi..okdr borc harc yapiyoruz evimiz arabamiz yeni odeniyor halen,,bir de bunlar..ya cok uzuluyorum , su spermbuyutmeyle dolleme yapamiyorlar mi yani 2milyondan 1tanecik yok mu yani, yok iste arkadasimin da boyle 3.denene olacak ocak ta onun da Aret Kamar da, orasi da cok maddi dusuncede bir yer biliyor musun, bu aradasimin 2.tutmayinca bazi tahlillere hic bakilmadigi farkedildi, Aret Bey ii biri ama embriyologlari icin birsey diyemiyorum..sisli de bir yer var,yabanci bir ismi var orada duymustum aslinda cok basarili denemeler, hakkimizda hayirlisi cnmin ici..bunlari yaziyorum ki aretle acik acik konus, onq firtinadan siginacak liman degil de gercekten guvenmek istedigini bilsin yani,bazi kontrolleri vakit ayiri bizzat yapiyor cunku arkadasim olay yaratinca,evine kadar aradi
inşallahherkese mutlu yıllar arkadaslar
Allahım bu yeni yılda önce göbeklerimizi sonra kucaklarımızı doldursun
Merhaba arkadaşlar...Öncelikle Allah hepimize sağlıklı , hayırlı evlatlar nasip etsin.2 başarısız denemem var. Dün itibariyle tedaviye başladım. İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar görürüz.[/QUO
Hakkinda hayirlisi olsun arkadasim.iyi dileklerin icin cok sagol Rabbim hepimizin yuzunu guldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?