maden işçileri yılbaşına madende girmiş.görüntüleri izlerken ağladım.hepsi gayet mutlu son birkaç saniyeyi sayıyordu.kaç normal insan bu sahneye ağlar ki
artık psikoloji diye birşey kalmadı.biri merhaba dese ağlıyorum.nasıl stres yapmayayım nasıl rahat olayım nasıl düşünmeyeyim bilmiyorum..
dediğin gibi söylemesi kolay..
seni bulduguma sevindim canım ya. Benim kontrolüm de cuma gunu. Soracak o kadar sey var ki, neyse sık bogaz etmıyım senicanım benim 5.günüm.yarın kontrole gidicem.ben de endo yum.sorunumuz aynı galiba.hayırlı olsun bu arada
Sadece sag duyu sahiplerine bagıslanmıs bir seydir goz yası nunam..ya sabır ya selamet...
seni bulduguma sevindim canım ya. Benim kontrolüm de cuma gunu. Soracak o kadar sey var ki, neyse sık bogaz etmıyım seniBen iki aşılama gecirdim, bu ılk tup denemem. nur topu gibi 4 cm kistim var sol yumurtalıkta İnsallahhhhhh güzel sonuclar alırız.
canım benim sen de iyi ki varsın:))
ben de sana mesaj atacaktım.bir gelişme var mı:))dualarımdasın sen de
doktorla mailleştik ve reçetemi gönderdi klomen+merional+gonalf f rezerv az olduğu için bu kadar ilaç beklemiyordum inş. doğru tedavidir cumartesi günü yine istanbula gideceğiz bakalım yumilerin sayısına bakacak,,, senin inş. 3 yuminde senle yolunadevameder çok önemliler bizim için onlar,,,
Sağol canım ya cok tatlısınİnşallah canım inşallah.ben de aramıza katılmana sevindim.hoşgeldin bu arada.
benim 10 cm üzerinde 2 koca çikolata kistim alındı.benim kistlerim seninkini döver :)))
ameliyattan sonra amh 0.01 oldu.kistlerim yemiş yutmuş yumurtalarımı.
geçen ay başlayacaktım tedaviye 3.5 cm bir kist oluşmuş tahminen çikolata değil dedi doktorum.
doğum kontrol hapı kullandım 2cm ye inmiş.tedaviye başladık.bakalım hayırlısı:)
ha bu arada 1 adet negatif tüp bebek denemem var:)sevgili kistlerim tüplerimi de yapıştırmış:)tüp bebekten başka şansım yok yani.
sanırım benden daha şanslısın bu durumda:))
3 tane yumurtam var yarın bakıcaz ne durumdalar.inşallah güzel haberlerle döneriz birbirimize:)öpüyoum seni
ha bu arada istedğin herşeyi sorabilirsin.sıkboğaz da etmezsin
şarkı söylüyorum onlara.memnun etmek lazım beni yarı yolda bırakmasınlar:))
yumurta kolileri var ya bili bili markası:)
yumurtası çok olanlara bili bili kendime de sadece bil diyorum:))) bil ve ben başarıcaz:))biz bir ekibiz:))
kafayı yemiş gibi yazdığımı düşünmeyin başka türlü zaman geçmiyor:))
bana sadece puregon verdi 450 dojdan başladım.pregnyl ve orgalutran da var ama biri çatlatma zaten diğeri de 2 şırınga.
inşallah altın vuruş olacak :)bil beni utandırmayacak:)
İnşallah sende de bekledğin çoook fazla yumurta çıkar:)güzel şeyler düşün canımmmmm:))
Sağol canım ya cok tatlısınBen de gecen yıl amelıyatın eşıgınden dondum. Hafif sıyırdım artık, aman da cici kist, bize sorun cıkarma tedavide agucuk agucuk seviyorum bazen kisti Bak ben sana gece gece moral vereyim, amh ye cok takılma, benim yakın bi arkadasım gercektenn cokkkk dusuk bı amh ıle tuple hamıle kaldı, dogurcak ınsallah Darısı bizim de basımıza Allahım E tup bebekte tüplere de zaten ihtiyacın yok. Pozitif düşünelim pozitif olsun Bi de biliyosun, 1 yumurta bilemedin iki tane işimizi goruyo, gerisi Allaha kalmış. Bu arada ruh halinle ilgili yazdıklarını soyle bi okudum, ilaclar sende de asırı ruh halı degısıklıgı yaptı galiba, ben de oyleyım. Bi gorsen halımı. Bu arada senin de uzun protokol mü? ayyy cokkk yazdım
süpersin tatlım :))
valla ben aynı tas aynı hamam misali hala 2013ün etkisindeyim sanırım ve olumlu moda geçemedim ama kötü düşünmemeye çalışıyorum yine de aklıma takılmıyor değil benim1. aşılamam klomenle 4 yumurta ile 2. aşılamam ise gonalf f ile iki yumurta ile olmuştu o yüzden sayının çok fazla olacağını düşünmüyorum inş. kaliteli olsun az olsun bizim olsun senin deyiminle bil bizi bulsun :))
bakma pozitif olduğuma her an değişebilir.hatta ibrahim tatlıses gibi ota b.ka ağlayabilirim:))
hormonlar tavan yaptı canım.eşim korkulu gözlerle izliyor beni:))
sen bili yi bile görmüşsün:)))hadi yine inşallah.şu an pozitifim.:)))sen de ol ve bu ayı hamile bitirelim 2014 bebiş getirsin hepimize:)[/QUO
benim kaliteli olursa dondurulacak çok isterdim transfer olmayı ama doktor çikolata kistimden dolayı ameliyat diyoo acaba denesem mi diye düşünüyorum bir kere transferi ameliyat öncesi yoksa boşuna mı üzülürümkist yüzünden tutunamazsa bilmiyorum
inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın:)Kızlar transferim oldu dokdor embiriyoların cok kalitelli dedi bakalım 13 ocakda belli olacak inşşallah hayırlısı olur :)
teşekkür ederim inşallah sorun çıkmaz ve eşim kurtulur deliliklerimden:) benimki kısa protokol canım herşey yolunda giderse haftaya çarşamba yumurta toplanacak sanırım.duruma göre cuma da transfer yapılabilir.
ha bu arada ben uzun protokol sanıyordum tedavimi:) bana göre uzun sürüyor bu da:)) cahilliğime versin arkadaşlar yeni farkettim kısa olduğunu:)))
umarım ben de arkadaşın gibi o örneklerden biri olurum listedeki diğer amh daş arkadaşlarımla birlikte:))
habersiz bırakma beni merak ederim.sen ne zamandan beri uyarmaya başladın yumoşları.uzun protokol öğrendiğim kadarıyla öyleymiş:)))
teşekkür ederim inşallah sorun çıkmaz ve eşim kurtulur deliliklerimden:) benimki kısa protokol canım herşey yolunda giderse haftaya çarşamba yumurta toplanacak sanırım.duruma göre cuma da transfer yapılabilir.
ha bu arada ben uzun protokol sanıyordum tedavimi:) bana göre uzun sürüyor bu da:)) cahilliğime versin arkadaşlar yeni farkettim kısa olduğunu:)))
umarım ben de arkadaşın gibi o örneklerden biri olurum listedeki diğer amh daş arkadaşlarımla birlikte:))
habersiz bırakma beni merak ederim.sen ne zamandan beri uyarmaya başladın yumoşları.uzun protokol öğrendiğim kadarıyla öyleymiş:)))
bakma pozitif olduğuma her an değişebilir.hatta ibrahim tatlıses gibi ota b.ka ağlayabilirim:))
benim kaliteli olursa dondurulacak çok isterdim transfer olmayı ama doktor çikolata kistimden dolayı ameliyat diyoo acaba denesem mi diye düşünüyorum bir kere transferi ameliyat öncesi yoksa boşuna mı üzülürümkist yüzünden tutunamazsa bilmiyorum
canım doktorunla görüş bunu.ne derece etkiler bilmiyorum.gerçi onlar da bilmiyorlar:))birbirleriyle bile hemfikir olamıyorlar:)))
ameliyat şartsa dondurup ameliyat ol.Hulusi Zeyneloğlu benim kistler için içini boşaltayım öyle tüp bebek deneyelim demişti.yaptırmadım ama sen onu da sor doktora.bu şekilde rezerv etkilenmiyor demişti.inşallah çooook ama çoook kaliteli olurlar.ben kaliteli olsun diye biosteron hap kullanıyorum.ilk denememde de kullandım.2 yumurtam vardı ama kaliteliydi.çok şaşırmıştı doktorum.
dene istersen.gerçi bazı doktorlar işe yaramadığını düşünüyor ama şimdi düşününce yaradı diye düşünüyorum negatifi gördüğümde işe yaramadı desem de:)sonradan farkettim böyle bir ameliyattan sonra bu derece kaliteli yumurta bulmak pek kolay değilmiş.doktorun kullanma dese de kullan bence.benım doktor prof. idi o kullan demişti bana.
Nunacim ya ben de tup bebegin 8evresini okudum gozum cok korkut,nasıl uzun geldii o sayfalar anlatamam ama bir sey soracagım,benim yumurta gelisimim iyiydi,pco var zaten sayı da iyi cok sukur,rezervi bilemiyorum tabi bir anda dusuyor Allah korusun ama,bana kısa mı yapacak acaba uzun mu?mesela o ilacın bana 150mg ile baslamasi lazim,ben ovitrelle de bile ohss oldum,sismistim cok zordu o gunler,,acaba ilk denemede hep uzun protokol mü yapılıyor,ben ohss olmaktan cok korkuyorum,zaten vucudum polikistik ve bir suru siskinlikle ugrasiyorum,,bir dahakine doktorun karsisinda aglama krizi gecirecegime sorsam iyi olur yani di mi ama,,,
ehehe evet hepsi uzun sayılabilirBen bı oncekı adetın 21. gunu lucrine basladım (yumurtalar catlamasın biriksin diyemiymiş neymiş, nacizane anladıgım bu ). 14 gun falan vuruldum, sonra gonalf, merional ve lucrin üclüsuyle devam ettım adetle bırlıkte. bu asamadan sonra zaten sızle aynı galiba. yarın 5. gunum yumurta gelıstırıcılerde, sen benden 1 gun ondesın. yumoslar buyuyo, bakalım, heyecanlıyım bende:18: kıstın oldugu sol tarafımda sureklı agrım oluyo, heralde yumoslar buyudugundendır dıyorum. Yarın burda olucam yıne canım, kontrol sonucunu merakla beklıcem. Sımdı cıkıyorum. Bi suru bi suru yumosların olsun ınsallah İyi geceler
selamlar canlar nabersiniz
ben bugünü tamamen evime adadım
kocamla birkliktetemizlik yap yemek yap
güzel bir gündü sizler nasılllsınız nunacım moraller yüksek çok şükür bugün:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?