canım kusura bakma bir yanlışlık olmuş düzelttim bu arada yarın güzel güzel yumoşların olsun inşallah
inşallah hayırlısı olsun .canım doğru dimi 14 şubat değilmi test tarihin
güzel güzel yumurtalar olsun nunacımm:))haydii bismillah diyelim su gibi başlasın su gibi gelsin sonu inşallah..yarın 10:30 da yumurta toplamam olacak.hayırlısı olsun hepimiz için.nedense sonu negatif gibi geliyor ama Rabbim bilir tabi.
Hatırlanmak ne güzel canım benim:) İnşallah hepimiz güzel haberlerle doldururuz forumu:)öpüyorum güzel yanaklarından
yarın 10:30 da yumurta toplamam olacak.hayırlısı olsun hepimiz için.nedense sonu negatif gibi geliyor ama Rabbim bilir tabi.
Hatırlanmak ne güzel canım benim:) İnşallah hepimiz güzel haberlerle doldururuz forumu:)öpüyorum güzel yanaklarından
kızlar benim de ocak sonu gibi (24-25gibi) transfer olacak sonuç subatta olacak peki ben ocak mı subat mı annesi oluyorum :)
evet kızlar yolun sonu sonucum malesef negatifff olmadı bundan sonra denemeye niyetim yok bu süreç bana çok ağır geldi dilerim rabbim hepinizin sonucunu pozitif yapsın takip edicem sizi kendinize iyi bakın...
evet kızlar yolun sonu sonucum malesef negatifff olmadı bundan sonra denemeye niyetim yok bu süreç bana çok ağır geldi dilerim rabbim hepinizin sonucunu pozitif yapsın takip edicem sizi kendinize iyi bakın...
canım ne denilebilinir ki ama her şyde vardır bi hayır bzler tedbirimizi alıyoruz takdir yaradanın zaman zor geçsede sabırla hepimiz bebeklrimize kavuşacağız ...evet kızlar yolun sonu sonucum malesef negatifff olmadı bundan sonra denemeye niyetim yok bu süreç bana çok ağır geldi dilerim rabbim hepinizin sonucunu pozitif yapsın takip edicem sizi kendinize iyi bakın...
Slm kızlar bugün transferime tam bir hafta oldu allah nasip ederse pazartesi belli olacak ama ben şuana kadar hiç bir şey hissetmiyorum normalmi acaba bilemiyorum cok heyecrnlıyım
kızlar ben histeroskopimi oldum ama dr 5 gün rapor verdi.çok değil mi dedim.anca toplarsın dedi.ben de ertesi günden okula gitmek istiyordum yaa....ne yapalım dinleniyoruz.vardır heralde drun bi bildiği.bir de bana doğum kontrol hapı verdi.nedenini bilen var mı
Ne kadar degiisk, bende oldum burdakilar sadece 3 gun iliski yasak diyo, 5 gunluk rapir sasirticii...
Slm kızlar bugün transferime tam bir hafta oldu allah nasip ederse pazartesi belli olacak ama ben şuana kadar hiç bir şey hissetmiyorum normalmi acaba bilemiyorum cok heyecrnlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?