2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

güzel güzel yumurtalar olsun nunacımm:))haydii bismillah diyelim su gibi başlasın su gibi gelsin sonu inşallah..

canim guzel habelerini bekliyoruz senin icin harika bir gun.. optum hayatim...

evet kızlar yolun sonu sonucum malesef negatifff olmadı bundan sonra denemeye niyetim yok bu süreç bana çok ağır geldi dilerim rabbim hepinizin sonucunu pozitif yapsın takip edicem sizi kendinize iyi bakın...

evet kızlar yolun sonu sonucum malesef negatifff olmadı bundan sonra denemeye niyetim yok bu süreç bana çok ağır geldi dilerim rabbim hepinizin sonucunu pozitif yapsın takip edicem sizi kendinize iyi bakın...

canim cokk cok gecmis olsun... biraz kendini toparla fikirlerin degisir canimcim... cokk uzuldum ama en cokda pes etmene uzuldum.. birazcikk kafani toparlaaa yine isteyeceksin, bebeginin yuzunu gorunce tum sikintilarini unutacaksin...sakin pesss etmee...

Herkese merhaba,

Eğer herşey yolunda giderse benim tedavim de Şubat'ta başlayacak.
Şuan eşim tedavi görüyor, geçen hafta doktorla yaptığımız görüşmede Şubat'ta başlayabileceğimizi bildirdi :)
Listeye beni de ekler misiniz?
Yaş:30 Sebep: Azospermi Deneme: 2. Kez Merkez: Medicalpark Göztepe

Bu yolda çabalayan herkese hayırlı olmasını diliyorum, umarım tüm bekleyenler pamuk yavrularına kavusur!

Canım çok geçmiş olsun, bunda da vardır bir hayır...demek ki henüz vakti gelmemiş.
Lütfen hemen umutsuzluğa kapılma, listeden gördüğüm kadarıyla daha ilk denemeymiş. İlkinden vazgeçersen olmaz ki, bu upurda elimizden geleni yapmamız lazım. İnsan negatifi öğrendiğinde nasıl yıkılıyor çok iyi biliriz , pek çoğumuz yaşadık...
Ama kısa sürede güçlenip yeni bir deneme için, gerekirse doktor değiştirerek, kendinizi motive etmeniz lazım.
Allah en kısa sürede yüzünüzü güldürsün, tüp bebek denemeyeceğim derken, doğal yollardan hamile kalırsınız inşallah!

canım Rabbim sabrını,gücünü versin inşallah..sana dua edeceğim bol bol.çünkü biliyorum bunun tesellisi yok.Allahım yardımcın olsun..tez zamanda bu ruh halinden kurtulman duasıyla.o güzel günlerin acısıdır bu umarım.gelen güzellikler unuttursun inş

kızlar ben histeroskopimi oldum ama dr 5 gün rapor verdi.çok değil mi dedim.anca toplarsın dedi.ben de ertesi günden okula gitmek istiyordum yaa....ne yapalım dinleniyoruz.vardır heralde drun bi bildiği.bir de bana doğum kontrol hapı verdi.nedenini bilen var mı

canım ne denilebilinir ki ama her şyde vardır bi hayır bzler tedbirimizi alıyoruz takdir yaradanın zaman zor geçsede sabırla hepimiz bebeklrimize kavuşacağız ...

Slm kızlar bugün transferime tam bir hafta oldu allah nasip ederse pazartesi belli olacak ama ben şuana kadar hiç bir şey hissetmiyorum normalmi acaba bilemiyorum cok heyecrnlıyım

canm herseyin hayırlısı üzüldüm ama hemen bırakma biraz dinlen senin 1. denemeydi sanırım ikinci denemede daha rahat oluyorsun insallah rabbim herbirimizin kucaklarını doldursun

Slm kızlar bugün transferime tam bir hafta oldu allah nasip ederse pazartesi belli olacak ama ben şuana kadar hiç bir şey hissetmiyorum normalmi acaba bilemiyorum cok heyecrnlıyım

canım benim de tuttuğunda hiçbir belirti yoktu hep belirti aradım durdum kendini stres yapma rabbim insallah yüzünü güldürecek :)

cok uzuldum canim.. ama hicbizaman yolun sonu degil, insallah toparlanip yeni umutlar yeserteceksin..ve bebisin gelecek sana..

Ne kadar degiisk, bende oldum burdakilar sadece 3 gun iliski yasak diyo, 5 gunluk rapir sasirticii...

canim vucut belirtileri oyle degisik oluyorki cok agrili sizili gecende sonucum 0 cikmisti hicbirsey hissetmedigimde 186 cikmisti.. tam terside olabiliyor herkezin bunyesi farkli cevap veriyormus sen gonlunu ferah tut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…