2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

arkadaşlar bende son durumlar gonal-f bugün son gün yarın kontrol ve çatlatma iğnesi cuma tese inşallah sperm bulunucak ve bende opu olucam

cnm az kalmisss bu gunlerde hic ugramiyorsun buraya guzel haberlerini bekliyoruz..:))

evet canim valla az kaldi hergun takvim ciziyorum sonu guzel olur insallah..14 subatta bi hediye aliriz diye umuyorum:) isyerinden giriyorum bazen isi sallayip:) sen ne durumdasin canim?

evet canim valla az kaldi hergun takvim ciziyorum sonu guzel olur insallah..14 subatta bi hediye aliriz diye umuyorum:) isyerinden giriyorum bazen isi sallayip:) sen ne durumdasin canim?

cnm ikimizde subat annesi olacagiz galiba:)) bende subatta tedavi olacagim bir sorun cikmazza transferim subatt sonu olur sanirim.. hakkimizda hayirlisi hayatim..

cnm ikimizde subat annesi olacagiz galiba:)) bende subatta tedavi olacagim bir sorun cikmazza transferim subatt sonu olur sanirim.. hakkimizda hayirlisi hayatim..

kızlar benim de ocak sonu gibi (24-25gibi) transfer olacak sonuç subatta olacak peki ben ocak mı subat mı annesi oluyorum :)

ayyy hadi insallah kulaga cok hos geliyor canim:) tedavin simdiden kolay gelsin, bol bol yumisin toplansin guzelce dollensin insallahh..

kızlar benim de ocak sonu gibi (24-25gibi) transfer olacak sonuç subatta olacak peki ben ocak mı subat mı annesi oluyorum :)

guzel haber olsunda ne olursa olsun canim:) benim opu aralik basinda oldu benimle birlikte olan herkes iyi yada kotu bi sonuc aldi, ben hala beklemedeyimmm cok sinir bozucu, neyseki bizimkide yaklasti cok sukur..sira bizde guzel heberlere insallahhh

yarın 10:30 da yumurta toplamam olacak.hayırlısı olsun hepimiz için.nedense sonu negatif gibi geliyor ama Rabbim bilir tabi.
Hatırlanmak ne güzel canım benim:) İnşallah hepimiz güzel haberlerle doldururuz forumu:)öpüyorum güzel yanaklarından

canım merhaba ben histerokopimi oldum.raporluyum.daha yeni girebildim.bu yazdıklarını okudum da bir şey anlatmak istedim.ben üniversiteye dosya açtırmaya gittiğimde sağolsun hemşire 1 saat benimle konuştu.ben ona sordum.dedim ki burda bir çok vaka gördünüz.bu gördüklerinizden benim durumum için ne diyorsunuz tutar mı dedim.o da dedi ki.biz neler gördük.birisine bu embriyolar çok kalitesiz iki tane transfer edelim ama bundan bir şey çıkmaz.bir sonraki aya erteleyelim demişler. ve ikizi olmuş. yani biliyorum zor bir süreç.hiçbir anlatılan teselli olmuyor ama rabbine sığın.onun sonsuz kapıları var.yeter ki o ol desin.dua ile canım.inşallah senin de bizim de şöyle içten annem diyeceğimiz avlatlarımız olacak...öpüyorum.allah yar ve yardımcın olsun

Nunacim kolay gelsin simdiden..guzel haberlerini bekliyoruzzz, negatifi dusunmek yok..ben hep syle diyorum negatif olursa zaten uzulcem, simdiden neden uzuleyimki, umutlu pozitifi gunlereee..

Merhaba kıslar bugun randevum vaRdı kan verdim sonuca göre yarın arıycaklar iğnelere başlamam konusunda
Benı de dualrınızda unutmayın olurmu

hadi canım insallah hersey güzel olur lütfen olumlu ol ki olumlu gitsin güzel haberlerini bekliyoruz :)

Bir şey değil canım tedavin hayırlı olsun güzel haberler verirsin bize inşallah

Her şeyin hayırlısı canım zor bir süreç yaadığımız şeyler biraz sabır unutma sabrın sonu selamettir

hayırlısı olsun canım gelişmelerden bizi haberdar et

canım hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz

canım benim için test tarihi yazmışsın ama ben daha yarın opu olucam:)))öpüyorum seni

canım kusura bakma bir yanlışlık olmuş düzelttim bu arada yarın güzel güzel yumoşların olsun inşallah

kizalr nerde bu liste? benimde transferim 4 Subat sonuc 14 Subat <3

inşallah hayırlısı olsun .canım doğru dimi 14 şubat değilmi test tarihin

[tr]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…